?>?> لاکچری های خطرآفرین! | سیاست روز
شنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۵:۰۲
کد مطلب : 113006

لاکچری های خطرآفرین!

در جایگاهی نیستیم تا به مسائل شرعی ورود پیدا کنیم که آیا بعضی از اعمال خودسرانه در جامعه می‌تواند فارغ‌البال و اختیاری باشد یا اینکه جامعه

در جایگاهی نیستیم تا به مسائل شرعی ورود پیدا کنیم که آیا بعضی از اعمال خودسرانه در جامعه می‌تواند فارغ‌البال و اختیاری باشد یا اینکه جامعه مقیم در یک کشور ام القرای اسلام موظف‌اند مسائل ریزودرشت را بر اساس توضیح المسائل مرجع خود و همچنین استفتائات گرفته‌شده انجام دهند؟ اما آنچه را میدانیم قوانین مصرح است که آحاد جامعه را مجاز نمی‌دانند تا با ورود به جنبه‌های پزشکی که سلامتی را به مخاطره می‌اندازد به‌نوعی هنجارشکنی کرده و رفتارهایی به‌ظاهر ناشایست را بدعت نمایند. امروز مسئله تشکیل خانواده‌های پایدار و وصلت‌های توأم با دوام به یکی از چالش‌های مهم دولت‌ها و حتی نظام علی‌الخصوص طی سه دهه اخیر تبدیل ‌شده که متأسفانه علی‌رغم تمام تلاش‌هایی که دراین‌باره انجام پذیرفته اما همچنان وسعت نموده است تا جایی که این سنت الهی به‌سوی یک روش کاسبانه و درنهایت لاکچری سوق داده می‌شود. البته ریشه اصلی این نابسامانی چیز تازه‌ای نیست جز باز گذاشتن دروازه‌های کشور برای خروج آسان جمعیت جوان و حتی میانسال و مسن از طریق تورهای به‌اصطلاح گردشگری به سمت دیگر کشورهای به‌ظاهر مترقی جهان درحالی‌که سالیان متمادی است سنت تشکیل خانواده در آن‌ها به فراموشی سپرده یا کمرنگ شده است. نمی‌خواهیم دولت‌ها و یا نظام را متهم به کم‌کاری و یا بی‌توجهی دراین‌باره نماییم اما نباید فراموش کرد که اگر در کنار ایدئولوژی‌های ارزشمند اسلامی، کمی بیشتر به سنت ازدواج می‌پرداختیم و نوشداروی تولید کار، تأمین مسکن و انگیزه زندگی را در نسل‌های پس از انقلاب اسلامی و بخصوص متولدین دهه شصت قبل از مرگ سهراب رواج می‌دادیم تا بتوانند از محل میلیاردها سرقت از بیت‌المال توسط افراد فریبکار شالوده زندگی خود را بسازند قطعاً این مسیر نابجا وسعت نمی‌یافت و امروز آمار طلاق اینچنین نمی‌شد که رکوردشکن باشد! از سوی دیگر نیز جوانانی که دل به دریا زده و علی‌رغم تبلیغات منفی غرب به‌سوی ازدواج رفته‌اند نیز شتر را گم‌کرده و دنبال مهارش می‌گردند زیرا گروه معدودی از آن‌ها به‌جای برنامه‌ریزی منسجم جهت آینده خود و فرزندانشان در اندیشه تداوم نوعی زندگی لاکچری نبوده که پس از برگزاری مراسم‌های متنوع همراه با نمایش‌هایی که بیشتر رؤیا گونه است تا واقعی نوبت به دنیا آوردن فرزندی می‌شود که از همان آغاز به‌نوعی عروسک بازی شباهت دارد زیرا برای مثال تاریخی خاص برای این تولد مشخص و زمینه آن به‌منظور انجام عمل سزارین توسط پزشکانی بازهم محدود و معدود در کلینیک‌های خاص فراهم می‌شود تا این طفل بی‌گناه و ازهمه‌جابی‌خبر ۰۸/۰۸/۹۸ را میهمان افرادی به نام پدر و مادر خود باشد! پزشک متخصص در دوران بارداری زمان تولد این میهمان درراه را ۱۸ آبان تعیین نموده اما به اصرار پدر و مادر موافقت می‌کند تا ده روز قبل از آن یعنی ۸ آبان که عدد رند ۰۸/۰۸/۹۸ را شامل می‌شود از طریق سزارین متولد شود! که این پزشک در کمال تعجب و حیرت روز ۰۸/۰۸/۹۸ بیش از بیست زن باردار را سزارین می‌کند تا بتوانند با فرزند لاکچری خود به دوستان، خانواده و فامیل فخر بفروشند! اما فراموش می‌کنند که این عمل جراحی می‌تواند برای مادر و فرزند خطرات مضاعفی را حین زایمان و یا پس‌ازآن داشته باشد.
تحقیقات سطحی نشان می‌دهد بعضی از انتخاب‌ها برای تاریخ زایمان که تقارن آن‌ها با یکی از تاریخ‌های برجسته ازجمله: تولد، ازدواج و یا عقد و عروسی‌ها می‌باشد و هیچگونه ارزش دیگری ندارد اما از سویی این اقدام به‌ظاهر نابخردانه پیامدهای دیگری هم خواهد داشت زیرا اینگونه نوزادان نیازمند مراقبت‌های شدید بهداشتی و بستری شدن در بخش‌های ویژه را به مدت طولانی دارند و امکان آن هست که این نارس بودن منجر به اختلالات تنفسی، نارسایی قلبی، ریوی و آسیب‌های مغزی شود. امسال زایشگاه‌های کشور و بخصوص پایتخت، روز ۰۸/۰۸/۹۸ خود را با شلوغی غیرقابل وصفی سپری کردند به‌طوری‌که در راهروها و اتاق‌های بستری آن‌ها جای سوزن انداختن نبود. پزشکان و پرستاران بخش مامایی از نیمه‌شب روز هشتم آبان در بیمارستان‌ها مشغول به کار بودند و قنادی‌ها و گل‌فروشان حواشی نیز از روز قبل جعبه‌های شیرینی و دسته‌گل‌های خاصی را به این منظور آماده کرده بودند، یکی از مادرانی که می‌خواست نوزادش را در روز ۰۸/۰۸/۹۸ به دنیا بیاورد برای این تصمیم خود دلایلی را ارائه می‌داده ازجمله اینکه فرزند جاریش در تاریخ ۰۷/۰۷/۹۷ سزارین شده و او احساس می‌کند باید کم نیاورد! آنچه قابل‌ذکر است اینکه انجام اینگونه لاکچری های درمانی تنها در بیمارستان‌های خصوصی اتفاق می‌افتد و این امر سازمان بهداشت و درمان کشور را ملزم می‌سازد که علاج واقعه را قبل از وقوع انجام داده و اجازه ندهد نسل‌های آینده نیز چوب این بی‌توجهی‌ها را بخورند!

نویسنده: حسن روانشید

https://siasatrooz.ir/vdciupazqt1azu2.cbct.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی