يکشنبه ۲۴ اسفند ۱۳۹۳ - ۲۲:۲۲
کد مطلب : 91630

تاكيد نمايندگان بر حذف يونسي

درخواست نمايندگان براي حذف يونسي دستيار ويژه رئيس‌جمهور، سخنان علي لاريجاني و برخورد فيزيكي نمايندگان مهمترين رويدادهايي است كه خبرنگاران در جلسه علني ديروز مجلس شاهد آن بودند.
علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی صبح ديروز در آغاز جلسه علنی مجلس در نطق پیش از دستور خود با اشاره به مراسم مفتضح کنگره آمریکا برای اجرای شوی تبلیغاتی رژیم صهیونیستی گفت: کنگره آمریکا حدود ۴۰ بار آبروی خود را برای شنیدن حرف‌های پوچ و بی‌محتوای او ریختند.
وي افزود: در واقع این گروه با دست خود بی‌اعتمادی به آمریکا را برای همگان معنا نمود و برای همه دولت‌ها در سطح جهان این سوال را ایجاد کردند که در روابط دیپلماتیک با کشور آمریکا و یا مذاکره در واقع با چه کسی مذاکره می‌کنند؟
وی ادامه داد: به درستی رهبر معظم انقلاب در این باره از واژه سقوط اخلاقی سیاسی استفاده نمودند البته این اقدام سخیف سنا باید برای مذاکره‌کنندگان کشور ما توجه کافی ایجاد کند که در هر گونه توافقی با ۱+۵ برای چنین اقدامات ارتجاعی راه گریز را ببندند و با در نظر گرفتن شرایط این‌گونه اقدامات خدعه‌آمیز را پرهزینه نمایند.
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: پاسخ عمل ناپسند عده‌ای از سنا صرفا اعلام موضع سیاسی نیست که تدبیر هوشمندانه در توافقات جهت خنثی نمودن و پرهزینه کردن آن باید در آینده مورد توجه باشد. وی خاطر‌نشان کرد: البته ۱+۵ نیز توجه داشته باشد مطابق مصوبه مجلس هرگونه نظارت فزون‌تر ازNPT صرفا با لغو تحریم‌ها ممکن می‌گردد.
لاریجانی در بخش دیگری از نطق خود به اقدام ناپسند و زشت عده‌ای نسبت به علی مطهری اشاره کرد و گفت: از رئیس‌جمهور و رئیس قوه قضائیه که دستورات اکید برای بررسی موضوع داده‌اند تشکر می‌کنم و امیدوارم با پیگیری جدی این‌گونه اقدامات ناصحیح در کشور ریشه‌کن شود.
وی خطاب به کسانی که تصور می‌کنند به خاطر نظام این اقدامات توجیه شرعی یا انقلابی دارد بیان داشت: سوال این است که مقصود از نظام چیست؟ نظام به معنای هویت جمعی است که بر پایه قانون اساسی شکل یافته است و یکی از ارکان قانون اساسی آزادی‌بیان است مخصوصا در مورد نمایندگان مجلس که نص قانون اساسی این است که در تمام مسائل داخلی و خارجی می‌توانند اظهار‌نظر نمایند لذا اقدامی از این سنخ که برخورد فیزیکی و یا غیر‌قانونی به خاطر اظهار‌نظر فردی آن هم نماینده مجلس صورت پذیرد یک اقدام مخالف نظام می‌باشد.
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: تصور نشود این‌گونه اقدامات کمک به نظام است بلکه درست خلاف آن اقدامی مخالف و مغایر نظام است آن هم با توجه نظر صریح مقام معظم رهبری که در قبال این‌گونه اقدامات فرمودند خلاف است و کسانی که به نظر ما تعهد دارند بدانند و مسئولین را موظف فرمودند که با این گونه اقدامات که جلسات را به هم می‌زنند برخورد شود. وی تصریح کرد: از طرفی باید توجه نماییم که این‌گونه اقدامات فقط تبعات داخلی ندارد؛ ایران به عنوان مهمترین کشوری که در منطقه دارای ثبات قوی می‌باشد و نظامی دموکراتیک دارد با این روش‌ها در انظار مردم سایر کشورها لطمه جدی می‌خورد چراکه برخی ذهن‌های بیمار مترصدند که این مسائل را برجسته کنند. نظیر برخی اظهارات نادرست در مورد موقعیت ایران که در این چند وقت بیان شد و دیدید چگونه مستمسک دیگران برای تخریب وجهه ایران قرار گرفت.
لاریجانی تاکید کرد: هم وزارت کشور و هم وزارت اطلاعات باید با این مسائل برخورد جدی کنند و هم کسانی که به این امور می‌پردازند توجه کنند اقدامات آنان نه توجیه دینی و نه توجیه انقلابی دارد. رئیس مجلس شورای اسلامی با تبریک انتخاب آیت‌الله یزدی به ریاست مجلس خبرگان در ادامه گفت: ‌از تلاش‌های وزارت اطلاعات در آزادی دیپلمات ایرانی آقای نیکبخت سپاسگزاری می‌کنم.

۱۰۹ نماینده مجلس خواستار برکناری یونسی شدند
از سوي ديگر ۱۰۹ نفر از نمایندگان مجلس در تذکری به رئیس‌جمهور خواستار عزل یونسی به علت مواضع ناشیانه وی شدند.
تذکر جمعی از نمایندگان مجلس به حسن روحانی رئیس‌جمهور برای عزل حجت‌الاسلام یونسی دستیار ویژه رئیس‌جمهور در نشست علنی ديروز پارلمان قرائت شد.
حسین سبحانی‌نیا عضو هیأت رئیسه مجلس در جریان قرائت تذکرات کتبی نمایندگان مجلس به مسئولان دولتی، گفت: جواد کریمی‌قدوسی نماینده مشهد، نادر قاضی‌پور نماینده ارومیه و احمد آریایی‌نژاد نماینده ملایر و ۱۰۶ نفر از نمایندگان مجلس در تذکری به حسن روحانی رئیس‌جمهور خواهان عزل یونسی دستیار ویژه رئیس‌جمهور در امور اقوام و اقلیت‌ها به علت مواضع ناشیانه ایشان و تهدید امنیت ملی شدند.
در اين تذكر خطاب به رئيس‌جمهور آمده است: آقای یونسی دستیار ویژه جنابعالی در امور اقوام و ادیان از زمان شروع به کارشان در این جایگاه مهم بارها با مواضع نسنجیده و اقدامات اختلاف‌برانگیز و برنامه‌های تفرقه‌ساز امنیت ملی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را مورد تهدید قرار دادند.
اين بيانيه مي‌افزايد: مواضع اخیر ایشان در همایش «ایران؛ نام، مردم، سرزمین» همان القای ایران‌هراسی و اسلام‌هراسی که توسط دشمنان انقلاب اسلامی بارها در رسانه‌های آنها و مواضعشان بیان شده می‌باشد.
نمايندگان مصرانه از رئيس‌جمهور خواستند: با توجه به روحیه تذکرناپذیر آقای یونسی و اصرار وی بر ادامه این مواضع ناپسند و حساسیت سیاست‌های داخلی و خارجی ناشی از مواضع مسئولان جمهوری اسلامی ایران از شما می‌خواهيم كه یونسی را از این جایگاه عزل کنید و اجازه ندهید این مواضع نسنجیده و بحران‌آفرین ادامه یابد.

بیانیه ۲۲۶ نماینده مجلس درباره مذاکرات هسته‌ای
از سوي ديگر رئیس کمیته هسته‌ای مجلس از بیانیه ۲۲۶ نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی پیرامون مذاکرات هسته‌ای خبر داد.
ابراهیم کارخانه‌ای نماینده مردم همدان در مجلس و در اين‌باره گفت: در این بیانیه بر لزوم حفظ اقتدار جمهوری اسلامی ایران که حاصل ۳۶ سال مقاومت و ایستادگی قهرمانانه ملت ایران برابر سلطه‌گران بوده، تأکید شده است.
کارخانه‌ای در بیان جزئیات دیگری از بیانیه مذکور اظهار داشت: در بیانیه نمایندگان ضمن تأکید بر مصوبات قبلی مجلس شورای اسلامی بر لزوم حفظ دستاوردها و حقوق هسته‌ای ملت برابر خدعه‌ها و زیاده‌خواهی‌های آمریکا و همدستانش تأکید شده است. رئیس کمیته هسته‌ای مجلس شورای اسلامی تأکید بر هوشمندی هرچه بیشتر تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای کشورمان برابر خدعه‌های آمریکا در اشکال مختلف را دیگر محور بیانیه نمایندگان دانست و افزود: در این بیانیه تأکیدات مقام معظم رهبری و نگرانی‌های ایشان برابر خدعه‌های آمریکا مورد تأکید قرار گرفته است.

كاهش اعتبار تقویت بنیه دفاعی در بودجه ۹۴
نمایندگان مجلس تا سقف۷ هزار میلیارد ریال از محل فروش فرآورده‌های نفتی کشف شده تحویلی اعم از قاچاق یا عرضه خارج از شبکه را به تقویت بنیه دفاعی و امنیتی اختصاص دادند که این رقم پیش از این ۸ هزار میلیارد ریال مصوب شده بود.

اختصاص ۳ میلیارد تومان به کمیته امداد و سازمان بهزیستی در مناطق آزاد
طبق مصوبه مجلس مبلغ ۳۰ میلیارد ریال به نسبت مساوی به کمیته امداد امام خمینی(ره) و سازمان بهزیستی کشور در مناطق آزاد تجاری و صنعتی اختصاص یافت.
همچنین بهارستان‌نشینان با پیشنهاد حسن کامران برای اصلاح بند الحاقی یک تبصره ۱۴ موافقت کردند. کمیسیون تلفیق لایحه بودجه در گزارش خود این بند را حذف کرده بود اما در نهایت پیشنهاد حسن کامران نماینده مردم اصفهان به تصویب رسید.

شرایط جدید مجلس برای قطع یارانه خانوارهای پردرآمد
طبق مصوبه ديروز مجلس، دولت موظف شد یارانه خانوارهای پردرآمد را قطع کند. خانوارهای پردرآمد "به تشخیص دولت و براساس شرایط اقلیمی، بعد خانوار و محل سکونت و میزان درآمد" تعیین می‌شوند.

https://siasatrooz.ir/vdciuqa3.t1azp2bcct.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی