چهارشنبه ۲۲ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۰:۰۰
کد مطلب : 108309
وقتی گزارشگر حقوق بشر سازمان ملل در امور ایران به اطلاعات منافقین استناد می‌کند

نقض کدام حقوق بشر!

نقض کدام حقوق بشر!

چهلمین نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل در ژنو سوئیس در حالی برگزار شد که گزارشگر ویژه حقوق بشر این سازمان با استناد به اطلاعات منافقین، علیه ایران ادعاهایی واهی را مطرح کرد و بار دیگر ثابت شد که سازمان ملل نه در انتخاب گزارشگر خود از استاندارهای لازم تعبیت می‌کند و نه تعریف درستی از حقوق بشر دارد.
گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل در امور ایران با ارائه گزارشی در گفت‌وگوی تعاملی درباره وضعیت حقوق بشر در ایران به تاثیر بد تحریم‌های آمریکا بر وضعیت معیشت مردم ایران اشاره کرد.
جاوید رحمان همچنین مسائلی همچون تورم رو به افزایش، شرایط بازار کار، دستمزدهای معوقه یا پرداخت ‌نشده، استانداردهای زندگی، دسترسی به کار، غذا، مراقبت‌های بهداشتی و آب را به عنوان بسیاری از نگرانی‌های مردم ایران مطرح کرد.
در گزارش جاوید رحمان ادعا شده است، مواردی همچون حق آزادی انجمن‌های صلح‌آمیز و شرکت در آن‌ها در متن این چالش‌های افزایش‌ یافته موجب افزایش نگرانی‌های مربوط به حقوق بشر می‌شد. آمار مربوط به اصلاحات در زمینه قانون مربوط به قاچاق مواد مخدر مبنی بر تبدیل حکم اعدام به حداکثر حصر به مدت سی سال در مواردی ویژه، در این گزارش به عنوان یک پیشرفت در وضعیت حقوق بشر ایران یاد شده است.
در گزارش جاوید رحمان، آماری مربوط به اعدام افراد زیر ۱۸ سال و مجرمان محکوم به کودک‌آزاری، ارائه شده و به وجود تبعیض قومیتی در ایران اشاره شده است.
این گزارشگر ویژه وضعیت حقوق بشر از ایران خواست تا با تعهد به بهبود وضعیت حقوق بشر در ایران در راستای مسائل مطرح شده در این گزارش، با وی همکاری کند.
حضوراعضای رده بالای سازمان منافقین در پنل تخصصی شورای حقوق بشر سازمان ملل نکته جالب توجه این دوره از نشست‌های ژنو بود.
سازمان تروریستی منافقین پس از سقوط صدام و روی کار آمدن حکومت مردمی در عراق، مجبور به ترک این کشور شده و در آلبانی مستقر شد. با این وجود آنها به دنبال یافتن حامیانی منطقه‌ای برای خود هستند و ارتباطاتی را در همین راستا با مقامات عربستان سعودی گرفته‌اند.
البته این اولین بار نیست که این گزارشگر با چنین رویکردی ادعاهای ضد ایرانی در زمینه حقوق بشر علیه ایران مطرح می‌کند و نکته قابل تامل مصاحبه‌های او با رسانه‌های معاند جمهوری اسلامی و همراهی و استناد گزارشات وی به اطلاعاتی است منافقین این اطلاعات را ارائه می‌دهند، منافقینی که به خون ملت ایران تشنه هستند و در تاریخ بعد از انقلاب اسلامی ۱۷هزار شهید ترور از سوی همین منافقین رقم خورده است، البته ۱۱اسفندماه سال جاری نیز ستاد حقوق بشر قوه قضائیه در واکنش به تخلفات گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور حقوق بشر ایران تاکید کرد: این تخلفات نشان دهنده استاندارد دوگانه و فریبکاری سیاسی شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد است.
در متن بیانیه آمده بود؛ مصاحبه‌های مکرر آقای جاوید رحمان تحت عنوان گزارشگر ویژه جمهوری اسلامی ایران با رسانه‌های مختلف به خصوص بی.بی.سی که در خصومت و دشمنی و دروغ پراکنی نسبت به جمهوری اسلامی ایران شناخته شده است، به نحو آشکار و غیر قابل تسامح، تخلف از چارچوبی است که تحت آن برای گزارشگری انتخاب شده است.
بدون شک فعالیت‌های تبلیغاتی ایشان که همراه با سوء استفاده از عنوان رسمی سازمان ملل است و ادعاهای بی‌اساس علیه ایران مطرح می‌کند، صلاحیت ایشان به عنوان گزارشگر را مورد تردید جدی قرار می‌دهد.
ما ضمن اعتراض رسمی و جدی به کمیسر عالی حقوق بشر در مورد تخلفات صریح ایشان از دستورالعمل در امر گزارشگر تأکید می‌کنیم: اولأ؛ رفتار تخلف آمیز جاوید رحمان یک بار دیگر نشان می دهد که نصب گزارشگر ویژه برای ایران فاقد هر گونه توجیه قانونی و منطقی بوده و صرفأ حکایت از استاندارد دوگانه و فریبکاری سیاسی در رفتار شورای حقوق بشر دارد. ثانیأ؛ اگر کمیسر عالی نتواند ایشان را از تخلفات رفتاری بازدارد بدون شک همکاری‌های وسیع جمهوری اسلامی ایران با شورای حقوق بشر در زمینه این گزارشگر مورد بازنگری مجدد قرار می‌گیرد.
ادعاهای مطرح شده از سوی جاوید رحمان در حالی است که اولا جمهوری اسلامی با تجمعات قانونی مخالفتی ندارد، تنها در صورتی که این تجمعات به هرج و مرج تبدیل شود و خلاف قانون اقدامی صورت گیرد مانع آن خواهد شد، در فرانسه در تظارهرات موسوم به جلیقه زردهای فرانسوی ده‌ها تن و کشته زخمی می‌شوند، نیروهای امنیتی و پلیس با بیشترین میزان خشونت با مردم کشورشان برخورد میکنند، اما هیچ گزارشگری واکنش نشان نمی دهد حتی فرانسه را به نقض حقوق بشر متهم نمی‌کنند.
سران سعودی بیشترین فهرست در نقض حقوق بشر را دارند اما حقوق بشر سازمان ملل توان رویارویی و واکنش به این ناقض حقوق بشر را ندارند، اما جمهوری اسلامی ایران را به بهانه‌های واهی با اهداف تعیین شده و مغرضانه به نقض حقوق بشر متهم می‌کنند.
البته نماینده ایران در این جلسه موضوع بازده منفی برخی تصمیمات مخصوص به کشور در برابر فعالیت شورای حقوق بشر را رد کرده و معتقد بود که انتخاب گزارشگر ویژه یک طرح ناعادلانه بوده و در پی تحرکات سیاسی انجام شده است. حمایت از حقوق بشر یکی از ویژگی‌های اساسی انقلاب اسلامی ایران بوده است. نماینده ایران اظهار کرد که به تعامل صادقانه با دفتر کمیسیونر عالی حقوق بشر ادامه می‌دهد و به سفر معاون کمیسیونر عالی حقوق بشر و مأموریت تخصصی وی اشاره کرد.
نماینده ایران در این نشست به انتقاد از سیاست‌های غرب در موضوع حقوق بشر و در پیش گرفتن سیاست‌های دوگانه درباره کشورهای هدف پرداخت.
در ۲۲ سپتامبر ۲۰۱۸ در ایران گروه تروریستی به‌نام «حرکة النضال العربی لتحریر الاحواز» دست به اقدام تروریستی زد و چند ساعت بعد تلویزیون ایران اینترنشنال که از لندن پخش می‌شود، با سخنگوی این گروه تروریستی صحبت کرد و به او فرصت داد تا مسئولیت جنایتش را به‌عهده بگیرد، جنایتی که منجر به قربانی شدن ۲۵ نفر اعم از زنان و کودکان شد. در واقع مصاحبه‌ها و برنامه‌های چندساعته در این شبکه، فرصتی برای تبلیغ و ترویج این گروه تروریستی فراهم آورد. بخش فارسی‌زبان شبکه بی‌بی‌سی نیز در سال ۲۰۰۹ با عبدالمالک ریگی، تروریست افراطی‌گرا مصاحبه کرد.

https://siasatrooz.ir/vdciuvaz3t1aup2.cbct.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی