?>?> پایان دیپلماسی با آمریکا | سیاست روز
دوشنبه ۱۰ تير ۱۳۹۸ - ۰۱:۰۷
کد مطلب : 109650

پایان دیپلماسی با آمریکا

رفتارهای آمریکا با ریاست جمهوری دونالد ترامپ راه هر گونه دیپلماسی را بسته است...

رفتارهای آمریکا با ریاست جمهوری دونالد ترامپ راه هر گونه دیپلماسی را بسته است.
جمهوری اسلامی ایران بر سر خطوط قرمز خود مذاکره و معامله نمی کند، چرا که این خطوط قرمز به مسائل منافع و امنیت ملی کشور بستگی دارد. به واقع هیچ کشوری در باره خطوط قرمز خود مذاکره نباید انجام دهد که اگر دست به چنین کاری بزند باید معامله کند.
معامله با رژیمی غیر قابل اعتماد نتیجه ای جز دادن امتیاز و بدعهدی او نخواهد داشت، هر چند کشوری همچون آمریکا مدام دم از دیپلماسی و مذاکره بزند اما پشت میز مذاکره دست چدنی زیر دستکش مخملی است.
آمریکا رژیمی است که از پشت خنجر می زند، از زیر میز مذاکره، روبرو طرف مقابل نشسته و اسلحه خود را نشانه رفته است.
مذاکره منطقی، منصفانه، محترمانه و عادلانه از منظر آمریکایی ها معنا ندارد، نمونه بارز اینگونه رفتار در مذاکرات هسته ای با ایران و توافقی که به دست آمد به خوبی دیده می شود.
آمریکا حتی به این توافق که خود می داند به زیان جمهوری اسلامی ایران بوده است، پایبندی خود را نشان نداد و آن را زیر پا گذاشت و اکنون پس از گذشت یکسال از خروج رژیم آمریکا از توافق هسته ای انتظار دارد ایران همچنان به برجام پایبند باشد.
این انتظار و توقع در حالی مطرح می شود که آمریکا و اروپا به هیچیک از تعهدات خود در برجام عمل نکرده اند و با وجود بد عهدی ها، ایران را تهدید و تحریم هم میکنند.
این سیاست همان سیاستی است که می گوید زور حرف اول را می زند و منطق هیچ جایگاهی در دنیا ندارد.
اکنون کشوری همچون ایران مقابل این زورگویی ایستاده و می خواهد از گسترش زورگویی و تحمیل خواسته های غیر منطقی و غیر قانونی رژیم آمریکا جلوگیری کند.
برای رسیدن به چنین هدفی نیازمند توانمند شدن است، جمهوری اسلامی ایران در طول ۴۰ سال گذشته فراز و فرودهای بسیاری را پشت سر گذاشته و اکنون فولاد آب دیده شده است، ایران پیشرفت های بزرگی را به دست آورده که اگر این پیشرفت ها نبود، نظام سلطه هیچگاه دست به تحریم و تهدید نمی زد.
بزرگنمایی نیست اگر بگوییم جمهوری اسلامی ایران با وجود همه مشکلات و ضعف هایی که در کشور وجود دارد، دستاوردهای بسیاری داشته به گونه ای که حتی دشمنان نیز از این دستاوردها شگفت زده شده البته خشمگین هم هستند.
این که اکنون فردی مانند ترامپ رئیس جمهور کشوری که خود را قدرت بلامنازع اقتصادی و نظامی دنیا می داند مقابل جمهوری اسلامی ایران مستأصل و درمانده شده و نمی داند چه کند، نشان از توانمندی و پیشرفت جمهوری اسلامی ایران دارد. جمهوری اسلامی ایران اگر ضعیف بود، رژیم آمریکا آنی درنگ نمی کرد و قطعاً به جمهوری ایران حمله نظامی می کرد. این که برخی اعتقاد دارند باید با آمریکا مذکره کرد و به توافق و تفاهم رسید، آیا از آینده اجرای این سیاست آگاه هستند؟
رژیم نامتعادل از نظر رفتاری و گفتاری قابل اعتماد نیست، رژیمی که سرکرده آن هر روز یک سخن متناقض با سخن روز گذشته خود حتی سخنی که چند ساعت و چند دقیقه پیش بر زبان رانده، میگوید و مینویسد، چگونه میتوان اعتماد کرد و با آن مذاکره نمود.
اکنون به این اعتقاد باید رسید و باور داشت که دنیا، دنیای موشک است، دنیای قدرت است، دنیا به خاطر وجود رژیم هایی چون آمریکا، اسرائیل و حتی اروپایی ها قانون جنگل در آن حاکم است و هر کس در این جنگل ضعیف باشد باید زیر سلطه قدرتمندان قرار گیرد.
در این جنگلی که آمریکایی ها آن را ساخته اند هیچ کشوری حق ندارد خود را توانمند و قدرتمند سازد، هر مردمی که در این راه گام بردارد با رژیم آمریکا طرف است.
پس با چنین رویکردهایی که آمریکا در پیش گرفته است، دیپلماسی بی معنا است، با وجود همه تهدیداتی که آمریکایی ها علیه ایران کرده اند و تحریم هایی که اعمال میکنند، دیپلماسی به بن بست رسیده است. تحریم هایی که شامل رهبر معظم انقلاب اسلامی شود و یا وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران را نیز در بر بگیرد، آیا می توان بر مدار مذاکره بر اساس دیپلماسی حرکت کرد.
تحریم رهبری نظام اسلامی، تحریم همه مردم ایران است، تحریم وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران تحریم فرد نیست بلکه تحریم دیپلماسی است که آمریکا اعتقادی به آن ندارد.

https://siasatrooz.ir/vdciw3azut1auq2.cbct.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی