سه شنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ - ۲۳:۰۰
کد مطلب : 86087
سرلشکر جعفری:

دشمن را از درون تهديد مي‌كنيم

دشمن را از درون تهديد مي‌كنيم

راهبرد «تهديد در برابر تهديد» وارد ادبيات سياسي شده است. اين واژه در مقابل كشورهايي به كار مي‌رود كه كشور ديگر را تهديد مي‌كند، واكنش كشور تهديد شده، رفتار بعدي دولت تهديد كننده را ترسيم خواهد كرد.
اگر كشوري كه مورد تهديد قرار گرفته است پاسخ قاطع و مقتدرانه‌اي به طرف مقابل بدهد، اين رفتار باعث خواهد شد تا تهديد كننده دست به كار نشود و يا حتي سكوت هم بكند اما اگر كشور مورد تهديد قرار گرفته در مقابل قلدري طرف مقابل سكوت كند يا كوتاه بيايد و پاسخي ندهد آنگاه بايد منتظر اقدامات بعدي دشمن باشد.
اين اصل اكنون ميان ايران و آمريكا ديده مي‌شود. هر گاه آمريكايي‌ها عليه ايران موضع گيري كرده‌اند و تهديدات خود را نشان داده‌اند، پاسخ‌هاي قاطع و مقتدرانه‌ رهبري نظام و فرماندهان ارشد نيروهاي مسلح كشورمان، تلنگري جدي به آنها وارد كرده است كه از رويا پردازي‌ها بيرون بيايند و چشم طمع خود را به اين سرزمين مقدس كور كنند.
حضرت آیت الله خامنه ای در سال ۹۰ در خطبه‌ها نماز جمعه تهران در واکنش به تهدیدات نظامی علیه ایران گفته بودند: امریکا و دیگران بدانند که می دانند که ما هم، در برابر تهدید و تحریم نفتی تهدیدهایی داریم که هر وقتی که لازم باشد اعمال خواهد شد. رهبر معظم انقلاب تاکید کردند: تهدید به جنگ به ضرر آمریکاست اما خود جنگ ۱۰ برابر بیشتر به ضرر آمریکاست.
ایشان با تاکید بر اینکه تهدید نشان دهنده عجز آمریکا از مقابل منطقی و گفتمانی است تصریح کردند: این نشان می دهد که گفتمانی در برابر جمهوری اسلامی ایران ندارند و آمریکا جز زور منطقی ندارد و جز خونریزی راهی برای پیشبرد خود ندارد.
در همين زمينه فرمانده کل سپاه پاسداران گفت: گزینه نظامی مدنظر دشمن حمله موشکی و هوایی به مناطق حساس و هسته‌ای است، اما خود آنها هم می‌دانند ما با این اقدام، آنها را رها نخواهیم کرد و از درون تهدیدشان می‌کنیم.
سرلشکر محمدعلی جعفری در جمع دانش آموختگان دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین (ع) با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی متکی به مردم است، تاکید کرد: دفع تحریم‌ها با تمرکز بر توانایی و منابع داخلی امکان پذیر است. وی در ارتباط با حمله نظامی به ایران اسلامی گفت: دشمن از حمله گسترده زمینی و دراز مدت به ایران واهمه دارد. گزینه نظامی مدنظر آن ها حمله موشکی و هوایی به مناطق حساس و هسته‌ای است اما خود آنها هم می‌دانند که ما با این اقدام رهایشان نمی‌کنیم و از درون آنها را تهدید خواهیم کرد.

ایران دارای قدرت بازدارندگی در حوزه سخت و نرم است
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح هم با اشاره به اهمیت آمادگی کامل در نیروهای مسلح برای پاسخ به هرنوع اقدام جنون آمیزی گفت: پاسخ ما به هر تجاوزی پشیمان کننده خواهد بود.
سردار حسین دهقان در همایش مدیریت دانش نیروهای مسلح که در محل دانشگاه صنعتی مالک اشتر برگزار شد طی سخنانی، نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران را عنصر قدرت و اقتدار آفرین دانست و تصریح کرد: کشور ما دارای قدرت بازدارندگی در حوزه سخت و نرم است.
وزیر دفاع با بیان اینکه نیروهای مسلح زمانی موفق هستند که نگاهشان نسبت به مدیریت دانش باز باشد و از همه نیروها و توان خود در جهت تحقق آن بهره ببرند خاطرنشان کرد: تجارب بشری ثابت کرده است که زمانی مجموعه‌ها می‌توانند از سرمایه انسانی و ساختاری برخوردار باشند که خود را در حوزه فرماندهی قرار دهند.
دهقان گفت: توجه به مدیریت دانش به عنوان یک عنصر اساسی است و فرماندهان در حوزه نیروهای مسلح باید در مدیریت دانش و شبکه‌سازی به سوی سیستم‌های یکپارچه حرکت کنند.
وزیر دفاع آشنایی مدیران تمامی سطوح به اهمیت مدیریت دانش را فرایند تحقق این امر بسیار مهم و ضروری قلمداد کرد و افزود: نمی‌توان مدیریت دانش را پیش برد مگر این که راهبرد آن را با استناد به نیروهای مسلح تطبیق و عمومی سازی کرد.
دهقان در پایان افزود: ارتقاي فناوری اطلاعات و ارتباطات و زیرساخت‌های مرتبط با آن می‌تواند در تمایز ما با دیگران نقش اساسی ایفا کند و باید نهایت تلاشمان را انجام دهیم که مدیران توانمندی را در سطح مدیریت دانش تربیت کرده تا فرایند مدیریت دانش را به خوبی مدیریت کنند.

https://siasatrooz.ir/vdciyuav.t1aqv2bcct.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی