سه شنبه ۹ مهر ۱۳۹۸ - ۲۲:۰۸
کد مطلب : 111027
نگاهی به اقدامات یک شبهه ‌رسانه تروریست ‌پرور

آنتن بی‌بی‌سی فارسی باز هم در اختیار تروریست‌ها و قاتلان

اقدام بی‌بی‌سی فارسی در پخش نشست خبری گروهک تروریستی منافقین، نخستین اقدام این شبه رسانه ضدایرانی در ضریب دادن و برجسته سازی اخبار مرتبط با ترویست‌ها و عناصر ضدایرانی نبود. بی‌بی‌سی فارسی پیش‌تر نیز به کرات نشان داده بود که علاقه وافری به تروریست‌ها و قاتلان مردم ایران دارد.
بی‌بی‌سی فارسی روز دوشنبه هشتم مهرماه، با قطع پخش برنامه‌های عادی خود، اقدام به پخش نشست خبری گروهک تروریستی منافقین در واشنگتن کرد.
موضوع نشست خبری مزبور، انتشار اسناد دخالت ایران در حمله نیرو‌های یمنی به تاسیسات نفتی عربستان سعودی بود، اما در آن هیچ سندی ارائه نشد تا جایی که دست‌اندرکاران بی‌بی‌سی فارسی مجبور شدند پخش این نشست خبری مفتضحانه را قطع کنند.
اما اقدام بی‌بی‌سی فارسی در پخش نشست خبری گروهک تروریستی منافقین، نخستین اقدام این شبه رسانه ضدایرانی در ضریب دادن و برجسته سازی اخبار مرتبط با ترویست‌ها و عناصر ضدایرانی نبود. بی‌بی‌سی فارسی پیش‌تر نیز به کرات نشان داده بود که علاقه وافری به تروریست‌ها و قاتلان مردم ایران دارد؛ بنابراین ناظران از اقدام روز دوشنبه (هشتم مهر) بی‌بی‌سی فارسی در پخش نشست خبری گروهکی که ۱۷ هزار ایرانی را به قتل رسانده است، تعجب نکردند.
بی‌بی‌سی فارسی در حمایت زیرپوستی و بعضا آشکار از تروریست‌هایی که علیه مردم ایران اقدام جنایتکارانه می‌کنند یدطولایی دارد. در ماجرای «عبدالمالک ریگی» سرکرده گروهک «جندالشیطان» که عناصر آن در اواخر دهه ۸۰ و اوایل دهه ۹۰ شمسی در مرز‌های جنوب شرقی کشورمان اقدام به انجام عملیات تروریستی می‌کردند، «بی بی سی فارسی» در مقام تطهیرکننده اقدامات جنایتکارانه آن‌ها ظاهر می‌شد.
در طول فعالیت گروهک «جندالشیطان» و جنایات مختلف سرکرده معدوم این گروهک در جنوب شرق کشور بار‌ها تریبون بی‌بی‌سی در اختیار سرکرده‌ی این گروهک تروریستی قرار گرفت. برای مثال شبکه تلویزیونی بی‌بی‌سی فارسی دوشنبه ۲۷ مهر ۱۳۸۸ به بهانه عملیات تروریستی منطقه «سرباز» سیستان که منجر به شهادت ۴۱ تن از هم‌وطنانمان اعم از شیعه و سنی شد با «عبدالمالک ریگی» سرکرده گروهک تروریستی جندالشیطان مصاحبه کرد. بنگاه خبری بی‌بی‌سی که پیش از این نیز بار‌ها تریبون خبری خود را در اختیار ریگی و افرادش قرار داده بود این بار نیز که خود گروهک تروریستی ریگی مسؤولیت مستقیم این اقدام غیرانسانی را بر عهده گرفته بود این فرصت را در اختیار عبدالمالک ریگی قرار داد تا از این عملیات تروریستی دفاع کند! ریگی در این گفت‌وگوی جهت‌دار با اهانت به جان باختگان و مجروحان حادثه تروریستی سرباز سیستان، با وقاحت تمام اعلام کرد که از موفقیت آمیز بودن این عملیات خرسند است!
در آبان سال ۹۲ نیز وقتی سربازان مرزبانی کشورمان در سراوان مورد حمله تروریستی اشرار عضو گروهک جندالشیطان قرار گرفتند و به درجه رفیع شهادت نائل شدند، بی‌بی‌سی فارسی در قالب یک خبرسازی غیرحرفه‌ای و رذیلانه، طی گزارشی عملیات تروریستی اشرار جندالشیطان را اقدامی تلافی جویانه علیه ایران دانست. گزارشی که سویه‌های ضدایرانی و تروریست پرورانه‌اش، حتی صدای عناصر اپوزیسیون خارج نشین را هم درآورد.
۳۰ بهمن ماه سال ۹۶ در جریان آشوب‌های خیابان پاسداران تهران، «محمدرضا ثلاث باباجانی» با نشستن پشت فرمان یک اتوبوس اقدام به زیر گرفتن تعدادی از مأموران نیروی انتظامی کرد که ۳ نفر از آن‌ها به علت ایراد صدمه بدنی به شهادت رسیدند. ثلاث در همان شب که دستگیر شد رسما به اتهام خود اعتراف کرد.
ثلاث در روز روشن در مقابل چشمان همگان داعشی‌وار، فرزندان این ملت در لباس سبز نیروی انتظامی را زیر گرفته بود و خود به جنایتش معترف بود، اما عده‌ای مزدور مجازی با سردمداری بی‌بی‌سی فارسی درصدد تبرئه و مظلوم جلوه دادن وی برآمدند.
بی‌بی‌سی فارسی در همین زمینه با یک فعال به اصطلاح حقوق بشری مصاحبه‌ای ترتیب داد؛ فرد مورد اشاره در بخشی از صحبت‌های خود با بی‌بی‌سی فارسی، با وقاحت تمام، ثلاث قاتلی که چندین مامور نیروی انتظامی را در ملاعام به شهادت رسانده بود و در دادگاه به جرم خود اقرار و اعتراف کرده بود، شهید خطاب کرد و مجری بی‌بی‌سی هم که به نظر نمی‌رسد متعجب شده باشد، به این فرد اجازه ادامه اظهارات تروریست‌پرورانه‌اش را داد. بیشتر
موارد مورد اشاره در بالا تنها بخش‌هایی از حمایت‌های بی‌دریغ تلویزیون بی‌بی‌سی فارسی از تروریست‌ها و قاتلان مردم و جوانان ایرانی است و رشته تروریست ‌پروری‌های این شبهه رسانه ضدایرانی سر درازی دارد. 

https://siasatrooz.ir/vdcj8vevauqevyz.fsfu.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی