شنبه ۱۸ مهر ۱۳۹۴ - ۰۸:۰۴
کد مطلب : 93927
صداقت شرمن در بي‌صداقتي آمريكا عليه ملت ايران

آيا وقت بيدار شدن برخي‌ها فرا نرسيده است؟

آيا وقت بيدار شدن برخي‌ها فرا نرسيده است؟

دشمني چهل ساله آمريكا با ملت ايران در حالي همچنان ادامه دارد كه اظهار نظرهاي مقامات اين كشور مهر تاييدي است بر بي‌صداقتي دولت‌مرداني كه تمام تقلايشان نفوذ همه جانبه عليه جمهوري اسلامي است،حال اين سوال مطرح مي‌شود كه آيا برخي ساده انديشان همچنان مي‌خواهند در خواب بمانند؟
«می‌دانید، چندین دهه بی‌اعتمادی میان ایران و آمریکا است. فکر نمی‌کنم برجام این بی‌اعتمادی را از میان بردارد.» اين جمله اي بود كه وندي شرمن مذاكره كننده ارشد آمريكايي در مذاكرات هسته اي ايران و ۱+۵ كه به تازگي از سمت خود كناره گيري كرده مطرح كرده است.
به گزارش فارس، شرمن كه تا پيش از اين دستیار جان کری در امور سیاسی بود، حالا در مصاحبه با خبرنگاران از خاطرات «مذاکرات هسته‌ای» می‌گوید. شرمن در ابتدای مذاکره به پیام کشورهای حاشیه جنوبی خلیج فارس به آمریکایی‌ها پرداخته و گفته: «در ابتدای این فرآیند (مذاکرات)، دولت‌های (حاشیه) خلیج (فارس) گفتند لطفاً مسائل منطقه‌ای را مورد بحث قرار ندهید زیرا ما در اتاق مذاکرات حضور نداریم و این منافع ماست که در خطر است.»
وي در ادامه به موضع صهیونیست‌ها در قبال مذاکرات هسته‌ای پرداخت و گفت: «اسرائیلی‌ها نمي‌خواستند که ایران سلاح هسته‌ای داشته باشد و البته ما هم در تمامی طول مذاکرات، مشاوره نزدیکی با اسرائیلی‌ها داشتیم.»
معاون سابق وزير خارجه آمريكا گفت: که «در تمام طول مذاکرات» بحث آمریکایی‌ها بازداشت‌شده در ایران، در دستور کار بود که البته سعی فراوان شده بود، بحث هسته‌ای از این بحث کاملا مجزا نگاه داشته شود.
شرمن البته گفته که ایرانی‌ها هم در طول مذاکرات هیچ‌گاه با دخیل کردن بحث بازداشتی‌هاي آمریکایی با بحث هسته‌ای موافق نبوده‌اند.
نقل‌قول جنجالی اين دستيار سابق كري که گفته بود «فریب‌کاری در خون ایرانیان است» محور سئوال آخر بود. خبرنگار پرسید «آیا هنوز هم چنین اعتقادی دارید؟» كه وي پاسخ داد: «بعد از آن قضیه گفتم که بخاطر استفاده از آن جمله‌بندی خاص، متأسفم. فکر می‌کنم که احتمالا برای یک دیپلمات عاقلانه نبود که کشورها و مردمانش را به آن روش خاص، توصیف کند.»
اين اظهار نظر شرمن مبني بر از بين نرفتن ديوار بي اعتمادي آمريكايي‌ها به ايران حتي با برجام، در جاي خود بسي جاي تامل دارد چرا كه مصداق و مهر تاييدي بر بي اعتمادي ايران نسبت به بي صداقتي آمريكايي‌هاست، چنانچه چهارشنبه هفته گذشته نيز مقام معظم رهبري در ديدار با فرماندهان نيروي دريايي سپاه پاسداران انقلاب اسلامي نيز به اين مسئله اشاره كردند.
دشمني چهل ساله آمريكايي‌ها با ملت ايران از يك سو و نگاه برخي ساده لوحان كه در روياهاي خود سوداي عادي شدن روابط تهران –واشنگتن را طلب مي‌كنند ازديگرسو،هم اكنون به يك زور آزمايي براي گشايش باب مذاكرات ايران و‌امريكا تبديل شده است كه البته مقام معظم رهبري آب پاكي را بر روي همه اين خيال‌هاي باطل ريختند چنانچه ايشان چهارشنبه هفته گذشته در ديدار با فرماندهان نيروي دريايي سپاه فرمودند مذاکره با آمریکا ممنوع است بخاطر ضررهای بیشماری که دارد و منفعتی که اصلاً ندارد، این فرق دارد با مذاکره با دولتی که نه چنان امکانات و نه چنان انگیزه‌ای دارد، مشکل کنونی کشور بخاطر وجود آدم‌های بعضاً بی‌خیال و یا بعضاً سهل‌اندیشی است که این واقعیات را نمی‌فهمند، البته این افراد در مقابل انبوه عظیم جمعیت انقلابی، آگاه و بصیر کشور، معدود و در اقلیتند، اما فعالند، می‌نویسند، می‌گویند، تکرار می‌کنند و دشمن هم به اینها کمک می‌کند.‌
ایشان تصریح کردند: مذاکره با آمريكا یعنی راه را بازکردن که اینها بتوانند در زمینه‌های اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و امنیتی کشور نفوذ کنند. درهمین مذاکرات هسته‌اي هرجا فرصت کردند و میدان به آنها داده شد -که البته طرفهای ایرانی بحمدلله حواسشان جمع بود اما یکجاهایی بالاخره فرصتهایی آنها پیدا کردند- یک نفوذی کردند و یک حرکت مضری برای منافع ملی انجام دادند.
حضرت آیت الله خامنه‌ای در این دیدار تاکید کردند: اینکه با مذاکره با آمریکا مخالفیم علتی دارد؛ مذاکره‌ آمریکا با جمهوری اسلامی یعنی نفوذ؛ می‌خواهند راه را باز کنند برای تحمیل.
رهبر انقلاب اسلامی در روز اول فروردين سال جاري در مشهد با تأکید بر اینکه در هر صورت سیاست ملت و نظام جمهوری اسلامی در مقابل آمريكا هیچ تغییری نخواهد کرد،در آن تاريخ نيز فرمودند: ما درباره مسائل دو جانبه، منطقه ای و جهانی هیچ مذاکره‌ای با امریکا نخواهیم داشت مگر در موارد استثنا همچون هسته‌اي که قبل از این هم سابقه داشته است.
ایشان با انتقاد شدید از سیاستهای امریکا در «حمایت از دولت تروریستی و کودک کش صهیونیسم و تروریست خواندن مجاهدان فداکار حزب الله لبنان» افزودند: سیاستهای ما و امریکا در منطقه صد و هشتاد درجه اختلاف دارد بنابراین چگونه مي‌توان با آنها گفت‌وگو و مذاکره کرد.
بي‌اعتمادي ملت ايران به اين دشمن فريبكار كه از هيچ تقلايي عليه جمهوري اسلامي فرو گذاري نكرده است در حالي همچنان ادامه دارد كه اظهارات ديگر مقامات از رئيس‌جمهور گرفته تا ديگر مقامات اين كشور حكايت از بي صداقتي تمام نشدني آنها در قبال ملت ايران است كه تحت هيچ شرايطي نمي‌توان به آمريكايي‌ها اعتماد كرد يا باب مذاكره با آنها باز شود،باراک اوباما رئيس‌جمهور كشور نيز در سخنرانی اخيرش در مجمع عمومی سازمان ملل ایران بار ديگر ايران را به استفاده از نیروهای نیابتی خشونت طلب برای دست یابی به اهدافش متهم کرد. وی ادعا کرد این موضوع باعث شده است درگیری‌های فرقه ای در منطقه تشدید شود.
دیگر مقامات عالی رتبه آمریکا در محکوم کردن‌ها و بی اعتمادی‌های خود نسبت به ایران به مراتب بی پرواتر و تندروتر بوده‌اند. به عنوان مثال ژنرال مایکل فلین رئیس سابق آژانس اطلاعات دفاعی آمریکا در مصاحبه ای در مارس ۲۰۱۵ ادعا کرد ایران و افراط گرایان اسلام رادیکالی با آمریکا مخالفند و آن هم به یک علت ساده است که آنها شیوه زندگی ما را دوست ندارند. این جهان‌بینی بسیار ساده نه تنها نشان مي‌دهد که درکل واقعیت‌های نظام سیاسی، بخش اعظم سیاست خارجی و جامعه ایران نادیده گرفته شده است بلکه هرگونه فضا و زمینه را برای آشتی میان ایران و آمریکا از بین مي‌برد.
آمریکا در گذشته دیکتاتورهای بسیاری از جمله شاه ایران و حسنی مبارک رئيس‌جمهور سابق مصر و اکنون بسیاری دیگر از حکام دیکتاتور حمایت کرده است. متحدان کنونی آمریکا در منطقه با سرکوب شدید اعتراضات داخلی در نتیجه شکل‌گیری انقلاب‌های بهار عربی، نقش مهمی در شکل گیری و قدرت گرفتن افراط گرایی و تروریسم داشته اند.حمایت‌های آمریکا از اسرائیل نيز مزيد بر همه اين همه فتنه گري‌هاي اين كشور در منطقه است كه به جاي تامل و تفكر در قبال اين همه آتش افروزي‌ها، جمهوري اسلامي ايران را كه سياستش در منطقه جز برقراري صلح و ثبات و امنيت و نيز تعيين سرنوشت ملت‌ها به دست خودشان است را متهم مي‌كند
ناظران سياسي هميشه به رويكرد آشکار نفاق و استانداردهای دوگانه آمریکا اعتراض داشته اند اين ناظران معتقدند آمریکا در عين ادعاي شعارگونه حمایت از دموکراسی اما همواره از دیکتاتورها حمایت مي‌کند؛ آمریکا همیشه از منع اشاعه سلاح‌های هسته‌اي سخن مي‌گوید، اما هیچ گاه چیزی درباره زرادخانه هسته‌اي اسرائیل نمي‌گوید و فعالانه جلوی همه تلاش‌ها برای ایجاد منطقه عاری از سلاح‌های هسته‌ای در خاورمیانه را مي‌گیرد؛ آمریکا همچنین یک تریلیون دلار برای به روز کردن زرادخانه و تاسیسات هسته‌اي خود اختصاص داده است؛ آمریکا همیشه علیه استفاده از سلاح‌های کشتار جمعی سخن مي‌گوید، اما صدام حسین رئيس‌جمهور سابق عراق را به خاطر استفاده از سلاح‌های شیمیایی علیه ایرانی‌ها در جریان جنگ هشت ساله ایران و عراق محکوم نکرد؛ در نهایت آمریکا با تروریست‌ها مي‌جنگد و همزمان از آنها - به طور مستقیم و غیرمستقیم به عنوان مثال در سوریه- حمایت مي‌کند.
حال مذاكره با چنين دشمن دورويي كه سياستش سراسر تزوير و فتنه گري است فايده دارد؟

https://siasatrooz.ir/vdcjaheh.uqet8zsffu.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی