جمعه ۲۹ فروردين ۱۳۹۹ - ۲۱:۲۹
کد مطلب : 113377
فلسطینی‌ها در روز اسیر با اسرای مقاومت تجدید پیمان کردند

انتفاضه آزادی اسیران دربند اشغالگران

انتفاضه آزادی اسیران دربند اشغالگران

ملت فلسطین در حالی بر انتفاضه‌ای برای آزادی اسرای فلسطینی تاکید دارند که جهان در حالی درگیر بحران کروناست که رژیم صهیونیستی با سوء استفاده از این بحران به تشدید درد و رنج ملت فلسطین از جمله اسرای در بند این رژیم می‌پردازد چنانکه گزارش‌ها از وضعیت بحرانی اسرا در زندان‌های این رژیم حکایت دارد.
کرونا هر چند هزینه‌های انسانی و مالی بسیاری برای جهان به همراه داشته و حتی می‌تواند ساختار اقتصادی و سیاسی و امنیتی نظام بین الملل را متحول سازد اما برخی به دنبال بهره گیری از این وضعیت برای رسیدن به اهدافشان هستند که از آن جمله رفتارهای رژیم صهیونیستی است که از این وضعیت برای اشغالگری و بویژه شکنجه و به زانو در آوردن اسرای فلسطینی بهره می گیرد. خانواده اسرای فلسطینی با ابراز نگرانی از شرایط فرزندانشان در زندان‌های رژیم اشغالگر اعلام کردند که مقامات رژیم صهیونیستی هیچ اقدامی برای حمایت از این اسرا که در سایه شیوع ویروس کرونا از کمبود امکانات بهداشتی و مواد ضد عفونی کننده و اهمال‌کاری پزشکی رنج می‌برند انجام نمی‌دهند.
نکته قابل توجه آنکه در ادامه نسل کشی فلسطینی‌ها با بهره گیری از کرونا، پلیس رژیم صهیونیستی یک درمانگاه واقع در بیت المقدس شرقی را که مردم فلسطین در آنجا تحت آزمایش کووید-۱۹ قرار می گرفتند، تعطیل کرد.
در همین حال به مناسبت روز اسیر، باشگاه الاسیر در فلسطین اعلام کرد که رژیم صهیونیستی از سال ۱۹۶۷ تا کنون بیش از یک میلیون فلسطینی را اسیر کرده است. هفدهم آوریل در فلسطین به نام روز اسیر نامگذاری شده است. شورای ملی فلسطین در سال ۱۹۷۴ این نام‌گذاری را انجام داد و از آن زمان تا کنون این روز به یاد اسرا گرامی داشته می‌شود.امسال به دلیل شیوع ویروس کرونا فعالیت‌های روز اسیر فلسطینی، اینترنتی است و تجمعی برگزار نخواهد شد. تا کنون تعداد مبتلایان به کرونا در فلسطین به ۲۸۴ نفر رسیده که ۱۳ نفرشان مربوط به نوار غزه هستند.
بر اساس آمار باشگاه «الاسیر» ویژه رسیدگی به امور اسرای فلسطینی، رژیم صهیونیستی از ۱۹۶۷ تا کنون حدود یک میلیون فلسطینی را بازداشت کرده است. در حال حاضر تعداد اسرای فلسطینی در داخل زندان‌های رژیم صیهونیستی حدود پنج هزار نفر است که حدود ۱۳۰ کودک در میان آنها دیده می‌شود که در بازداشت‌گاه «عوفر» در غرب رام‌الله و «مجدو و الدامون» (در شمال اسرائیل) زندانی هستند. تعداد بازداشت‌شدگان بیمار تا آوریل جاری ۲۰۲۰ حدود ۷۰۰ نفر است که ۳۰۰ نفر آنها بیماری مزمن دارند و نیازمند درمان مستمرند؛ ۱۰ نفر از این ۳۰۰ نفر مبتلا به سرطان هستند.در ادامه این گزارش آمده، ۲۲۲ فلسطینی از سال ۱۹۶۷ در زندان‌های رژیم صهیونیستی به شهادت رسیده‌اند که شهادت ۷۳ نفر آنها به علت شکنجه، ۶۷ نفر به دلیل اهمال پزشکی، ۷۵ نفر «قتل عمد» و ۷ نفر به دلیل سرکوب و شلیک مستقیم نگهبانان صهیونیستی بوده است.
لازم به ذکر است گروه‌های فلسطینی در کنفرانسی مقابل مقر صلیب سرخ در نوار غزه اعلام کردند، پیشنهاد رئیس دفتر سیاسی حماس پیرامون تبادل اسرا مورد تأیید آنهاست. «کمیته اسیران نیروهای ملی و اسلامی» بر طرح «یحیی السنوار» رئیس دفتر سیاسی حماس در غزه مبنی بر آزادی اسرای بیمار، کودکان و زنان فلسطینی در مقابل ارائه اطلاعاتی از نظامیان اسیر فلسطینی تأکید کرد. اتحادیه عرب در بیانیه ای آزادی هرچه سریعتر اسرای فلسطینی بیمار و سالخورده در سایه شیوع کرونا را خواستار شد. همچنین هماهنگ‌کننده کنگره ملی اسلامی مغرب در نامه‌ای خطاب به شاه عربستان سعودی خواستار آزادی بازداشت‌شدگان فلسطینی در این کشور شد. لازم به ذکر است همزمان با اقدامات ضد بشری رژیم صهیونیستی علیه اسرای فلسطین، سعودی نیز اقدام به بازداشت فلسطینی‌ها در عربستان کرده است. رفتاری که بسیاری آن را اقدامی در جهت طرح معامله قرن آمریکا برای فشار بر فلسطینی‌ها عنوان می کنند.

https://siasatrooz.ir/vdcjatevauqevtz.fsfu.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی