جمعه ۳ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۲۳:۵۰
کد مطلب : 117751

پرواز موشک‌ها

هدف قرار گرفتن دیمونا در سرزمین‌های اشغالی، رژیم صهیونیستی را به لرزه انداخت...

هدف قرار گرفتن دیمونا در سرزمین‌های اشغالی، رژیم صهیونیستی را به لرزه انداخت و آنها را به این فکر فرو برد که اگر بارانی از موشک‌های ایران بر سر اسرائیل فرود بیاید چه می‌توانند بکنند؟
رژیم صهیونیستی تاکنون سعی کرده است خود را در زمینه تسلیحات نظامی در منطقه برتر نشان دهد و این برتربینی باعث شده بود تا علاوه بر غرور و تکبر نظامی حکام این رژیم، برخی کشورهای عربی نیز از آن وحشت داشته باشند.
هدف قرار دادن تأسیسات هسته‌ای نطنز در ایران که از سوی رژیم صهیونیستی انجام شد، در خلال مذاکرات هسته‌ای وین برای احیای برجام، اقدامی بود تا دست مذاکره‌کنندگان ایران در این نشست خالی شود. در واقع رژیم اسرائیل با چراغ سبز آمریکا در یک اقدام تروریستی دست به خرابکاری در تأسیسات هسته‌ای ایران زد تا جمهوری اسلامی تحت فشار بیشتر قرار گیرد و در مذاکرات وین عقب نشینی کند، چرا که به تصور آمریکا و رژیم صهیونیستی اقدام علیه تأسیسات هسته‌ای ایران باعث واکنش از سوی جمهوری اسلامی نخواهد شد و برای آن که از این فضای تهدید بیرون بیاید در مذاکرات هسته‌ای وین برای احیای برجام امتیاز هم می‌دهد. اما معادلاتی که غرب و رژیم صهیونیستی برای خود طرح کرده بودند، اشتباه از آب درآمد، با وجودی که دیمونا هدف موشک قرار گرفته و سپر موشکی ارتش اسرائیل نیز توانایی شناسایی و انهدام آن را نداشت، این رژیم حتی نتوانست به طور مستقیم محل شلیک موشک را شناسایی و رهگیری کند.
علاوه بر آن نتوانست رسماً انگشت اتهام را به‌سوی ایران نشانه بگیرد، چرا که می‌داند خود در خرابکاری در تاسیسات هسته‌ای نطنز مجرم است و اگر هم در سرزمین‌های اشغالی اتفاقی بیفتد حتی اگر بخواهد آن را پنهان کند، با انفجاری که در نزدیکترین نقطه به تأسیسات هسته‌ای دیمونا رخ داد، برای آن که بر توانایی ایران سرپوش بگذارد، آن را رسماً به ایران نسبت نمی‌دهد.
جمهوری اسلامی ایران قاطعانه گفته است که به ازای حمله به نطنز تلافی می‌کند و انتقام آن را خواهد گرفت، تسویه حساب ایران با رژیم صهیونیستی هدف قرار گرفتن حوالی تاسیسات هسته‌ای دیمونا نیست، بلکه مرکز این تأسیسات است. پاسخ ایران به تهدیدات رژیم صهیونیستی هنوز انجام نشده و اسرائیلی‌ها باید در انتظار واکنش وحشت‌زده باقی بمانند.
اما به آنهایی که می‌گویند واکنش ایران بر مذاکرات احیای برجام در وین تأثیر منفی می‌گذارد باید گفت، برجام در طول ۶ رسال از آغاز و اجرای یکطرفه آن از سوی ایران چه دستاوردی داشته است که اکنون نگران مرگ آن هستند؟ عجله برای رسدین به توافقی دیگر بر سر اجرای برجام برای چیست؟ آمریکایی‌ها رسماً اعلام کرده‌اند که هیچ تضمینی نمی‌دهند که اگر به برجام باز گردند، بار دیگر از ان خارج نشوند! این چه توافقی است که آمریکا هر بار که بخواهد از آن خارج شود و هزینه‌های اقتصادی و بار روانی این رفتار را به ایران تحمیل کند و هر بار که بخواهد به آن باز گردد بدون آن که تعهدات خود را اجرا کند؟!
آمریکا در جریان مذاکرات وین تلاش دارد تا ایران را وادار به پذیرفتن خواسته‌های خود کند و برای رسیدن به این هدف از همه ابزارهای در دسترس بهره می‌برد. رژیم صهیونیستی نقش تخریب‌گر را بازی می‌کند و با اقدامات خود که با هماهنگی ایالات متحده انجام می‌شود، سعی دارد ایران را تحت فشار امنیتی قرار دهد و برای آن که این سناریو خنثی شود، باید امنیت سرزمین‌های اشغالی به خطر بیفتد و احساس ناامنی در میان صهیونیست‌ها تقویت شود. نیروهای مقاومت با درک بالای خود به خوبی می‌دانند که چه زمانی واکنش نشان دهند و کجا را هدف قرار دهند. نیروی مقاومت که دل سپرده به انقلاب اسلامی است، آتش به اختیار است و از لبنان تا فلسطین و یمن و سوریه و... بدون آن که نیازی به اشاره ایران باشد وارد عمل می‌شوند. اکنون مذاکره کنندگان با دست برتر می‌توانند به مذاکرات خود ادامه دهند و آن را پشتوانه خود بدانند. موشک پشتیبان اقتدار سیاسی، نظامی و حتی اقتصادی برای جمهوری اسلامی ایران است؛ چرا که دشمن تنها زبان زور می‌فهد.

نویسنده: محمد صفری

https://siasatrooz.ir/vdcjiaevvuqevaz.fsfu.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی