جمعه ۲۷ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۰:۰۹
کد مطلب : 103260
تضعیف جایگاه منطقه‌ای ایران همچنان در دستور کارغرب

وارونه جلوه دادن نقش مثبت تهران در مبارزه با تروریسم

وارونه جلوه دادن نقش مثبت تهران در مبارزه با تروریسم

جایگاه و اقتدار منطقه‌ای جمهوری اسلامی ایران همچنان موجبات ایجاد نگرانی برای دشمنان ملت ایران را فراهم آورده است، ایران با بیشترین حمایت و نقش‌آفرینی مثبت توانست گروه تروریستی تکفیری - وهابی را از عراق و سوریه تارومار کند و نقشی اثرگذار برای پیروزی‌های دولت و ملت دو کشور مذکور ایفا کند.
چرا که تهران معتقد به حفظ استقلال و تمامیت ارضی همه کشورهای منطقه است و حالا که بسیاری از معادلات آمریکا، اسرائیل و متحدان عربی‌شان به هم خورده بیش از گذشته برای تضعیف این جایگاه مقتدر کشورمان تلاش می‌کنند و با اتهامات واهی سعی دارند نقش اثرگذار و مثبت تهران در منطقه را وارونه جلوه داده و جمهوری اسلامی را عامل بی‌ثباتی در منطقه معرفی کنند!
نکته جالب توجه اینکه برخی مقامات غربی نیز همصدا با آمریکایی‌ها موضوع توان دفاعی و موشکی ملت ایران را بهانه‌ای برای تضعیف جمهوری اسلامی و نیز برای فراهم کردن باب مذاکرات دیگر یا به عبارتی برجام‌های ۲ و ۳ که موضوع محدود کردن توان موشکی نیز یکی ازاهداف مهم آنهاست تقلا می‌کنند.
البته تهران بارها و بارها به این گزافه‌گویی‌ها پاسخ داده و حتی افکار عمومی نیز به خوبی می‌داند فتنه‌انگیزی‌های آمریکا و متحدانش آتش جنگ در منطقه را همچنان روشن نگه داشته است و از طرف دیگر مقامات کشورمان با قاطعیت هرگونه مذاکره پیرامون توان دفاعی و نظامی کشورمان را مردود دانسته‌اند و با صراحت اعلام کردند موضوع توان موشکی کشورمان به هیچ کشوری مربوط نمی‌شود. سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به ادعاهای رئیس اداره اطلاعات ملی آمریکا گفت: هیچ کشوری به قدر ایران برای ثبات و امنیت خاورمیانه تلاش و اقدام نکرده است.
بهرام قاسمی در واکنش به ادعاهای دی کوتس رئیس اداره اطلاعات ملی آمریکا در خصوص ابراز نگرانی از نقش و نفوذ ایران در منطقه، این ادعاهای تکراری را امری انحرافی و بی‌اساس خواند و افزود: چنین گفتاری ناشی از رویکرد و سیاست دولت آمریکا در تولید و ترویج تهدید و وحشت‌آفرینی‌های دروغین و خود ساخته در مناطق مختلف جهان و بویژه خاورمیانه است. وی افزود: این سیاستی سودآور برای واشنگتن و بی‌ثبات ساز برای جهان و منطقه غرب آسیاست که درک و مقابله با آن نیازمند دوراندیشی و هوشیاری تمامی رهبران و مردم کشورهای منطقه است.
سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به ادعاهای رئیس اداره اطلاعات ملی آمریکا گفت: هیچ کشوری به قدر ایران برای ثبات و امنیت خاورمیانه تلاش و اقدام نکرده است.
بهرام قاسمی سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در واکنش به موضع دولت آلمان درباره نقش کشورمان در افزایش تنش با رژیم صهیونیستی بعد از سرنگونی جنگنده این رژیم در سوریه گفت: جمهوری اسلامی ایران به عنوان کشوری تاریخی و خردگرا، با ثبات و ثبات بخش، اساسا نیازی به افزایش تنش و درگیری در منطقه نمی‌بیند و این رژیم اشغالگر و متجاوز صیهونیستی است که امنیت، ثبات و آرامش در منطقه را با خطری جدی مواجه ساخته و باید مورد سرزنش قرار گیرد.
قاسمی تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران دفاع دولت قانونی سوریه از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی خود در برابر هر گونه تجاوزی را حق قانونی و مشروع این کشور می‌داند و در عین حال، ادعای نقش کشورمان در این حادثه را بی‌اساس می‌داند و آن را تکذیب می‌کند.
سخنگوی وزارت امور خارجه افزود: سیاست جمهوری اسلامی ایران افزایش تنش در منطقه نیست اما عمیقا معتقد است جامعه بین‌المللی و کشورهای جهان لازم است در برابر اشغالگری و تجاوزهای پی در پی و بی‌ثبات‌سازی رژیم صهیونیستی گامی اساسی و بلند بردارند و برای اقدامات و تبلیغات دروغین و جنگ‌طلبانه رژیمی که تداوم‌ حیات نامشروع و جعلی خود را در تنش و درگیری در منطقه می‌داند، پاسخی قاطع و در خور داشته باشند. طی چند روز گذشته شاهد برخی گستاخی‌ها از سوی مقامات آمریکا، آلمان و فرانسوی بودیم که سخنگوی وزارت خارجه کشورمان با قاطعیت پاسخ این گزافه‌گویی‌ها را داد؛ چنانچه بهرام قاسمی در واکنش به سخنان اخیر رئیس جمهور فرانسه اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران خواستار تحقق و تحکیم صلح و امنیت همسایگان و منطقه حساس و پر التهاب خاورمیانه است و در این راه و با در نظر داشت اصول ثابت خود که تقویت ثبات و امنیت برای خود و همه منطقه است، تمامی تلاش و توان خود را در جهت مبارزه با تهدیدات امنیتی و بی‌ثبات ساز گروه‌های تروریستی به کار گرفته است.
قاسمی افزود: اقدامات جمهوری اسلامی ایران در مبارزه با داعش و تروریسم تکفیری به درخواست برخی دولت‌ها و با همکاری و مشارکت دیگر دولت‌های منطقه انجام شده است و این اقدامات نه تنها مغایرتی با موازین بین‌المللی نداشته بلکه در ایجاد امنیت در منطقه و حفظ یکپارچگی و حاکمیت ملی دولت‌هایی که در معرض تهدید تروریسم داعشی بودند وهمچنین صلح و امنیت جهانی و حفاظت از دیگر مردم بیگناه در سایر کشورها از جمله کشور فرانسه مفید و موثر واقع شده است. بی‌شک این کشورها باید قدردان این تلاش مهم جمهوری اسلامی ایران باشند.
سخنگوی وزارت امور خارجه همچنین گفت: اظهارات اخیر رئیس جمهور فرانسه مبتنی بر نوعی پیشداوری و نگاه غیر واقع‌بینانه به تحولات منطقه است؛ داشتن چنین رویکرد جانبدارانه کمکی به بهبود اوضاع نخواهد کرد. جمهوری اسلامی ایران با نگاهی منطقی و واقع‌بینانه و با درک شرایط اروپای امروز و بخصوص شرایط فرانسه بعد از ایالات متحده آقای ترامپ انتظار دارد اروپا بتواند در مسیر همگرایی و استقلال و داشتن درک واقع‌بینانه از تحولات جهانی و این منطقه حساس گام‌های دقیق‌تری در جهت صلح و امنیت جهانی بر دارد.
قاسمی تصریح کرد: توانمندی‌های موشکی ایران درچارچوب دکترین نظامی ایران که مبتنی بر سیاست‌های تدافعی و بازدارندگی است قرار دارد و آنچه خطر واقعی است رقابت ایالات متحده و برخی کشورهای اروپایی در فروش سلاح‌های پیچیده و پیشرفته به برخی کشورهای خاص منطقه است که اقدامی تحریک کننده به شمار می‌رود و با این انباشت تسلیحات و تقویت و گسترش زرادخانه‌های پر شمار ناامنی و بی‌ثباتی منطقه‌ای را افزایش می‌دهد.
همچنین سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در واکنش به موضع دولت آلمان درباره نقش کشورمان در افزایش تنش با رژیم صهیونیستی بعد از سرنگونی جنگنده این رژیم در سوریه گفت: جمهوری اسلامی ایران به عنوان کشوری تاریخی و خردگرا، با ثبات و ثبات بخش، اساسا نیازی به افزایش تنش و درگیری در منطقه نمی‌بیند و این رژیم اشغالگر و متجاوز صیهونیستی است که امنیت، ثبات و آرامش در منطقه را با خطری جدی مواجه ساخته و باید مورد سرزنش قرار گیرد.

ائتلاف آمریکا با داعش برای کاهش قدرت ایران در منطقه است
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس با اشاره به تغییر سرزمینی گروه‌های تروریستی، گفت: داعش در حال استقرار در لیبی و افغانستان است.
سیدحسین نقوی‌حسینی درگفت‌وگو با خانه‌ملت، در خصوص تاکید سخنگوی وزارت خارجه آمریکا بر ائتلاف با داعش تنها برای مبارزه با گروه‌های تروریستی در سوریه و عراق، گفت: گروه‌های ترورسیتی بعد از شکست در سوریه و عراق به دنبال تغییر سرزمین هستند لذا در حال مستقر شدن در مناطقی چون لیبی و افغانستان هستند.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: در این شرایط آمریکایی‌ها به نحوی انجام تعهدات خود را محدود به سرزمین عراق و سوریه اعلام می‌کنند تا حضور گروه‌های تروریستی در سایر سرزمین‌ها را مشروعیت بخشیده و حمایت خود از آنها را پنهان کنند. وی افزود: کاهش قدرت و نفوذ جمهوری اسلامی ایران در منطقه هدف تمام تصمیمات و اقدامات آمریکایی‌ها در خاورمیانه است، زیرا قدرت ایران سبب برچیده شدن ریشه فتنه داعش در سوریه و عراق شده و آمریکایی‌ها نمی‌خواهند ایران مانع داعش در دیگر سرزمین‌ها شوند.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، یادآور شد: دولتمردان آمریکایی با این اظهارات خواهان سر پوش گذاشتن بر اهداف خصمانه خود هستند، حال آنکه ائتلاف آنها با داعش تنها با هدف کاهش نفوذ و قدرت جمهوری اسلامی ایران در منطقه است.

ضرورت اتخاذ راهکار برای مقابله با تهدیدات اسرائیل
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: رژیم صهیونیستی تا زمانی که ثبات مورد نظرش در سوریه شکل نگیرد، به دنبال بی‌ثباتی در این کشور است لذا در نشست آتی ائتلاف کشورهای ایران، روسیه و ترکیه باید در برای مقابله با این تهدید تصمیم مهمی اتخاذ شود.
حشمت‌الله فلاحت پیشه گفت: یکی از دستاوردهای مهم ائتلاف مذکور مقابله با تروریست‌ها و عوامل بی‌ثبات ساز در منطقه بوده است که امر قابل تاملی است.
نماینده مردم اسلام آباد غرب در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: رژیم صهیونیستی تا زمانی که ثبات مورد نظرش در سوریه شکل نگیرد، به دنبال بی‌ثباتی در این کشور است لذا در نشست آتی ائتلاف کشورهای جمهوری اسلامی ایران، روسیه و ترکیه باید در برای مقابله با این تهدید تصمیم مهمی اتخاذ شود.
وی افزود: ائتلاف یاد شده باید تلاش کند شرایط تاسیس سیاسی مانند اجرای قانون اساسی و برگزاری انتخابات و تاسیس زیربناهای عمرانی و غیره در سوریه شکل بگیرد وگرنه کشورهایی که به دنبال حفظ بی‌ثباتی هستند بازیگر تحولات آینده خواهند بود.
این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: البته باید یادآور شد اغماض ایران و روسیه در قبال مسائل عفرین خطرناک است.اقدام ترکیه رژیم عملیاتی جدیدی است و به عبارتی ترکیه‌ای‌ها بخشی از دغدغه‌های امنیتی خود را با توسل به زور و شرایط حاکم بر سوریه دنبال می‌کنند و انتظار دارند ما به ازای سیاسی آن در آستانه به آنها داده شود که قابل تامل است.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه پذیرش موضوع یاد شده از طرف ایران و روسیه تحت هر شرایطی می‌تواند خطرناک باشد، خاطرنشان کرد: ایران و روسیه نباید اجازه دهند بخشی از مردم سوریه در قبال سیاست‌های افراطی اردوغان قربانی شوند؛ اگر کردهای چهار کشور نتیجه بگیرند کشورها بر سر آنها تبانی می‌کنند، موضوع خطرناک می‌شود و این امر برای آینده تحولات منطقه می‌تواند خطرناک باشد.

https://siasatrooz.ir/vdcjmtevyuqey8z.fsfu.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی