شنبه ۱۵ تير ۱۳۹۸ - ۱۹:۵۲
کد مطلب : 109732
فلسطینی‌ها با تقویت مقاومت پاسخ نشست منامه را می‌دهند

برافراشتن پرچم انتفاضه در سراسر فلسطین

برافراشتن پرچم انتفاضه در سراسر فلسطین

مردم فلسطین و حامیان آزادی فلسطین در واکنش بر نشست سازشکاران در منامه بر اصل تقویت انتفاضه در سراسر فلسطین تاکید کردند چنانکه شورای علمای فلسطین در لبنان از تشکیلات خودگردان درخواست کرد به تمامی روابط اقتصادی و سیاسی با رژیم صهیونیستی پایان دهد و در سرتاسر فلسطین اعلام انتفاضه کند.
شورای علمای فلسطین در لبنان طی نشست دوره‌ای خود اعلام کرد، «چه بخواهند چه نخواهند» قدس قبله مسلمانان و پایتخت فلسطین باقی خواهد ماند. در این نشست از تحریم‌کنندگان نشست بحرین، قدردانی و مشارکت برخی کشورها در این نشست محکوم شد. این شورا بر وحدت فلسطینی برای مقابله با رژیم صهیونیستی تأکید و از تشکیلات خودگردان درخواست کرد ضمن قطع تمامی روابط سیاسی و اقتصادی با دشمن، در سرتاسر فلسطین «انتفاضه» اعلام کند.
اولین انتفاضه فلسطین در سال ۱۹۸۷ رخ داد و با امضای توافق «اسلو» در ۱۹۹۳ به آن پایان داده شد. فلسطین سه سال بعد شاهد دومین انتفاضه در سپتامبر ۲۰۰۰ بود که تا ۲۰۰۵ ادامه پیدا کرد. در سال ۲۰۱۵ و در اعتراض به هتک‌حرمت‌های گسترده صهیونیستی به مسجدالاقصی، فلسطینی‌ها دست به اعتراضات گسترده زدند که برخی از آن به انتقاضه سوم تعبیر کردند و برخی از به کار بردن لفظ انتفاضه برای آن خودداری کردند.
شورای علمای فلسطین بر ضرورت پایبندی به مسیر مقاومت به عنوان تنها راه برای آزادی قدس و فلسطین تأکید کرد و افزود، کسانی که در این مسیر توطئه می‌کنند خائن هستند. در ادامه بیانیه نشست مذکور آمده، ‌موضع تمام فلسطینی‌ها رد طرح موسوم به «معامله قرن» است. این شورای از علمای کشورهای اسلامی درخواست کرد فتوای تحریم عادی‌سازی روابط و همراه شدن با معامله قرن را صادر کنند.
معامله قرن یا توافق نهایی، طرحی به پیشنهاد دولت آمریکا و رژیم صهیونیستی و حمایت عربستان، برای پایان منازعه «اسرائیل» با فلسطین و مقدمه‌ای برای عادی‌سازی روابط عربی اسرائیلی است. در این طرح و مذاکرات بعدی، مسئله آوارگان با «وطن جایگزین» در خارج از فلسطین اشغالی حل و «حق بازگشت» آوارگان فلسطینی به کشورشان برای همیشه لغو می‌شود. چهارم و پنجم تیرماه نشستی تحت عنوان «صلح برای شکوفایی» در منامه برگزار شد (+)؛ البته مشارکت کشورهای عربی در این نشست «ضعیف» بود و تشکیلات خودگردان و بسیاری از کشورهای عربی آن را تحریم کرده بودند. در این نشست درباره بخش اقتصادی طرح موسوم به معامله قرن صحبت شد و هدف از برگزاری آن بحث درباره سرمایه‌گذاری ۵۰ میلیارد دلاری برای اجرای معامله قرن بود.
خبر دیگر آنکه وب‌سایت حماس از ثبت هزاران مورد نقض حقوق فلسطینی‌ها در ۲ ماه گذشته از جمله شهادت در پی تیراندازی نظامیان صهیونیست، یورش به منازل ، ممانعت از سفر، توهین به مقدسات و مصادره املاک خبر داد. در این دو ماه، دو فلسطینی به شهادت رسیدند، ۱۷۳ نفر زخمی و ۴۰۱۲ نفر بازداشت شدند؛ در میان این افراد زن و کودک نیز وجود دارند. دو شهید ذکر شده مربوط به دو ماه قبل، «موسی ابومیاله» (۶۰ ساله) از اردگاه «شعفاط» قدس و «محمد سمیر عبید» (۲۰ ساله) از «عیساویه» قدس هستند. کرانه باختری و قدس در مدت ذکر شده شاهد ۴۱۳ مورد یورش به منازل بود و رژیم صهیونیستی ۳۰۳ مانع جدید و موقت در برخی مناطق کار گذاشت که رفت و آمد فلسطینی‌ها را مشکل‌تر کرد. همچنین در ماه ژوئن ۲۵ منزل تخریب شد و با بهانه‌های واهی به ۲۲۸ فلسطینی اجازه سفر داده نشد. ماه گذشته میلادی (ژوئن) شاهد انجام ۳۲۸ عملیات مقاومتی علیه رژیم اشغالگر بود که بارزترین آنها عملیاتی با سلاح سرد در اراضی اشغالی ۱۹۴۸ بود که یک شهرک‌نشین صهیونیست در آن زخمی شد.
مناطق کرانه باختری و قدس اشغالی شاهد ۲۳۶ درگیری بوده و ۲۲ عملیات پرتاب «کوکتل مولوتف» به سمت گشتی‌های رژیم صهیونیستی انجام شده است. قدس، رام‌الله و الخلیل بیشترین میزان درگیری و اقدامات مقاومتی در ماه گذشته را ثبت کرده‌اند . پس از آنکه نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی از آمادگی برای حمله نظامی احتمالی به نوار غزه سخن گفت، حماس اعلام کرد که این تهدیدها، مقاومت را نمی‌ترساند بلکه بر عزم و اراده آن برای مقاومت تا آزادی فلسطین می‌افزاید. از سوی دیگر یکی از رهبران جنبش «فتح» فلسطین با تأکید بر ادامه مقاومت در برابر توطئه‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی، تصریح کرد که موضع فلسطین، تلاش‌های آمریکا برای حمایت از مواضع راست‌گرایان افراطی اسرائیلی را ناکام کرد.

https://siasatrooz.ir/vdcjthev8uqeyaz.fsfu.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی