?>?> سفر بن‌علوی ارتباطی با میانجی‌گری ندارد | سیاست روز
چهارشنبه ۱ خرداد ۱۳۹۸ - ۲۳:۰۷
کد مطلب : 109039
واکنش واعظی به احتمال میانجی‌گری عمان بین ایران و آمریکا

سفر بن‌علوی ارتباطی با میانجی‌گری ندارد

رئیس دفتر روحانی می‌گوید سفر بن‌علوی وزیر خارجه عمان به تهران ارتباطی به موضوع میانجیگری این کشور در روابط تهران و واشنگتن ندارد.
محمود واعظی درباره دلایل سفر بن‌علوی وزیر خارجه عمان به تهران و این‌که آیا این سفر برای میانجیگری بین ایران و آمریکا بوده است، گفت: وزیر خارجه عمان در سفر چند روز پیش به تهران با ظریف دیدار و مذاکره کرد و وزیر خارجه نیز گزارش این دیدار را در دولت ارائه کرد، بن‌علوی در تهران درباره مسائل دوجانبه و تحولات منطقه‌ای صحبت کردند. اصلاً در صحبت آنها بحث میانجی‌گیری نبوده است.
وی در پاسخ به سؤال دیگری درباره این‌که اعلام شده است که دو هیئت سیاسی مجزا از عراق به ‌نمایندگی از نخست‌ وزیر این کشور یکی به ایران و یکی به آمریکا رفته است، آیا این هیئت به ایران آمده است، گفت: نه، عراقی‌ها گفته‌اند بنا داریم دو هیئت یکی به ایران و یکی به آمریکا بفرستیم؛ الآن که این هیئت تهران هم نیستند. روابط تهران ــ بغداد بسیار نزدیک است، ما که نمی‌گوییم نفرستند، حتماً می‌آیند، حرف آنها را هم می‌شنویم؛ اما مهم این است که ما درباره پیشنهاد آنها چه تصمیم می‌گیریم. واعظی با اشاره مصوبات و مباحث مطرح شده در جلسه دولت گفت: مهمترین بحثی که داشتیم بررسی بهبود محیط کسب و کار بود. برای اینکه بتوانیم به اینکه اگر شرکتی می‌خواهد تاسیس شود و یا اینکه مردم و شرکت‌ها و کسانی که می‌خواهند سرمایه‌گذاری کنند سرعت ببخشیم؛ نباید طوری باشد افراد از این دستگاه به آن دستگاه و از این وزارتخانه به آن وزارتخانه بروند و باید این کارها از طریق فضای مجازی انجام شود. وی افزود: آقای رئیس‌جمهور دستور داد اگر کسی می‌خواهد شرکت تاسیس کند و یا اینکه فردی قصد سرمایه‌گذاری دارد؛ اگر یکبار سوء پیشینه خود و برخی مشخصات خود را ارائه کرده، نباید دوباره از او همین مدارک خواسته شود. این مصوبه را قطعی کردیم و برخی بخش‌های آن در کمیسیون‌های مربوط در حال بررسی است و تا الان بیش از ۱۰۰۰ مجوز حذف شده ولی هیئت دولت این را کافی ندانسته و قرار شده مجوز‌ها کاهش یابد. واعظی درباره سخنگوی دولت نیز گفت: یک نفر انتخاب شده و بعد از ملاقات او با رئیس‌جمهور، درباره معرفی او تصمیم‌گیری می‌شود.
 
راه‌اندازی شورای حل اختلاف فرهنگ، هنر و رسانه
وزیر ارشاد نیز درباره آغاز به‌کار شوراهای حل اختلاف فرهنگ و رسانه گفت: یکی از مشکلاتی که اصحاب هنر و فرهنگ رسانه داشتند این بود که رویه‌ها در برخی دعاوی حقیقی و حقوقی که علیه آنان در محاکم عادی مطرح می‌شد روشن نبود.
سیدعباس صالحی افزود: با مشارکت قوه قضائیه، شورای حل اختلاف فرهنگ، هنر و رسانه در حال شکل‌گیری است، مکان و قضات و همچنین مجموعه‌ها و اصحاب فرهنگ و هنری که می‌توانند به عنوان کارشناس در این زمینه باشند؛ معرفی شده و مراحل رو به پایان است، این کار می‌تواند کمک کند تا دعاوی حقیقی و حقوقی در فضای بهتری بررسی شود و امیدواریم حداکثر در دو ماه آینده شاهد آغاز به کار آن باشیم. وی همچنین از تایید تامین حدود ۸۰ هزار تن کاغذ برای کتاب و مطبوعات در سال ۹۸ با ارز ۴۲۰۰ تومانی خبر داد. 

پالرمو و سی.اف.تی در دستور کار مجمع تشخیص مصلحت نظام قرار دارد
معاون حقوقی رئیس‌جمهور نیز گفت: پالرمو و سی.اف.تی همچنان در دستور کار مجمع تشخیص مصلحت نظام قرار دارد.
لعیا جنیدی درباره بررسی لوایح چهارگانه در مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: دو مورد از لوایح چهارگانه اصلاح و تصویب شد و آیین‌نامه‌های آن نیز تصویب شده است. وی افزود: دو لایحه مربوط به الحاق به معاهده‌های پالرمو و سی.اف.تی همچنان در دستور کار مجمع تشخیص مصلحت قرار دارد. معاون حقوقی رئیس‌جمهور در پاسخ به این سؤال که یک نفر از اعضای مجمع تشخیص مصلحت اظهار کرده که سی.اف.تی و پالرمو از دستور کار مجمع تشخیص مصلحت نظام خارج شده، گفت: اولاً این گفته تلویحی است و صریح نیست و ثانیاً اصلاً عملی نیست، چون موضوعی که برای مجمع ارسال می‌شود باید در زمان مشخصی به آن رسیدگی شود. جنیدی تصریح کرد: مجمع تشخیص مصلحت نظام حداکثر باید تا همین پنج ماه آینده به این موضوع رسیدگی کند. 

دولت دخالتی در انتخاب هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی ندارد
حسینعلی امیری معاون پارلمانی رئیس‌جمهور گفت‌: موضوع انتخاب رئیس، نواب و اعضای هیئت رئیسه مجلس مربوط به مسائل داخلی مجلس است و دولت در این حوزه هیچ دخالتی ندارد. نمایندگان محترم مجلس هر انتخابی که داشته باشند قطعا برای دولت و اعضای دولت قابل احترام است.

https://siasatrooz.ir/vdcjthevhuqeyyz.fsfu.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی