?>?> رشد جمعیت زنان مسلمان دو برابر مردان | سیاست روز
دوشنبه ۴ شهريور ۱۳۹۸ - ۲۲:۴۱
کد مطلب : 110532
وقتی اسلام‌ستیزی سران غرب بی نتیجه می‌ماند

رشد جمعیت زنان مسلمان دو برابر مردان

اسلام ستیزی سران غرب نیز نتوانسته از گرایش به اسلام در میان جوامعشان جلوگیری نماید چنانکه دولت انگلیس با تمام رسانه‌هایش سعی در جلوگیری از افزایش جمعیت مسلمانان دارد، درحالی که اسلام با سرعت بسیار بالایی مخصوصاً به خاطر تز «حجاب» در حال فتح انگلیس است!
اسلام سریعترین دین در حال رشد در انگلیس است؛ میزان جمعیت مسلمانان در این کشور سالانه افزایش پیدا می‌کند؛ علاقه به اسلام در انگلیس نسبت به ادیان دیگر در حال افزایش است. نکته‌ی قابل توجه این‌ است که بیشتر مسلمان شده‌ها را زنان تشکیل می دهند؛ برخلاف سیاست‌های ضداسلامی دولت انگلیس، زنان این کشور نسبت به آموزه‌های اسلامی اشتیاق پیدا می‌کنند.
براساس بررسی های مفصلی که دفتر آمار ملی انگلیس در سال ۲۰۱۸ انجام داده است، شمار مسلمانان در برخی از مناطق لندن به حدود نیمی از جمعیت آن مناطق می‌رسد و در صورت تداوم روند افزایش شمار مسلمانان، در ۱۰ سال آتی در این مناطق به اکثریت تبدیل خواهند شد. شمار مسلمانان انگلیس در سال ۱۹۹۱ میلادی، کمتر از یک میلیون نفر (۹۵۰ هزار نفر) برآورد شد که تنها ۱.۹ درصد از کل جمعیت این کشور را شامل می شد؛ تنها یک دهه پس از این تاریخ، شمار مسلمانان به یک میلیون و ۵۴۶هزار و ۶۲۶ نفر یعنی ۳ درصد از کل جمعیت این کشور رسید و با فرا رسیدن سال ۲۰۱۱، این تعداد در انگلیس و ولز به ۲ میلیون و ۶۰۰هزار نفر یعنی ۴.۸ درصد از کل جمعیت شهروندان رسید. آمار و ارقامی که در سال ۲۰۱۴ منتشر شده است، تداوم افزایش شمار مسلمانان را نشان داده که این تعداد در سال ۲۰۱۴ میلادی به ۳ میلیون و ۴۶۶هزار و ۷۰ نفر در انگلیس و ولز یعنی ۵.۴ درصد رسیده است. این تعداد در سال ۲۰۱۸ میلادی افزایش پیدا کرده و به ۶ درصد جمعیت این کشور افزوده شده است.
نیمی از مسلمانان انگلیس و ولز در خارج متولد شده اند. این در حالی است که نسبت مسلمانان کمتراز رده سنی ۱۰ سال، بیشتر از دیگر گروههای سنی است؛ امری که از افزایش تعداد آنها در نسل های آتی حکایت دارد. آمارها حاکی از آن است که در سال ۲۰۵۰ تعداد مسلمانان انگلیس به ۱۷ درصد جمعیت کشور انگلیس برسد.نیمی از جمعیت مسلمان کشور انگلیس را زنان تشکیل می‌دهند؛ به گزارش خبرگزاری تلگراف، نرخ رشد جمعیت زنان مسلمان دو برابر مردان است؛ زنان این کشور نسبت به مردان، اشتیاق فراوانی برای مطالعه در مورد اسلام دارند.
بسیاری از زنان مسلمان انگلیسی در مصاحبه با رسانه‌های این کشور علت مسلمان شدن خود را "امنیت" بیان می‌کنند؛ زنان مسلمان اظهار می‌دارند زمانی که حجاب برسر دارند نسبت به خشونت‌های جنسی و بی‌اخلاقی‌ها درامان هستند؛ آنان حجاب را ممانعتی برای متعرضین می‌دانند که از تعرض مصون بمانند.
در این کشور دموکرات، ۶۰ درصد زنان ۱۸ تا ۲۶ سال مورد تجاوز جنسی قرار گرفته‌اند؛ ۶۵ درصد زنان مسلمان بخاطر حجاب به اسلام علاقه‌مند شدند؛ آن‌ها حجاب را برای خود یک نوع "سپر محافظتی" در مقابل این بی‌اخلاقی‌ها می‌دانند. برخلاف سیاست‌های دولت انگلیس نسبت به اسلام، جمعیت فراوانی از جوانان دراین کشور به اسلام روی‌می‌آورند؛ به گزارش مرکز آماری "بیو" در سال ۲۰۷۵ ، اسلام به پرجمعیت‌ترین دین دنیا تبدیل خواهد شد. اين روزها استفاده ابزاري از حقوق بشر در جهان فراگير شده و حقوق بشر به وسيله اي براي فشار قدرت هاي جهاني بر کشورهاي مستقل تبديل شده است.ساختار‌های بین‌المللی حمایت از حقوق بشر و برخی کشور‌های غربی که همواره خود را جزو پاسداران و مدافعان انحصاری حقوق بشر در جهان معرفی می‌کنند، در عرصه حقوق بشر رویکردی تبعیض‌آمیز، دوگانه، غیرمستقل و غیرمنصفانه در پیش گرفته و با عملکردی متناقض، سابقه سیاه و تلخی از خود برجای گذاشته‌اند. کشور‌های اروپایی از جمله انگلیس همیشه در عرصه بین‌المللی با ژستی حق به جانب خود را از حامیان پرشور حقوق بشر در جهان معرفی می‌کنند و کشور‌هايي که با سياستهاي آنها همسو نيستند را به بهانه نقض حقوق بشر تحت فشارهاي اقتصادی و فشار‌های سیاسی قرار می‌دهند.نگاهي به آمار و ارقام بحران هاي اجتماعي در انگليس نشان مي دهد وضعیت اقلیت ها در انگلستان نه تنها مناسب نيست بلکه وخيم تر نيز شده و فشار به اقلیت هاي قومي،نژادي و مذهبي به صورت های مختلف در سالهاي اخير ۲۰۱۵ افزایش یافته است. اقلیت ها حدود ۱۴ درصد از جمعیت انگلستان را تشکیل میدهند و مشکلاتي مانند بیکاری، مهاجرت، عدالت کیفری، مشکلات معيشتي، مسکن و بهداشت از جمله مواردي است که اقليت ها با آن دست به گريبان هستند. گزارش ها نشان مي دهد جرائم تبعیض آمیز و نژادپرستانه در انگلیس و هفته‌های بعد از همه پرسی خروج انگلستان از اتحادیه اروپا، به شدت افزایش یافته است. در همين راستا نهادهاي حقوق بشري هم نگرانی عمیق خود را در خصوص ابراز شعار‌های تفرقه آمیز، ضد مهاجرتی و بیگانه هراسی در هفته‌های پیش از برگزاری همه پرسی سیاسی، ابراز کردند.شورای مسلمانان انگليس در پی اعلام نتایج همه‌پرسی برگزیت از وقوع بیش از ۱۰۰ مورد حادثۀ مرتبط با جرائم ناشی از نفرت خبر داد.برخی از مسلمانان که قربانی این حملات بوده‌اند، گفتند عابران به آنها گفته‌اند وسایلشان را جمع و خاک انگلیس را ترک کنند، زیرا مردم به خروج آنها رأی داده‌اند.
در ميان اقليت هاي قومي و مذهبي مسلمانان بيش از ديگر گروه ها با تهديدات مختلف روبرو هستند. جمعيت مسلمانان انگليس، طبق آخرين سرشماري در سال ۲۰۱۱، حدود دو ميليون و هفتصد هزار نفر است که حدود چهار درصد جمعيت اين کشور را تشکيل مي دهند. مسلمانان انگليس از لحاظ ترکيب سني از جوان ترين اقشار جامعه محسوب مي شوند به طوريکه حدود يک سوم آنها کمتر از ۱۶ سال سن دارند. گزارش هاي نهادهاي حقوق بشري حاکي از اين است که مسلمانان در انگليس بيش از ديگر گروه هاي مذهبي با تبعيض هاي اقتصادي و اجتماعي مواجهند و دائما تحت تعقيب پليس و ديگر نهادهاي امنيتي در انگليس قرار مي گيرند. گزارش ها همچنين نشان مي دهد مسلمانان در انگلیس حداقل روزی دوبار هدف حملات قرار می‌گیرند که نتيجه تبلیغات مسموم "اسلام‌هراسی" رسانه‌های غربی برای جلوگیری از افزایش چشم‌گیر و روزافزون جمعيت مسلمانان در اين کشور است. اسلام هراسي، (تـرس از اسلام) مفهومـی اسـت کـه بـه تـرس و پیـش داوری و تبعیـض غیرعقلاني در برابـر اسلام و مسـلمانان اشـاره دارد. اگرچـه سـابقه این اصطلاح بـه دهـه ۱۹۸۰ باز میگـردد، اما پـس از حادثه ۱۱ سـپتامبر ۲۰۰۱ اسـتفاده بیشـتری از ایـن اصطلاح شـد. مؤسسـه «رانیمـد تراسـت» در انگلیـس، کـه بـه امـر تبعیـض و نفـرت در این کشـور می­پـردازد، در ۱۹۹۷ اسلام هراسي را ترس و نفرت از اسلام و بنابرایـن، تـرس و نفـرت از همـه مسـلمانان تعریـف کرد و ابراز داشـت کـه ایـن اصطلاح بـر تبعیـض و طـرد مسـلمانان از زندگـی اقتصـادی، اجتماعـی و عمومـی کشـور نیـز دلالت دارد. همچنیـن اسلام هراسي در بردارنـده این برداشـت اسـت کـه اسلام فاقد ارزش مشـترک با دیگـر فرهنگها اسـت. در مقایسـه با غرب در موقعیتـی فرودسـت قـرار دارد و بیش از آنکه دین باشـد، یک ایدئولوژی سیاسـی اسـت.

https://siasatrooz.ir/vdcjtyev8uqeviz.fsfu.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی