سه شنبه ۴ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۳:۰۸
کد مطلب : 95880

شکست برای تخریب‌گران

ریاست مجلس خبرگان رهبری علی‌رغم همه تخریب‌ها و تبلیغات گسترده منفی علیه برخی از...

ریاست مجلس خبرگان رهبری علی‌رغم همه تخریب‌ها و تبلیغات گسترده منفی علیه برخی از شخصیت‌هایی که، زمینه ریاست را بر این مجلس مهم و حساس داشتند به فردی رسید که از زمان آغاز تبلیغات انتخابات خبرگان تا زمان آغاز اجلاس پنجمین دوره مجلس خبرگان با بی‌مهری و تخریب روبه‌رو بود.
نمی‌توان فراموش کرد که برخی رسانه‌های خارجی از جمله بی‌بی‌سی و دیگر رسانه‌های همسو با این شبکه، چه فضایی را علیه آیت‌الله جنتی و برخی دیگر از نامزدهای انتخابات مجلس خبرگان رهبری از جمله آیت‌الله مصباح یزدی و آیت‌الله محمد یزدی ایجاد کرده بودند. اما همه تلاش‌های آنها برای آن که شخصیتی چون آیت‌الله جنتی به مجلس خبرگان راه نیابد بی‌نتیجه ماند.
شاید برخی در داخل و خارج کشور تصور می‌کردند فهرست نامزدهای تهران که به لیست آقای ‌هاشمی ‌مشهور گشته بود با ورود خود به مجلس خبرگان می‌توانند ریاست آن را هم برعهده بگیرند و نظرشان هم فردی جز آیت‌الله ‌هاشمی‌رفسنجانی برای ریاست مجلس نبود، اما علی‌رغم پیروزی این طیف در انتخابات تهران، باز هم ترکیب مجلس، فراتر و تأثیرگذارتر از آن بود که بتواند بر انتخاب رئیس مجلس خبرگان مؤثر باشد. ورود آیت‌الله جنتی به مجلس خبرگان در حالی اتفاق افتاد که ابزارهای تبلیغاتی گسترده‌ای علیه او و دیگر اعضای فهرست نامزدهای جامعتین به کار گرفته شد. نباید این نکته مهم را غافل شد و فراموش کرد. البته این تبلیغات رسانه‌ای در داخل و خارج کشور باعث شد که اعضای دیگر جامعتین نتوانند به مجلس خبرگان ورود کنند، اما همانطور که همگان دیدند و می‌دانند، محور این تبلیغات تخریبی و غیراخلاقی آیت‌الله جنتی بود. او با چنین شرایطی توانست رأی مردم تهران را به خود جلب کند در حالی که در کنار آن همه هجمه شدید، از کمترین تبلیغات بهره برد. پس از آن که نتایج انتخابات مجلس خبرگان رهبری در همه شهرهای ایران روشن گشت، باز هم تصور در دست داشتن اکثریت از سوی لیست امید و همفکران آیت‌الله ‌هاشمی‌رفسنجانی، متصور بود، همانگونه که اکنون در مجلس شورای اسلامی‌هم، چنین تصوری از سوی اصلاح‌طلبان می‌شود. تا زمان برگزاری اجلاس پنجم مجلس خبرگان هم برخی رسانه‌های داخلی و با شدت بیشتر رسانه‌های خارجی تلاش بسیاری کردند تا آن اتفاقی که روز گذشته برای انتخاب رئیس و اعضای هیئت رئیسه افتاد، نیفتد.
شکست آنها در روز گذشته همه برنامه‌های تبلیغاتی دشمن را خنثی کرد، البته شاید آنهایی که همراستا و همراه رسانه‌های خارجی علیه فهرست نامزدهای جامعتین و خاصه آیت‌الله جنتی گام برداشتند، همانند دشمنان فکر نکنند و تنها قصدشان رقابت و به دست آوردن پست مهم ریاست خبرگان بود، اما اعضای مجلس خبرگان دوره جدید، پیام مهمی‌را به گوش دشمنان خارجی و داخلی رساندند.
انتخاب آیت‌الله جنتی به ریاست خبرگان رهبری باعث شد تا تبلیغات گسترده‌ای که علیه انقلابیون شکل گرفته بود، بی‌اثر گردد. آرزویی که در سر داشتند، برآورده نشد، شاید اگر آنها، تبلیغات منفی علیه رقیب خود را که از سوی رسانه‌هایی مانند بی‌بی‌سی محکوم می‌کردند و از آنها اعلام برائت می‌جستند، اکنون حتی می‌توانستند، نامزد ریاست مجلس خبرگان رهبری شوند و از انتخاب نشدن خود هم واهمه‌ای نداشته باشند، اما حتی خود را به معرض انتخاب هم نگذاشتند. ۵۱ رأی به آیت‌الله جنتی از میان ۸۶ عضو مجلس خبرگان، رأی قاطعی است. اکنون پایان رقابت‌ها است. اعضای مجلس خبرگان رهبری همه از بزرگان و علمای کشور هستند و باید در این شرایط حساس و مهم اگر اختلافاتی هم وجود داشته، کنار گذاشته شود و دوران همکاری و همفکری آن بزرگواران آغاز شود.
توصیه‌ای که حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی‌در آغاز پنجمین دوره مجلس خبرگان کردند، باید سرلوحه خبرگان قرار گیرد، آنجا که ایشان در پیامی ‌به مجلس خبرگان مرقوم فرمودند؛ «حراست دقیق از هویت اسلامی ‌و انقلابی نظام حاکم بر کشور و هدایت دستگاه‌های در هم تنیده این نظام به سمت هدف‌های والای آن وظیفه خبرگان است.»
در هر صورت یک توطئه انگلیسی با شکست سنگین روبه‌رو شد، شکستی که باید باعث هوشیاری برخی در داخل شود. ضمن این که دستگاه‌های تبلیغاتی و رسانه‌ای داخل کشور که سبقه ارزشی و انقلابی دارند باید سطح خود را ارتقاء دهند تا بتوانند در مقابل هجمه گسترده تبلیغات منفی علیه ارزش‌ها و آرمان‌های انقلاب برنامه داشته باشند و افکار عمومی داخل را از صدمات تبلیغات منفی واکسینه کنند. نمی‌توان تأثیر تبلیغات رسانه‌ای را نادیده گرفت.

سیاوش کاویانی

https://siasatrooz.ir/vdcjyoeh.uqeiozsffu.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی