پس از سیلی اطلاعاتی ایران به رژیم صهیونیستی قطعاً اتفاقاتی در رژیم جعلی اسرائیل خواهد افتاد.این سیلی محکم فعلا آنها را گیج کرده است.
روز گذشته خبر ضربه اطلاعاتی وزارت اطلاعات به رژیم صهیونیستی و دستیابی به اطلاعات افسران ارشد رژیم و اطلاعات تأسیسات هسته ای آنها منتشر شد.
این خبر در رسانه های داخلی و خارجی بازتاب گسترده ای داشت اما رسانه های اسرائیلی به این خبر واکنش جدی نشان ندادند تا شاید بتوانند از تبعات آن بکاهند.
اما آنچه در این ضربه اطلاعاتی وجود دارد و قطعی است، نفوذ نیروهای اطلاعاتی ایران اسلامی در بدنه و ساختار سیاسی و اطلاعاتی رژیم جعلی اسرائیل است که قدرت و اقتدار سازمان های اطلاعاتی ایران را نشان می دهد.
برکناری رئیس موساد و برخی دیگر از افسران ارشد اطلاعاتی و نظامی تنها بخشی از تبعات ضربه اطلاعاتی ایران به اسرائیل خواهد بود.
انتشار خبر ضربه اطلاعاتی - امنیتی ایران به رژیم صهیونیستی پایه های دولت نتانیاهو را نیز متزلزل تر خواهد کرد.