دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴ - ۲۰:۲۶
کد مطلب : 134855
پارلمان اسرائیل با حمایت غرب جنایتی بزرگ را تصویب کرد

اعدام اسیران فلسطینی

اعدام اسیران فلسطینی
همزمان با حمایت‌های غرب از استمرار جنایت علیه فلسطینی‌ها، کنست رژیم اسرائیل پیش‌نویس «قانون اعدام اسیران فلسطینی» را با چراغ سبز بنیامین نتانیاهو در قرائت اول تصویب کرد.
به گزارش رسانه‌های اسرائیلی، کمیته امنیت داخلی کنست رژیم تروریستی اسرائیل روز دوشنبه، پیش‌نویس قانون «اعدام اسیران فلسطینی» را به تصویب رساند. براساس گزارش کانال ۱۲ رژیم تروریستی اسرائیل، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر این رژیم تروریستی چراغ سبز را برای تصویب این پیش‌نویس داده است. این کانال اشاره کرد که کمیته، این طرح را در قرائت اول تصویب کرده و انتظار می‌رود روز چهارشنبه برای رأی‌گیری در صحن عمومی کنست مطرح شود.همچنین، این پیش‌نویس تصریح می‌کند که مجازات اعدام می‌تواند با اکثریت آرا اعمال شود و تخفیف مجازات برای فردی که به حکم نهایی اعدام محکوم شده، امکان‌پذیر نخواهد بود.لازم به ذکر است که حدود یک ماه پیش نیز، کمیته امنیت داخلی رژیم تروریستی، قانون اعدام اسیران فلسطینی را به بحث گذاشته و آن را در قرائت اول تصویب کرده بود؛ این در حالی بود که دفتر نتانیاهو با ایتمار بن گویر، وزیر امنیت داخلی این رژیم تروریستی تماس گرفته بود تا جلسه بحث را لغو کند، اما بن گویر نپذیرفت.جنبش جهاد اسلامی فلسطین در واکنش به تصویب پیش‌نویس قانون اعدام اسرای فلسطینی در کمیته امنیت داخلی رژیم صهیونیستی، تأکید کرد که تصویب این قانون هزاران فلسطینی را در معرض اعدام قرار می‌دهد.در همین راستا «حازم قاسم» سخنگوی جنبش حماس تأکید کرد که رژیم صهیونیستی در طول جنگ نسل‌کُشی علیه غزه صدها اسیر را بدون محاکمه و به طرز وحشیانه‌ای اعدام کرده است و نیازی به وضع قانون برای اعدام ندارد.
از سوی دیگر در ادامه جنایت‌ها علیه غزه، ارتش اسرائیل طرح جدید مرکز فرماندهی بین‌المللی نظارت بر آتش‌بس غزه را برای استقرار مراکز توزیع کمک‌های انسانی در غزه بررسی کرد. این طرح مانند طرح صندوق توزیع مواد غذایی به مثابه تله مرگ برای ساکنان غزه است.ارتش رژیم صهیونیستی طرح جدید آمریکا برای ایجاد مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در نوار غزه را مورد بحث قرار داد. طرحی که در راستای افزایش فشار بر حماس و کنترل کمک‌های بشردوستانه به غزه تدوین شده است.طبق این طرح، کمک‌های بشردوستانه تحت نظارت نیروهای بین المللی و ارتش اسرائیل از طریق گذرگاه رفح به این مراکز خواهد رسید و در میان ساکنان غزه توزیع خواهد شد.
در این میان سخنگوی یونیسف اعلام کرد که بیش از یک میلیون کودک در نوار غزه بدون آب و غذای کافی به سر می‌برند و با وجود اجرای آتش بس هزاران کودک هر شب سر گرسنه بر زمین می‌گذارند.وی اضافه کرد: آتش بس خبر خوبی است اما برای پایان دادن به گرسنگی در نوار غزه یا رساندن آب آشامیدنی به ساکنان این باریکه کافی نیست. خبر دیگر آنکه رسانه صهیونیستی از تصویب طرح توسعه شهرک‌سازی غیرقانونی صهیونیست‌ها پس از ممنوعیت دوساله در مناطق پیرامونی نقب و الجلیل خبر داد. این در حالی است که باز شدن یک پرونده فساد مالی بزرگ در اراضی اشغالی بار دیگر نگاه ها را به سمت گسترش فساد در این منطقه جلب کرد.اراضی اشغالی شاهد حملات نیروهای پلیس رژیم صهیونیستی به دفاتر اتحادیه کارگری در این منطقه در چارچوب تحقیقات مربوط به پرونده فساد مالی بزرگ بود که طی آن تعدادی از مسئولان برجسته این اتحادیه بازداشت شدند.در میان بازداشت شدگان ارنون بار دیوید رئیس اتحادیه مذکور و همسرش در کنار دیگر مسئولان صهیونیست نیز حضور دارند.
خبر دیگر آنکه نیروهای امنیتی اردن تعدادی از پزشکان حامی نوار غزه را در این کشور بازداشت کردند. لازم به ذکر است طبق اظهارات مدیرکل امور بهداشت غزه، در ویرانه‌هایی که کودکان هنوز با چشمان جست‌وجوگرشان به‌دنبال نشانه‌ای از زندگی هستند، نظامیان اسرائیلی چیزی را جا گذاشته‌اند که ظاهرش بی‌خطر است اما در باطن، ابزاری برای مرگ است. مدیرکل امور بهداشت نوار غزه، منیر البرش، از کشف اسباب‌بازی‌ها و عروسک‌های انفجاری جا گذاشته‌شده توسط ارتش اسرائیل در مناطق مسکونی و ویرانه‌های غزه خبر داد؛ اقدامی که به گفته وی، چهره‌ای جدید از ادامه جنگ نسل‌کشی علیه مردم این منطقه را نشان می‌دهد.وی طی پستی در صفحه فیسبوک خود نوشت: «بمب‌هایی به شکل عروسک! ارتش اشغالگر نه‌تنها خانه‌های ویران‌شده، که بمب‌های ساعتی را در دستان کودکان جا گذاشته است». در این میان هم روزنامه عبری هاآرتص فاش کرد که یک افسر ارشد نیروی هوایی رژیم اشغالگر، پس از یک دوره فعالیت در نیروهای ذخیره در بخش هدایت پهپادها در جنگ علیه نوار غزه، هفته‌ها پیش خودکشی کرد. لازم به ذکر است مرکز حقوق بشر غزه با اشاره به جنایات عامدانه اشغالگران علیه بخش بهداشت در چارچوب جنگ نسل‌کشی، هشدار داد که صدها بیمار سرطانی و کلیوی در طول این جنگ، جان خود را از دست داده‌اند و سایر بیماران هم در معرض «مرگ تدریجی» هستند.منابع عبری‌زبان از بسته شدن محور «فیلادلفیا» برای جستجوی بقایای اسرای اسرائیلی خبر دادند.
ارتش رژیم صهیونیستی همچنان بر کنترل محور مهم فیلادلفیا که از ساحل دریای مدیترانه شروع و به گذرگاه کرم ابوسالم منتهی می‌شود، اصرار دارد.در همین ارتباط، کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد ارتش رژیم اسرائیل محور «فیلادلفیا» را برای جستجوی بقایای گروگان‌های «اسرای» اسرائیلی مسدود کرد.ناظران معتقدند اصرار تل‌اویو بر بستن محور فیلادلفیا برای ازسرگیری شهرک‌سازی است‌؛ چرا که این محور شمال و جنوب غزه را از یکدیگر جدا می‌کند و سیطره بر آن اهمیت دارد.از سوی دیگر، بر اساس نقشه‌های جدید ارتش رژیم صهیونیستی، نیروهای اسرائیلی در عمق کمتر از ۲ کیلومتری شمال محور فیلادلفیا در مرز میان غزه و مصر باقی خواهند ماند، این در حالی است که طرف اسرائیلی در ابتدای مذاکرات بر حضور نیروهای ارتش تا ۵ کیلومتری شمال محور فیلادلفیا تاکید داشت.
https://siasatrooz.ir/vdcdko0fkyt0sj6.2a2y.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی