چهارشنبه ۱۱ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۹:۰۱
کد مطلب : 137659
سخنگوی وزارت امور خارجه :

حقیقت جنگ غیرقانونی آمریکا در سیریک به نمایش درآمد

حقیقت جنگ غیرقانونی آمریکا در سیریک به نمایش درآمد
سخنگوی وزارت امور خارجه  گفت که حقیقت جنگ غیرقانونی آمریکا علیه ایران دیشب در سیریک به نمایش درآمد، جایی که یک مراسم عروسی، در چارچوب تلاش مذبوحانه آمریکا برای پنهان‌ کردن شکست خود، بمباران شد.
اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه در پیامی درباره جنایت جنگی جدید آمریکا در حمله به یک جشن عروسی در کوهستک سیریک در سه‌شنبه شب، که منجر به شهید و مجروح شدن ۷۰ هموطن از جمله زنان و کودکان شد، نوشت: حقیقت جنگ غیرقانونی آمریکا علیه ایران دیشب در سیریک به نمایش درآمد، جایی که یک مراسم عروسی، در چارچوب تلاش مذبوحانه آمریکا برای پنهان‌ کردن شکست خود، بمباران شد.وی افزود: واقعیت، جنایت‌هایی است که آمریکا مرتکب می‌شود نه ویدئوهای تولیدشده با هوش مصنوعی که به دروغ مقام‌های آمریکایی را قهرمانانی اخلاق‌مدار و پیروز به تصویر می‌کشند.
سخنگوی دستگاه دیپلماسی در این خصوص در شبکه ایکس نوشت: همان‌گونه که تیم اوبراین، نویسنده آمریکایی، در کتاب The Things They Carried نوشته است: «یک داستان واقعی درباره جنگ، هرگز اخلاقی نیست… اگر داستانی اخلاقی به نظر می‌رسد، آن را باور نکنید».بقائی پیشتر هم در این باره در شبکه ایکس نوشته بود: این قساوت را نمی‌توان از زنجیره حملاتی که پیش از آن در میناب، لامرد، قشم و دیگر نقاط رخ داده است، جدا کرد. همان‌طور که نمی‌توان آن را از حمله به اهداف نظامی جدا دانست، حملاتی که با برچسب‌ها و توجیهات فریبنده پوشانده شدند. خطرناک‌تر از خودِ بمب، عادی‌ شدن بمباران است و خطرناک‌تر از سکوت، آن است که سکوت به معنای مشروعیت تعبیر شود.
این دیپلمات ارشد ایرانی عنوان کرده بود: ایران به این جنایات وحشیانه قاطعانه پاسخ خواهد داد. اما دولت‌ها و سازمان‌های بین‌المللی که در برابر چنین بربریتی سکوت می‌کنند یا در پی توجیه آن هستند، باید بدانند که سکوتشان بی‌طرفی نیست. وقتی حملات غیرقانونی و جنایات آشکار، به اقتضای مصلحت سیاسی، تطهیر و توجیه می‌شوند، مرز بین محکوم‌ کردن جنایت و عادی‌سازی آن از میان می‌رود. کسانی که امروز سکوت می‌کنند، فردا خود نیز از پیامدهای این سکوت در امان نخواهند بود، چرا که چشم‌پوشی نسبت به ظلم و جنایت آن را مهار نمی‌کند، بلکه مرتکبان را در ادامه جنایاتشان علیه همه جسورتر می‌کند.
خبر دیگر آنکه پاکستان در بحبوحه تشدید درگیری ایران و آمریکا، ضمن ابراز نگرانی از تنش‌ها، از ادامه تلاش‌های دیپلماتیک و امیدواری به ازسرگیری مذاکرات تهران و واشنگتن خبر داد. این در حالی است که ترامپ رئیس جمهور آمریکا بامداد چهارشنبه با تکرار ادعای کنترل بر تنگه هرمز، سعی در تشویق معاندین به ایجاد آشوب و اغتشاش در ایران کرد.ترامپ در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی «تروث سوشال» نوشت: «برخلاف چیزی که اخبار جعلی اِی‌بی‌سی نیوز گزارش داد، من سعی ندارم ایران را مجبور به آمدن به میز مذاکره کنم».وی مدعی شد: «برایم اهمیتی ندارد که آنها توافقی را که حتی از نظر خودشان بی‌ارزش است، امضا کنند».رئیس جمهور کودک‌کش آمریکا ادعا کرد: «من موضعیت فعلی‌مان را خیلی بیشتر دوست دارم، با کنترل تقریباً کامل تنگه هرمز و اقتصاد ایران که کاملاً در حال فروپاشی است».ترامپ در پایان ادعاهایش افزود: «آنها فقط دارند اتفاق اجتناب‌ناپذیر را تعویق می‌اندازند. مردم ایران کی قرار است قیام کنند و مبارزه کنند؟»
 همچنین وزیر خزانه‌داری آمریکا بامداد چهارشنبه مدعی شد که تنگه هرمز را ایران را کنترل نمی‌کند و آمریکا توانسته روز گذشته ۱۷ میلیون بشکه نفت از آن خارج کند.بسنت در ادامه ادعاهای مضحک خود افزود: «یا رژیم به یکدیگر پشت خواهد کرد، یا مردم به آنها پشت خواهند کرد، یا اینکه آنها به پای میز مذاکره خواهند آمد و توافقی را بتوانند به آن پایبند باشند، امضا می‌کنند». این ادعاها در حالی مطرح شده که نظرسنجی دانشگاه ماساچوست نشان می‌دهد ۶۸ درصد آمریکایی‌ها عملکرد ترامپ در جنگ ایران را ناموفق می‌دانند.خبرگزاری رویترز گزارش داده مشاوران رئیس‌جمهور آمریکا به دنبال جلوگیری از تشدید درگیری‌ نظامی با ایران هستند.اسکات بسنت، وزیر خزانه داری ایالات متحده بار دیگر در اظهاراتی قلدرمابانه، برای کشورهای جهان در مورد همکاری‌شان با ایران شاخ و شانه کشید و گفت که هیچ‌کس نباید از تهران حمایت کند.
https://siasatrooz.ir/vdciwyaz3t1apq2.cbct.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی