کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

سرگرمی‌های مجازی و بهای آن!

شلوغی، ازدحام، ترافیک و اقامت در واحدهای مسکونی کوچک و بلندمرتبه که تنها ارتباط آن‌ها به‌واسطه...

6 مرداد 1401 ساعت 0:40


شلوغی، ازدحام، ترافیک و اقامت در واحدهای مسکونی کوچک و بلندمرتبه که تنها ارتباط آن‌ها به‌واسطه پنجره‌های کوچکی است تا نه‌تنها نشستن پرنده‌ای در پشت آن نشاط را به این خانه تزریق نکند که حتی از ورود پروانه و یا حشرات موذی دیگری همچون زنبور و مگس خبری نباشد تو اگر فرد مجردی در آن اقامت داشت هیچوقت نتواند همکلام جنبنده‌ای دیگر باشد اگرچه آن‌هایی هم که تن به وصلت داده‌اند نه‌تنها تمایلی به داشتن فرزند ندارند بلکه وقت و مکان لازم را برای نگهداری و لذت بچه‌داری نداشته، بنابراین عطایش را به لقایش می‌بخشند و حالا می‌ماند اینترنت و تلویزیون تا مقداری از اوقات فراغت آن‌ها را پر کند که ازجمله دیدنی‌های مجازی آن مسابقات فوتبال لیگ برتر است اگرچه ثروت ازدست‌رفته نفت استان پانزدهم یعنی بحرین توانسته «فیفا» را خریداری و شیخی را بر مدیریت آن بگمارد تا اغراض شخصی و سیاسی خود را فارغ از فلسفه مقدس ورزش پیاده نماید که این روزها شاهد زمزمه حذف دو تیم سرخابی کشور توسط آن از حضور در مسابقات حرفه‌ای بزرگ و بخصوص قاره آسیا هستیم!
حال باید دید آیا ورزشی که به دلیل رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی حداقل تا پایان یافتن پاندمی کرونا نمی‌تواند با حضور فیزیکی تماشاگران روبرو باشد ارزش انجام اینهمه هزینه کلان را برای آن دارد تا هرروز یکی از مربیان غربی با قراردادی پیچیده صندوق ارزی محدود کشور را سرکیسه کنند؟ درحالی‌که اگر قرار به مشاهده مسابقات اینچنینی و لذت بردن از آن است در هر شبانه‌روز شبکه‌های جهانی انواع آن را به‌صورت زنده پخش می‌کنند تا علاقه‌مندان ارضاء شوند که می‌توان تماشای ورزش مجازی را بدون هزینه به دست آورد و نیازی به آن نباشد که تیم‌های فوتبال به‌منظور اردو زدن قبل از مسابقات جهانی هزینه پانصد میلیون تومانی را به سه میلیارد تومان افزایش داده و میزان دیون خود را به چند هزار میلیارد تومان افزایش دهند!
درحالی‌که هرلحظه چالشی تازه برای دولت و نظام از این‌سو ایجاد می‌شود! آنچه به‌صورت خلاصه مطرح شد قسمتی از پاشنه آشیل‌های فوتبال در دوران فعلی کشور است که ناگفته‌های آن همچنان باقی بماند تا سرپرست باشگاه پرسپولیس همین روزها اعلام کند با پیگیری وزارت ورزش، باشگاه پرسپولیس از ارز نیمایی استفاده کرده است؟!
همان ارزی که برای برخی داروها و اقلام بهداشتی پرداخت می‌شود تا پس از تخلف استفاده از تسهیلات اشتغال‌زایی محرومان، بهره‌وری از ارز دارو هم به فهرست تخلفات پرونده پرداخت بدهی‌های «کالدرون» اضافه شوند. مسئله‌ای که ورود جدی دستگاه قضایی و سازمان بازرسی به این پرونده را می‌طلبد. از پرداخت طلب میلیاردی «گابریل کالدرون» سرمربی سابق پرسپولیس با استفاده از تسهیلات اشتغال‌زایی محرومان صندوق کارآفرینی نزدیک به دو ماه می‌گذرد، تخلفی که سبب شد نهادهای انقلابی ازجمله مجلس، دیوان محاسبات و سازمان بازرسی با تشکیل پرونده‌ای در این رابطه حاضر به پاسخگویی نشوند که حالا این باشگاه پرسپولیس است تا در این زمینه به ماجرای پرداخت ۲۲ میلیاردی گابریل کالدرون از تسهیلات اشتغال‌زایی محرومان واکنش نشان دهد و با وجود اسناد مختلف و تأیید این تخلف به انکار همه‌چیز بپردازند.
سرپرست باشگاه در نشست خبری خود عنوان می‌کند: «وزیر ورزش در کسوت یکی از اعضای هیأت امنای صندوق کارآفرینی امید را در پرداخت غیرقانونی صورت گرفته تأیید کرد و گفت نتوانستیم این ۲۲ میلیارد را تهیه کنیم، شخصی که به ما کمک کرد آقای سجادی بود که متأسفانه خیلی از مواردی که بیان می‌شود توهین به اوست. درصورتی‌که آقای هوادار عزیز، قربان شکل شما بروم، آقای سجادی اگر کمک نکرده بود از کجا این ۲۲ میلیارد را می‌آوردیم، یکسری هم می‌آیند و می‌گویند که وظیفه بوده، چون باشگاه دولتی است ولی همین‌که ایشان این همت را کرده باارزش است، مگر قبلی‌ها نمی‌توانستند این کار را بکنند، بالاخره پول تهیه شد».
البته پیرامون این اقدام توسط وزیر ورزش سوألاتی توسط یکی از نمایندگان مجلس مطرح شده است اما تاکنون پاسخی به دست نیامده که اصولاً جواب قانع‌کننده‌ای در دست نیست زیرا درحالی‌که کمبود دارو و اقلام بهداشتی در سطح کشور مطرح است و الأهم می‌باشد انجام هرگونه هزینه‌ای پیرامون فوتبال به‌نوعی آب در هاون کوبیدن به‌حساب می‌آید که در این دوران هیچ نتیجه منطقی و عاقلانه‌ای به دست نمی‌آید تا برای سرگرمی‌های مجازی بهای کلان پرداخت شود!

نویسنده: حسن روانشید - روزنامه نگار پیشکسوت


کد مطلب: 123373

آدرس مطلب :
https://www.siasatrooz.ir/fa/note/123373/سرگرمی-های-مجازی-بهای

سیاست روز
  https://www.siasatrooz.ir