?>?> سیاست روز - ۷۰۰ میلیون دلار ارز بَری قاچاق پوشاک - نسخه قابل چاپ

کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

جولان پوشاک قاچاق در کشور ادامه دارد

۷۰۰ میلیون دلار ارز بَری قاچاق پوشاک

29 آذر 1400 ساعت 19:53


نایب رئیس اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران گفت: بیشترین قاچاق پوشاک از کشور‌های چین و ترکیه به ایران انجام می‌شود.
مجید نامی نایب رئیس اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران گفت: در حال حاضر حدود ۲ الی ۳ سال است که واردات پوشاک به کشور ممنوع است. اگر کالای خارجی در بازار است از طریق قاچاق وارد کشور شده است.
به گفته نایب رئیس اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران، بیشترین قاچاق پوشاک از کشور‌های چین و ترکیه به ایران انجام می‌شود و اخیراً نیز به صورت عمده از کشور‌های آفریقایی قاچاق پوشاک انجام می‌شود.نایب رئیس اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران ادامه داد: ویروس کرونا در جهان که منجر به عدم ارتباط بین کشور‌ها و محدودیت‌های حمل و نقل شد، ولی در حال حاضر با آغاز واکسیناسیون شرایط تبادلات تجاری عادی‌تر شده است.
نامی گفت: متاسفانه در بازار‌های صادراتی نیز نقش فعالی نداریم به گونه‌ای که در سال گذشته تنها ۱۱۳ میلیون دلار صادرات پوشاک داشتیم.او ادامه داد: باتوجه به اینکه صنعت پوشاک قاچاق‌پذیر است، نیاز به مراقبت بیشتری وجود دارد، چراکه این صنعت ظرف سال‌های گذشته با حضور برند‌های پوشاک خارجی که به صورت قاچاق وارد کشور می‌شوند، دچار مشکل شده است. باید با اجرای سیاست‌های صحیح بتوان زمینه را برای رشد و رونق آن فراهم کرد.
به گفته نایب رئیس اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران در حال حاضر طبق آمار ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز ۷۰۰ میلیون دلار ارز بری قاچاق پوشاک است.
در همین حال نامی در گفت و گو با مهر گفت: یکی از عمده مشکلاتی که وزارت صمت نیز با آن مواجه بوده و موجب تخصیص دستوری و سخت ارز برای واردات شده، محدودیت‌های ارزی است. اما نکته مهم این است که باید وضعیت به گونه‌ای مدیریت شود که اگر زمانی با کمبود مواد اولیه مواجه شدیم، واردات تسهیل شود تا تولیدکننده برای تولید به مشکل نخورد.
نایب رئیس اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران با بیان اینکه وزارت صمت باید به نگرانی‌های بخش خصوصی پاسخ دهد و به نظرات کارشناسی آنها توجه کند، افزود: البته طی ۲ هفته گذشته، وزارت صمت با صدور مجوزهایی، به صورت نسبی واردات مواد اولیه پوشاک را تسهیل کرده است؛ به عنوان نمونه واردات نخ از سال‌های گذشته با محدودیت مواجه بود، این محدودیت‌ها را برداشته اند و سعی کردند از این طریق بازار را بهتر تنظیم کنند.وی در مورد وضعیت تقاضا در بازار پوشاک زمستانه نیز گفت: به هر حال قدرت خرید مردم کاهش و از آن طرف نیز قیمت پوشاک افزایش یافته است که همزمانی این دو اتفاق، تقاضا را به صورت نسبی نزولی کرده است.


کد مطلب: 120953

آدرس مطلب :
https://www.siasatrooz.ir/fa/report/120953/۷۰۰-میلیون-دلار-ارز-ب-ری-قاچاق-پوشاک

سیاست روز
  https://www.siasatrooz.ir