?>?> آمریکای یخ‌زده با ده‌ها کشته همزمان با غارت و دزدی | سیاست روز
سه شنبه ۶ دی ۱۴۰۱ - ۱۸:۳۶
کد مطلب : 124781
بی تدبیری بایدن پس از کرونا اینبار در زمستان کار دست مردم آمریکا داد

آمریکای یخ‌زده با ده‌ها کشته همزمان با غارت و دزدی

آمریکای یخ‌زده با ده‌ها کشته همزمان با غارت و دزدی
ناکارامدی و بی تدبیری‌های دولتمردان کاخ سفید پس از کرونا این بار در زمستان خودنمایی کرد و در حالی که به گفته مقام‌های آمریکایی، بوران و کولاک بی‌سابقه در این کشور دستکم ۵۷ قربانی داشته که با توجه به تداوم بارش برف انتظار می‌رود افزایش یابد همزمان نیز گزارش‌ها از افزایش دزدی در مناطق بحران زده و غارت فروشگاه‌ها و البته سرگردانی مسافران خطوط هوایی حکایت دارد.
به گفته مقام‌های آمریکایی، بوران و کولاک بی‌سابقه در این کشور دستکم ۵۷ قربانی از جمله ۲۷ نفر در شهرستان «ایری» در غرب ایالت نیویورک داشته است. «مارک پولونکارز» مدیر اجرایی این شهرستان در کنفرانسی خبری گفت انتظار می‌رود تعداد تلفات توفان هیولایی با توجه به ادامه بارش برف در این شهرستان و غیرقابل عبور شدن بسیاری از راه‌ها از جمله بسیاری از مناطق بافلو، افزایش یابد. بایرون براون شهردار «بافلو» گفت که دستکم ۱۸ نفر در این شهر جان خود را از دست داده‌اند. جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا دوشنبه اعلام وضع اضطراری برای نیویورک را تایید کرد که به آژانس مدیریت اضطراری فدرال اجازه می‌دهد تلاش‌های امدرسانی در مناطق متاثر را هماهنگ کند. به گفته شهردار بافلو، کولاک و تگرگ ۲۰ هزار مشترک را بدون برق گذاشته بود اما تا عصر دوشنبه (به وقت محلی) این تعداد به کمتر از ۱۰ هزار نفر رسید.
در همین حال به گزارش راشا تودی، غارتگران پس از توفان برفی در بافلو نیویورک وارد مغازه‌ها شدند. برخی از صاحبان فروشگاه‌ها به رسانه‌ها گفتند مجبور شدند برای جلوگیری از غارت، شب را در آنجا بمانند. هزاران مورد لغو پرواز و تاخیر همراه با صف‌های طولانی و گم شدن چمدان‌ها در فرودگاه‌های آمریکا همزمان با آغاز تعطیلات کریسمس و وقوع طوفان عظیم زمستانی، هزاران مسافر آمریکایی را سرگردان کرده است.
بر اساس داده های پایگاه ردیابی پرواز مسوم به "فلایت اویر"، اختلالات پروازها در آمریکا در روز دوشنبه به وقت محلی نیز ادامه یافت. شرکتهای هواپیمایی بیش از دو هزار و ۵۰۰ پرواز را در سراسر آمریکا لغو کردند. بیشترین موارد لغو و تاخیر پرواز مربوط به شرکت هواپیمایی ساوث وست ایرلاین با حدود ۱۷۰۰ لغو پرواز است، در حالی که شرکت دلتا ایرلاین بیش از ۲۵۰ پرواز را لغو کرد.داده‌های این پایگاه نشان می‌دهد که مجموع لغو پروازها در آمریکا تا عصر روز یکشنبه به ۴ هزار و ۵۰۰ مورد رسیده است.شرکت هواپیمایی ساوث وست اعلام کرد که با تعداد زیادی تماس از سوی مشتریان در مورد سفر مواجه شده است و تمام تلاش خود را برای احیای شبکه پس از طوفان انجام می‌دهد.رسانه‌های محلی آمریکا گزارش دادند که برخی از چمدان‌ها در فرودگاه ویلیام پی هابی در هیوستون به مدت دو روز رها شده‌اند و برخی از مسافران نیز نمی‌توانند چمدان خود را پیدا کنند.
مادلین هوارد که چمدان خود را پس از پیاده شدن از هواپیما دریافت نکرده است، در توییتر نوشت که شرکت ساوث وست به او اطلاع داده که چمدانش به رغم لغو پروازش به فرودگاه دیگری ارسال شده است. به گفته کتی هوکول فرماندار نیویورک و مقامات محلی، بیشترین تلفات این طوفان در ایالت نیویورک است. در این ایالت ۳۰ نفر در پی طوفان عظیم برف جان خود را از دست دادند.شهردار بوفالو در ایالت نیویورک می گوید: شهر ما با شدید ترین طوفان زمستانی در تاریخ بوفالو مواجه شده است.ممنوعیت رانندگی در شهرستان ایری همچنان برقرار است. پولونکارز در این زمینه هشدار داد: پلیس افرادی که ممنوعیت رانندگی را نقض می کنند و به گشت و گذار می پردازند، احضار خواهد کرد.
وی ادامه داد: شهر بوفالو همچنان صعب العبور است. وضعیت اضطراری در سراسر شهرستان ایری همچنان اجرا می شود و ممنوعیت رانندگی در بوفالو همچنان در حال اجرا می باشد.مقامات در شهرستان ایری طوفان برف در بوفالو را با طوفان شدید مشابه در ماه ژانویه سال ۱۹۷۷ مقایسه می کنند که با وجود بارش برف نه چندان زیاد، هوای بسیار سرد و کشنده را به مدت چند هفته به همراه داشت.در سال ۱۹۷۷، تنها ۱۲.۳ اینچ برف در فرودگاه بوفالو بارید این درحالی است که در یک روز گذشته این فرودگاه بیش از ۴۰ اینچ بارش برف را ثبت کرده است. وضعیت طوفان برف در سال ۱۹۷۷ به مدت ۹ ساعت طول کشید و تا ۱۳ ساعت محدوده دید صفر بود.به گزارش آسوشیتد پرس، در سال ۱۹۷۷، ظرف ۴ روز، ۲۹ نفر در این منطقه به دلیل سرما و یخبندان جان خود را از دست دادن که این تعداد شامل مرگ ۱۲ نفر در خودروهای گرفتار در یخبندان است. نکته قابل توجه آن است که دولتمردان کاخ سفید به جای رسیدگی به این وضعیت بحرانی از یک سو به دنبال ادامه جنگ افروزی در اوکراین هستند و از سوی دیگر به بهانه حقوق بشر به دخالت در امور سایر کشورها می‌پردازند اما هرگز سخنی از حقوق بشری که در مناطق بوران زده نقض می‌شود و دولت اقدامی برای امدادرسانی صورت نمی‌دهد، نمی‌کنند. آمارها نشان می‌دهد که کمتر از ۳۰ درصد آمریکایی ها به دولت بایدن اعتماد دارند و اکثریت خواستار پایان دولت وی هستند.
https://siasatrooz.ir/vdcaayn6649nu01.k5k4.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی