?>?> جهان مدیون سردار دلها | سیاست روز
يکشنبه ۱۱ دی ۱۴۰۱ - ۱۹:۱۳
کد مطلب : 124835
حاضران در مراسم سومین سالگرد شهید سلیمانی در خارج از کشور تاکید کردند؛

جهان مدیون سردار دلها

بسیاری از کشورهای جهان این روزها در آستانه سالگرد شهادت سپهبد قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس در تروریسم دولتی آمریکا، ضمن تجدید پیمان با آن عزیزان والا مقام، جهان را مدیون سرداران مقاومت دانسته و بر مجازات عاملان و آمران این جنایت تاکید کردند.
جهان این روزها به رغم سانسورهای شدید خبری غربی‌ها از جمله فارسی زبانان لندن نشین و البته اقدامات شبکه‌های اجتماعی همچون اینستاگرام در حذف تصاویر و نوشته‌های مردم در سراسر جهان در باب قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس، به یاد آن شهیدان مراسم‌ سولین سالگرد شهادت برگزار و با آنها تجدید پیمان می‌کند.
شماری از مردم پاکستان با حضور در مراسم گرامیداشت شهید سردار سلیمانی بر نقش ایشان در مبارزه با توطئه غرب و ادامه دادن راه شهدا تاکید کردند.شرکت کنندگان در مراسم سالگرد شهادت شهید سلیمانی و ابومهدی المهندس از دولت پاکستان خواستند از این مناسبت برای ایجاد اتحاد در جهان اسلام با هدف بازپس گیری مناطق اشغالی فلسطین استفاده کند.به گزارش شبکه تلویزیونی المنار، مراسمی برای گرامیداشت سومین سالگرد شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس در اسلام آباد پاکستان برگزار شد. در این برنامه، بر نقش منحصر بفرد این دو شهید در مقابله با توطئه‌های غرب و تروریسم تکفیری تاکید شد.
تشکیلات معروف به سازمان فلسطین- پاکستان و گروه اهل الحرم با برگزاری همایشی به نام «شهدای قدس» در اسلام آباد، سومین سالگرد شهادت فرماندهان پیروزی را گرامی داشتند. در این برنامه شماری از شخصیت‌های دینی و سیاسی شرکت کردند که قهرمانی‌ها و جانفشانی‌های این دو فرمانده شهید را ستودند و بر لزوم پایبندی به مسیر آن‌ها در حوزه مقاومت تاکید کردند.ناصر عباس جعفری، دبیر کل شورای وحدت مسلمانان گفت: «به خاطر خون فرماندهان شهید، اکنون در جهان اسلام در امنیت زندگی می‌کنیم. این دو شهید بزرگ کسانی بودند که قهرمانی‌های اسطوره‌ای از خود به ثبت رساندند و این قهرمانی‌ها توطئه‌های غرب در منطقه را به شکست کشاند و طایفه گری و افراط گرایی را از بین برد. به همین سبب ما به خون‌های پاک آن‌ها مدیون هستیم.»
شرکت کنندگان در این مراسم تاکید کردند باید یاد و خاطره فرماندهان شهید در پاکستان به گونه‌ای احیا شود که شایسته فداکاری‌های برجسته آن‌ها باشد. شرکت کنندگان در این مراسم تاکید کردند شهید سلیمانی و المهندس به نماد‌هایی برای فداکاری، مبارزه و مقاومت تبدیل شده اند و باید از آن‌ها الگوبرداری کرد. عبد الله گل رئیس حزب جوانان پاکستان گفت: «جوانان پاکستانی در سطح زیادی تحت تاثیر شهید سلیمانی و المهندس فرماندهان شهید قرار گرفته اند و این راز پیروزی‌های ماست. تاکید می‌کنیم تروریسم بار دیگر جایی در پاکستان نیافت، زیرا این دو مقام شهید مفهوم واقعی جهاد، فداکاری و مقاومت را نشان دادند.»
احمد شفیق فعال کشمیری نیز گفت: «شهید سلیمانی و المهندس الگوی برجسته مبارزات مردمی در کشمیر هستند. همگی شاهد بودیم که نیرو‌های هندی تصاویر این دو مقام شهید را در مناطق مختلف کشمیر اشغالی نصب کردند، زیرا آن‌ها می‌دانند الگوپذیری جوانان کشمیری از این فرماندهان مقاومت به چه معناست.»
همچنین حقوقدان عراقی درباره اهداف آمریکا از ترور سرداران مقاومت تاکید کرد که این جنایت با هدف تضعیف محور مقاومت و پیشبرد توافقات عادی‌سازی رخ داد.«محسن العکیلی» استاد حقوق‌ بین‌الملل دانشگاه بغداد و از وکلای پرونده ترور سرداران مقاومت در عراق گفت که واشنگتن با هدف تضعیف محور مقاومت و پیشبرد توافقات عادی‌سازی به این جنایت دست زده است.وی طی مطلبی که در فضای مجازی منتشر کرده، تشریح کرد: قطعاً ترور دو سردار بزرگ مقاومت ارتباط تنگاتنگی با پرونده عادی‌سازی کشورهای عربی با رژیم صهیونیستی دارد که آمریکا آن را در منطقه پیش می‌برد.
همچنین رئیس کلیسای انجیلی استان «حلب» در سوریه با اشاره به تبدیل‌شدن فکر و روش سردار سلیمانی به الگوی نسل جوان، تاکید کرد که مسیر محور مقاومت ادامه دارد و دشمنان با هزاران قاسم سلیمانی روبه‌رو خواهند شد.
«ابراهیم نصیر» رئیس کلیسای انجیلی استان «حلب» در سوریه به مناسبت سومین سالگرد شهادت سرداران مقاومت گفت که «مقاومت ادامه دارد چون شهید حاج قاسم سلیمانی به الگوی بسیاری از جوانان تبدیل شده که راهش را ادامه خواهند داد؛ الگویی که ساکن روح و قلب نسل جوان ما شده است».ابراهیم ناصر تاکید کرد: «انتقام ترور حاج قاسم سلیمانی تنها با یک اقدام نظامی میسر نمی‌شود؛ بلکه این انتقام، می‌تواند گسترش عقاید، فرهنگ و ایمان او در بین جوانان باشد.. به این معنی و در این صورت است که دشمنان با هزاران قاسم سلیمانی روبه‌رو خواهند شد».
رئیس کلیسای انجیلی حلب افزود: مردمان مظلومی در جهان وجود دارند و به این واقعیت واقفند که رویکرد حاج سلیمانی یکی از موثرترین راهکارها برای رهایی از بی‌عدالتی، ظلم و ستم تحمیلی توسط دولت‌های برخی کشورهاست.وی درباره سالگرد شهادت سردار سلیمانی گفت: «برای مردمی که شهادت حاج سلیمانی را گرامی می‌دارند، یاد او بدان معناست که حاج سلیمانی تنها قاعده مستثنی نیست، بلکه الگویی برای فکر، اراده و تصمیم‌گیری است. سردار سلیمانی حاصل یک جنبش مقاومت مردمی است، نه فقط یک ایدئولوژی سیاسی».
از سوی دیگر معاون دبیرکل جمعیت عمل اسلامی بحرین شهیدان سپهبد حاج قاسم سلیمانی فرمانده پیشین نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و حاج ابو مهدی المهندس معاون سازمان الحشد الشعبی عراق و شهید آیت الله نمر باقر النمر رهبر شیعیان عربستان را رهبران مقاومت توصیف و بر تاسی از راه و شیوه زندگی این شهیدان تاکید کرد. شیخ عبدالله صالح این شهدای والامقام را مجاهدانی با شخصیت های اثرگذار نه تنها در جهان اسلام بلکه در کل منطقه توصیف کرد و گفت: هر سه شهید از رهبران مقاومت و دارای اشتراکاتی هستند، این افراد فعالیت های خود را از صفر آغاز و در مسیر پیش روی خود، سرمایه بزرگی کسب کردند.
از سوی دیگر فراکسیون بدر در عراق خواستار ارسال نتیجه تحقیقات درباره ترور فرمانده شهید نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به پارلمان این کشور و افشای نام افراد دخیل در این عملیات شد. «مهدی تقی» رئیس فراکسیون پارلمانی «بدر» عراق، در گفت‌و‌گو با پایگاه خبری «المعلومه» خبر داد که این فراکسیون بار دیگر خواستار ارسال نتیجه تحقیقات درباره ترور سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس به پارلمان شده است.رئیس فراکسیون بدر اضافه کرد: «از دولت خواسته می‌شود که نتیجه تحقیقات را به پارلمان ارسال کند تا حقایق و افراد دخیل در این عملیات بزدلانه مورد بررسی قرار گیرند».
همچنین فعالان تونسی در مراسم گرامیداشتی تاکید کردند شهید سلیمانی متعلق به یک ملت نبود؛ بلکه از امت اسلامی و همه بشریت دفاع کرد.سعید بوعجله، فعال مدنی تونسی گفت: «شهید سپهبد قاسم سلیمانی فرمانده میدانی بود که همه معادلات را در سوریه و عراق برهم زد و طرح خطرناکی را خنثی کرد که دولت اوباما رئیس جمهور اسبق آمریکا درباره آن می‌گفت داعش در سوریه و عراق بر اساس این طرح به مدت ۳۰ سال باقی خواهد ماند.»صلاح المصری، رئیس انجمن تونسی التسامح (فعال در مبارزه با رژیم صهیونیستی) گفت: «شهید قاسم سلیمانی شخصیتی بود که از همه امت اسلامی دفاع می‌کرد، از مستضعفان و کل بشریت دفاع می‌کرد، زیرا نبرد وی در وهله نخست علیه صهیونیسم و در وهله بعد علیه تروریست‌هایی بود که همه مردم را هدف قرار می‌دادند.»
عادل الریاحی، فعال حقوقی تونس گفت: «نتیجه دستاورد‌های شهید سلیمانی به شکل پی در پی تکرار می‌شود و زمانی که این اتفاق می‌افتد، ما نیز بار دیگر نسبت به این دستاورد‌ها متعهد می‌شویم.»ذهبیه الفاهم، استاد خانم در زمینه آموزش در تونس گفت: «نقشی که شهید قاسم سلیمانی ایفا کرد، دفاع از امت بود. امت برای وی اولویت داشت.
وی فقط از یک ملت یا مذهب دفاع نمی‌کرد؛ بلکه از امت اسلامی و به طور کل انسانیت دفاع می‌کرد.»فعالان تونسی در مراسم گرامیداشتی تاکید کردند شهید سلیمانی متعلق به یک ملت نبود؛ بلکه از امت اسلامی و همه بشریت دفاع کرد. از سوی دیگر سفارت ایران در سوئد در آستانه سومین سالگرد شهادت سردار سپهبد قاسم سلیمانی نوشت: نقض حاکمیت عراق در حمله تروریستی به شهیدان سلیمانی و المهندس نابخشودنی است.
همچنین آلاء طالبانی، از رهبران اتحادیه میهنی کردستان عراق در اظهاراتی تلویزیونی گفت که سردار شهید سلیمانی به عراقی‌ها وفادار بود. از سوی دیگر سفارت جمهوری اسلامی ایران در افغانستان در پیامی توییتری به مناسبت سالروز شهادت سردار سلیمانی ابراز داشت: قهرمان مردم کشور بودن حاصل سپری کردن یک عمر در راه سرافرازی ایران است.سفارت ایران در کابل در پیامی توییتری با اشاره به سومین سالگرد شهادت سردار سلیمانی نوشت: "‏دفاع مقدس، تاریخ ایستادگی برای استقلال، امنیت و عزت ایران است. شهید سلیمانی یادگار برجسته آن دوران بود که تا آخرین لحظه بر عهد خود ماند. قهرمان مردم کشور بودن حاصل سپری کردن یک عمر در راه سرافرازی ایران است".
https://siasatrooz.ir/vdcaeyn6m49nua1.k5k4.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی