?>?> متولد جهنم با ترسی از ارتفاع | سیاست روز
سه شنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۶ - ۲۲:۵۸
کد مطلب : 101443
#منهای_سیاست

متولد جهنم با ترسی از ارتفاع

متولد جهنم با ترسی از ارتفاع

معمر محمد عبدالسلام ابو منیار القذافی" از قبیله "القذاذفه" در سال ۱۹۴۲ در روستایی به نام "جهنم" به دنیا آمد و در سال ۱۹۶۹ زمانی که ۲۷ سال داشت با انجام کودتایی سفید علیه "ادریس اول" پادشاه وقت لیبی به قدرت رسید.
سرهنگ قذافی رهبر فراری لیبی با ۴۲ سال حکمرانی از پرسابقه ترین رهبران جهان بشمار می‌ رفت. اما زندگی پرفراز و نشیب غیرسیاسی دارد. "جین کرتز" سفیر آمریکا در لیبی در سال ۲۰۰۹ قذافی را این گونه توصیف می‌کند: شخصیتی عجیب با رفتاری غریب که به نوعی در فرد ایجاد ترس و وحشت می‌کند. او عاشق سوارکاری است و دوستان و دشمنان را به یک اندازه از خود رنجیده خاطر می‌کند. او از لحاظ شخصیتی مبتلا به ترس ناخودآگاه و غیرارادی است. از بلندی‌ به شدت می‌ترسد و ترجیح می‌دهد که هیچ‌گاه بر بالای آبها پرواز نکند.
قذافی دارای ۷ فرزند، ۶ پسر و یک دختر است که هر کدام از آنها بخشی از امور کشور را در دست داشتند. پسرش محمد: رئیس کمیته ملی المپیک لیبی، سیف‌الاسلام قرار بود جانشین او باشد. ساعدی بسیار خشن و بدرفتار و متهم به قاچاق و مصرف موادمخدر. معتصم مشاور امنیت ملی او، هانیبال شخصیتی متقلب که به خاطر ضرب و شتم خدمتکارانش موجب بروز بحران میان دو کشور لیبی و سوئیس شد. گفته می‌شود، هانیبال به نوعی با بیماری‌های روحی و روانی نیز دست به گریبان است. خمیس فرمانده یگان‌های ویژه لیبی معروف به "یگان ۳۳ " بود که آموزش‌های نظامی خود را در روسیه سپری نمود و گفته می‌شود، یگان او بود که سرکوب اعتراضات بنغازی را برعهده داشت. اما عائشه تنها دختر دیکتاتور است که وی را در برخی سفرها و مناسبت‌ها همراهی می‌کرد. گفته می‌شود وی به همراه قذافی و مادرش از طرابلس گریخته‌اند.
از جمله شعارهای قذافی در مورد آفریقا این بود که "آفریقا برای آفریقایی‌هاست" و "آفریقایی‌ها باید با یکدیگر متحد شوند". شاید قذافی به این طریق می خواست به نقش آفریقا در جهان کنونی تاکید کند و شاید به همین دلیل بود که آفریقا نقش مهمی در تغییر دیدگاه‌های آمریکا و انگلیس در قضیه لاکربی بازی کرد و این دو کشور را واداشت تا مواضع لیبی را در این‌باره بپذیرند.
شاید یکی از نکات منفی تاریخی درباره او جربیان ربودن اما موسی صدر باشد امام موسی صدر در ۳ شهریور سال ۱۳۵۷ و در آخرین مرحله از سفر دوره‌ای خود به کشورهای عربی، بنابر دعوت رسمی معمر قذافی وارد لیبی شد و در روز ۹ شهریور ربوده شد. دستگاه‌های قضایی لبنان و ایتالیا و تحقیقات انجام شده از سوی واتیکان، ادعای رژیم لیبی مبنی بر خروج صدر از آن کشور و ورود او به رم را رسما تکذیب کرده‌اند. مجموعه اطلاعات آشکار و پنهانی که طی دو دهه پیش به دست آمده، تماما گواه آنند که موسی صدر هرگز خاک لیبی را ترک نگفته ‌است. در این میان قرائن متعددی حکایت از آن دارند که امام موسی صدر همچنان زنده است.

https://siasatrooz.ir/vdcay6n6e49nwy1.k5k4.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی