جمعه ۱۲ اسفند ۱۴۰۱ - ۲۱:۳۹
کد مطلب : 125385
جنایتی که مدعیان حقوق بشر رقم زدند

کشتار جمعی سالمندان توسط وزارت بهداشت انگلیس

کشتار جمعی سالمندان توسط وزارت بهداشت انگلیس
سران انگلیس در حالی خود را مدعی حقوق بشر معرفی می‌کنند و اشک ریزان مردمان سایر کشورها می شوند که گزارش‌ها از جنایت سیستماتیک سران لندن علیه مردم انگلیس حکایت دارد چنانکه رسانه های انگلیسی از کشف برخی چت‌ها خبر دادند که نشان می دهد وزیر بهداشت سابق انگلیس چطور با بی‌توجهی به نظرات مشاوران خود خانه‌های سالمندان را به کانون ویروس کرونا تبدیل کرده و منجر به مرگ هزاران نفر از آنها شد.
بر این اساس برخی چت‌ها نشان می‌دهد که چگونه مت هنکاک، وزیر بهداشت وقت انگلیس در آغاز همه‌گیری کرونا، نظرات کارشناسان را نادیده گرفت و یک دوره آزمایشی خاص را در خانه‌های سالمندان برگزار کرد. به این ترتیب بیش از ۴۰۰۰۰ نفر در طول موج اول کرونا در آنجا جان باختند.ادعاهای جدی وجود دارد که تلگراف بریتانیا در گزارشی تحقیقی جامع با عنوان «فایل‌های قفل شده» را بر اساس بیش از ۱۰۰۰۰۰ پیام فاش شده واتس‌اپ علیه مت هنکاک، وزیر سابق بهداشت بریتانیا، مطرح می‌کند.گفته می شود در ابتدای همه گیری کرونا در بهار ۲۰۲۰، این مرد ۴۴ ساله بارها توصیه کارکنان و مشاوران خارجی خود را در مورد استراتژی آزمایش در خانه های سالمندان رد کرده و دوره خود را در این مراکز گذرانده است. به این ترتیب این خانه های مراقبت در نهایت با بیش از ۴۰۰۰۰ مرگ و میر به بزرگترین کانون کووید در بریتانیا تبدیل شدند.اما این تنها اتهام این وزیر سابق انگلیسی نیست: گفته می‌شود که هنکاک در آن زمان اعلام کرده بود که انجام بیش از ۱۰۰۰۰۰ تست کووید در روز تا پایان آوریل ۲۰۲۰ با کمک ترفندها و حقه هایی امکان‌پذیر خواهد بود. این عدد در نهایت هرگز برخلاف آنچه که هنکاک در آن زمان با افتخار در یک کنفرانس مطبوعاتی اعلام کرد به دست نیامد .
در ۱۴ آوریل ۲۰۲۰، روزی که قرار بود استراتژی آزمایش به صورت داخلی تنظیم شود، کریس ویتی، افسر ارشد بهداشت انگلیس، همین طرح را به هنکاک ارائه کرد. وزیر بهداشت در آن زمان پاسخ داد: بدیهی است که این اقدام مثبتی است و باید آن را در سند لحاظ کنیم.اما در عصر همان روز هنکاک تصمیم دیگری گرفت، استراتژی او فقط شامل آزمایش‌های اجباری برای بیمارانی بود که اخیراً از بیمارستان‌ها به خانه‌های سالمندان نقل مکان کرده بودند.
آلن نیکسون، مشاور خارجی او از این تغییر مسیر در پیامی در واتس اپ غافلگیر شد. حدود چهار روز بعد، واتلی، وزیر امور اجتماعی به هنکاک نامه ای نوشت و تاکید کرد که در مارس ۲۰۲۰ شاهد ۱۰۰۰۰ مرگ بیشتر از حد معمول در خانه های مراقبت بوده است. اما وزیر بهداشت وقت باز هم بر رویکرد خود پافشاری کرده و سرسری از کنار موضوع گذشت.بیش از ۴۰ درصد از خانه‌های سالمندان بریتانیا خوشه‌های کرونا را گزارش کردند و تنها بین ۱۴ آوریل تا ۱۳ آگوست، تقریباً ۱۸۰۰۰ نفر در سراسر کشور بر اثر این ویروس جان خود را از دست دادند. لازم به ذکر است نهادهای بین‌المللی بارها درباره کشتار جمعی سالمندان در مراکز مراقبتی انگلیس هشدار دادند که از سوی دولت این کشور نادیده گرفته شد.
البته وضعیت بحرانی حقوق بشر در انگلیس به همیجا ختم نمی‌شود چنانکه نتایج تحقیقات صورت گرفته در انگلیس نشان می‌دهد که درآمد زنان در کشوری که ادعای پرچمداری دفاع از حقوق بشر دارد، کمتر از مردان است.بر اساس یافته‌های بنیاد «مزد کافی برای زندگی»، نیم میلیون زن شاغل در انگلیس کمتر از مردان حقوق می گیرند و این مساله سبب شده تا آن‌ها بیشتر از بحران هزینه‌های زندگی در این کشور آسیب ببینند.این خیریه انگلیسی با انتشار گزارشی اعلام کرد که بیش از ۲ میلیون زن (معادل ۱۴ درصد کل زنان شاغل) مزد کافی برای زندگی دریافت نمی‌کنند؛ این این آمار برای مردان ۱.۴ میلیون نفر (۹ درصد) است.به طور کلی ۶۰ درصد از جمعیت مشاغل با درآمدهای نامناسب و پایین تر از شاخص «مزد کافی برای زندگی» را زنان تشکیل می‌دهند. شاخص «مزد کافی برای زندگی» طبق محاسبات این نهاد انگلیسی ۱۰ پوند و ۹۰ پنس در ساعت در سراسر کشور و برای پایتخت ۱۱ پوند و ۹۵ پنس است.
تحقیقات صورت گرفته همچنین نشان می‌دهد که زنان بیش تر از مردان در مشاغل با قراردادهای بدنام صفر ساعته کار می‌کنند.قراردادهای صفر ساعته، نوعی قرارداد کاری بین کارفرما و کارمند است که به موجب آن کارفرما موظف نیست حداقل ساعات کاری را به کارمند ارائه دهد.طبق یافته‌های بنیاد «مزد کافی برای زندگی» ۱۳ درصد زنان در مقابل ۹ درصد مردان در چارچوب قراردادهای صفر ساعته کار می‌کنند. جالب توجه آنکه همزمان با این رسوایی‌ها سران انگلیس به هوچی‌گری برای نحراف افکار عمومی روی آورده‌اند چنانکه سوئلا براورمن وزیر کشور انگلیس در راستای تشدید فضای اسلام هراسی و مشروعیت بخشی به نفرت از مسلمانان مدعی شد که مصلحت‌اندیشی سیاسی باعث شده است تا کسانی که او افراطی‌های اسلام‌گرا نامید بصورت چراغ خاموش در این کشور فعالیت کنند.
https://siasatrooz.ir/vdcbwsb8srhb5fp.uiur.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی