?>?> از بحران در بخش درمان تا اعتصاب‌های سراسری | سیاست روز
سه شنبه ۲۰ دی ۱۴۰۱ - ۲۳:۰۹
کد مطلب : 124936
اعتراض به سیاست‌های دولتمردان اروپا و آمریکا شدت می‌گیرد

از بحران در بخش درمان تا اعتصاب‌های سراسری

بیش از ۷ هزار پرستار از دو بیمارستان بزرگ نیویورک برای اعتراض به حقوق خود، اعتصاب کردند که این امر حتی باعث لغو عمل‌های جراحی و نوبت‌های معاینه بیماران در یکی از این مراکز درمانی شد.
همزمان با خیرش مجدد همه‌گیری «کووید-۱۹» و شیوع ویروس سنسیشیال تنفسی به همراه گسترش آنفلوانزا در آمریکا، هزاران نفر از پرستاران شهر نیویورک دست به اعتصاب و ترک محل خدمت زدند.بیش از ۷ هزار پرستار از دو بیمارستان بزرگ نیویورک شامگاه دوشنبه بعد از آنکه مذاکرات بر سر سطوح مزدی و مزایای کاری با کارفرمایان به بن‌بست رسید، اعتصاب کردند که این امر حتی باعث لغو عمل‌های جراحی و نوبت‌های معاینه بیماران در یکی از این مراکز درمانی شد.به نوشته خبرگزاری «رویترز»، اتحادیه پرستاران ایالت نیویورک در بیانیه‌ای گفت که این افراد مقابل بیمارستان «مونت سینای» و مرکز درمانی «مونته‌فیور» تجمع کرده و ضمن در دست داشتن پلاکاردهایی در حمایت از استخدام پرستاران بیشتر و افزایش حقوق، شعار «هر مریض یک شخص مهم است» سر دادند.«نانسی هاگان» رئیس انجمن پرستاران نیویورک در این اعتصاب گفت: «دیگر کافی است. چیزی که ما می‌خواهیم، امنیت شغلی و خدمت‌رسانی مطلوب به بیماران است. فکر نکنم چیز زیادی می‌خواهیم».طبق این گزارش، بیمارستان‌های محل خدمت پرستاران اعتصاب کرده در بیانیه‌هایی جداگانه گفتند که پیشنهاد افزایش ۱۹.۱ درصدی حقوق را به آنها داده‌اند اما مورد موافقت قرار نگرفته است. در همین حال پس از پرستاران اکنون کارمندان بخش اورژانس در فرانسه با گرفتن مرخصی استعلاجی، به شرایط سخت کاری خود اعتراض کردند.
در همین حال نیرو‌های امنیتی آلمان با فعالان محیط زیست که برای مخالفت با توسعه یک معدن زغال سنگ تجمع کرده بودند، مقابله کردند.در پی شکست مذاکرات دولت انگلیس با اتحادیه‌های تجاری، روند گسترده اعتصابات در این کشور ادامه خواهد داشت. به دنبال شکست گفتگوها بین وزرای دولت انگلیس با اتحادیه های تجاری و کارگری به منظور تحقق مطالبات و پایان یافتن اعتصابات گسترده در این کشور، بریتانیا همچنان با ادامه اعتصاب کارکنان بخش های مختلف از درمان تا حمل و نقل روبرو خواهد بود.
اتحادیه GMB در بیانیه‌ای اعلام کرد پس از آنکه مذاکرات با استیو بارکلی وزیر بهداشت برای رسیدن به دستاوردی مهم به منظور پاسخ به درخواست افزایش دستمزدها با شکست مواجه شد، بیش از ۱۰۰ هزار راننده آمبولانس روز چهارشنبه بار دیگر اعتصاب برنامه ریزی شده خود را آغاز خواهند کرد.براساس این گزارش، در حالی که انگلیس با افزایش بی سابقه نرخ تورم طی ۴۰ سال اخیر مواجه است، کارکنان بخش های مختلف این کشور از جمله پرستاران، رانندگان آمبولانس و کارکنان بخش اورژانس و کارکنان بخش ریلی تاکنون اعتصاب های گسترده‌ای را برگزار کرده و با شکست مذاکرات با وزرای دولتی انتظار می رود این اعتصاب ها همچنان ادامه یابد. علاوه بر این قرار است معلمان نیز اعتصاب خود را آغاز کنند.مقامات اتحادیه آموزش با وزیر آموزش و پرورش و وزیر بهداشت نیز با نمایندگان اتحادیه پرستاری دیدار و گفتگو داشته است. قرار است وزیر حمل و نقل نیز با مقامات اتحادیه های تجاری دیدار و گفتگو داشته باشد.در حالی که کارکنان بخش های مختلف در اعتراض به دستمزد کم و شرایط کاری سخت، در پی افزایش چشمگیر نرخ تورم، خواهان افزایش حقوق و مزایای خود هستند، دولت معتقد است افزایش دستمزدها و منطبق کردن آن با نرخ تورم تنها منجر به افزایش قیمت ها و بالاتر رفتن نرخ بهره و افزایش بیشتر نرخ اجاره بها خواهد شد.این در حالی است که روزنامه زوددویچه سایتونگ در مطلبی نوشت: بریتانیا در زمستان امسال بزرگترین موج اعتصابات از دهه ۱۹۸۰ را تجربه می کند. پرستاران، کارکنان پست و راه آهن، مرزبانان و امدادگران وارد عمل شده‌اند. آنها خواهان دستمزدهای بالاتر برای کنترل افزایش هزینه زندگی هستند. نرخ تورم در بریتانیا حدود ده درصد است.هنوز پایانی برای این مناقشات کاری و اعتصاب ها در نظر گرفته نشده است. روزی در ژانویه سال جاری نیست که نوعی اعتصاب اعلام نشده باشد. سوناک بیشتر و بیشتر تحت فشار قرار می‌گیرد. بسیاری از بریتانیایی ها دولت را مسئول هرج و مرج، به ویژه درسیستم بهداشت NHS می دانند. بر اساس نظرسنجی اخیر موسسه یوگو، اکثر پاسخ دهندگان نه تنها نگرانی های پرستاران را درک می کنند، بلکه به وضوح دولت را مقصر اصلی اعتصابات می دانند.روزنامه انگلیسی ایندی پندنت فاش کرد، هزاران شهروند این کشور خواستار لغو تابعیت خودشان شدند.
این روزنامه اعلام کرد از سال ۲۰۱۱ تا ۲۰۲۱، شش هزار و ۵۰۷ شهروند انگلیسی خواستار لغو تابعیت خودشان شدند که شش برابر یک دهه پیش از آن است.در سال ۲۰۲۱ هم ۸۶۸ شهروند انگلیسی، گذرنامه خودشان را پس دادند.
در این میان در ادامه واکنش به جنگ افروزی سران اروپا، دبیر شورای امنیت روسیه گفت رویدادها در اوکراین درگیری بین مسکو و کی‌یف نیست، بلکه رویارویی نظامی بین روسیه و ناتو به رهبری آمریکا است. «نیکلای پاتروشف» دبیر شورای امنیت روسیه گفت روسیه اکنون در حال جنگ با ائتلاف نظامی ناتو تحت هدایت آمریکا در اوکراین است و غرب در تلاش است روسیه را از هم فروبپاشد و در نهایت آن را از نقشه سیاسی جهان پاک کند.سخنگوی کاخ کرملین نیز ضمن رد ادعاها درباره مذاکرات مقام ارشد مسکو با نمایندگان آمریکایی، گفت مصادره دارایی‌های روسیه عواقب جدی برای عاملان خواهد داشت. معاون صدراعظم آلمان از احتمال ارسال تانک‌های سنگین لئوپارد به کی‌یف برای نبرد علیه روسیه خبر داد.وزیر دفاع روسیه ضمن تاکید بر توسعه شبکه سه‌گانه اتمی این کشور در سال ۲۰۲۳، گفت برنامه‌های آموزشی و تامین تجهیزات نظامی مسکو باید بر اساس تجربیات جنگ‌های سوریه و اوکراین باشد.
https://siasatrooz.ir/vdcc10qse2bqio8.ala2.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی