يکشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۱ - ۲۰:۰۳
کد مطلب : 125106

آرامش بازگشت، اما بعد...؟

تصور این که اغتشاشات پایان یافت و آرامش بازگشت خیال خامی است،...
تصور این که اغتشاشات پایان یافت و آرامش بازگشت خیال خامی است، پایان یافت و آرامش بازگشت اما این که اتفاقات بار دیگر مانند گذشته فراموش شود و با بی توجهی برای آسیب شناسی و حل مشکلات ادامه پیدا کند همان غفلتی است که بارها باعث تحمیل هزینه‌های سنگین به کشور شده است.
رهبر معظم انقلاب نیز در دیداری که جمعی از مداحان اهل‌ بیت در ۲۲ دی ماه با ایشان داشتن به این نکته اشاره کردند و با تأکید بر اینکه محاسبات غلط دشمن نباید موجب غفلت ما شود، گفتند: ما هم باید حواسمان باشد. اینگونه نباشد که دچار غفلت و غرور شویم و بگوییم قضایا تمام شد. باید در میدان بمانیم و بدانیم عامل حفظ ملت، امید و وحدت ملی است.
این که برخی در گفتار و نوشتارهای خود وقایع چند کاه گذشته را بی تأثیر،‌ ضعیف و بی برنامه و بیهوده پنداشته و سعی کردند آن را در اندازه یک اتفاق ساده معرفی کنند سخت در اشتباهند.
برخی تندرو و برخی کندرو در کشور باعث بروز مشکلاتی می‌شوند که پس از گذشت ۴۴ سال از عمر انقلاب همچنان به سیاست اشتباه خود ادامه می‌دهند و برای کشور هزینه می‌تراشند.
اوایل انقلاب آنهایی که بعدها عنوان اصلاح طلب را بر خود نهادند با بد حجابی‌ها جاری در کشور برخوردهای تند، زننده و غیر منطقی می‌کردند و حتی در برخی مواقع روسری را می‌کشیدند و پونس را بر می‌زدند بر روسی و پیشنانی هموطن،‌لقب اکبر پونس از همانجا به اکبر گنجی تفویض شد.
اینگونه افراط گری‌ها باعث شد تا بسیاری از جوانان آن دوره بجای جذب، دفع شوند و با دین و اسلام فاصله بگیرند، بدرفتاری‌های آن زمان نتیجه‌اش سال‌ها بعد بیشتر نمایان شد و در کنار برخی دیگر از اتفاقات و اقدامات داخل و خارج،‌ شل حجابی شکل گرفت و بی توجهی به آن دامن زده شد.
حتی در آن زمان جوانان اگر شلوار جین می‌پوشیدند یا پیراهن آستین کوتاه بر تن می‌کردند، با برخوردهای تند گروه فشار که همان افراطی‌های آن زمان و اکثراً اصلاح طلبان کنونی بودند، روبرو می‌شدند.
اگر آن دوران رفتارهای مناسب، اخلاقی،‌انسانی و اسلامی با بخشی از مردم صورت گرفته بود، اکنون شاهد اتفاقاتی از نوع اغتشاشاتی که در چند ماه گذشته افتاد نمی‌بودیم. البته که نقش فعال نفوذی‌ها، دشمنان و سرسپردگان داخلی و وطن فروش را در این وقایع نمی‌توان نادیده گرفت که آنها هم مانند مگس در جستجوی زخمی هستند تا بر روی آن بنشینند و عفونت ایجاد کنند.
اکنون که آرامش بازگشته است، اغتشاشگران به لانه‌های خود رفته‌اند،‌ اما همچنان در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی فعال هستند، لازم است تا نهادها،‌سازمان‌ها و ارگان‌های ذیربط و دست اندرکار نگرشی کامل و جامع به رفتار و کردار خود داشته باشند و نقاطی که نیاز مند اصلاح و تغییرات است شناسایی کرده و اقدام به رفع آنها کنند.
بحث قانون و شرع جای خود قرار دارد که همه مسائل باید در چارچوب همین دو اصل پیده شود، هم قانون و هم شرع،‌ اما تا زمانی که مسائل و مشکلات اقتصادی مردم را تحت فشار قرار داده است، فشار از سوی دولت به مردم در برخی مسائل آستانه تحمل را کاهش می‌دهد.
در چنین شرایطی لازم است تا زندگی مسالمت آمیز و همراهی مردم وحاکمیت هر چه بیشتر تقویت شود تا سخت گیری‌ها که شاید بی مورد باشد یا با مورد، باعث زنجش مردم نشود.
مردم ایران با همه وجود خود ۴۴ سال فراز و نشیب انقلاب را پشت سر گذاشته و همه سختی‌های آن را تحمل کرده‌اند، حساب معترض و آشوبگر از هم جدا است، هیچ تناسبی میان این دو وجود ندارد، آشوبگر در پی نابودی ایران اسلامی است، معترض در پی اصلاح امور است.
با این سخن عزت الله ضرغامی موافقم که در پاسخ به منتقدانش گفته؛ « اداره‌ حکومت باید با نگاه «اضعف مأمومی» باشد.برخی سخت‌گیری‌های حداکثری را برای زندگی شخصی خودمان حفظ کنیم؛ سخت‌گیری به مردم، نتیجه‌اش همین است که می‌بینید!»

نویسنده: محمد صفری
https://siasatrooz.ir/vdccxpqse2bqis8.ala2.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی