?>?> یک رزمایش و چندین پیام | سیاست روز
جمعه ۱ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۸:۲۸
کد مطلب : 121381
سومین رزمایش مرکب ایران، چین و روسیه

یک رزمایش و چندین پیام

یک رزمایش و چندین پیام
برای سوین بار است که رزمایش مشارک دریایی میان ایران، روسیه و چین برگزار می‌شود که دارای پیام‌های مهمی است که آنهایی که باید پیام‌های دریافت کنند، دریافت خواهند کرد.
رزمایش مرکب امنیت دریایی ۲۰۲۲ که از روز گذشته آغاز شده با انجام مأموریت‌های عملیاتی برای هر یک از کشورهای شرکت کننده ادامه دارد.
روز گذشته شناور‌های ایران، چین و روسیه در رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی ۲۰۲۲ به سوی اهداف از پیش تعیین شده در دریا تیراندازی کردند.
در این مرحله از رزمایش، یگان‌های شناور ایران، چین و روسیه به سر فرماندهی ناوشکن تمام ایرانی جماران و با استفاده از سلاح‌های کالیبر ۲۰ میلیمتری به سوی اهداف سطحی از پیش تعیین شده در دریا تیراندازی کردند.
امیر تاج‌الدینی سخنگوی رزمایش مرکب امنیت دریایی ۲۰۲۲ خاطرنشان کرد: همچنین تمرین «PHOTOEX» شامل صورت‌بندی و آرایش آفندی یگان‌های شرکت‌کننده در رزمایش متناسب با تهدیدات موجود در منطقه انجام شد.
در ادامه برگزاری رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی ۲۰۲۲، یگان‌های شناوری و پروازی ایران، چین و روسیه عملیات آزادسازی کشتی ربوده شده و اطفای حریق را تمرین کردند.
وی افزود: در این مرحله از رزمایش پس از ارسال پیام اضطراری کشتی‌های مورد ربایش قرار گرفته، ابتدا منطقه عملیات توسط بالگردهای نیروی دریایی ارتش مورد شناسایی و جستجو قرار گرفت و سپس ناوشکن جماران که سرفرماندهی رزمایش را بر عهده داشت، شناورهای رزمی مستقر در منطقه را برای اجرای عملیات آزادسازی اعزام کرد.
سخنگوی رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی ۲۰۲۲ اضافه کرد: همچنین نیروهای عملیات ویژه ارتش و سپاه با مشارکت نیروهای عملیات ویژه چین و روسیه، پس از عملیات اطفای حریق کشتی، با فرود آمدن از هوا و سطح بر روی عرشه شناور ربوده شده، دزدان دریایی را دستگیر و عملیات آزادسازی کشتی را اجرا کردند.
امیر دریادار حبیب الله سیاری معاون هماهنگ کننده ارتش نیز با بیان اینکه تقویت همکاری‌های دریایی و ارتقای امنیت تجارت بین المللی دریایی از جمله اهداف رزمایش مرکب ایران چین و روسیه است، گفت: هماهنگی بهتر و ارتباطات نزدیک‌تر بین نیروهای دریایی کشورهای منطقه از دستاوردهای این رزمایش است.
وی گفت: برگزاری مقتدرانه این رزمایش با میزبانی و فرماندهی ما نشان می‌دهد نیروهای دریایی جمهوری اسلامی ایران متشکل از ارتش و سپاه از توانمندی بسیار خوبی در برنامه‌های امنیت افزای مشترک با یکدیگر و مرکب با دیگر کشورها رسیده‍اند و می توانند کمربند امنیتی در شمال اقیانوس هند و دریای عمان را تقویت کنند.
فرمانده نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه تجارب سه کشور ایران، چین و روسیه باعث قرار گرفتن سطح همکاری‌ها در بالاترین سطح خود شده است، گفت: با پشتوانه مردمی توانسته‌ایم رشد داشته باشیم و همه این تجارب باعث شده که در دنیا همه به این نتیجه برسند که با ایرانی‌ها باید با احترام صحبت کرد.
امیر دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش نیز در حاشیه رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی ۲۰۲۲ با بیان اینکه کشورهای چین و روسیه کشورهایی هستند که در سطح جهان در همه حوزه‌ها حرف برای گفتن دارند و در حوزه دریا نیز بعنوان قدرت دریایی شناخته می‌شوند، اظهار داشت: نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران بعنوان یک قدرت منطقه‌ای طی یک دهه گذشته حضوری جدی و فعال در منطقه داشته و امروز نیز تمام تلاش هر سه کشور در حوزه دریا بر پایه این بوده که امنیت و ایمنی دریانوردی را تأمین کنند.
وی با بیان اینکه سه کشور ایران، چین و روسیه، تأمین امنیت و ایمنی دریانوردی را فارغ از ائتلاف‌های غربی و به صورت مستقل انجام می‌دهند، افزود: در کنار هم قرار گرفتن این ۳ کشور همراه با احترام متقابل بسیار حائز اهمیت است.
همچنین وزارت دفاع روسیه در بیانیه‌ای نوشت، چهارده کشتی جنگی و امدادی این کشور در رزمایش مشترک با ایران، حملات توپخانه‌ای علیه اهداف دریایی و مقابله با دزدان دریایی را تمرین کردند. در این بیانیه آمده است، رزمناو موشکی «واریاگ»، کشتی جنگی ضد زیردریایی «ادمیرال تریبیوتس» و نفتکش «بوریس باتوما» از ناوگان اقیانوس آرام روسیه در این رزمایش حضور دارند.
رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی ۲۰۲۲ با حضور یگان های سطحی و پروازی نیروهای دریایی ارتش، سپاه و یگان های شناوری نیروی دریایی کشورهای چین و روسیه با شعار «باهم برای صلح و امنیت» و در منطقه‌‍ای به وسعت ۱۷ هزار کیلومتر مربع، صبح امروز در شمال اقیانوس هند آغاز شده است.
https://siasatrooz.ir/vdcdjf0ffyt0xs6.2a2y.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی