جمعه ۱۹ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۸:۴۵
کد مطلب : 125440

کمیته‌هایی که دیده نشد

مقامات آمریکایی با بهره‌گیری از فضای رسانه‌ای و معلوم الحال‌هایی که در سیرک جرج تاون شرکت کرده‌اند بار دیگر اشک تمساح ریزان مدعی حمایت از
مقامات آمریکایی با بهره‌گیری از فضای رسانه‌ای و معلوم الحال‌هایی که در سیرک جرج تاون شرکت کرده‌اند بار دیگر اشک تمساح ریزان مدعی حمایت از ایرانیان شده‌اند. در نسخه جدید این ادعاها ند پرایس، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفته است اگر مشخص شود که مسمومیت‌های زنجیره‌ای با اعتراضات زنان و دختران مرتبط است آن‌گاه سازمان ملل متحد موظف است که کمیسیون حقیقت‌یابی را برای تحقیق درباره این مسمومیت‌ها به ایران اعزام کند. همچنین کارین ژان-پی‌یر سخنگوی کاخ سفید با دستمایه قراردادن گزارش رسانه‌های ضدانقلاب و معاند درباره مسمومیت تعدادی از دانش‌آموزان در مدارس دخترانه در ایران، خواستار تحقیق سازمان ملل در این‌باره شد. همزمان نیز برخی مهره‌های معلوم‌الحال و دلبستگان به وعده‌های غرب نیز در داخل و خارج از کشور به تکرار این ادعاها پرداخته و مدعی لزوم ورود سازمان‌ ملل به این مسئله شده‌اند.
نگاهی ریشه‌ای به آنچه این روزها از سوی غرب در جریان است نشان می‌دهد که غربی ها برای پرونده سازی و ایران هراسی در صحنه جهانی دو مولفه را همزمان پیگیری می کنند از یک سو با ادعای نقش پهپادهای ایرانی در جنگ اوکراین به دنبال قرار دادن ایران و روسیه در یک سبد به عنوان تهدید امنیت جهان هستند و از سوی دیگر با همسان نشان دادن وضعیت دانش اموزان دختر در ایران و افغانستان و نمایش چهره ای مشابه از جمهوری اسلامی و طالبان در رسانه‌ها به دنبال پرونده سازی حقوق بشری علیه ایران هستند. غرب به زعم خویش به دنبال استفاده از فشار هوشمند علیه ایران است که بعد نظامی آن را ادعاهای پهپادی و بخش نرم آن را ادعاهای حقوق بشری در باب زنان و دانش اموزان دختر تشکیل می دهد تا به زعم خویش از فشار هوشمند برای تحمیل زیاده خواهی ها در مذاکرات لغو تحریم ها بهره گیرند.
نکته قابل توجه آنکه آنکه آمریکا و مهره های آن در داخل و خارج ایران در کنار رسانه های فارسی زبان معاند در حالی از کلید واژه تشکیل کمیته حقیقت یاب مستقل و ورود نهادهای جهانی به این موضوع سخن می گویند که این مدعیان به اصطلاح حقوق بشر و زنان و دانش آموزان سالهاست که در برابر قتل و عام دانش آموزان در مدارس آمریکا که سالیانه صدها نفر را شامل می شود یا سکوت کرده اند و یا با ابراز تاسف از کنار آن گذشته اند. نمونه بارز این وضعیت قتل عام ۱۹ دانش آموز با سلاح خودکار به دست یک نوجوان بود که مقامات آمریکایی و رسانه هایشان صرفا به یک ابراز نگرانی بسنده کرده و حتی حاضر به تغییر قوانین آزادی حمل سلاح در امریکا به رغم درخواست های گسترده مردمی نشدند. البته وضعیت بحرانی در مدارس آمریکا به همین جا ختم نشده بلکه گزارش ها از سابقه طولانی نژادپرستی و نسل کشی علیه کودکان بومی در این کشور حکایت دارد چنانکه گزارش ها از کشف گورهای دسته جمعی در محل ۵۳ مدرسه شبانه‌روزی سابق که مخصوص بومیان آمریکایی ساخته شده بود، خبر داده اند. فعالان و محققان می گویند که بسیاری از کودکان در مدارس مورد آزار و اذیت قرار گرفتند و دیگر خبری از ده ها هزار نفر از آنان نشد. نکته قابل توجه آنکه هرگز کمیته حقیقت یابی برای این جنایات و البته جنایات غرب در افغانستان، عراق، بوسنی، سوریه، فلسطین، یمن و... که هزاران دانش آموز را به خاک و خون کشیده یا از تحصیل محروم کرده‌اند تشکیل نشده است چنانکه در باب سلاح‌های شیمیایی که غرب به عراق علیه ایرانیان از جمله کودکان استفاده کرد چنین کمیته‌ای شکل نگرفت.
نکته پایانی آنکه جمهوری اسلامی مراقبت و تامین امنیت برای یکایک شهروندان را از تکالفی خود دانسته و در این مسیر از هیچ تلاشی فروگذار نبوده است حال آنکه مواضع غرب مدعی حقوق بشر و دل بستگان به وعده‌های سراب گونه غرب در داخل و خارج از کشور نه تنها اقدامی در جهت کمک به مردم ایران نمی‌باشد چرا که ادعای حمایتی آنان از دانش ،موزان ایرانی در حالی مطرح شده که به دلیل تحریم‌ها از جمله تحریم‌های دارویی بسیاری از کودکان از حضور در مدرسه و تحصیل محروم می‌شوند چنانکه سازمان ملل نیزدر گزارش اخیر خود درباره بیماران تالاسمی در ایران که بسیاری از آنها کودک می باشند صراحتا اعلام می‌کند که تحریم ها مانع از رسیدن دارو به این افراد شده است. غرب این روزها در حالی برای دانش‌آموزان ایران اشک تمساح می‌ریزد که نسخه تجویزی آن تشدید تحریم‌هاست که پیامد آن محرومیت بیشتر کودکان با بیماری های خاص از دارو مراقبت‌های درمانی است.

قاسم غفوری
https://siasatrooz.ir/vdcdok0fzyt0xo6.2a2y.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی