پنجشنبه ۱۷ شهريور ۱۴۰۱ - ۰۰:۴۵
کد مطلب : 123848

پیوند با تروریسم

دولت آلبانی روابط دیپلماتیک خود با ایران را قطع و از همه دیپلمات‌های ایرانی خواست خاک این کشور را ترک کنند...
دولت آلبانی روابط دیپلماتیک خود با ایران را قطع و از همه دیپلمات‌های ایرانی خواست خاک این کشور را ترک کنند. العربیه در خبری اعلام کرد دولت آلبانی اقدام به قطع روابط دیپلماتیک با ایران کرده و به دیپلمات‌های ایرانی ۲۴ ساعت برای ترک این کشور فرصت داده است.
شبکه سعودی در این گزارش مدعی شد که دولت آلبانی اقدام به اخراج سفیر ایران در تیرانا کرده، در حالی که ایران از سال ۱۳۹۷ در این کشور سفیر ندارد. بهانه آلبانی برای قطع روابط با ایران، حملات سایبری به این کشور خوانده شده که تیرانا مدعی شده از جانب ایران صورت گرفته است.
رویترز هم گزارش داد «ادی راما» نخست‌وزیر آلبانی گفت به همه دیپلمات‌ها و کارکنان سفارت ایران در این کشور دستور داده که ظرف ۲۴ ساعت خاک آن را ترک کنند.
این اقدام از سوی آلبانی در حالی صورت گرفته است که نگاهی به کارنامه آلبانی طی سالهای اخیر نشان می‌دهد که این کشور که عملا در سیاست‌هایش استقلالی نداشته و تحت امر آمریکا می باشد برخلاف رویه جهانی مبارزه با تروریسم به مرکزی برای حمایت و فعالیت‌های گروه‌های تروریستی از جمله گروهک تروریستی منافقین مبدل شده است.
در سال ۲۰۱۳ در حالی کمپ اشرف عراق در حالی از تروریست‌ها از جمله منافقین پاکسازی شد که امریکایی‌ها در اجرای تعهداتشان به تروریست‌ها البانی را وادار به پذیرش اعضای این گروهک نمود. اقدامی که نه تنها تهدیدی برای امنیت آلبانی برای تهدیدی برای کل جهان می‌باشد چرا که در کارنامه منافقین اقدام علیه اتباع بسیاری از کشورها حتی آمریکایی‌ها نیز مشاهده می‌شود. گروهکی که دستش به خون ۱۷ هزار ایرانی آغشته است و مجازات سرانش از مطالبات جهانی است.
آلبانی در حالی که مدت‌هاست به پایگاه منافقین و تروریست‌ها مبدل شده، در سال ۱۳۹۷ نیز اقدام به اخراج دو دیپلمات ایرانی از جمله غلامحسین محمدنیا سفیر ایران با اتهام واهی به خطر انداختن امنیت این کشور کرده بود. از آن زمان به بعد، سفارت ایران در آلبانی در سطح کاردار اداره می‌شد.
آنچه امروز از سوی آبانی صورت گرفته است بر منطق تروریسم پروری غرب استوار است که قطعا به تشدید انزوای جهانی آلبانی به عنوان کشوری که در جمع تهدید کنندگان امنیت بین‌الملل است منجر خواهد شد.

نویسنده: علی تتماج
https://siasatrooz.ir/vdcdos0fjyt0xj6.2a2y.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی