نازنين نامور :
فارکس در ايران غيرقانونی شد
فاركس مخفف كلمه (foreign exchange market) و به معنای بازار مبادله ارز است. اين بازار در ايران از دهه 80 آغاز به كار كرد اما به دليل پيچيدگي هاي خاص و حرفهاي بودن اين بازار بسياري از سرمايهگذاران ايراني با زيان مواجه شدند. دليلي كه متوليان امر را مجبور به غير قانوني اعلام كردن آن كردند. بر همين اساس سازمان بورس با صدور اطلاعيه مهمي فعاليت تمامي اشخاص حقيقي و حقوقي فعال در بازار فاركس را غيرقانوني اعلام كرده و به سرمايهگذاران در اين گونه فعاليت ها هشدار داده است.
علت اين مهم دريافت اخبار و گزارشهايي مبني بر فعاليت برخي از اشخاص، مؤسسات و شركت ها در بازار ارز خارجي (Forex)، فرابورس بينالملل و بورسهاي اوراق بهادار و كالايي خارجي در كشورمان و تلاش آنها براي فريب مردم و جذب سرمايهها و پساندازهاي آنان در فعاليتهاي به اصطلاح پربازده و به دنبال ناكامي شركتهاي هرمي، اعلام شده است.
اين ممنوعيت فعاليت بر اساس تصميمات كارگروه مقابله با فعاليتهاي غيرقانوني در بازار ارز خارجي، بورسها و فرابورس كشورهاي ديگر متشكل از نمايندگان دادستان كل تهران، وزارت اطلاعات، بانك مركزي و سازمان بورس و اوراق بهادار اتخاذ شده است. در حالي كه اساسا اين پرسش مطرح است كه حذف يكباره بازاري به عظمت فاركس به بهانه حمايت از مردم و جلوگيري از ضرر صحيح است؟
دكتر بهروز خدارحمي در گفتگو با سياستروز در خصوص غير قانوني اعلام شدن فعاليت فاركس در كشور اظهار داشت: "دغدغه اصلي در حوزه فاركس، نبود ارتباطات شفاف و ترس از ايجاد شبكههاي هرمي بوده است."
وي افزود: "از آنجا كه در حوزه فاركس بايد نمايندگاني حضور داشته باشند تا به صورت كارگزاران (مثل كارگزاران بورس)عمل كنند و نقش واسطههاي قانوني را بر عهده بگيرند و اين مورد در كشور به درستي صورت نگرفته؛ بنابراين فاركس غيرقانوني اعلام شده است. واسطهها در اين بازار بيشتر نقش دلالاني را بر عهده گرفتهاند كه به فكر منافع خود بوده و اين ترتيب موجب ضررو زيان مردم ميشدند."
خدارحمي ادامه داد:" اين افراد دلال كه ارتباط درستي با بازارهاي جهاني ندارند و تحت نظارت مرجع مشخصي نيستند به صورت زير زميني رشد كرده و در شرف تبديل به سيستم شبكههاي هرمي شدند."
اين استاد دانشگاه علامه با اشاره به ضريب سرعت بالا در فاركس افزود:" حركت و نوسان در بازار فاركس در حد ثانيه است و اين امر هوشياري و ظرافت كاري بالايي را ميطلبد."
خدارحمي تاكيد كرد:" در خصوص روند كاري اين بازار به اين نكته هم توجه كنيد كه افراد با آوردههاي پايين بسيار بيشتر از افراد با سرمايههاي بالا متضرر ميشوند."
وي در تبيين اين گفته اظهار داشت: "طبق قانون بازار فاركس؛ افراد اجازه دارند كه تا چند برابر پول خود سرمايهگذاري كنند و به معامله بپردازند بنابراين اگر سرمايه كم باشد افراد در حين ضرر كل موجودي خود را از دست ميدهند به عبارتي در صورتي كه سرمايه كم باشد در حين شكست،ضرر و زيان ايجاد شده كل سرمايه را خواهد خورد و فرد ديگر اجازه معامله نخواهد داشت در حالي كه در مورد افراد با سرمايه بالا اين امر ديرتر اتفاق خواهد افتاد چون پوشش ضرر در حد سرمايه آن بسيار بالاست."
اين كارشناس اقتصادي كشور در پاسخ به پرسش خبرنگار سياستروز مبني بر اينكه با اين حال بسياري از اين موضوع ناراضياند و معتقدند كه در اين بازار سود خوبي كه به دست ميآوردند و نبايد جلوي كارشان گرفته شود، گفت:" معمولا در چنين شرايطي افرادي ديده ميشوند كه تعدادشان كم است و از روند كار راضياند در حالي كه اين افراد از حال اكثريتي كه كل سرمايه و در وسعتي بالاتر كل زندگي خود را باختهاند، خبر ندارند."
وي در انتها گفت:" بازار فاركس نيازمند اطلاعات و آشنايي با روش كاري آن است كه متاسفانه در ايران با برگزاري كلاسهاي كوتاه مدت و بعضا غير كارشناسانه ابتداييترين مسايل مطرح ميشود و بخش جذاب اين بازار را براي فرد تصوير ميكنند در حالي كه ميزان ريسك در اين بازار بسيار بالاست و فرد بايد با علم به اين كار وارد بازار ارز و معاملات شود."
پيامد هاي افزايش و يا كاهش همكاري با فاركس
فاركس كه در دنيا يكي از معتبرترين بازارهاي ارزي است به دلايلي كه چندان هم منطقي به نظر نميرسد(وجود دلالان، ناآگاهي مردم و... ) غير قانوني اعلام شده است. صرف نبود واسطههاي قانوني كه به عنوان يكي از مهمترين عوامل از آن نام برده ميشود ميتواند با درايتي مدبرانه و با تشكيل گروهي همچون كارگزاران كه طبق اصول و قوانين خاصي مشغول فعاليت هستند برطرف شود.
نبود اطلاعات و بياطلاع بودن مردم از روند كاري اين بازار نيز مشكلي است كه ميتوان با برگزار كردن كلاسهاي لازم آن هم با حضور اساتيد آشنا به كار آن را برطرف كرد.
مهمتر آنكه يكي از مهمترين محورهاي فعاليت در بازار هاي بورسي در بازارهاي جهاني وجود رقابت در عرضه داد و ستد هاي بورسي است . به اين خاطر همه سهام داراني كه در اين حوزه داد و ستد مي كنند با سازگاري دقيق با منطق رقابت ، باعث توسعه روزانه فعاليت هاي بورسي شده اند . در اين صورت با توجه به اينكه قرار گرفتن در حوزه رقابت نيازمند تخصص هاي كارشناسي و دانش و تجربه بسيار است ، در اين صورت آيا منطقي است كه از قرار دادن سهام داران ايراني در بازار هاي كه مدار آن صرفا بر بنياد رقابت و دانش و تجربه هوشمندانه است خود داري كنيم . مهمتر انكه اين قطع ارتباط با فاركس باعث افزايش حركت هاي درون گرايانه بورس ايران نخواهد شد . در اين شرايط پاسخ گويي به هر يك از اين پرسسش ها مي تواند ترسيم كننده چشم اندازه بورس كشور در حوزه و نگاه برنامه ريزان باشد .
علاوه بر اين ها ممنوعيت فعاليت در بازاري جهاني همچون فاركس تا حدودي ايران را در لاك خود فرو برده و مي تواند به عقب افتادن ايران از همگامي با بازارهاي جهاني به شود .
سازمان بورس اوراق بهاداربا اعلام غير قانوني بودن بازار فاركس در كشور سعي در حفظ سرمايههاي مردم و جلوگيري از ضرر و زيان ناشي از ناآگاهي آنان دارد در حالي كه در اين ميان اين پرسش مطرح ميشود كه آيا اين اقدام سازمان بورس بجا بوده؟! يا اينكه اين نهاد ميتوانست به جاي اينكه يكباره همه اساس اين بازار بينالمللي را غيرقانوني اعلام كند با تعيين مقرراتي اين بازار را ساماندهي كرده و آن را قانونمند نمايد و با اين كار پايه و اساس سرمايهگذاري در بازاري جهاني را در كشور پيريزي نمايد.
دليل غير قانوني خواندن فاركس
غير قانوني شدن فعاليت در بازار فاركس مانند هر پديده ديگري مخالفان و موافقان خود را دارد. برخي فعالان اين بازار، اين اقدام سازمان بورس را مغاير با فتواهاي مراجع تقليد دانسته و بر اين باورند كه سازمان بورس با اين اقدام درصدد جهتدهي سرمايهها به سمت بازار سهام ايران است.از طرف ديگر گروه زيادي از سرمايهگذاران متضرر در فاركس كه با سوء استفادههاي كلان از سوي برخي نمايندگان شركتهاي كارگزاري جعلي و همچنين شركتهاي هرمي مواجه شده و پولهاي زيادي را بر باد دادهاند از اين تصميم حمايت كردهاند.
در اين ميان معاون حقوقي سازمان بورس در گفتگويي با فارس دلايل اصلي غيرقانوني شدن فاركس درايران را شرح و در رابطه با استسفاريه مراجع تقليد، آينده شركت هاي فعال و برخورد با متخلفين ، شائبه جهتدهي سرمايه هاي فاركس به سمت بورس كشور و وضعيت معاملات ارز و فعاليت ارزي بانكهاي داخلي توضيحاتي ارائه داد.
فهيمي در خصوص اتخاذ چنين تصميمي گفت:" بازار فاركس در كشور به عنوان بازاري غير مجازي شكل گرفت و زماني كه درحال گسترش بود اين احتمال وجود داشت كه با توجه به بحرانهاي مربوط به شركتهاي هرمي ، مشكلاتي را براي اقتصاد و سرمايهگذاري ايجاد كند؛ به همين دليل سازمان بورس و اوراق بهادار به عنوان نهاد ناظر بازار سرمايه سال گذشته اين موضوع را در اولويت كاري خود قرار داد و بعد از تجزيه و تحليلهاي كارشناسي مبسوط و همه جانبه تصميم به اعلام غيرقانوني بودن فعاليت فاركس در ايران گرفت."
وي افزود:" فعاليت فعالان بازار فاركس مبتني بر واقعيتهاي روز اقتصاد دنيا نيست، بطوري كه در شرايطي كه بورس اوراق بهادار كشورمان بيشترين بازدهي و سوددهي را در بين بورسهاي جهاني دارد چه كسي ميتواند ادعا كند در ديگر بورسها بيشتر از بورس ايران كسب درآمد و سود ميكند. اين مسئله با واقعيت موجود سنخيت ندارد."
وي در واكنش به اين مورد كه ماهيت بازار فاركس با بازار سهام فرق ميكند، اظهار داشت: "ببينيد، بورس ما در سال گذشته حدود 65 درصد بازدهي متوسط داشته است، در كجاي دنيا و چه نوع كسب و كاري چنين بازدهي را به همراه دارد؟ پس اين رويه كه كساني سرمايهگذاران را به سرمايهگذاري پرسودتر از بورس ما دعوت ميكنند، با واقعيت مطابقتي ندارد."
وي ادامه داد:" اين موضوع مانند شبكه بانكي است. هماكنون در دنيا هستند كساني كه ميگويند سرمايهها را در بانكهاي ديگر كشورها به جز ايران ميگذارند و سود سپرده بيشتري مي گيرند، آيا چنين ادعايي با توجه به اينكه بانكهاي ايراني بيشترين سودسپردهگذاري در دنيا را ميدهند، ميتواند درست باشد؟ بنابراين هر ادعايي خلاف اين، ما را به اين نكته ميرساند كه دسيسهاي وجود دارد."
معاون حقوقي بورس تصريح كرد: "يكي از نكات ديگري كه باعث شده فعاليتهاي بازار فاركس در ايران بيشتر مورد توجه قرار گيرد، مربوط به شيوههاي آموزشي آن است. فاركس بازار پيچيدهاي است و سرمايهگذاران علاقمند بعد از سالها تجربه و بررسي و كسب دانش، تازه به اين نتيجه مي رسند كه از چند و چون آن سر در بياورند تا بعد از حرفهاي شدن، موفق به كسب بازدهي شوند، اما در كشور ما مؤسسه و شركتهايي بودند كه با برگزاري يك دوره آموزشي كوتاهمدت از افراد ميخواستند سرمايههايشان را در فاركس تزريق كنند.اين شيوه روشي متقلبانه و نادرست است چون نميتوان ادعا كرد كسي با حضور در كلاسهاي يك هفتهاي، موفق به سرمايهگذاري دقيق در اين بازار شود."
فهيمي ورود اشخصاص و افراد عادي به اين بازار را ناشي از رشد شبكههاي اينترنتي عنوان كرده و ميافزايد: "بازار فاركس يا بازار ارز بينالمللي ابتدا بين نهادهاي مالي شكل گرفت. بانكها و نهادهاي مالي هم به دليل برخورداري از متخصصين و حوزه مربوطه تلاش ميكنند نوسان نرخ ارز را پوشش دهند. اين موضوع اشكالي ندارد اما ورود اشخاص و افراد عادي به اين بازار ناشي از رشد شبكه اينترنتي بوده و در هيچ كشوري هم اين مكانيزم سرمايهگذاري مورد حمايت قرار نگرفته و شهروندان براي حضور در فاركس تشويق نميشوند."
اين مقام مسئول در ادامه به عملكرد اين بازار در ديگر كشورها اشاره و تصريح كرد:"در ديگر كشورها هم محدوديتوجود دارد. بيشترين محدوديتها هم مربوط به بازار فاركس آمريكاست به طوري كه براي سرمايهگذاري در اين بازار نه تنها هيچ مشوقي وجود ندارد بلكه تا حد امكان محدوديتها و مقررات متعددي گذاشته تا اين نوع سرمايهگذاري را محدود كنند."
فهيمي ادامه داد:" علاوه بر مقررات سختگيرانه مرتباً هم هشدار ميدهند كه اين بازار مربوط به حرفهايها بوده و افراد غير حرفهاي وارد فاركس نشوند، اما در كشور ما متأسفانه عمدتاً افراد غيرحرفهاي به اين بازار دعوت ميشوند."
معاون حقوقي بورس در بخش ديگري از گفتگوي خود گفت: "علاوه بر اين نكات، مكانيزمهاي بازارهاي مالي پيچيده بوده و برخي از آنها با اصول شرعيت ما مطابقت ندارند. حتي برخي از آن مكانيزم ها مشكلات بزرگي را براي بازارهاي مالي در سطح جهاني به وجود آوردهاند. نمونه بارز آن را در سال 2008 شاهد بوديم كه چه بحران و مسائلي را به وجود آورد. از آن تاريخ به اين سو ابزارهاي مالي اسلامي مورد توجه حتي جهان غير اسلام قرار گرفت."
وي افزود: "درحالي همه شيوههاي سرمايهگذاري و فعاليت در بازارهاي مالي، روشهاي مقبول و مطابق با شرعيت اسلام نيستند كه يكي از وظايف و مسئوليتهاي سازمان بورس اين است كه در فرآيند توسعه بازارهاي مالي كشور، ابزارهاي مضر و غير اسلامي را كنار بگذارد و در عوض از ابزارهاي مطابقت با شرعيت اسلام تشويق و حمايت كند. با اين اوصاف ما همه مكانيزمها و شيوههاي سرمايهگذاري فاركس را در كميته فقهي سازمان مطرح كرديم كه همه آنها غير شرعي اعلام شد."
فهيمي با اعلام اينكه خروج سرمايههاي سرمايهگذاران متضرر، هم با منافع ملي ما مغاير بوده و هم اينكه امكان هيچگونه حمايت قانوني در بازار فاركس وجود ندارد خاطرنشان كرد:" با اين حساب، اين چه نوع سرمايهگذاري در بازار است كه هيچ قانون و حمايتي ندارد و كمترين بازدهي را نسبت به بورس ايران داشته اما برخي اقدام به فعاليت ميكنند؟ اين موضوع فقط به دسيسه و اغفال افراد مربوط است."
به گفته معاون حقوقي بورس يكي از انواع فريبها در بازار فاركس اين است كه عنوان ميشود در اين بازار براي افراد كار هم وجود دارد بنابراين جوانان با اخذ سرمايه از خانواده خود درصدد اشتغال و كار برميآمدند و با اغواهايي آن چناني فريب ميخوردند.
وي افزود:" در همين راستا سازمان بورس براساس وظيفه و رسالت ذاتي خود كه همان مأموريت مقابله با فعاليتهاي غير قانوني در بازار سرمايه كشور است با افرادي كه از عناويني مانند كارگزار، بازارساز و بازارگردان و ... در بازار فاركس استفاده كنند، طبق بند يك ماده 49 قانون بازار اوراق بهادار مصوب اول آذر 84 مجلس عمل خواهد كرد."
اين كارشناس در خصوص بند وماده مذكور توضيح داد:" اين بند به صراحت تأكيد دارد هيچ كس بدون مجوز نميتواند از اين عناوين استفاده كند، هرچند متأسفانه برخي از افراد از چنين عناويني استفاده كرده بودند. به همين دليل تصميم گرفتيم در راستاي مسئوليتهاي قانوني خود، اين موضوع يعني مقابله با فعالان بازار فاركس را در اولويت كاري خود قرار دهيم."
فهيمي به بررسيها و تجزيه و تحليلهاي سال گذشته مجموعه هم اشاره و تاكيد كرد: "پس از كسب نتيجه لازم از امور و هماهنگي با نهادهاي ذيربط مسئول در اين زمينه (دادگستري، نهادهاي انتظامي و امنيتي و بازرسي ) اطلاعيه شماره يك را صادر كرديم و در آينده اطلاعيههاي بعدي شامل راهنمايي سرمايهگذاران در اين بازار را منتشر خواهيم كرد."
وي در پاسخ پرسشي مبني بر اينكه برخي فعالان بازار فاركس ايران در سالهاي گذشته از مراجع تقليد مختلف استسفاريه كرده كه با نظر مساعد مراجع تقليد همراه بود، افزود:" به نظر ما در استسفاريههايي كه انجام شده پرسش به درستي مطرح نشده است. بنابراين همه ابعاد قراردادهايي كه مورد استفاده فعالان فاركس قرار مي گرفت را بررسي كرديم، البته نه با اين انگيزه كه همه آنها را رد كنيم بلكه با اين هدف كه ببينيم كدام يك از اينها با منافع ملي و اصول شرعيت ما مطابقت دارد تا شايد استفاده كنيم. مانند معاملات آتي سكه."
نكته ديگري كه در اين خصوص بايد مورد نظر قرار گيرد اين است كه متولي امر در مورد مسايل ارز بانك مركزي بايد باشد در حالي كه سازمان بورس غير قانوني بودن فاركس را اعلام كرد.
فهيمي در اين خصوص گفت: "متأسفانه آنچه در فاركس مطرح ميشود سرمايهگذاري در ارز نيست يعني گرفتاري كار در اين است كه هيچگونه ارزي در كار نيست، بلكه سرمايهگذاري در اوراق موسوم به CFD يعني توافق براي مابهالتفاوت است كه در اصطلاح فقهي به آن "بيع معشٌرات" يعني معامله اعداد ميگويند كه جزئيات اين رويه نادرست را هم به زودي اعلام خواهيم كرد؛ بنابراين سرمايهگذاري درCFD معامله نوعي اوراق بهادار بدون در ميان بودن ارزي است كه در نظام بانكي و صرافيها انجام شده و تحت نظارت بانك مركزي است و مشكلي هم وجود ندارد اما دربازار فاركس ارزي داد و ستد نمي شود بلكه قراردادها و معاملات آتي (فيوچر) است كه هم اشكال شرعي دارد و هم مغاير با منافع ملي بوده و هيچگونه حمايتي از آن نميشود."
فهيمي ادامه داد:" اين درحالي است كه كارگزاران هر بازار مالي بايد تحت نظارت سازمان بورس بوده و پرونده داشته باشند. مگر ميشود در كشوري كسي ادعا كند بدون نظارت سازمان بورس كارگزار است؟ مگر كارگزاران ما ميتوانند در ديگر كشورها بدون داشتن مجوز از نهاد ناظر ادعاي نمايندگي كارگزاري كنند؟ پس اينگونه هم نيست كه اجازه دهيم افرادي با ادعاي نمايندگي كارگزاري ديگر كشورها اقدام به خروج سرمايههاي كشورمان كنند."
در ميان اين همه بحث در خصوص اين خبر عدهاي هم معتقدند كه سازمان بورس به اين دليل اقدام به غير قانوني اعلام كردن اين بازار كرده كه اين بازار را به عنوان رقيب بورس كشور ميداند و با چنين تصميمي قصد دارد سرمايهگذاران و حجم سرمايه قابل توجه اين بازار را به سمت بورس اوراق بهادار تهران هدايت كند.
فهيمي در اين خصوص تبيين كرد: " مگر شاخصهاي بورس ما پايين بوده و سرمايهگذاران ضرر ميكنند تا نيازي به سرمايههاي بازار فاركس داشته باشيم؟ نه قضيه كاملاً برعكس است. ما در راستاي حمايت از سرمايهگذاران شهروندان وارد عمل شدهايم. بازار ما هم اصلاً به اين گونه سرمايهها نيازي ندارد.البته اين پولها بايد در بازار داخلي باشند و ما تشويق به خروج سرمايه نميكنيم. طبيعتاً اگر هم يك ريال باشد ما ميخواهيم در كشورمان سرمايهگذاري شود، بنابراين ما براي نياز؛ بازارمان را با چند شهروند كه با 5 تا 15 ميليون تومان در بازار فاركس سرمايهگذاري كردهاند برآورده نميكنيم اما اگر شهروندي حتي اگر يك ميليون تومان در اين بازار ضرر كند، متأسف ميشويم و اگر همين يك ميليون تومان از كشور خارج شود تاسف بيشتري مي خوريم. پس در راستاي ماده دو قانون بازار اوراق بهادار و با هدف حفاظت از حريم بازار سرمايه و عدم اجازه به معامله داراييها و سرمايههاي مسموم، بساط اينگونه معاملات را در كشورمان برچيديم."
محمد رضا 7891
۱۳۹۶-۰۹-۱۴ ۲۳:۰۹:۳۹
از لحاظ گرامر زبان انگلیسی روش مخفف کرن یک عبارت این طور است که حروف اول کلمات موجود در عبارت را به ترتیب کنار هم میگذارند تا مخفف آن عبارت را بدست آورند. که اگر اینگونه عمل میشد میبایست بجای عبارت کثیف (فارکس) مینوشتند= (fem). این که دیگه شعر نیست که هر نوشته بی وزنی را شعر نو بخوانیم. دردسر سگمان هم برای گرامر پر از silly mistakes ان گلیسی نیافتاده است. بلکه احساس خریت به من دست میدهد که یک عده نفهم هر جور دلشان بخواهد با کلمات بازی کنند و سر من بیسواد را شیره بمالند و بعد بگویند این جزوی از فرهنگ ما شده. این که شما به کلک بازی فارکس میخوانید فم خوانده میشود. خود این یک کلاهبرداری فرهنگی است بنام لمپنیزم نوشتاری. بفهم نفهم.
مالباخته
۱۳۹۶-۰۷-۲۶ ۰۵:۰۸:۴۴
هاشم ابوفاضلی کلاه بردار که این همه ادم رو بدبخت کردی با اون شریک دزدت مهدی نصیری اون رو گرفتن تو هم پولایی که خوردی میلیاردی تو ام گیر میوفتی بالاخره
مصفا و رحمانیشیراز هستند میخواهند بصورت قاچاق برند آلمان
مالباخته gtico.co)globaltrade international)
۱۳۹۵-۱۲-۲۳ ۱۹:۳۳:۰۷
با سلام خدمت مالباخته هایی که سر کارن و لیدرهایی که میان نظر میزارن و طوری وانمود میکنن که انگار خود شون هیچ نقشی نداشتن، دوستان چیز عجیبی نیست و کار خیلی بزرگی انجام نمیدن لیدرای حقه باز gtico,چرا که در مقابل شگرد عضو گیری و مانوراشون و پیگیری های حرفه ایشون همچین سر کار گذاشتن و وقت خریدن و منحرف کردن مالباخته های اصلی gtico و این پروسه همچین حقه بازیهایی پیش پا افتاده است.
اینو با یقین میگم که این همه سر و صدا و این همه مالباخته به نسبت مدت فعالیت ggf در بهترین حالت رشد شبکه حتی در کوئست نیز دیده نشده!و تمامأ تلاش برای خاموش نگه داشتن و سکوت مالباختگان اصلی زنجیره که مربوط به فعالیت چند ساله gti است که اگر در واقع قرار بر شکایت باشد حداقل دو سوم یا بیشتر از شاکیان مربوط به سیستم جی تی آی کو میباشد که لیدرها سعی دارن فکر شکایت را از مالباخته های جی تی آی بگیرند و خود را مالباختگانی جلوه میدهند که به طور صوری چندین شکایت علیه سرشبکه دیگر طرح نموده و با این کار در انتها هم تایم میخرن برای خودشون و هم زمان شکایت شاکیانشان در سیستم جی تی آی گرفته شود و بعد از آن با یک رضایت همگانی پیش همسفره خودشون در سیستم جی جی اف جدید بدون ترس از شکایت جی تی آیی ها برمیگردن ،در خصوص شکایت مالباختگان جی جی اف نیز دلیل تشویق این افراد به شکایت از سرشاخه ها نظیر مهدی نصیری و غیره (و نه از بالاسری) نهایت امر نیز غم انگیز است،چرا که نهایتا دو سوم از این شکایات چون توسط همین لیدرها طرح شده و یک سوم مالباختگان واقعی که به اشتباه و توصیه همین لیدرها شکایت طرح کرده اند میباشد که در اخر کار همین دو سوم لیدر شکایت خود را پسگرفته و اظهار اشتباه میکنن و مابقی نیز که مالباختگان واقعی هستند به دلیل طرح اشتباه شکایت به حق خود نمیرسند در حالی که از ابتدا باید از کسی که پول رو به اون دادن شکایت میکردند. ناگفته نماند که شرکت جدید ggf مالباختگان واقعی هم دارد که به آنها نیز توصیه میشود که به شکایت خود پابرجا باشن اما نکته قابل توجه به مالباختگان gti و gtico این است که در این مرحله وارد بازی تفاوت سیستم و شرکت نشوید و یک راه آنهم طرح شکایت کیفری مبنی بر فریب و تحصیل مال از طریق نامشروع و کلاهبرداری و اخلال در نظام حسب مرتکبین ارتشا و اختلاس علیه فردی که پول را به دست وی داده اید مطرح کنید و به قول قدیمی ها دست دست را میشناسد، چرا که کلاهبرداری عبارت است از هر گونه مانور متقلبانه و توسل به وعده های واهی و فریب افراد برای تصاحب مال آنها تعریف شده است،اگر فکر میکنید حتی صمیمی ترین دوست شمارا با این مانورها به این جا کشانده، خود را گول نزنید واقع بین باشید و همین فردا علیه بزرگترین دشمن خود که در لباس دوست در کنار شما بوده شکایت خود را در دادسرای محل خود با عنوان مذکور مطرح نمایید و مطمعن باشید که به نتیجه میرسید،اگر حقوق دان و وکیل و کسی هست که به من و شما با دلیل میتواند خلاف این موضوع را ثابت کند،نظر بگذارد.
در ضمن نگران بالاسری خود نباشید،اون اگه واقعا مالباخته باشد و پول شمارا به شخص بالاتر خود داده باشد،او هم بر علیه دست دیگر شکایتمطرح میکند تا بحق خود برسد مگر اینکه دست سوم و چهارمی در میان نباشد و دست بعدی جیب فرد بالاسری باشد
مالباخته gtico.co)globaltrade international)
۱۳۹۵-۱۲-۲۳ ۱۹:۱۸:۳۸
با سلام خدمت مالباخته هایی که سر کارن و لیدرهایی که میان نظر میزارن و طوری وانمود میکنن که انگار خودشون هیچ نقشی نداشتن، دوستان چیز عجیبی نیست و کار خیلی بزرگی انجام نمیدن لیدرای حقه باز gtico,چرا که در مقابل شگرد عضو گیری و مانوراشون و پیگیری های حرفه ایشون همچین سر کار گذاشتن و وقت خریدن و منحرف کردن مالباخته های اصلی gtico و این پروسه همچین حقه بازیهایی پیش پا افتاده است.
اینو با یقین میگم که این همه سر و صدا و این همه مالباخته به نسبت مدت فعالیت ggf در بهترین حالت رشد شبکه حتی در کوئست نیز دیده نشده!و تمامأ تلاش برای خاموش نگه داشتن و سکوت مالباختگان اصلی زنجیره که مربوط به فعالیت چند ساله gti است که اگر در واقع قرار بر شکایت باشد حداقل دو سوم یا بیشتر از شاکیان مربوط به سیستم جی تی آی کو میباشد که لیدرها سعی دارن فکر شکایت را از مالباخته های جی تی آی بگیرند و خود را مالباختگانی جلوه میدهند که به طور صوری چندین شکایت علیه سرشبکه دیگر طرح نموده و با این کار در انتها هم تایم میخرن برای خودشون و هم زمان شکایت شاکیانشان در سیستم جی تی آی گرفته شود و بعد از آن با یک رضایت همگانی پیش همسفره خودشون در سیستم جی جی اف جدید بدون ترس از شکایت جی تی آیی ها برمیگردن ،در خصوص شکایت مالباختگان جی جی اف نیز دلیل تشویق این افراد به شکایت از سرشاخه ها نظیر مهدی نصیری و غیره (و نه از بالاسری) نهایت امر نیز غم انگیز است،چرا که نهایتا دو سوم از این شکایات چون توسط همین لیدرها طرح شده و یک سوم مالباختگان واقعی که به اشتباه و توصیه همین لیدرها شکایت طرح کرده اند میباشد که در اخر کار همین دو سوم لیدر شکایت خود را پسگرفته و اظهار اشتباه میکنن و مابقی نیز که مالباختگان واقعی هستند به دلیل طرح اشتباه شکایت به حق خود نمیرسند در حالی که از ابتدا باید از کسی که پول رو به اون دادن شکایت میکردند. ناگفته نماند که شرکت جدید ggf مالباختگان واقعی هم دارد که به آنها نیز توصیه میشود که به شکایت خود پابرجا باشن اما نکته قابل توجه به مالباختگان gti و gtico این است که در این مرحله وارد بازی تفاوت سیستم و شرکت نشوید و یک راه آنهم طرح شکایت کیفری مبنی بر فریب و تحصیل مال از طریق نامشروع و کلاهبرداری و اخلال در نظام حسب مرتکبین ارتشا و اختلاس علیه فردی که پول را به دست وی داده اید مطرح کنید و به قول قدیمی ها دست دست را میشناسد، چرا که کلاهبرداری عبارت است از هر گونه مانور متقلبانه و توسل به وعده های واهی و فریب افراد برای تصاحب مال آنها تعریف شده است،اگر فکر میکنید حتی صمیمی ترین دوست شمارا با این مانورها به این جا کشانده، خود را گول نزنید واقع بین باشید و همین فردا علیه بزرگترین دشمن خود که در لباس دوست در کنار شما بوده شکایت خود را در دادسرای محل خود با عنوان مذکور مطرح نمایید و مطمعن باشید که به نتیجه میرسید،اگر حقوق دان و وکیل و کسی هست که به من و شما با دلیل میتواند خلاف این موضوع را ثابت کند،نظر بگذارد.
در ضمن نگران بالاسری خود نباشید،اون اگه واقعا مالباخته باشد و پول شمارا به شخص بالاتر خود داده باشد،او هم بر علیه دست دیگر شکایتمطرح میکند تا بحق خود برسد مگر اینکه دست سومی در کار نباشد،سوم و چهارم و...
مالباخته
۱۳۹۵-۰۹-۲۶ ۰۱:۳۶:۰۵
اقا همش کار مهدی نصیری هست سایتو اون اورد بالا شریکشم هاشم ابوفاضلی بهش شاهین یا ارش میگفتن به مهدی نصیری هم مهام ،کیان،پارسا همه اینا اسم مستعارشه اقای مدیر سایت همه اسامی که هیچ کارن رو منتشر میکنی اسم اینا رو حذف میکنی ؟؟؟چرا سایت رو این ...بردار مهدی نصیری اورد بالا..بالاخره میگیریمش اگاهی هم دمبالشه.
الهام سادات وزیری و همسر
سلام بر دوستان شاید یسری ها منو بشناسن الهام وزیری و احسان شایگان راد رو میتونم پیدا کنم اما تنهایی زورم نمیرسه بهشون خودم ۸۰ میلیون ازشون طلب دارم
اما باید باز هم بیاید
لطفا به اکانالم پیام بدید
Gfvagti
مالباخته افشاگر
۱۳۹۵-۰۹-۲۱ ۰۲:۰۸:۳۴
این شزکت رو شخصی به نامه مهدی ن.... ملفب به کیان مهام بالا اورد مهدی ن.... یه روز تمامه این پولایی که خوردی رو پس میدی به زن و بچت اهه همه این ادمهایی که شاید بعضی ها تمامه دارای زندگی یک عمر زحمتشون رو گذاشتن به خاطر توی نامرد پس میدی دنیا تقاصشو ازت میگیره این همه اهی که کلی ادم ضعیف کشیدن از ته دل یه روزی دامنتو میگیره فکر کردی خیلی زرنگی به هیچ کس رحم نکردی اره تو با اون شزیک نامردتت هاشم ابو.... ملقب به ارش شاهین یه روزی تقاصشو پس میدین مهدی ن... یه روز گشر می افتی و تقاص کارتو یا خودت یا خانوادت میدن اون روز دیر نیست منتظر باش اهی که این همه ادم کشیدن یه روز یقتو بگیره و ببین به چه روزی می افتی ...
شکایت و پیگیری تنها راه برگشت پولتان است. من رفتم شکایت کردم وقتی دیدن قضیه جدیه اومدن دو دستی همه پول با بخشی از سودش رو دادن که شکایت رو دنبال نکنم. اونایی که با حداقل هم رفتن و بی خیالش شدن شما یک وظیفه ملی دارید برای ریشه کن کردن این کلاه برداری ها ... با شکایت شما پلیس و دادگاه اونا رو تحت پیگرد قرار میده اینطوری جامعه امن تری خواهیم داشت، این مسئولیت اجتماعی همه ماست که این بساط تکراری برای بچه هامون پیش نیاد
... خودتو جد و آبادت هستی فک میکنید نمیدونیم خود .... اینارو مینویسید آقای رحمانی و اسدخواه .... ، غلط زیادی کردید بااااااااااید تاوانشو بدید ، بزودی آدرسهایتان رو پیدا میکنیم و جالب میشه ببینیم جواب ماهارو چطور خواهی داد
دوستان ، سلام ، بواقع این روباه صفتها هنوز هم بدنبال فریب و گمراه کردن ما هستن ، حکایت چوب و گربه دزده شده ، من با بقیه کاری ندارم فعلا ،ولی شکات آقایان اسدخواه و رحمانی و نیکمنش به کانال مراجعه کنن و به آیدی مورد نظر پیام بدن. ممنون
چه بزدل و ترسو هستن اونهايي كه فكر ميكنن با جو سازي و نام بردن اسم برخي افراد به عنوان سر منشا اين كلاهبرداري كه خودشون هم تنها يك بازي خورده و مالباخته هستند، كاري از پيش
ميبرن.
و مدام اسامي سه چاهر نفر رو ميبرن و انگار كه اينها اين سيستم رو راه انداختن و باعث و باني اين بدبختي اونها بودن.
البته به جز خانم وزيري كه لعنت خدا بر او كه با دروغ ها و نيرنگ هاش باقي آدمها رو از جمله اسدخواه و حميد رحماني رو كه مدام نامشون اينجا نوشته ميشه رو بدبخت كرد و پشت بند اونها، صدها مالباخته ي ديگه.
اينقدر جو سازي نكنيد و دست از اين خريت خودتون برداريد. به جاي اين ها بيايد با هم همكارذ كنيم اون آشغالاي پست و دروغ گوي كلاهبردار رو پيدا كنيم.
آقا همه اتیشا از گور یه نفر بنام پارسا از همین ایران بلند میشه خودتوتو ااماده کنید که اگاهی داره ادرساشو پیدا میکنه
دوستان لطف کنن کسایی که از آقای امیر اسدخواه( پارسا) و حمید رحمانی و همسرش (زینب مصفا)و الهام وزیری( راد ، نیکمنش) شکایت دارن بیان کانال و گروه ، حتما و خیلی زود مراجعه کنن لینک کانال: GGFUSERS با تشکر و اجازه از سیاست روز