سه شنبه ۱ مهر ۱۳۹۳ - ۲۳:۲۱
کد مطلب : 89294
پرسش مهر به دنبال فرهنگ‌سازي

چگونه مي‌توانيم سرانه‌هاي آبي خود را حفظ كنيم؟!

چگونه مي‌توانيم سرانه‌هاي آبي خود را حفظ كنيم؟!

«آغاز ماه مهر و فصل مدرسه را به همه معلمان و مربیانش و دانش‌آموزان عزیز صمیمانه تبریک می‌گویم. مدرسه خانه امید دولت و مردم و آموزش و پرورش بنیادی ترین بخش توسعه کشور است. ما نیاز به مدرسه پویا و نوآور در شرایط کنونی کشور داریم و سازندگان اصلی این مدرسه معلمان و مربیان و دانش‌آموزان این سرزمینند.
راه رسیدن به این هدف از مدرسه و آموزش و پرورش ما می‌گذرد. استعداد و هوش فرزندان این زاد و بوم بالا و باید به کشف و پرورش آنها بیشتر و بهتر بپردازیم.
توانمندی آموزش و پرورش در تربیت دانش‌آموزانی که قادر باشند که در کنار تربیت ذهن و دانش‌اندوزی با جامعه و جهان پیرامون خود به درستی ارتباط برقرار کنند. باید به آنان آموخت که جهان نو را خود بشناسند و در آن زندگی کنند و در عین حال تعلق خاطر به دین و فرهنگ و سرزمین خود داشته باشند.
مدرسه ما باید بتواند دانش‌آموزانی متفکر، پرسشگر، نقاد و اخلاقی تربیت کند و مدرسه مطلوب ما مدرسه خلاقیت، عقلانیت و گفت‌وگو و مداراست.
شما معلمان، مربیان و دانش آموزان عزیز باید به ما کمک کنید تا به این مدرسه مطلوب نزدیک شویم مدرسه‌ای که پناهگاه همه ما و شما باشد. می‌دانم که آموزش و پرورش ما تا رسیدن به این نقطه هنوز تنگناهای زیادی دارد، کمبودها و کاستی‌های اقتصادی و آموزشی معلمان و دانش آموزان عزیز ما را در دستیابی آسان به این هدف با مشکل روبرو می‌کند و معلمان ما نیازمند زندگی عزتمندانه‌اند تا همه ذهن و توان خود را صرف آموزش و تربیت کنند و دانش آموزان ما به احترام و توجه بیشتر نیاز دارند تا بتوانند قدرت انتخاب خود را بالا ببرند.
بسیار مایل بودم که امسال نیز می‌توانستم چون سال پیش همپا و همراه معلمان، دانش آموزان و پدران و مادرانشان در نشاط و جنب و جوش روز اول مهرماه شرکت می‌کردم و آهنگ دلنشین زنگ مهر و زندگی را از نزدیک در مدرسه می‌شنیدم. اما ضرورت سفر به مجمع عمومی سازمان ملل متحد این توفیق را از من گرفت و در آنجا هم در خدمت شما و نیازمند دعای همه شما هستم.
برای این‌که سنت نیکوی سال‌های پیش زنده بماند از دانش آموزان عزیز می‌پرسم: عزیزانم ایران ما با مشکل جدی کمبود آب روبرو است، هر کدام از ما چگونه از آب‌های ایران می‌توانیم بهتر نگهداری و استفاده کنیم؟».
متن پیام حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی به شرح زیر است:
آنچه در بالا آمد متن پیام رئیس جمهور به مناسبت بازگشایی مدارس در مراسم بازگشایی مدارس سراسر کشور كه توسط فانی، وزیر آموزش و پرورش قرائت شد.
در همين خصوص عبدالرضا عزيزي، سخنگوي كميسيون اجتماعي مجلس با تاييد پرسش مهر امسال به "سياست روز "مي‌گويد: پرسش به جايي است چرا که ساليان سال است مسئولين و دانشمندان خطرات گرم شدن زمين را گوشزد مي‌کنند و خطر کاهش آبهاي زيرزميني را بيم مي‌دهند اما مردم جدي نمي‌گيرند ولي در شرايط حاضر مردم پذيرفته‌اند که وضعيت آبي کشور خطرناک است.
وي با اشاره به سدهاي خشک شده ايران و کمبود آبهاي زيرزميني در سال گذشته، ادامه مي‌دهد:‌ در حالي که براي تامين آب شرب مشکل داشته‌ايم ديگر نمي‌توانستيم به فکر آب دامداري و کشاورزي و باغات باشيم.
عزيزي با اشاره به آنکه بايد در خصوص صرفه‌جويي در مصرف آب فرهنگ‌سازي کرد، ادامه مي‌دهد: کشور خشکي هستيم که بايد از منابع خود بهترين بهره را ببريم.
وي راهکارهاي موجود براي مديريت منابع آب را به ۴ گزينه تقسيم‌بندي کرده و ادامه مي‌دهد: در بعد اول بايد مبحث فرهنگسازي را جدي گرفت و آنکه مردم احساس کنند اگر صرفه‌جويي در مصرف آب و قنات نداشته باشند با کمبود جدي آب مواجه مي‌شويم. عضو کميسيون اجتماعي مجلس جدا کردن آب شرب مصرفي از آبهاي مخصوص فضاي سبز و استحمام را راهکار جدي دانسته و ادامه مي‌دهد: با اين روش هم هزينه‌ها پايين مي‌آيد و هم راندمان بالا مي‌رود. به اعتقاد عزيزي بالا بردن تکنولوژي‌هاي موجود در کشور راهکار سوم است چرا که با اين روش مي‌توان بهترين بهره را از ابرهاي ورودي به کشور داشت تا با بارور کردن آنها ميزان بارندگي را افزايش داد.
نماينده مردم شيروان در مجلس شوراي اسلامي ادامه مي‌دهد: در راه چهارم بايد استفاده از شيوه‌هاي مکانيزا‌سيون جديد را مورد توجه قرار داد.
عزيزي تصريح مي‌کند: براساس برآوردي که داشتيم در شيوه‌هاي معمولي اگر با مقداري مشخص آب بتوان يک هکتار زمين را آبياري کرد با استفاده از مکانيزاسيون با همين حجم آب مي‌توان ۶ هکتار زمين را آبياري کرد که به معناي بالا رفتن راندمان است. وي به برنامه‌هاي اجرايي دولت در اين خصوص اشاره کرد و گفت: در اين راستا دولت کشاورزان را تشويق به ايجاد استخرهاي آب در زمستان مي‌کند به نحوي که ۸۵ درصد هزينه‌هاي ساخت را دولت تامين مي‌کند. عضو کميسيون اجتماعي مجلس همچنين به اعتبار ۲۸ ميليارد دلاري در نظر گرفته شده براي مهار آبهاي مرزي اشاره کرد و گفت: با اين راهکارها مي‌توان وضعيت منابع آبي را تا حدي سامان بخشيد.

https://siasatrooz.ir/vdcba5bw.rhb99piuur.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی

امیر
o,f f,n
زهرا
مطالبتون عالی بودن
SAHR
چیز دیگری نبود
HAMID
اون چیزی که میخواستم نیست
مهدی
ممنوننننننننن
آرمين
اتذعاازايااااذلاهنتزدببسمنرصههررطلعت
ناراحت
بابا ما پرسیدیم چجوری استفاده کنیم اهههههههههههههههههه
اههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
صثق
عغ675
صدف
عالی بود
زارعی
متن مفیدی است
فاطمه
عالي بود مرسي
شقایق
اصلا خوب نبود جواب سؤال منو که نداد.
پویا
اصلا خوب نبود
بوریا
اصلا خوب نبود
ززهرا ها
مطالب عالی نبود
سونیا
اصلا خوب نبود
آتی غانمی
یعنی خواستم انشا بنویسم اصلا هیچی نبود
مهسا
زیاد جالب نبود