سه شنبه ۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۲:۲۲
کد مطلب : 125927
آمارهایی که پرده از حقایق جنگ اوکراین بر می‌دارد

کابوس هر روزه زلنسکی

کابوس هر روزه زلنسکی
در حالی که سران کی یف و غرب به دنبال پنهان سازی حقایق جنگ اوکراین و شکست آنها در برابر روسیه هستند که تعداد سربازان کشته شده اوکراینی اطلاعات نامطلوبی برای ولادیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین است و به کابوسی روزانه برای او مبدل شده است.
اسپوتنیک به نقل از نشریه "Valeurs Actuelles" فرانسه نوشته است،‌ تعداد سربازان کشته شده اوکراینی اطلاعات نامطلوبی برای ولادیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین است.مریادک رافری، در مقاله‌ای برای این نشریه نوشت: "تعداد کشته‌ها همچنان وحشتناک‌ترین راز مخفی رئیس جمهور ولادیمیر زلنسکی است، اگرچه با قضاوت بر اساس تمام داده‌های خارجی، شکی نیست که تعداد کشته‌ها و مجروحان از پایان تابستان به شدت افزایش یافته است".
به گفته وی، مقامات کی‌یف به شدت از اینکه مربیان فرانسوی که سربازان اوکراینی را آموزش می‌دادند درباره تلفات از آنها سوال می‌کردند ابراز نارضایتی کردند.نویسنده خاطرنشان کرد که به گفته یک منبع آگاه، تماس با ۴۰ تا ۶۰ درصد از سربازان نیروهای مسلح اوکراین که در فرانسه آموزش دیده‌اند، قطع شده است.این منبع تصریح کرد که آنها به احتمال زیاد در نبردها کشته شده‌اند. پیر آنرو، افسر بلندپایه سابق توپخانه ناتو، پیش از این نیز به چنین ارقامی اشاره کرده بود.به نوشته اسپوتنیک، از آغاز "عملیات ویژه"، نیروهای مسلح روسیه ۴۲۸ هواپیما، ۲۳۵ بالگرد، ۴۲۶۲ پهپاد، ۴۲۴ سامانه موشکی ضدهوایی، ۱۱۰۰ راکت انداز چندگانه، ۹۲۵۷ تانک و سایر خودروهای زرهی و ۴۸۸۱ خودروی صحرایی را منهدم کرده یا از کار انداخته‌اند.
در همین حال «ویکتور اوربان» نخست‌وزیر مجارستان در مصاحبه‌ای با وبگاه تحلیلی «بلومبرگ» گفت: «اوکراین نمی‌تواند در جنگ علیه روسیه پیروز شود».وی در این خصوص گفت: «با نگاهی به ارقام، نگاهی به اطراف، نگاهی به این واقعیت که ناتو برای اعزام نیرو آماده نیست، واضح است که هیچ پیروزی برای اوکراینی‌های بیچاره در میدان نبرد وجود ندارد».مجارستان که از منتقدان تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه مسکو است، از پرداخت یک کمک مالی ۵۰۰ میلیون یورویی به اوکراین که از سوی اتحادیه اروپا برای تقویت قدرت نظامی این کشور اختصاص یافته، جلوگیری کرده است. خبر دیگر آنکه «متیو میلر» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در پاسخ به پرسشی درباره حمله به منطقه «بلگورود» روسیه، گفت واشنگتن از حملات اوکراین به خارج از مرزهایش حمایت نمی‌کند. میلر به گزارش‌ها درباره استفاده شبه‌نظامیان از تجهیزات نظامی آمریکا در این حمله اشاره نکرد، اما تایید کرد که ارائه سلاح‌های بیشتر برای اوکراین از جمله جت‌های جنگنده اف-۱۶ برای دولت آمریکا و متحدانش در اولویت قرار دارد. وی افزود: بنابراین، به اوکراین بستگی دارد که تصمیم بگیرد چطور می‌خواهد عملیات‌های نظامی خود را انجام دهد، اما این روسیه است که در این جنگ متجاوز بوده است. در این میان معاون شورای امنیت روسیه هشدار داد هر چه کی‌یف تسلیحات مخرب‌تری از حامیان غربی‌اش دریافت کند، خطر جنگ هسته‌ای بیشتر می‌شود. «دیمیتری مدودف» معاون شورای امنیت روسیه درباره ارسال تسلیحات غربی بیشتر به اوکراین هشدار داد. وزارت دفاع روسیه نیز اعلام کرد که تشکل‌های ملی‌گرای وابسته به اوکراین که به منطقه مرزی روسیه نفوذ پیدا کرده بودند را طی عملیاتی به طور کامل نابود کرد.«ویاچسلاو گلادکوف» فرماندار شهر «بلگورود» واقع در جنوب غربی روسیه در مرز اوکراین امروز (سه‌شنبه) اعلام کرده بود که در نیمه‌شب دوشنبه این شهر مرزی مورد حملات پهپادی یک گروه تروریستی روسی مخالف «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه که در کنار کی‌یف علیه مسکو مبارزه می‌کند، قرار گرفت.وزارت دفاع روسیه همچنین اعلام کرد که در نتیجه عملیات ضدتروریستی واحد مرزی روسیه، بیش از ۷۰ تروریست اوکراینی، کشته شدند و چهار خودروی زرهی و پنج خودروی پیکاپ منهدم شد.
خبر دیگر آنکه وزارت دفاع اسپانیا می‌گوید که هیچ جنگنده اف-۱۶ در این کشور موجود نیست که به اوکراین ارسال شود تا در جنگ با روسیه به‌کار گرفته شود. بعد از صدور مجوز آمریکا به کشورهایی که جنگنده‌های «اف-۱۶» این کشور را خریداری کرده‌اند تا تعدادی از آنها را به اوکراین ارسال کنند، اسپانیا خود را از این موضوع کنار کشید. سخنگوی کاخ کرملین با بیان اینکه ارائه تسلیحات مختلف از جمله جنگنده به اوکراین نمی‌تواند عملیات روسیه را تضعیف کند، گفت که غرب با افزایش کمک نظامی به کی‌یف، هر روز بیشتر در این جنگ دخیل می‌شود.«دیمیتری پسکوف» سخنگوی ریاست جمهوری روسیه بار دیگر تاکید کرد که ارسال جنگنده به کی‌یف هم نمی‌تواند تأثیری بر روند عملیات نظامی ویژه مسکو در اوکراین بگذارد. اما فرمانده نیروی هوایی آمریکا گفته است که در بهترین حالت، چندین ماه طول می‌کشد که جنگنده‌های اف-۱۶ به دست اوکراین برسد.
شبکه سی ان ان در این خصوص گزارش کرد، پس از اینکه «جو بایدن» رئیس‌جمهور ایالات متحده روز جمعه هفته گذشته اعلام کرد که ایالات متحده از تلاش برای آموزش مشترک خلبان‌های اوکراینی حمایت می‌کند، جزئیات اندکی از طرح تجهیز نیروی هوایی اوکراین به جنگنده‌های ساخت ایالات متحده یا سایر هواپیماهای نسل چهارم ارائه کرده است. در مقابل دبیر کل ناتو بر لزوم افزایش تولیدات نظامی کشورهای عضو این ائتلاف برای کمک به ادامه جنگ اوکراین تاکید کرد.«ینس استولتنبرگ» دبیر کل ناتو اعلام کرد کشورهای ناتو باید تولیدات نظامی خود را گسترش دهند.دبیر کل ناتو با تاکید بر رویکرد نظامی‌گری این ائتلاف، دلیل این کار را این گونه اعلام کرد: تا همزمان تسلیحات نظامی مورد نیاز اوکراین را تامین کنند و هم ذخایر خود را تکمیل کنند.
https://siasatrooz.ir/vdcdxk0f5yt0xn6.2a2y.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی