?>?> چرا شکست خوردند؟ | سیاست روز
جمعه ۱۸ آذر ۱۴۰۱ - ۱۸:۴۰
کد مطلب : 124603

چرا شکست خوردند؟

آنچه کشور را درماه های گذشته دستخوش آشوب و اغتشاش کرده بود را می توان از ابتدا...
آنچه کشور را درماه های گذشته دستخوش آشوب و اغتشاش کرده بود را می توان از ابتدا عملی منفعلانه قلمداد کرد زیرا آنچه تبلیغ می شد براندازی نظام جمهوری اسلامی بود ولی آنچه در اتاق های فکراین جریان خبیث غربی- صهیونیستی پخت و پز می شد چیزی بیش از امتیاز گرفتن و نهایتا تغییر رفتار در سیاست های جزئی نظام نبود.
این تحلیل از جایی قوت می گیرد که بغیر از اذعان مسئولان آمریکا به عدم توانایی در ساقط کردن نظام اسلامی جریانی که در کف خیابان ها آن هم به صورت محدود دیده می شد دارای ضعف هایی عمده بود اول اینکه این حرکت دارای عقبه ی روشن نظری نبوده و در حقیقت حرف روشنی برای مخاطب و نیز برنامه ای مشخص برای آینده ارائه نمی داد و صرفا به مسائلی مانند نارضایتی های اقتصادی و نیز سرمایه اجتماعی عده ای وطن فروش دل خوش کرده بود.
دوم اینکه اغتشاشات پشت سر گذاشته شده رهبری مشخصی نداشت یعنی فردی معین و شناخته شده که تمامی افراد حاضر در این حرکت های غیر قانونی آن فرد را قبول داشته باشند و بر روی آن اجماع کنند وجود نداشت این دو مولفه با نداشتن سرمایه اجتماعی واقعی و قرار گرفتن در کنار گروه های تجزیه طلب و نیز دخیل بستن به افرادی که سرمایه اجتماعی خود را در انتخابات های پیشین ریاست جمهوری بر باد داده بودند از دیگر اشکالات و دلایل این اعمال از پیش شکست خورده بود. نیز می توان به این موضوعات هتّاک بودن این جریان را نیز افزود ایرانیان ذاتاً افرادی نجیب بوده و از اعمال خلاف اخلاق بیزارند.
در اجتماعات آشوب طلبانه اغتشاش گران آنچه دیده و شنیده می شد اعمال و سخنان شنیع بود. در ادامه می توان به عاملی دیگر برای این شکست مفتضحانه اشاره کرد آنچه هویت ایرانی را تشکیل می دهد پیوند عمیق و نگاه غیرتمندانه ایرانیان به دو عنصر دین و ملیت است، که در حرکت های اغتشاشگران هر دوی این عناصر مورد خدشه و بی حرمتی واقع شد. از همین روست که این حرکت از ابتدا آینده ای نداشت و نمی توان آن را حرکتی اصیل و مردمی نامید حرکتی که سردمداران آن جز فحش های رکیک و شعارهای بی معنا چیزی برای عرضه نداشتند.
یک حرکت اصیل دارای چهارچوب و عناصری است که یکی از آن ها ادبیات آن حرکت است سردسته گان این اعمال تلاش کردند کاریکاتوری از انقلاب اسلامی مردم ایران ایجاد کنند یعنی سعی کردند همان حرکت ها را مشابه سازی کرده و بهره برداری نمایند مثلا بر بام ها بروند و علیه هر کس که در مقابل ایشان بود شعار سر دهند. یا از کسانی که در اغتشاشات شرکت کرده اند با عبارت مردم انقلابی استفاده کنند ،عبارتی که نظام در چهار دهه ی گذشته آن را به طرفداران خود نسبت داده است.
همچنین از ضعف بینش سیاسی سران اغتشاش، وادار کردن مردم به اعتصابات اجباری بود که با انجام برخی کارها، راستی آزمایی شد و مشخص گردید که حتی افراد مدعی اعتصاب، در حال کار و سرویس دهی به مردم بودند. این ادعا را تراکنش های بالا در زمان اعتصاب های دروغین، اثبات می کند.
همین حرکت ناشیانه خود جای تحلیل دارد یک اینکه اغتشاشگران توهم این را داشتند که اکثریت مردم با آنها هستند و ایشان (اغتشاشگران )می خواستند اقلیت را وادار به تمکین کنند دوم اینکه اغتشاشگران می دانستند که راه بجایی نخواهند برد لذا صرفا قصد آزار مردم و برهم زدن نظم عمومی را داشتند .که در هر دو صورت اعمالی اینچنینی نشان از حماقت ونیز درنده خویی اغتشاشگران داشته و دارد. همچنین به شهادت رساندن مدافعان امنیت و رفتارهای وحشیانه با پیکرهای مطهر شهدا موجب انزجار مردم از این حرکت کوردلانه شد از طرفی نظام اثبات کرد که در سطوح مختلف دارای ساختی فوق العاده قوی است، که نمونه بارز آن بصیرت نشان دادن ارتش جمهوری اسلامی ایران می باشد. ارتشی که به راستی ثابت کرد که کلمه طیبه است. آنچه به چشم می آید اینکه دشمن تمامی تیرهای خود را به سمت نظام اسلامی روانه کرده و نتیجه ای آن چیزی جز شکست دوباره آمریکای جنایتکار نبوده است.

نویسنده: فرهاد ملاامینی - دبیر مجمع پیروان مهدی موعود (عج)
https://siasatrooz.ir/vdcdzo0fsyt0x96.2a2y.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی