شنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۱ - ۲۰:۰۳
کد مطلب : 124678
غرب بعد دیگری از جنگ افروزی در جهان را کلید زد

استقرار یگان پیاده‌نظام آمریکا پشت مرز روسیه

استقرار یگان پیاده‌نظام آمریکا پشت مرز روسیه
در چارچوب سیاست‌های بحران‌ساز غرب برای نجات نظام سرمایه داری از افول جایگاه جهانی، یگان پیاده‌نظام آمریکا به عنوان بخشی از تلاش‌های ناتو در راستای تقویت مرز شرقی این ائتلاف نظامی با روسیه، در استونی مستقر شد.
وزارت دفاع استونی اعلام کرد که یک گروهان پیاده‌نظام آمریکا به عنوان بخشی از تلاش ناتو در راستای تقویت مرز شرقی این ائتلاف با روسیه، در پایگاه «تارا» در شهر «وُرو» واقع در ۲۰ کیلومتری مرز روسیه مستقر شد.
ماتی تیکرپو، فرمانده تیپ دوم پیاده‌نظام نیروهای مسلح استونی در واکنش به استقرار نیروهای آمریکایی در ۲۰ کیلومتری مرز روسیه گفت که انتظار دارد «استونی با متحدانش در سطح یگانی ادغام شده و واحدهای رزمایشی بیشتری در اختیار داشته باشد.»در بیانیه وزارت دفاع استونی همچنین آمده که واشنگتن انتظار دارد تا سامانه موشکی «هیمارس» به همراه تجهیزات فرماندهی و کنترل موردنیاز این سامانه‌ها را به استوتی ارسال کند.هانو پِوکور، وزیر دفاع استونی گفته است که این تبادل نظامی کمک می‌کند تا پیش از آنکه هیمارس‌های خریداری‌شده استونی در سال ۲۰۲۵ به دست ارتش این کشور برسد، نیروهای استونی «فوت و فن» کار با این سامانه موشکی را یاد بگیرند.
مسکو به دفعات اعزام نیرو از سوی ناتو به نزدیکی مرزهای روسیه و همچنین ارسال تسلیحات به اوکراین را محکوم و تاکید کرده که این اقدامات تنها به طولانی شدن جنگ اوکراین منجر خواهد. روسیه از ۲۴ فوریه (۵ اسفند ۱۴۰۰) عملیات نظامی خود را در اوکراین آغاز کرده است. در ادامه این رویکرد دفاعی شبکه «راشاتودی» تصاویری را از حضور رئیس‌جمهور روسیه در مقر عملیات نظامی ویژه این کشور منتشر کرده است.
این در حالی است که ستاد کل نیرو‌های مسلح اوکراین گزارشی ادعایی از تلفات نیرو‌های روسی از زمان آغاز جنگ در این کشور منتشر کرد.ستاد کل نیرو‌های مسلح اوکراین در ارزیابی تلفات جنگی روسیه ادعا کرد که از آغاز عملیات نظامی مسکو در اوکراین، دست کم ۹۷۶۹۰ نفر از نیرو‌های این کشور در میدان نبرد کشته شده اند.
در ادامه سیاست جنگ افروزی غرب، دبیرکل ناتو هشدار داد روسیه برای جنگ طولانی مدت در اوکراین آماده می‌شود و نباید مسکو را دست کم گرفت.ینس استولتنبرگ با اشاره به اینکه جنگ در اوکراین باید در پای میز مذاکره پایان یابد، گفت هر نوع راه حلی باید تضمین کند که اوکراین یک کشور مستقل و با حق حاکمیت کامل باقی بماند.استولتنبرگ هشدار داد روسیه برای جنگ طولانی مدت در اوکراین آماده می‌شود و نباید مسکو را دست کم گرفت. در این میان نماینده دائم روسیه در سازمان‌های بین المللی در ژنو، آمریکا و اوکراین را به نقض معاهده سلاح‌های بیولوژیک متهم کرد.گنادی گاتیلوف، نماینده دائم روسیه در سازمان‌های بین المللی در ژنو اعلام کرد، واشنگتن و کی یف با انجام فعالیت‌های نظامی و بیولوژیک در خاک اوکراین این معاهده را نقض کرده اند.به نقل از راشاتودی، وی افزود، روسیه با هرگونه اقدامی در نزدیک مرز‌های خود که امنیت ملی این کشور را تهدید کند مخالف است.
نکته قابل توجه آنکه همزمان با جنگ اوکراین اقتصاد اروپا با بحران‌های بیشتری مواجه می‌شود چنانکه بانک مرکزی آلمان با توجه به بحران انرژی، درباره رکود اقتصادی و تورم بالا در این کشور در سال آینده میلادی هشدار داد. بوندس بانک ( بانک مرکزی آلمان) انتظار دارد در سال آینده رکود اقتصادی و نرخ تورم بالا حتی پس از سال ۲۰۲۳ رخ دهد. یواخیم ناگل، رئیس بوندس‌بانک، روز جمعه در توضیح آخرین پیش‌بینی‌های بانک مرکزی گفت: تولید اقتصادی احتمالاً در ابتدا کاهش می‌یابد، اما ما انتظار داریم که از نیمه دوم سال ۲۰۲۳ به تدریج بهبود یابد. با این حال، بحران انرژی باعث افزایش تورم در آلمان می‌شود.از سوی دیگر رئیس پارلمان آلمان با توجه به عملیات بزرگ اخیر علیه شهروندان رایش که قصد براندازی دولت را داشتند از طرح‌هایی برای تشدید تدابیر امنیتی در پارلمان آلمان خبر داد. در ادامه بحران اقتصادی آلمان نخستین پایانه گاز مایع خود را افتتاح می‌کند. هدف از این کار جلوگیری از کمبود گاز و جایگزینی تحویل گاز روسیه است که به دلیل جنگ در اوکراین متوقف شده است. با این حال تامین گاز توسط این پایانه در کوتاه مدت همچنان نامشخص است.
از سوی دیگر نتایج یک نظرسنجی از سوی اداره آمار ملی انگلیس حاکی است که مردم این کشور به خاطر نداشتن پول، غذای تاریخ‌گذشته مصرف می‌کنند و بسیاری از آنها حتی توان گرم کردن خانه‌های خود را ندارند. اداره آمار ملی انگلیس گزارش داد که یک چهارم مردم این کشور به خاطر عدم توانایی در پرداخت قبوض برق و گاز با مشکل جدی در گرم کردن خانه‌هایشان مواجه هستند.این گزارش نشان می‌دهد ۲۳ درصد مردم این کشور طی دو هفته گذشته به صورت مقطعی یا دائم نتوانسته‌اند اتاق پذیرایی خانه خود را به اندازه کافی گرم کنند.این نظرسنجی همچنین حاکی است که ۶۳ درصد افراد بالغ انگلیسی مصرف برق و گاز خود را به خاطر بالا رفتن هزینه‌های زندگی پایین آورده و تقریبا همه آنها گرمایش خانه‌های خود را کم کرده‌اند.
طبق گزارش bruegel، از زمان شدت گرفتن بحران انرژی در قاره سبز، کشورهای اروپایی ۷۰۵.۵ میلیارد یورو برای محافظت از مصرف‌کنندگان در برابر افزایش هزینه‌های انرژی یارانه پرداخت کرده‌اند.در نتیجه تنش سیاسی بین اروپا و روسیه در نهایت به بحران انرژی گسترده برای کشورهای اروپایی ختم شد و روس‌ها در بهار و تابستان سال ۲۰۲۲ صادرات گاز طبیعی خود به مقصد قاره سبز را ۸۰ درصد کاهش دادند.البته آمارها درباره افزایش قیمت ذغال‌سنگ در اروپا متفاوت است. کشورهای اروپایی به ویژه آلمان، انگلیس، فرانسه، ایتالیا، اسپانیا، هلند، اتریش، لهستان، مجارستان، جمهوری چک و یونان پتانسیل تولید برق بیشتری از ذغال سنگ در اروپا دارند. این کشورها نیروگاه‌های زغال سنگ خود را دوباره به فعالیت درآورده و یا دوره‌های بهره‌برداری را تمدید کرده‌اند که باعث افزایش ۳۰۰ درصد قیمت این سوخت در برخی از برهه‌ها نیز شده است.
https://siasatrooz.ir/vdcfejdycw6d0va.igiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی