دوشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۴:۵۵
کد مطلب : 122032

تأثیر تقریظ رهبری بر نویسنده «حوض خون»

نویسنده کتاب «حوض خون» گفت: با تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب این احساس در من ایجاد شد که از فرهنگ و اعتقاداتم بیش از هر زمان دیگری در مقابل دشمن حمایت کنیم.
فاطمه سادات میرعالی درباره کتاب «حوض خون» که مورد تقریظ رهبری قرار گرفته است گفت: تقریظ مقام معظم رهبری بر کتاب «حوض خون» وظیفه من به عنوان یک نویسنده را بسیار سنگین‌تر می‌کند و این احساس را در من ایجاد می‌کند که از فرهنگ و اعتقاداتم بیش از هر زمان دیگری در مقابل دشمن حمایت کنیم، زیرا دشمن پس از هشت سال دفاع مقدس جنگ خود را با شیوه‌ای متفاوت و از طریق فرهنگی آغاز کرده و در این زمینه تلاش‌های فراوانی انجام داده است.

«حوض خون» روایتی تلاش زنان اندیمشک در دوران دفاع مقدس
وی به مضمون کتاب «حوض خون» اشاره کرد و گفت: کتاب «حوض خون» روایتی از رختشویی زنان اندیمشک در دوران دفاع مقدس است و به نوعی این کتاب حمایت از کسانی است که هرگز نامی از آنان برده نمی‌شود، اما در مقطع جنگ تحمیلی و اوج دشواری صحنه را ترک نکردند. آنان در پشت جبهه با حمایت‌های خود خط مقدم را تقویت می‌کردند از امدادگری گرفته تا رختشویی، آشپزی و پخت نان برای رزمندگان، حضور‌ی پز رنگ داشتند.
میرعالی در همین راستا ادامه داد: ساختار آنان خاص و ویژه نبود هر کدام از یک قشر بودند، مادرانی که فرزندانشان در خط مقدم شهید شده بود، زنی که همسرش اسیر بود و یا زنانی که همسر، برادر یا پدرشان در جبهه حضور داشت و آنان برای حمایت هر آنچه از دستشان بر می‌آمد انجام می‌دادند و سر انجام با پایان جنگ تحمیلی نام و نشانی
از آنان باقی نماند.

گمنامان حقیقی
وی همچنین پیرامون پیام اصلی کتاب «حوض خون» بیان کرد: زنان در پشت جبهه بدون چشم‌داشت تلاش و فعالیت کردند و نامی از آنان برده نشد آنان سربازان گمنام هشت سال دفاع مقدس بودند که در گرما و سرما دست از پشتیبانی برنداشتند موفقیت‌های امروز ما نتیجه همراهی همین زنان است. با نگاهی به جنگ‌های سایر ملل به این نتیجه خواهیم رسید که کمتر دیده می‌شود زنان دوشادوش مردان با دشمن بجنگند و این نکته‌ای بود که در هشت سال دفاع مقدس به وفور دیده می‌شد. این نویسنده کتاب پیرامون محتوای کتاب «حوض خون» ابراز کرد: کتاب «حوض خون» خاطرات و روایت‌های ۶۴ نفر از بانوان اندیمشکی درباره فعالیتشان در بخش رخت‌شویی البسه رزمندگان دفاع مقدس است که تنها برای یک هدف در کنار هم قرار گرفتند و همکاری می‌کردند.

ایستادن برای اعتقاد و میهن
وی پیرامون علت نامگذاری کتاب خود با عنوان «حوض خون» اظهار کرد: نامگذاری کتاب «حوض خون» بر اساس باقی مانده آب حوض‌هایی بود که زنان هر روز لباس‌های رزمندگان و مجروحان را در آن می‌شستند و این مهم نمادی از تلاش و از خودگذشتگی زنان کشور در کنار هم را بیان می‌کند که من را بر آن داشت تا نام کتاب را «حوض خون» بگذارم. میزان
https://siasatrooz.ir/vdchxinzi23nivd.tft2.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی