سه شنبه ۴ بهمن ۱۴۰۱ - ۲۰:۲۴
کد مطلب : 125067

لاف در غربت اروپا

آنچه که در این روزها از سوی اروپا علیه جمهوری اسلامی ایران دیده شد، بی خردی سیاسی بود، چرا که...
آنچه که در این روزها از سوی اروپا علیه جمهوری اسلامی ایران دیده شد، بی خردی سیاسی بود، چرا که آنها تحت تأثیر لابی‌های قرار گرفتند که در زمره تروریست ترین تروریست‌ها قرار دارند.
این که اروپا تحت تأثیر گروه منافقین و برخی از افراد قرار می‌گیرد که سابقه آنها سیاه است و نزد مردم ایران نیز جایگاهی ندارند، اشتباهاتی است که مدام مرتکب می‌شود. پارلمان اتحادیه اروپا سعی کرد تا سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران را در فهرست گروه‌های تروریستی قرار دهد، این تصمیم از سوی برخی کشورهای اروپایی همچون انگلیس طراحی شده بود.
جمهوری اسلامی ایران در پی این اقدام،‌سیاست تهاجمی گرفت و مدارا و مماشات را کنار گذاشت تا جایی که از نوع واکنش‌ها و اقدامات احتمالی در صورت تصویب نهایی آن خبر داد. خروج از ان پی تی، بستن تنگه هرمز،‌ تحریم برخی افراد و نهادهای اروپایی و دیگر گزینه‌هایی که می‌توانست اجرایی شود در دستور کار قرار گرفت.
نکته مهم ماجرای اقدام پارلمان اروپا و سپس عقب نشینی وزرای خارجه اتحادیه اروپایی، ‌ایستادگی ایران اسلامی همراه با اقتدار و آرایش دیپلماسی تهاجمی بود که از سوی همه مسئولان و مردم نسبت به آن گرفته شد.
هر چند برخی در این میان با نشان دادن نگرانی‌های دروغین سعی کردند تا در صورت تصویب نهایی اقدام علیه سپاه، ایران را از عواقب اقدامات اعلامی پرهیز دهند، اما هشدارهای جدی ایران توانست اروپا را از اجرایی کردن تصمیم خود منصرف کند.
برخی در داخل بر سر عواقب خروج از ان پی تی یا بستن تنگه هرمز نگران بودند و هشدار می‌دادند در حالی که بخشی از دلایل عقب نشینی اروپا همین واکنش‌های قاطع و انقلابی بود که ایران آنها را اعلام کرد.
پس از آن که پارلمان اروپا تصمیم مصوبه خود را به نشست وزرای خارجه اتحادیه اروپا فرستاد،‌ گمانه‌زنی‌ها نشان می‌داد که احتمال تصویب پیشنهاد پارلمان اروپا زیاد است.
اما پس از مواضعی که ایران گرفت،‌مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا صراحتاً اعلام کرد که برای طی فرایند قرار دادن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران در فهرست گروه‌های تروریستی اروپا، باید دادگاه یکی از کشورهای عضو اتحادیه درباره قرار گرفتن نام سپاه در فهرست سازمان‌های تروریستی تصمیم‌گیری کند. این سخن عقب نشینی آشکار اروپا از تصمیمی بود که می‌توانست عواقب و عوارض زیادی برای اروپا داشته باشد.
آیا تاکنون از سوی سپاه پاسداران در یکی از کشورهای اروپا عملیات تروریستی انجام شده است؟ اتفاقاً بر عکس آن رخ داده چرا که چند سفارتخانه اروپایی در فتنه‌های و اغتشاشات اخیر و تازه‌ای که در ایران واقع شد نقش داشتند، چندین جاسوس و خرابکاری که از اروپا به ایران فرستاده شده بودند در جریان اغتشاشات اخیر دستگیر شدند.
اروپا باید بداند که سپاه پاسداران از مردم ایران اسلامی تشکیل شده است، این نیرو در میان مردم محبوبیت و جایگاه خاصی دارد.
سپاه در همه گرفتاری‌ها و مشکلات در کنار مردم و برای مردم وارد شده و تلاش کرده تا آنها را در مواقع خطر حفاظت کند.
نمی‌توان سازمانی مردمی را تهدید کرد و در فهرست گروه‌های تروریستی قرار داد.
اروپا با اقدامات اخیر خود تلاش می‌کند تا پل‌های پشت سر خود را خراب کند و آنگاه راه بازگشتی هم نخواهد داشت.
ارتش و سپاه در ایران مردمی هستند، نیروهای مسلح ایران اسلامی، جان فدای مردم،‌ ایران و انقلاب هستند و با نیروهای مسلح اروپایی و آمریکایی تفاوت‌های بسیاری دارند.
ارتش‌های غربی مردم کشورهای مسلمان را به قتل می‌رسانند، جنگ افروزی می‌کنند از رژیم‌هایی چون سعودی،‌ امارات حمایت می‌کنند تا دست به جنایت جنگی بزنند.
از اوکراین حمایت می‌کنند تا جنگ افروزی کنند و به اهداف خود در منطقه دست یابند.
اکنون که اتحادیه اروپا از خواسته خود عقب نشینی کرده و چند تن و نهاد وسازمان و قرارگاه سپاه را تحریم کرده،‌ ایجاب می‌کند که ایران اسلامی نیز به فراخور اقدامی که آنها انجام دادند واکنش نشان دهد.
تروریست‌های غربی با واکنش قاطع ایران پا پس کشیدند. آنها جرأت چنین کاری ندارند و لاف در غربت می‌زنند.

نویسنده: محمد صفری
https://siasatrooz.ir/vdciqwazyt1aru2.cbct.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی