?>?> پاسخی به سرمقاله هیئت تحریریه واشنگتن پست | سیاست روز
پنجشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۹۵ - ۰۱:۱۶
کد مطلب : 95492

پاسخی به سرمقاله هیئت تحریریه واشنگتن پست

هیأت تحریریه روزنامه واشنگتن پست آمریکا که یک روزنامه دولتی است، در سرمقاله خود نوشته است؛ «رفتار تهران در آزمایش موشک‌های بالستیک با قابلیت حمل کلاهک هسته‌ای، در تضاد با قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد، نباید موجب شگفتی بسیاری از ناظرانی شده باشد که پیش بینی کرده بودند توافق هسته‌ای موجب کاهش خصومت تهران نسبت به غرب یا کاهش بی‌اعتنایی‌اش به هنجارهای بین‌المللی نخواهد شد.»
به گزارش میزان بسیار جالب و شگفت آور نیست که هیأت تحریریه روزنامه واشنگتن پست به چنین نتیجه‌ای رسیده اما پاسخ این سرمقاله بسیار روشن و آسان است؛ همانگونه که آنها برای خود تحلیل و تفسیر کرده‌اند ما هم می‌توانیم اینگونه تحلیل بدهیم که رفتار آمریکا در اجرا نکردن تعهداتش در قبال توافق هسته‌ای با ایران نباید موجب شگفتی بسیاری از ناظرانی باشد که پیش بینی کرده بودند توافق هسته‌ای موجب کاهش خصومت آمریکا و غرب با ایران یا کاهش بی‌اعتنایی به هنجارهای بین‌المللی آمریکا نخواهد شد.»
انقلاب اسلامی ایران از زمان پیروزی تاکنون با دشمنی‌های زیادی از سوی آمریکا روبرو بوده است و به همین خاطر هم جمهوری اسلامی بر اساس اهداف وآرمان‌های خود مقابل تهدیدات و دشمنی‌های آمریکا، سیاست‌های خود را تبیین کرده است.
ایران برای آن که بتواند مقابل دشمنی‌ها و تهدیدات آمریکا ایستادگی کند، باید ابزار آن را هم به دست می‌آورد. این ابزارها علاوه بر این که قدرت و اقتدار جمهوری اسلامی ایران را مقابل دشمنان بالا می برد آنها را هم وادار به عقب‌نشینی می‌کند.
مهمترین عامل بازدارندگی در ایران اسلامی وجود مردمی است که پشت انقلاب را تاکنون خالی نکرده و نخواهد کرد. اگر نبود حمایت مردم از انقلاب‌شان، این انقلاب در چالش‌ها و توفان‌هایی که برای این کشتی ایجاد شده غرق گشته بود اما هم ناخدا و هم سرنشینان این کشتی به خوبی از پس توفان‌ها برآمده‌اند.آمریکایی‌ها از این بابت که راهی پیدا نمی‌کنند تا این کشتی را سوراخ کنند بسیار عصبانی هستند، شاید در تاریخ ایالات متحده نمونه‌هایی باشد که توانسته است برخی انقلاب‌ها و مردم آن را شکست دهد یا به بیراهه بکشاند، اما تاکنون در مقابل انقلاب اسلام کم آورده است. اگر نبود این ابزارهای بازدارنده، آمریکایی‌ها بسیار با سرعت به جلو حرکت می‌کردند و انقلابی که برای آن هزینه‌های زیادی شده از بین می‌رفت.
اکنون هم آمریکا نگران آن است که ایران به خاطر بد عهدی‌های خود، توافق هسته‌ای را کنار بگذارد. آمریکایی‌ها نمی‌خواهند این دستاورد از بین برود اما از یک سو نمی‌خواهند که به تعهدات خود هم عمل کنند. چون می‌دانند اگر موانع اقتصادی برداشته شود، سرعت رونق اقتصادی در ایران افزایش می‌یابد که با رفاه اقتصادی همراه خواهد بود. اما آیا آمریکایی‌ها تمایل دارند مردم ایران در چنین شرایطی قرار بگیرند؟
تحریریه واشنگتن پست هم خود به خوبی در سرمقاله روزنامه نوشته است که؛ «کاخ سفید نگران از این که ایران توافق هسته‌ای را که میراث ریاست جمهوری اوباما محسوب می‌شود ترک کند ،می‌کوشد از هر گونه درگیری پرهیز کند.»
واشنگتن پست در سرمقاله خود تهدید می‌کند؛ ایران باید بهای آزمایش موشک‌های بالستیک‌اش را بپردازد» اما تحریریه واشنگتن پست باید این پاسخ را بشنود، همانگونه که پشتوانه مردم از انقلاب یک عامل بازدارنده در مقابل تهدیدات مسئولین شما علیه انقلاب اسلامی است، موشک‌های بالستیک نیروهای مسلح جمهوری اسلامی هم عامل بازدارنده دیگری است که شما را از اقدام نابخردانه علیه ایران باز می‌دارد.
اعضای تحریریه این روزنامه دولتی آمریکا که بازگو کننده سیاست‌ها و خط مشی دولت حاکم است، بهتر است اندکی به تاریخ دشمنی‌ها، جنایات و تهدیدات و تحریم‌هایی که آمریکا علیه ایران اعمال کرده بنگرند و آن را بخوانند شاید کمی با واقعیات آشنا شوند.تحریک صدام برای حمله نظامی به ایران و حمایت از او در ۸ سال جنگ تحمیلی، تحریم‌های شدید از اول انقلاب تاکنون که ادامه دارد، سرنگون کردن هواپیمای مسافربری و به شهادت رساندن همه سرنشینان آن، حمله نظامی به طبس که با افتضاح عملیاتی روبرو شد، تحریک سران کشورهای عربی منطقه علیه ایران، که هر کدام از اینها شرحی طولانی برای خود دارد.
اکنون توافق هسته‌ای میان ایران و آمریکا انجام شده است. تنها خواسته ایران است که بر اساس تعهدات طرف مقابل، تحریم‌ها برچیده شود. ایران تعهدات خود را اجرا کرده و مو لای درز آن هم نمی‌رود، اما همچنان منتظر اجرای تعهدات آمریکا و دیگر کشورهای غربی است که از ترس این کشور نمی‌توانند با ایران معاله کنند. ایران صبور است اما صبر هم اندازه‌ای دارد.
آمریکایی‌ها خود به خوبی می‌دانند پیشرفت‌های نظامی و موشکی ایران هیچ ارتباطی با موضوع هسته‌ای ندارد و تهدیدی هم برای دیگر کشورها نیست، اما هنگامی که خطری ایران را تهدید کند نیاز به آن لازم و واجب خواهد شد. اگر تهدیدات آمریکا برداشته شود، آنگاه است که شاید بتوان درباره آزمایش‌های موشکی ایران سخن گفت. اما تا زمانی که آمریکا، سران برخی کشورهای مرتجع عربی منطقه و رژیم اسرائیل، ایران را تهدید می‌کنند، سخن از مذاکرات بر سر توان دفاعی، نظامی و موشکی ایران هیچ جایگاهی ندارد.

https://siasatrooz.ir/vdcir5a3.t1aw32bcct.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی