دوشنبه ۹ خرداد ۱۴۰۱ - ۲۱:۴۱
کد مطلب : 122755
صهیونیست‌ها پشت پرده ساخت عنکبوت سیاه

دستمزد تن فروشی

دستمزد تن فروشی
نامش را می‌گذاریم «دستمزد تن فروشی» همه آنهایی که در ساخت این اثر نقش داشتند نباید وطن فروش نامید که وطن را نمی‌توان فروخت بلکه تن فروشی کردند، وجدان فروشی کردند تا خود را در میان چند خارجی نشان دهند، ژست اپوزیسیون روشنفکر به خود بگیرند غافل از آن که مخاطبان فیلمی که به آن اشاره می‌کنیم، آن فیلم را جزو بدترین اثر جشنواره کن شناختند!
عنکبوت مقدس فیلمی که از سوی یک کارگردان به ظاهر ایرانی در آمریکا ساخته شده، به آیین و مقدسات اسلام و تشیع توهین می‌کند و بازیگر زن این فیلم که به واسطه افتضاحی که در ایران به بار آورده و سپس از کشور رفته، جایزه نخل طلایی می‌دهد.
اصلا تصور نکنید که توجه و دادن جایزه به فیلم عنکبوت مقدس یک اقدام سیاسی است، کاملاً یک تصمیم هنری در چارچوب مؤلفه‌های هنر است که داوران جشنواره کن بنا بر تشخیص کارشناسی خود به بازیگر این فیلم می‌دهند! در حالی که مخاطب اصلی که مردم هستند، آن را بدترین فیلم می‌دانند.
از حذف روسیه و جلوگیری از ورود خبرنگاران این کشور به جشنواره کن تا سخنرانی زلنسکی رئیس جمهور اوکراین در این جشنواره و البته جایزه به بازیگر فیلم عنکبوت مقدس، رنگ و بوی سیاسی دارد، همانگونه که فیفا در حذف روسیه از جام جهانی با وجودی که شعار این نهاد ورزشی بین المللی غیر سیاسی بودن است. فرانسه و متولیان جشنواره کن که زمانی برای خود جایگاهی داشت، کاملا سیاسی برخورد کردند. حتی صدای کارگردان معروف و مشهور فرانسوی ژان لوک گدار هم به واسطه سیاسی کاری برگزار کنندکان کن در آمد.
فیلم عنکبوت مقدس گرچه در آمریکا ساخته شده، اما قصد دارد تا با وارونه نمایی‌های معمول ایران را سیاه نشان دهد و این دروغ را مردم ایران به خوبی درک می‌کنند که آنچه در اینگونه فیلم‌ها نمایش داده می‌شود، فریب افکار عمومی برای بدبین کردن جامعه جهانی نسبت به مسائل حقوق بشر در ایران است که به واسطه همین سیاه نمایی که در واقع اسلام ستیزی، شیعه ستیزی و ایران هراسی است، فشارهای سیاسی و اقتصادی افزایش یابد و مردم در تنگنای بیشتری قرار بگیرند.
محتوای فیلم علاوه بر نشان دادن فضای سیاه در ایران، به مقدسات مردم ایران و امام رئوف امام رضا (ع) اهانت می‌کند، در حالی که مردم ایران به امام رضا عشق می‌وزند و در این میان میان برخی از وابستگان به جریان اصلاحات نیز با تبریک به دریافت جایزه نخل طلایی از سوی بازیگر این فیلم، بدون توجه به محتوای آن سوار بر موج توطئه و توهین فیلمی می‌شوند که سعی دارد از ایران یک هیولا معرفی کند.
‏ضرب المثلی است که می‌گوید«آب که سربالا برود قورباغه ابوعطا می خواند» هر چند همه می دانیم نه آب سربالا می رود و نه قورباغه توان ابوعطا خواندن دارد، اما مفهوم آن حال و هوای جشنواره فیلم کن را به تصویر می‌کشد.
جشنواره فیلم کن که در فرانسه برگزار می شود و از سابقه طولانی هم برخوردار است رفته رفته اعتبار خود را از دست می دهد. البته برای شرکت در جشنواره‌هایی همچون کن، ونیز و اسکار، مؤلفه‌ها و پروتکل‌هایی نوشته و ابلاغ شده که فیلم ساز باید در چارچوب آن دست به ساخت فیلم بزند. برای ایران این قانون وضع شده که در فیلم‌هایی که درباره ایران و از سوی کارگردان ایرانی تهیه می‌شود نباید تصاویری از شرایط مثبت اقتصادی، مکان‌هایی که نشان از پیشرفت و رفاه دارد وجود داشته باشد و اگر باشد یا باید حذف شود یا از شرکت در جشنواره محروم می‌شود.
در این جشنواره فیلمی در باره ایران ساخته شده که از صفر تا صد آن سیاسی و ضد ایران است. عنکبوت مقدس همان فیلمی است که باعث شده تا برخی در داخل برای آن و بازیگر غیرحرفه ای این فیلم هورا بکشند در حالی که فیلم ندیده اند و نمی دانند داستان آن چیست؟!
در این میان واکنش هایی از سوی اصلاح طلبان قابل تأمل و جالب توجه است.
آذر منصوری فعال اصلاح طلب که جریان سیاسی وابسته به آن در به وجود آمدن شرایط اقتصادی موجود بسیار دخیل است و سهم دارد، برای بازیگر این فیلم توئیت زده؛
«زهرا امیر ابراهیمی از خاکستر خود برخاست و مزدش را گرفت، مبارکش باشد.»
علی علیزاده تحلیلگر مسائل سیاسی در کانال تلگرامی‌اش در پاسخ نوشت: خانم آذر منصوری! فیلم «عنکبوت مقدس» چهره‌ای هیولایی نه فقط از جمهوری‌اسلامی، بلکه از اسلام و مردم ایران به غرب نشان می‌دهد. اسلام را دینی نشان می‌دهد که تحت تاثیر تعلیماتش مردان تبدیل به قاتلان سریالی می‌شوند و مردم ایران را کسانی نشان می‌دهد که این قاتلان سریالی را تشویق می‌کنند و از این قاتلین قهرمان می‌سازند. جایزه‌ گرفتن این فیلم صراحتا بخشی از پازل اسلام‌هراسی و ایران‌ستیزی است.»
یا محمد علی ابطحی یک فعال اصلاح طلب دیگر نوشته؛ «زهرا امیرابراهیمی نشان داد که وقتی مشکلی در زندگی زمینت می‌زند، می‌شود دوباره بلند شد و به قله رسید. مبارک خودش و مبارک هر افتاده‌ای که به راه می‌زند.» و برای توجیه واکنش خود پس از نقدی که بر اظهار نظرش رفت، چنین نوشت؛ «من فیلم را ندیدم که قضاوت کنم. ولی یک زن ایرانی بوده، رفتن این راه امیدوارانه تبریک دارد.»
ظاهراً آقایان و خانم‌های جریان سیاسی اصلاح طلب چشم‌بسته می توانند غیب بگویند! و ندیده و نشنیده اظهار نظر کنند در حالی که محتوای چنین فیلم‌هایی که از اساس دروغ و قلب واقعیت است، تلاش دارد تا زمینه تحریم ها را بیشتر فراهم کند و به اقداماتی که آمریکا و غرب علیه ایران انجام می دهند مشروعیت بخشد.
و اما جالبتر آن که دو فیلم اکران شده «برادران لیلا» و «عنکبوت مقدس» جزو بدترین فیلم‌ها از نگاهِ مخاطبان فستیوال کن ۲۰۲۲ انتخاب شد!
و چگونه است که بازیگر عنکبوت مقدس که محتوای فیلم به مقدسات اسلام و تشیع اهانت می کند، جایزه نخل طلایی می گیرد؟!
آیا در یک اتفاق فرهنگی و هنری بازی های سیاسی جایی دارد؟
اما جایزه به عنکبوت مقدس و بازیگر آن کاملا سیاسی است، بدترین فیلم از نظر مخاطبان جایزه نخل طلایی می‌گیرد!
جستجو و پرسو جو کردن لازمه هر کاری است که این روزها در نایابی گشته، سخن آخر را به احسان علیخانی می گوییم که نشناخته توئیت می زند؛
عجب خدایی داری شما خانم…
جامعه ما با شما ۲۰ سال پیش چه کرد..
فقط مبارک خودت و خانوادت باشه
با اون همه خون دلی که خوردین…
و سپس توئیت را حذف می کند می نویسد؛ «دانستن ندانستن خودش آغاز دانستن است.»
آنهایی که ادعای فرهنگی بودن می‌کنند و آنهایی که ادعای سیاستمدار بودن دارند، با ارائه دیدگاه‌های غیر کارشناسی و البته غیر منصفانه و عادلانه به قهقرا می‌روند، اخلاق حرمت و احترام به مقدسات یک اصل انسانی است که در غرب منسوخ شده چرا که خود آنها نیز علیه حضرت عیسی مسیح فیلم تمام وسوسه‌های مسیح را می‌سازند در حالی که حضرت عیسی (ع) نزد ما ایرانی‌ها و مسلمانان از جایگاه والایی برخوردار است.
عوامل ساخت فیلم عنکبوت سیاه، همان عنکبوت سیاه هستند، خانه آنها سست و بی پایه است و به زودی فرو خواهد ریخت.
https://siasatrooz.ir/vdcji8eviuqe8az.fsfu.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی