?>?> دهن‌کجی «چارلز» به جمهوریخواهی مردم | سیاست روز
جمعه ۱۸ شهريور ۱۴۰۱ - ۲۱:۱۶
کد مطلب : 123853
چارلز با مرگ مادرش الیزابت دوم بر تخت سلطنت نشست

دهن‌کجی «چارلز» به جمهوریخواهی مردم

پیش از این نیز «تراس» با حذف رای ۴۷ میلیون انگلیسی و صرفا به خواست ۱۶۰ هزار نفر نخست وزیر شد
دهن‌کجی «چارلز» به جمهوریخواهی مردم
کاخ باکینگهام در بیانیه‌ای در حالی مرگ ملکه انگلیس در سن ۹۶ سالگی را اعلام کرد که همزمان از بر تخت سلطنت نشستن چالز فرزند ارشد او خبر داد حال آنکه بسیاری از مردم انگلیس مدت‌هاست که خواستار پایان حاکمیت پادشاهی و برقراری حکومت جمهوری در کشورشان هستند.
مردم انگلیس در حالی مدت‌هاست که به دنبال نظام جمهوری به جای سلطنت بوده چنانکه ۶۵ درصد جوانان این کشور رسما پایان حاکمیت سلطنتی پس از مرگ ملکه الیزابت دوم را خواستار شده‌اند که حاکمان و دولتمردان انگلیس بدون در نظر گرفتن این خواسته برای بقای نظام سلطنت دست و پا می زنند. هنوز چند روزی از انتخاب غیر دموکراتیک و غیر مردمی نخست وزیر انگلیس با رای ۱۶۰ هزار نفر عضو حزب محافظه کار به جای رای ۴۷ میلیون واجد شرایط نمی‌گذرد که کاخ باکینگهام در بیانیه‌ای اعلام کرد ملکه انگلیس در سن ۹۶ سالگی درگذشته است و فرزندش چالز به جای او بر مسند قدرت می‌نشد. از همان ساعات اولیه اعلام خبر وخامت حال الیزابت دوم، رسانه‌های انگلیسی به گمانه‌زنی درباره اجرای عملیات «اسب تک‌شاخ» در اسکاتلند برای مراسم خاکسپاری او و عملیات مشابهی در پایتخت با عنوان «پُل لندن» پرداخته بودند.نام این عملیات به این دلیل انتخاب شده که اسم رمزی است که از طریق آن نخست‌وزیر را از مرگ ملکه مطلع کرده و به او می‌گوید: «پل لندن خراب شده است». پس از آن، رویه این است که وزارت امور خارجه، این خبر را به سران کشورهای مشترک‌المنافع اطلاع می‌دهد.
از بعد از ظهر پنجشنبه لوگوی بی‌بی‌سی به رنگ مشکی درآمده و مجری این شبکه با کت و شلوار و کراوات مشکی در مقابل دوربین حاضر شد. این شبکه از ساعات اولیه اعلام بیماری ملکه اعلام کرد پخش عادی برنامه‌های خود را متوقف کرده است. جالب توجه آنکه بی بی سی تمام پیام‌های مخاطبان درباره اخبار مرگ ملکه را مسدود کرده است که رویه‌ای مغایر با ادعای ازادی بیان این رسانه است. ملکه سابق انگلیس علاوه بر صدها میلیون دلار ثروت شخصی، ریختن خون صدها هزار نفر از مردم جهان را به‌عنوان میراث خود برجای گذاشته است.الیزابت دوم به مدت ۶۹ سال ملکه بریتانیا و ۱۴ کشور دیگر بود و در این مدت طولانی میراث خونین و هولناکی از خود برجای گذاشت.ثروت ملکه سابق انگلیس شامل دو دسته اموال شخصی و اموال سلطنتی می‌شد. دارایی‌های شخصی وی بین ۳۰۰ تا ۵۰۰ میلیون پوند برآورد شده اما ارزش اموال سلطنتی تحت اداره او مجموعا به نزدیک ۹۰ میلیارد دلار می‌رسد که کاخ‌ها و جواهرات سلطنتی از جمله آن‌ها هستند.در انگلیس ادعا می‌شود که سلطنت نهادی تشریفاتی است و پادشاه یا ملکه در امور سیاسی دخالت ندارند. اما درست دو ماه بعد از تاج‌گذاری ملکه انگلیس، در ایران کودتایی به سرکردگی «فضل‌الله زاهدی»، دولت دکتر مصدق را سرنگون کرد. شواهد تاریخی نشان‌گر نقش مستقیم سرویس مخفی انگلیس در این کودتا هستند.«جمال عبدالناصر» بعد از به قدرت رسیدن در مصر، نظام سلطنتی را برچیده و کانال سوئز را ملی اعلام کرد. سال ۱۹۵۶ انگلیس با مجوز الیزابت دوم در کنار رژیم صهیونیستی و فرانسه وارد جنگ با مصر شد. استعمار بریتانیا از دو قرن پیش مناطق جنوبی یمن را تحت اشغال درآورده بود.سال ۱۹۷۱ بود که رژیم آل خلیفه با حمایت مستقیم انگلیس از ایران جدا شد. در سال ۱۹۸۲ انگلیس و آرژانتین بر سر مالیکت جزایر فالکند واقع در جنوب اقیانوس اطلس وارد جنگ شدند. ملکه همچنین از حامیان و عاملان جنگ افغانستان و عراق بوده است. ۱۵۰ هزار کودک بومی کانادایی در مدارس به اصطلاح دینی در حالی نسل کشی و در گورهای دسته جمعی دفن شدند که بخش قابل توجهی از این جنایت در دوران ملکه الیزابت دوم و حاکمیت وی بر کانادا تا سال ۱۹۹۶ صورت گرفته است.
در همین حال پسر ارشد ملکه انگلیس در شرایطی وارث تاج و تخت خواهد شد که نامش با رسوایی‌های متعدد، از مراوده با القاعده گرفته تا فسادهای اخلاقی گره خورده است. به عنوان مثال، همین ماه پیش، روزنامه تایمز گزارش داده بود پرنس «چارلز» پادشاه آینده انگلیس کیف پولی حاوی یک میلیون پوند از بستگان «اسامه بن‌لادن» رهبر پیشین گروه تروریستی القاعده دریافت کرده است.پسر ملکه انگلیس و پادشاه آینده این کشور در تاریخ ۳۰ اکتبر ۲۰۱۳ و دو سال بعد از کشته شدن بن‌لادن در پاکستان، در دیداری خصوصی این مبلغ را به عنوان «کمک به خیریه» از برادران ناتنی این تروریست بین‌المللی تحویل گرفته بود.قبل‌تر از آن، در تیرماه، روزنامه ساندی‌تایمز گزارش داده بود که چارلز به نمایندگی از ملکه از «شیخ حمد بن جاسم آل ثانی» نخست‌وزیر پیشین قطر سه بسته نقدی دریافت کرده است.زندگی شخصی چارلز و ازدواج او با پرنسس دایانا، شاهدخت ولز هم درگیر فراز و نشیب‌های متعددی بود. دایانا و چارلز سال ۱۹۸۱ نامزدی‌شان با یکدیگر را اعلام کردند، اما این ازدواج به دلیل روابط عاشقانه‌ای که چارلز پیش از زندگی با دایانا داشت دیری نپایید و آنها در سال ۱۹۹۲ از هم جدا شدند. چارلز در این مدت رابطه‌اش را با «کامیلا پارکر» آغاز کرد و بعداً هم اعتراف کرد که با کاملیا رابطه عاشقانه داشته است. بعدا دایانا در مصاحبه‌ای اعلام کرد که همسرش چارلز، همزمان با او به صورت پنهانی با کاملیا پارکر هم در ارتباط بوده و یکی از دلایل جدایی‌شان همین موضوع بوده است. دایانا سرانجام اوت سال ۱۹۹۷ در یک تصادف مشکوک رانندگی کشته شد. در این میان هزینه‌های خاندان سلطنتی برای مردم انگلیس بسیار گران تمام شده است چنانکه بر اساس آمارهای رسمی، برگزاری مراسم هفتادمین سالگرد تاج گذاری ملکه هزینه‌ای بالغ بر ۳۱ میلیون پوند بر مالیات‌دهندگان این کشور تحمیل کرده است در حالی مردم با تورم بالای ۱۰ درصد دست به گریبان هستند.
به‌دلیل افزایش موج اعتراضات، بنگاه خبرپراکنی بی‌بی‌سی نیز برای مدیریت نرم این مخالفت‌ها در مقام انتقاد از هزینه‌های هنگفت برگزاری این مراسم برآمد. این شبکه با اذعان به اینکه جریان‌های جمهوری‌خواهِ مخالف نظام پادشاهی در حال گسترش هستند این واقعیت را مورد تاکید قرار داد که در میان جوانان ۱۸ تا ۲۴ سال صرفا ۳۱ درصد حامی استمرار نظام سلطنتی هستند و اکثریت عقیده دارند الیزابت باید آخرین پادشاه کشورشان باشد.به اذعان بی‌بی‌سی بیش از ۶۵ درصد از جوانان خواهان ساقط شدن سلطنت در بریتانیا هستند.لازم به ذکر است مرگ الیزابت دوم در آرژانتین موجبات جشن حتی روی آنتن زنده یکی از شبکه های تلویزیونی را فراهم کرد. در این میان هر چند مقامات بسیاری از کشورها بویژه اروپایی‌ها پیام تسلیت برای مرگ ملکه دادند اما حقیقت آن است که مردم انگلیس دیگر توجهی به ساختار پادشاهی حاکم بر کشورشان ندارند و مطالبه آنها تشکیل نظام جمهوری است که با انتخاب چارلز به پادشاهی رسما این خواست مردم در قرن بیست و یکم و در میانه دموکراسی ادعایی غرب به هیچ انگاشته شد.
https://siasatrooz.ir/vdcjitevtuqe8oz.fsfu.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی