چهارشنبه ۹ مهر ۱۳۹۳ - ۰۱:۳۹
کد مطلب : 89386
نخست‌وزير صهيونيست‌ها همچنان بر ادعاهاي واهي خود تاكيد مي‌كند

ترس ـ توهم ـ نتانياهو

بالاخره نوبت به سخنراني نخست‌وزير رژيم صهيونيستي در مجمع عمومي سازمان ملل رسيد، سخنراني كه با ادبياتي گستاخانه و البته مضحك باز هم ايران را مورد هجمه ادعاهاي واهي خود قرار داد.
بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در سخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل با تکرار ادعاهای پوچ گذشته خود بر ضرورت عدم امتیازدهی هسته‌ای به جمهوري اسلامي ايران تاکید کرد.
وی ایران را «دولت اسلامی ایران» خواند و با تاکید بر لزوم شکست داعش گفت: «شکست داعش و رها کردن ایران در آستانه دستیابی به سلاح هسته‌ای پیروزی در یک میدان و شکست در کل جنگ است... ایران مجهز به تسلیحات هسته‌ای از گروه دولت اسلامی برای جهان خطرناک‌تر است... غرب با لغو برخی از تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران راه را برای دستیابی این کشور به بمب هسته‌ای هموار کرده است... جمهوری اسلامی در تلاش برای فریب جامعه بین‌المللی برای دستیابی به یک توافقنامه است تا بتواند خود را در آستانه دستیابی به استفاده نظامی از انرژی هسته‌ای قرار دهد. در صورتی که اجازه دهیم چنین اتفاقی بیفتد، خود را با بزرگترین تهدید ممکن مواجه خواهیم کرد.»
بنیامین نتانیاهو در مجمع عمومی سازمان ملل بار دیگر خود را بهانه‌ای برای خنده تمام جهانیان قرار داد و خشم و نگرانی خود را از قدرت جمهوری اسلامی ایران نمایان کرد.
حتی رسانه‌های خارجی نیز از این اظهارات دست به دهان مانده‌اند و خندان که چه می‌گویی آقای نخست‌وزیر؟!! در همین راستا روزنامه صهیونیستی "یدیعوت آحارونوت" در مقاله‌ای نوشت؛ جهانیان تمایلی به شنیدن سخنان بنیامین نتانیاهو ندارند.
در واكنش به ادبيات گستاخانه اين آقاي نخست‌وزير کارشناس نمایندگی ایران در سازمان ملل گفت:‌ نتانیاهو امیدوار است با اجرای نمایشی در مجمع عمومی بار دیگر علیه کشورهای مسلمان جنگ زرگری به راه بیندازد و مسلمانان را با ادعاهای بی‌اساس به گروه داعش مرتبط کند.
کارشناس نمایندگی کشورمان در پاسخ خود که در صحن مجمع عمومی این سازمان قرائت شد، اظهار داشت: سخنان نخست‌وزیر این رژیم همراه با اتهامات بی‌اساس علیه جمهوری اسلامی ایران و اساسا با هدف حمله به دیگران برای توجیه جنایاتی است که اخیرا این رژیم علیه غیرنظامیان فلسطینی انجام داده است. وی سعی مذبوحانه‌ای کرد تا دستان این رژیم را از حمام خونی که اخیرا در پیش چشم جهانیان ایجاد کرد، بشوید. نخست‌وزیر این رژیم امیدوار است بتواند با اجرای نمایشی در مجمع عمومی بار دیگر علیه کشورهای مسلمان جنگ زرگری به راه بیندازد و مسلمانان را با ادعاهای بی‌اساس به گروه داعش مرتبط کند و مذبوحانه تلاش می‌کند برای رسیدن به هدف خود به ایران‌هراسی و اسلام‌هراسی متوسل شود.
نماینده کشورمان همچنین در این جلسه افزود: بسیار مضحک است که رژیمی با این سابقه خشونت، با سیاست‌های آپارتاید و انجام جنایات جنگی که اسناد آن در همه ارگان‌ها و سازمان‌های وابسته به سازمان ملل موجود است در حالی که کمترین ارزشی برای قطعنامه‌های سازمان ملل قائل بوده و هنوز به چندین دهه اشغال سرزمین‌های دیگران ادامه می‌دهد، به خود اجازه دهد تا وقیحانه دیگران را متهم کند. این رژیم که همگان از سابقه فعالیت‌های تولید و انباشت سلاح‌های اتمی و سایر سلاح‌های مرگبار ضد انسانی آن آگاهند، دیگران را متهم به تلاش برای دستیابی به این نوع سلاح‌ها می‌کند.
کارشناس نمایندگی کشورمان در ادامه اظهار داشت: ادعای نگرانی این رژیم از برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران که تحت نظارت بین‌المللی قرار دارد در حالی صورت می‌گیرد که در منطقه خاورمیانه و جهان این نگرانی منطقی وجود دارد که سلاح هسته‌ای در اختیار رژیمی است که بارها ولع خود نسبت به کشتار مردم را نشان داده و نمونه آن جنایات این رژیم در دو ماه گذشته علیه مردم فلسطین بوده است. حال با این شرایط آیا می‌توان به چیز دیگری غیر از تلاش نخست‌وزیر این رژیم برای منحرف کردن توجه جامعه جهانی از جنایات صورت گرفته توسط این رژیم فکر کرد؟
نماینده کشورمان در پایان اظهار داشت اظهارات نماینده این رژیم ادامه سیاست کاملا شناخته شده آن در کارشکنی و تخریب روند مذاکرات جدی جمهوری اسلامی ایران است که طی دو سال گذشته صورت گرفته و قطعا هرگونه پیشرفتی در این مذاکرات به پریشانی و اضطراب بیشتر این رژیم خواهد انجامید. بر همین اساس آنچه ما ديروز از سخنران جلسه شنیدیم هیچ چیز به جز مشتی دروغ نبود.
ادعاي ساختن بمب اتم از سوي صهيونيست‌ها چنان آنها را به توهم گويي وا داشته كه گرت پور‌تر تحلیلگر و پژوهشگر آمریکایی در گفت‌وگوی ویژه خبری درپاسخ به این پرسش که چرا اسم کتابش را "بحران ساختگی" گذاشته است، گفت: علت اینکه هرچه اتفاق افتاده است در دولت بوش این بود که اطلاعات و پرونده غلط درباره جمهوری اسلامی ایران ایجاد کند تا نشان دهد جمهوری اسلامی ایران برنامه مخفی اتمی دارد.
پور‌تر تصریح کرد: این توطئه‌ای برمبنای اسناد دروغین بود که با هماهنگی اسرائیل انجام شد و قسمتی از سیاست انگلیس این بود که می‌خواستند با کمک اسرائیل تهدیدی را برای فلسطین و جمهوری اسلامی ایران ایجاد کنند.
سفر بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به نیویورک و سخنرانی در مجمع عمومی سازمان ملل در حالی صورت گرفت که به رغم تهدیدات به حمله و عملیات‌ روانی رژیم صهیونیستی علیه برنامه هسته‌ای ایران که اوج آن سال‌های ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۳ بود، دیگر پوچ بودن این تهدیدات بر همگان آشکار شده است. نتانیاهو دو سال پیش در سخنرانی خود در سازمان ملل تصویری از یک بمب نشان داد و در مورد خط قرمز غنی‌سازی اورانیوم در ایران سخن گفت‌و در سخنرانی سال گذشته نیز ۵۵ بار واژه‌های ایران و ایرانی را بر زبان آورد. در تحلیل سخنان دو شب گذشته نتانیاهو که مرکزیت آن برنامه هسته‌ای کشورمان بود، باید گفت با توجه به اینکه مسئله مهار و نابودی داعش بر نشست‌های امسال مجمع عمومی سازمان ملل سایه افکنده، آنچنان که هویداست وی نتوانسته توجه رهبران جهان را به رویکرد نخ‌نمای خود در قبال برنامه هسته‌ای کشورمان جلب کند، زیرا در حال حاضر سایر تهدیدات امنیت جهانی از جمله بحران اوکراین و بیماری ابولا در آفریقا نیز در کانون توجه رهبران جهان قرار دارد.
طی چند سال اخیر بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل دیپلماسی و تحریم‌های اقتصادی را محکوم به شکست دانسته و بر حمله نظامی علیه تاسیسات هسته‌ای ایران تاکید کرده و حتی در صورت خودداری امریکا از اقدام نظامی، این حمله را جزو گزینه‌های راهبردی خود قرار داده‌ که البته پوچ بودن این تهدیدات بر همگان اثبات شده است. به طوری که روزنامه جروزالم‌پست ۲۸ سپتامبر ۲۰۱۴ در مورد تلاش‌های نتانیاهو علیه برنامه هسته‌ای ایران نوشت که «جای تردید است وی بتواند در پیشبرد دستورکار خود در مجمع عمومی سازمان ملل موفق شود. جهان می‌داند که تهدیدات نظامی اسرائیل علیه برنامه هسته‌ای ایران که از ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۳ آغاز شد و اوج گرفت، دیگر پوچ و غیرواقعی است».
نگراني سران رژيم صهيونيستي از آنچه كه آنها ايران را به ساخت بمب هسته‌اي متهم مي‌كنند در حالي است كه خود بزرگترين دارندگان زرادخانه‌هاي هسته‌اي هستند چنانچه "مردخای وانونو" یک صهیونیست مراکشی تبار که از دید بسیاری از اسرائیلی‌ها، "خائن" و از دید فعالان ضد هسته‌ای، "قهرمان" محسوب می‌شود، مخفی‌ترین اسرار این رژیم را بر ملاء کرده است.
وی در سال ۱۹۸۶ در مصاحبه خود با هفته‌نامه انگلیسی "ساندی‌تایمز" اطلاعات و تصاویری محرمانه از این نیروگاه و کلاهک‌های اتمی اسرائیل را در اختیار این نشریه انگلیسی قرار داده بود.
همچنین از زمانی که رژیم صهیونیستی در دهه ۱۹۶۰ به بمب اتم دست یافته است این کشور هرگز وجود آن را تکذیب نکرده است و هرگز رسما به داشتن آن هم اعتراف نکرده است، به عبارتی رژیم صهیونیستی از آن زمان تاکنون سیاست ابهام را در برنامه تسلیحات هسته‌ای خود در پیش گرفته است. این سیاست با سیاست مخفی‌کاری تقریبا متفاوت است.
نتانیاهو در حالی که ۴۰ راکت M۳۰۲ و دیگر سلاح‌های توقیف شده را در ساحل شهر بندری ایلات در سرزمین‌های اشغالی در کنار تریبون خود چیده بود، بار دیگر اتهامات اسرائیل علیه ایران را تکرار کرد و گفت کشورهای غربی نباید از ایران درباره حل و فصل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای فریب بخورند.
در مجموع می‌توان گفت شرایط داخلی رژیم صهیونیستی و نیز واقعیت‌های منطقه‌ای و بین‌المللی نشان می‌دهد این رژیم به رغم عملیات روانی گسترده در مورد حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران، قادر به حمله نیست و بیشتر رفتارهای سیاسی رژیم صهیونیستی در این زمینه، ایجاد جنگ روانی و از سویی تحریک امریکا و غرب برای افزایش فشارهای سیاسی، امنیتی و اقتصادی است.

نخست‌وزیر رژیم جعلی سوژه خنده جامعه جهانی
یک کارشناس سیاست خارجی گفت: امروزه اظهارات نتانیاهو مورد تمسخر جامعه جهانی قرار گرفته و وی حرف جدیدی برای ارائه به جهانیان ندارد، بنابراین به جریان سازی علیه برخی مسائل تاریخی متوسل شده است.
"حسن‌هانی‌زاده" در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران، با اشاره به اظهارات نتانیاهو در سازمان ملل گفت: اظهارات نتانیاهو صرفا تحریکی علیه ایران و شیعیان جهان است.
وی ادامه داد: نتانیاهو به علت جنایات بی‌شماری که در غزه مرتکب شده، به شدت مورد خشم و نفرت عمومی قرار گرفته است.
این کارشناس سیاست خارجی تصریح کرد: نتانیاهو به خوبی می‌داند که پیروزی حماس و شکست رژیم صهیونیستی در جنگ علیه غزه فضای جدید را برای ملت‌های مسلمان منطقه به وجود آورده است.
هانی‌زاده اظهار داشت: با توجه به اینکه زیرساخت‌های فکری شیعیان مبارزه با رژیم صهیونیستی است، لذا نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی سعی کرده از تریبون سازمان ملل به نوعی علیه افکار و اعتقادات شیعیان جهان جریان‌سازی کند.
وی در پایان خاطر‌نشان کرد: امروزه اظهارات نتانیاهو مورد تمسخر جامعه جهانی قرار گرفته و وی حرف جدیدی برای ارائه به جهانیان ندارد، بنابراین به جریان‌سازی علیه برخی مسائل تاریخی متوسل شده است.
گفتنی است؛ وزارت خارجه آمریکا از اظهارات «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی درباره ایران، حماس و شورای حقوق بشر سازمان ملل در مجمع عمومی سازمان ملل فاصله گرفت.

اظهارات بي‌اساس صهيونيست‌ها
عضو کمیسیون امنیت ملی اظهارات نتانیاهو علیه ایران در مجمع عمومی سازمان ملل را ناشی از شکست رژیم صهیونیستی در منزوی‌سازی ایران در نیویورک دانست.
وحید احمدی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با فارس، درخصوص اظهارات بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در مجمع عمومی سازمان ملل که علیه ایران ادعاهای بی‌اساسی را مطرح کرده و عنوان داشته بود که ایران در‌پی فریب جامعه جهانی است، گفت: مباحثی که وی عنوان می‌کند در بین صاحب‌نظران بین‌المللی جایگاهی ندارد چرا که مبنای آن ایران‌هراسی و به نوعی اعلام موضع رژیم صهیونیستی است تا اینکه بخواهد سخنرانی سنجیده‌ای داشته باشد.
وی بهترین نمونه این موضع‌گیری‌های بچه‌گانه را نمایش نقاشی کودکانه‌ای خواند که سال گذشته در مجمع عمومی سازمان ملل از سوی وی نشان داده شد.
نماینده مردم کنگاور در خصوص اهداف این سخن پراکنی‌ها در مجمع عمومی سازمان ملل گفت: نتانیاهو با جنگی که علیه غزه به راه انداخت به هیچ یک از اهداف خود نرسید و بر همین مبنا رقبایی در داخل برای انتخابات آینده پیدا کرد که ممکن است جای وی را بگیرند و بر همین اساس به فرافکنی برای افکار عمومی سرزمین‌های اشغالی روی آورده است.
عضو کمیسیون امنیت ملی با اشاره به تشکیل ائتلاف علیه داعش و نگرانی رژیم صهیونیستی از این موضوع گفت: در‌خصوص ائتلاف علیه داعش که البته ما بر آن تشکیک داریم، ممکن است آسیبی به داعش بزند که رژیم اسرائیل آن را به زیان خود و به سود جمهوری اسلامی می‌داند.
احمدی در پایان موضع‌گیری نتانیاهو را از سر استیصال و پریشان‌گویی خواند.

https://siasatrooz.ir/vdcd9s0j.yt0nj6a22y.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی