دوشنبه ۲۶ تير ۱۳۹۱ - ۲۲:۱۱
کد مطلب : 75394
غرب اسلام ستيزي را در شرق گسترش مي‌دهد

كشتار مسلمانان ميانمار تكرار تراژدي پاكسازي نژادي

كشتار مسلمانان ميانمار تكرار تراژدي پاكسازي نژادي

اجراي طرح غرب براي تراژدي پاكسازي نژادي مسلمانان در ميانمار در شرايطي ادامه دارد كه سازمان همکاری اسلامی‌به شدت سرکوب مسلمانان در میانمار و نقض حقوق بشر علیه آنها را به شدت محکوم کرد.
مسلمانان میانمار که به روهنگا معروف هستند در شمال ایالت راخین میانمار متمرکز می‌باشند و دولت میانمار این اقلیت را به رسمیت نمی‌شناسد و آنها را مهاجران غیرقانونی می‌داند درحالی که سازمان ملل آنها را یکی از بیشترین اقلیت هایی توصیف کرده است که در معرض ظلم و ستم در جهان قرار دارند. میانمار دارای ۵۵ میلیون نفر جمعیت است که حدود یک میلیون نفر از آنها را مسلمانان روهینگا تشکیل می‌دهند.
بحران جدید مسلمانان میانمار در ایالت راخین بعد از کشته شدن ۱۱ مسلمان بیگناه توسط ارتش این کشور در ماه مه ۲۰۱۲ و حمله یک گروه بودائی به اتوبوس حامل مسلمانان و کشته شدن یک بودائی در پاسخ به این حمله آغاز شد. اين ناآرامي‌ها در حالي ادامه دارد كه دهها هزار مسلمان آواره به بنگلادش پناه برده‌اند.
هر چند كه ناديده گرفتن حقوق مسلمانان در ميانمار سابقه‌اي طولاني دارد اما درگيري‌هاي اخير با ابهاماتي همراه است. به رغم آنكه محافل رسانه‌اي و سياسي غرب يا راه سكوت در پيش گرفته‌اند و يا اينكه برآنند تا اين ناآرامي‌ها را به تحولات داخلي اين كشور نسبت دهند اما تقارن اين درگيري‌ها با تحركات غرب براي نفوذ در چين و برهم زدن روابط مسلمانان و چين ابهاماتي را در بومي بودن اين درگيري‌ها ايجاد كرده است. با توجه به روند تحولات اين سناريو مطرح است كه غرب به دنبال استفاده از اين بحران براي سلطه بر ميانمار با ادعاي اعزام نيروي حافظ صلح و نيز تخريب روابط چين و جهان اسلام با برجسته سازي عملكرد بودائيان در كشتار مسلمانان است. البته اين دخالت‌ها پس از آن خواهد بود كه نسل كشي مسلمانان در ميانمار به طور كامل صورت گرفته باشد. اين روند را در عملكردهاي غرب در گذشته نيز در بسياري از نقاط جهان مي‌توان مشاهده كرد كه از آن جمله جناياتي است كه غرب عليه مسلمانان در صربستان صورت دارد. پس از فروپاشي يوگسلاوي غرب كه سوداي ورود به بالكان را داشت ابتدا فضا را براي نسل كشي مسلمانان توسط صرب‌ها فراهم ساخت. پس از قتل عام ۸ هزار مسلمان بويژه در منطقه سربرنيتسا، غرب با ادعاي بشر دوستي حضور نظامي در بالكان را اجرا و سرانجام طرح تجزيه منطقه را اجرايي كرد.
اكنون در قبال ميانمار اين سناريو مطرح است كه غرب به دنبال حضور نظامي به بهانه بشر دوستي در اين كشور باشد در حالي كه ابتدا طرح نسل كشي مسلمانان را در لواي درگيري‌هاي قومي اجرا مي‌كند. تفكر جنگ صليبي همچنان در ميان سران غرب موج مي‌زند و آنها با پيروي از اين تفكرات نسل كشي مسلمانان را با عناوين مختلف اجرا مي‌كنند. 
غرب در حالي تراژدي پاكسازي نژادي مسلمانان را در ميانمار پيگيري مي‌كند كه سازمان همکاری اسلامی‌به شدت سرکوب مسلمانان در میانمار و نقض حقوق بشر علیه آنها را به شدت محکوم کرد.
سرکوب و نقض حقوق مسلمانان میانمار که به نام روهینگیا معروف هستند، از ژوئن گذشته آغاز شده و تاکنون باعث کشته شدن شماری از آنها و آتش زدن شماری از خانه ها و مساجد مسلمانان و اجبار آنها به ترک میهن خویش شده است.
اکمل الدین احسان اوغلو دبیرکل سازمان همکاری اسلامی‌در بیانیه ای گفت: در طول سه دهه گذشته، مسلمانان روهینگا با موارد نقض حقوق بشر از جمله پاکسازی نژادی، قتل و تجاوز و کوچ اجباری از سوی نیروهای امنیتی در میانمار روبرو هستند.این بیانیه افزود: بازگشت دموکراسی در میانمار امیدهای جامعه بین المللی را زنده کرده است که سرکوب ضد مسلمانان روهنيگا پایان خواهد یافت و آنها قادر خواهند بود تا از مساوات در حقوق و فرصت ها بهره ببرند.
وی تصریح کرد: اما با این وجود، دولت میانمار به ظلم و تبعیض علیه اقلیت روهینگیا ادامه می‌دهند بویژه از طریق قانون تابعیت صادره در سال ۱۹۸۲ میلادی ادامه می‌دهد زیرا این قانون اصول متعارف بین المللی را نقض می‌کند چرا که ظالمانه روهینگا را از حقوق شهروندی خود سلب می‌کند. مسلمانان میانمار که به روهنيگیا معروف هستند در شمال ایالت راخین میانمار متمرکز می‌باشند و دولت میانمار این اقلیت را به رسمیت نمی‌شناسد و آنها را مهاجران غیرقانونی می‌داند درحالی که سازمان ملل آنها را یکی از بیشترین اقلیت هایی توصیف کرده است که در معرض ظلم و ستم در جهان قرار دارند. میانمار دارای ۵۵ میلیون نفر جمعیت است که حدود یک میلیون نفر از آنها را مسلمانان روهینگا تشکیل می‌دهند.
اوضاع مسلمانان در این کشور از زمان انقلاب نظامی ‌به رهبری "نی وین" در سال ۱۹۶۲ بحرانی و نابسامان شد به طوری که مسلمانان از کارهای حکومتی، نظامی‌و ارتش طرد شدند.بحران جدید مسلمانان میانمار در ایالت راخین بعد از کشته شدن ۱۱ مسلمان بیگناه توسط ارتش این کشور در ماه مه ۲۰۱۲ و حمله یک گروه بودائیان به اتوبوس حامل مسلمانان و کشتشه شدن یک بودائی در پاسخ به این حمله آغاز شد.به دنبال آغاز درگیری‌ها درغرب میانمار، بودایی‌ها با حمله به مناطق مسلمان نشین بیش از ۲۰۰۰ منزل مسکونی متعلق به مسلمانان را به آتش کشیدند و بیش از یک صد هزار نفر را آواره و بی خانمان کردند.اغلب آوارگان مسلمان به مرزهای میانمار و بنگلادش پناه بردند و اکنون در شرایط بسیار اسف باری به سر می‌برند. سازمان دیده بان حقوق بشر نیز از دولت میانمار خواست تا سریع‌تر خشونت‌ها را متوقف کند و از اقلیت مسلمانان در این کشور دفاع کند اما دولت میانمار بدون توجه به هشدارهای بین المللی مانع از خشونت و نسل کشی مسلمانان به دست بودائیان نشد.
این درحالیست که در سایه سکوت جامعه بین المللی و مدعیان حقوق بشری، منابع خبری از میانمار گزارش داده‌اند که کشتار مسلمانان همچنان ادامه دارد و پلیس ضد شورش این کشور موفق به کنترل خشونت‌های سازمان یافته توسط بودائی‌ها علیه مسلمانان نشده است."آنگ سان سوچی" مدعی حقوق بشری و رهبر مخالفان دولت میانمار که برنده جایزه صلح نوبل است و اخیرا بعد از ۲۴ سال از حبس خانگی آزاد شد نیز تاکنون هیچ موضع‌گیری و اظهار نظری درباره کشتار فجیع مسلمانان به دست هم کیشان خود نکرده است. این درحالیست که سان سوچی اخیرا در سفر به اروپا از سوی رهبران غربی بسیار مورد تمجید قرار گرفت و جایزه نوبل خود را بعد از ۲۴ سال دریافت کرد. روند تحولات ميانمار نشان مي‌دهد كه غرب بعد ديگر از نسل كشي مسلمانان را در پيش گرفته است. سكوت غرب در قبال مسلمانان ميانمار در حالي صورت گرفته كه اين كشورها با ادعاي حمايت از بشريت دخالت‌هاي گسترده‌اي در سوريه دارند. دوگانگي غربي‌ها خود سندي بر واهي بودن ادعاي دموكراتيك آنها است كه براي اسلام ستيزي در برخي مناطق مانند ميانمار راه سكوت در پيش گرفته‌اند و در سوريه به جنجال سازي مي‌پردازند.

https://siasatrooz.ir/vdchkxnq.23nmwdftt2.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی