چهارشنبه ۱۵ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۰:۰۴
کد مطلب : 88453
نگاهي به عملكرد يكساله دولت روحاني

كليد تدبير و اميد چه قفل‌هايي را باز كرد چه قفل‌هايي را باز نكرد

كليد تدبير و اميد چه قفل‌هايي را باز كرد چه قفل‌هايي را باز نكرد

حسن روحاني يكسال است كه با شعار تدبير و اميد بر مسند رياست جمهوري تكيه زده است. در زمان انتخابات رياست جمهوري، او كليد تدبير را براي گشودن تعداد زيادي از قفل‌هايي وعده داد، اما با گذشت زمان اين كليد در برخي از قفل‌ها گير كرد و برخي را هم باز كرد.
وعده‌هاي روحاني بيشتر حول دو موضوع هسته‌اي و اقتصادي مي‌چرخيد و او در زمان تبليغات مانور بسياري بر روي آنها مي‌داد و حتي اين اميد را داشت كه اين قول و قرارها در ماه‌های اول فعالیت دولت محقق شود.
اما آنگونه كه تصور مي‌شد اتفاق نيفتاد و درصدي از آنها محقق شد شايد بتوان گفت كه تنها برگ برنده دولت روحاني سياست خارجي بود و از حق نگذريم ديپلماسي فعال دولت كه مورد حمايت رهبر معظم انقلاب هم قرار گرفت از جمله نكات مثبت دولت يازدهم است. مي‌توان به تحركات خوب دولت در موضوع غزه اشاره كرد.

نقطه قوت؛ سياست خارجي
سياست خارجي اگرچه از سوي بسياري از صاحبنظران نقطه قوت دولت يازدهم بشمار مي‌رود اما اين سياست نيز خود محل انتقادات برخي صاحبنظران است. در ابتداي امر از پرونده هسته‌اي با مذاكره و دپيلماسي فعال از نقاط مثبت عملكرد دولت يازدهم مي‌توان نام برد اما توافق ژنو انتقادات و ابهاماتي را هم به دنبال خود آورد كه منجر به اين برداشت شد كه دولت در اين زمينه منفعل عمل كرده است.
حشمت‌الله فلاحت‌پيشه در اين‌باره گفت: به صورت کلی معتقدم که نقطه قوت دولت روحانی در سیاست خارجی بود.
این استاد دانشگاه، با بیان اینکه عملکردی که دولت در این حوزه داشت کاملا متفاوت بود گفت: در عرصه سیاست خارجی دولت دو گام اساسی پیش‌رو داشت گام اول تغییر در فضای روانی بود که در کل به خوبی برداشته شد.
وی افزود: دولت یازدهم وقتی تشکیل شد، فضای روانی بین‌المللی علیه کشورمان بسیار سنگین بود و ضروری بود که این فضا تغییر کند که دولت روحانی در گام نخست توانست به طور قابل‌توجهی این فضا را تعدیل کند که نتیجه آن جلوگیری از روند تصاعدی هجمه‌ها و تهدید‌ات علیه ایران بود.
نماینده سابق مجلس ادامه داد: دولت روحانی گام دوم و یا عملیاتی و اجرایی برای تغییر فضای بین‌المللی را همزمان با مذاکرات جامع و نهایی هسته‌ای برداشت که با کندی‌هایی روبرو بوده است که البته بخشی از آن ناشی از بازی‌های سیاسی کشورهای مذاکره‌کننده است.
اما سكينه عمراني نماينده مردم اصفهان در مجلس شوراي اسلامي در اين‌باره گفت: ما نه تنها امتیاز مثبتی نگرفته‌ایم بلکه امتیازات مثبتی هم از دست داده‌ایم. اگر اینگونه پیش برویم به هیچ‌وجه خوشبین نیستم.
وي گفت: ما باید از قضایای عراق درس بگیریم و به یاد داشته باشیم که در عراق هم تحریم‌ها را اعمال کردند و بعد آژانس به بهانه بازدید و کشف سلاح هسته‌ای بارها همه جای عراق را گشت و بعد زمانی که مطمئن شدند عراق سلاح دفاعی آنچنانی ندارد اقدام به حمله و اشغال این کشور کردند. من فکر نمی‌کنم خیلی بشود به اینگونه بازدید‌های به اسم آژانس خوشبین بود و نباید اجازه بازدید به آنها داد تا گرایی برای اقدامات بعدی غرب علیه کشورمان باشد.
از سوي ديگر يكي از نقاط ضعف دولت يازدهم نيز اصرار بر عدم حفظ دستاوردهای دولت قبلی در‌خصوص یارگیری در برخی کشورهای ضدآمریکایی در آمریکای جنوبی، آفریقا و حتی آسیا است.
كارشناسان مي‌گويند اگرچه دولت یازدهم به دنبال نزدیکی با کشورهای قدرتمندتر و مؤثرتر هم باشد، نباید بسترهای قبلی را خراب کند، البته این رفتار به نگاه اشتباه دولت در‌خصوص خلاصه کردن جهان به برخی دولت‌ها باز می‌گردد که بارها نیز مورد نقد قرار گرفته است و در مخالفت وعده دولت روحاني در تعامل مثبت و سازنده با جهان است.

اقتصاد پاشنه آشيل
اما معروف‌ترین وعده انتخاباتی کوتاه‌مدت روحانی، وعده صدروزه او برای گشایش در امور اقتصادی کشور بود که نقدهای زیادی بر آن وارد شد.
روحانی پنجم آذرماه اولین گزارش صدروزه خود را ارائه کرد و به گواهی آمار بیش از ۳۱ درصد زمان گزارش یعنی بیش از ۳۵ دقیقه را صرف انتقاد از دولت گذشته كرد.
همچنين از جمله وعده‌هايي كه روحاني به مردم داد بيمه كردن آنها بود كه البته اين امر با اجراي بيمه سلامت ميسر شد. او گفته بود كه بانک مرکزی را مستقل می‌کند؛ اما رویه این بانک نسبت به گذشته تغییری نکرد و حتی دخالت‌های آن در قیمت دلار در اوایل دولت یازدهم خیلی زود راه بانک مرکزی دولت گذشته را یادآوری کرد.
روحاني از برنامه‌های کوتاه‌مدت و بلند‌مدت برای رفع بیکاری و گرانی سخن گفته بود و وعده داده بود كه بنگاه‎های تولیدی را سه ماهه رونق می‌دهد، اما نه مشکل گرانی در کوتاه‌مدت حل شد و نه بنگاه‎های تولیدی سه ماهه رونق یافتند و نه بازار كار گرم شد. در عين حال وي وعده داده بود كه پول نفت را به جای خرج روزانه دولت، سرمایه‌گذاری می‌کند، اما نشانه‌اي در اين زمينه ديده نشده است.
دولت همچنان نتوانسته است مانع از انزواي بخش خصوصي، تعاوني و كارآفرينان شود و احياي سازمان مديريت كه در برنامه‌هاي دولت بود، هنوز محقق نشده است. تداوم و بازنگري در اجراي قانون هدفمندي يارانه‌ها نيز از جمله برنامه‌هايي است كه دولت روحاني در آن ناموفق بود و برخوردي انفعالي داشت.
مشكل تحريم نفتي از طريق مذاکره با غرب هنوز محقق نشده است و تنها چند قسط از پول‌هاي بلوكه شده ايران دريافت شده است و تکميل پروژه پارس‌جنوبي همچنان عليرغم وعده‌هاي دولت به سرانجام نرسيده است.
در حقيقت دولت به غیر از بحث کنترل تورم، در برخی از رفتارهای اقتصادی مانند نحوه تخصیص و توزیع سبد کالا همچنین فراخوان برای انصراف از یارانه‌ها، خوب عمل نكرد و مهمتر از همه این که دولت هنوز برای حمایت از تولید داخلی، کاهش واردات و حرکت در مسیر تحقق اقتصاد مقاومتی تلاش چندانی از خود بروز نداده است. در بحث افزايش قيمت خودرو دولت جز ناخشنودي واكنشي نشان نداد و كاري عملي نكرد.
حشمت‌الله فلاحت پيشه استاد دانشگاه در اين زمينه گفت: دولت در حوزه اقتصاد به خصوص در بخش عمران و اشتغال عملکرد خوبی نداشت، هنوز بسیاری از طرح‌های عمرانی در شرایط رکود به سر می‌برد و دولت برنامه‌ای برای اجرایی کردن آن ندارد و بودجه‌های لازم به منظور راه‌اندازی این پروژه‌های عمرانی اختصاص نداده است. وي افزود: ضعف در بخش اقتصاد هم کاملاً مشهود است و هنوز در نرخ بیکاری تغییر جدی حاصل نشده و همچنان یکی از مهمترین مشکلات کشور بیکاری و اشتغال است.
این استاد دانشگاه ادامه داد: این در حالی است که دولت با کسری بودجه از بابت ایجاد رونق در بخش اشتغال مواجه نیست چرا که صندوق توسعه ملی، منابع لازم برای ایجاد رونق در این بخش را دارد و این اجازه را هم دولت دارد که از منابع این صندوق برای ایجاد اشتغال استفاد کند و به نوعی یکی از کارویژه‌های این صندوق، توسعه و رشد اشتغال است.

فرهنگ در دوردست
وعده‌هاي دولت در بخش فرهنگي نيز محقق نشد. رئيس‌جمهور گفته بود به رسانه‎ها و مطبوعات آزادی می‌دهد؛ اما دو نشریه منتقد را توقیف شد، از یک روزنامه شکایت شد و تذکرات متعددی به ديگر رسانه‌های منتقد داده شد.
عليرغم وعده دولت هيچ بهبود جدي در صنعت توريسم ديده نمي‌شود و تلاش براي حضور سرمايه‌گذار خارجي حتي در بخش فرهنگي نيز به جايي نرسيده است. برخی رویکردهای دولت در عرصه فرهنگ از ضعف‌های دولت در اين مدت بوده است که مورد مناقشه جدی او با صاحبنظران فرهنگِ حوزه و دانشگاه شد.

سياست به همراه تغييرات اتوبوسي
از جمله وعده‌هاي روحاني تشكيل کابینه فراجناحی بود اما قریب به اتفاق انتصابات او از یک جناح صورت گرفته است و بيشتر اصلاح‌طلبان و كارگزاران در كابينه او حاضر شدند و جاي خالي اصولگرايان در اين كابينه به چشم مي‌خورد. وي گفته بود با تغییرهای اتوبوسی مدیران مخالفت می‌کند؛ اما هنوز چند ماهی از دولتش نگذشته بود که رقم انتصابات اعداد هزار و دو هزار را درنوردید و به سادگي بسياري افراد بدون دليل از جايگاه خود بر كنار شدند.
سکینه عمرانی، نماینده مردم اصفهان در مجلس شوراي اسلامي با اشاره به اينكه برخی از عزل و نصب‌ها در برخی نقاط بی‌سابقه بوده در اين‌باره گفت: این اقدامات نه كمكي به پيشبرد امور كرد بلكه روند اجرایی را نيز دچار اختلال كرد، چرا كه تا نیروهای جدید بیایند و شروع به کار کنند مقدار زیادی از وقت دولت گرفته شد.
وي با بيان اينكه این تغییرات در برخی ادارات تا سطوح پایین هم کشیده شد خاطرنشان كرد: فکر نمی کنم این خوب باشد، تا جایی که در بین مردم هم این انتظار رخ داده که چرا با وجود تغییر دولت فلان مدیر مربوطه هنوز برسرکار است و عوض نشده است. عمراني افزود: ما درعمل شاهد این کلید نبوده‌ایم و بیشتر "داس" را در این تغییرات دیده‌ایم. تكيه روحاني بر شايسته‌سالاري موضوع ديگري بود كه مردم به آن چشم اميد داشتند اما انتصابات او در تيتر يك رسانه‌ها جاي گرفت. روحاني كه از سفرهاي استاني احمدي ن‍ژاد انتقاد مي‌كرد خود اين سفرها را ادامه داد.
دولت يازدهم كه سياست انتقاد شديد از دولت دهم را در پيش گرفته بود اكنون كه سكان اجرايي را در دست گرفته است متوجه شده كه اداره دولت كار بسيار سنگين و دشواري است. دولت يازدهم بسياري از اقدامات دولت گذشته را نقد و نفي كرد. اما يكسال كار اجرايي تاقت فرسا و سنگين اكنون بايد دولت تدبير و اميد را متوجه كرده باشد كه دولت گذشته هم و دولت‌هاي گذشته هم در زمان خود براي اين كشور كار كردند. 

https://siasatrooz.ir/vdchxkn6.23n6mdftt2.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی

علی
سلام مطلب خوبی بود. فقط طاقت فرسا رو در پاراگراف آخر با "ت" نوشتید.
جمعي از كار كنان رسمي كار گري بهزيستي استان ايلام
گريزي بر مشكل حل‌نشده‌اي به نام كاركنان رسمي كارگري (بهزيستي) اداراتدولتي
اكنون «اميد» به «تدبير» دكتر روحاني است
بيش از یکسال از نوشتن نامه نخست به ریاست جمهوری، مسئولان استانی و نمایندگان مجلس می گذرد. نامه ای که هنوز هم بسیاری از نویسندگانش امیدوار به رسیدن جوابش هستند. برای بسیاری از آنها باور کردنی نیست مردی میانه اندام و همیشه در سفردولتهای نهم و دهم که براساس آمار، گیرنده بیشترین در خواستها و نامه های مردمی در عمر پربرکت نظام جمهوری اسلامی بوده است و در مدت صدارتش در خیابان پاستور هیچ نامه ويا درخواست به حقی را بی پاسخ نگذاشته هنوز جواب نامه آنها را نداده است .
آنها جمعی از کارکنان رسمی کارگری نهادهای دولتی استان ایلام هستند که حالا با نگرانی روزهای واپسین باقیمانده از عمر دولت دهم را می شمارند. روزهایی که هرچند هر ساعتش برای بیشتر شهروندان ایرانی آبستن خبری از حل مشکلات استخدام در ارگانهای دولتی، اجرای طرحهای حمایتی ازقشرهای مختلف و انجام برنامه های معطل مانده در دولتهای قبلی است اما هنوز با وجود اجرای طرحهایی نظیر خدمات کشوری و ساماندهی شرکتهای خدماتی و کارگران شرکتی برای این قشرمژده ای نداشته است .
این کارکنان را که هنوز امیدوار به حل مشکلات خود به دست گره گشای دکتر محمود احمدی نژاد هستند؛ در آیین نامه استخدام ادارات دولتی به نام مستخدمین رسمی – کارگری می شناسند.
این افراد با مدارک تحصیلی از دیپلم تا کارشناسی ارشد حالا سالهاست در تبعیضی آشکار نسبت به همکاران خود که تنها با تفاوتی موسوم به مستخدمین رسمی کارمندی در ادارات دولتی مشغول بکارند نه حق تاهل می گیرند و نه فوق العاده برای بدی آب و هوا، نه حق تحصیلات به آنان پرداخت می شود و نه از مزایای محرومیت مناطق جنگی استفاده می‌کنند.
این محرومیت و تبعیض در حالی انجام می شود که تنها اختلاف بین آنان و همکارنشان در استفاده از نقل کارگری و کارمندی است و البته وقتی پای درد دلشان می نشینی احساس می کنی در این میان حتی حرمت کلمه در کارگر هم که عطر و بوی بوسه پیامبر مهربانی (ص ) را با خود دارد نیز بر دردهایشان می افزاید.
آنان که در دوران دفاع مقدس مرزدارانی غیور بوده و بسیاری از آنان از خانواده های معظم شهدا و جانبازان و ایثارگرانند در تمام این سالها دم فرو بسته اند و تبغیض آشکار بین آنها و همکارانشان سبب شده با مسایل و مشکلات مالی بسیار دست و پنجه نرم کنند.
تلخی این تبعیض و تناقض آشکار آنجا روشن می شود که در هنگام پرداخت عیدی بر خلاف روند محاسبه این مزیت بر اساس قانون کارو برای کارگران از منظر سازمان دولتی متبوع خود آنان کارمند محسوب شده و همانند کارمندان رسمی عیدی دریافت می کنند .
این وضعیت آنها را شبیه ضرب المثل معروف می کندکه (یا مرغ باش بپر، یا شتر باش و ببر!!!) نگاهی به فراوانی این افراد در نهادهایی نظیر بهزیستی ، تربیت بدنی نیز حکایت از نبود نگاه کارشناسی شده به وضعیتهای استخدامی آنان در احکامشان است و وجود این جایگاه دوگانه کارمندی رسمی و کارگری رسمی در این نهادها تا حدودی غیر منطقی و نیازمند تجدید نظر می دهد.
این در حالی است که احکام کارگزینی این کارکنان رسمی – کارگری از نظر مزایای مندرج و مزایای جانبی با قانونهای خدمات مدیریت کشوری و قانون کار همخوانی نداشته و در راستای تحقق شعار عدالت گستری دولت نهم و دهم نیازمند بازنگری ویژه است.
آنان که تا پیش از اجرای قانون خدمات کشوری امیدوار به رفع این تبعیضها و بهره گیری از مزیتهای قانونی خود نظیر حق تاهل و غیره بودند از حل نشدن این اجحاف در حق خود و دیگر همکارنشان دلسرد شده و حالا تمام امیدشان به رییس جمهوری منتخب است. تا خواسته ای که تنها در چند کلمه خلاصه می شود تا حق قشری نه چندان کم جمعیت در جامعه نیز از حقوق قانونی خود که همان حق تاهل، بدی آب و هوا ، محرومیت مناطق جنگی ، حق تحصیلات دانشگاهی و سختی کار است و به همکارانشان پرداخت می شود بی بهره نما نند و یا خواهان تبدیل وضعیت به خدمات کشوری اعم از رسمی کشوری یا پیمانی هستند.
همانگونه كه در بالا ذكر شد تأمين نيروي انساني ادارات دولتي و سازمان‌هاي وابسته به روش‌هاي مختلف از جمله بكارگيري كاركنان رسمي كارگري صورت مي‌گيرد. اين در حالي است كه بخشي از اين مجموعه معلق نتوانسته‌اند جاي خود را نه در بين كاركنان پيماني و نه رسمي كشوري پيدا كنند.
از طرفي عليرغم پيگيري‌هاي متعدد جمع كثيري از اين قشر زحمتكش از طريق ارسال نامه به رياست محترم جمهوري، جناب دكتر احمدي‌نژاد، مسئولان استاني و نمايندگان محترم استان در مجلس شوراي اسلامي و همچنين انعكاس مشكلات خود از طريق رسانه‌هاي محلي، نشريات سراسري و خبرگزاري‌ها، متأسفانه تاكنون هيچگونه اقدامي در اين زمنيه صورت نگرفته است.
اكنون با توجه به روي كار آمدن دولت تدبير و اميد و انتخاب شخصيت فرهيخته و مورد اعتماد ملت، جناب دكتر روحاني، اين مجموعه اين بار چشم اميد خود را به ايشان دوخته‌اند تا با تدبير خويش و با بهره‌گيري از درايت و نگاه واقع‌بينانه، مشكل‌شان به پايان برسد و اين دغدغه‌ي روزمره دست از سر زندگي‌شان بردارد.
در اين راستا، دبير جامعه اسلامي كارمندان استان ايلام با اشاره به زحمات بي‌بديل اين مجموعه خاطرنشان كرد: بهره‌گيري از حقوق قانوني و مزيت‌هايي كه اين دسته از كاركنان دولت از آن محروم هستند از جمله حق تأهل، بدي آب و هوا، حق مدارج دانشگاهي و سختي كار بايد براي آن‌ها اجرايي گردد.
سيد خليل سجادي در ادامه تبديل وضعيت اين كاركنان را به خدمات كشوري اعم از رسمي كشوري و پيماني خواستار شد و اضافه كرد: كاركناني كه در اين شرايط قرار مي‌گيرند( رسمي كارگي) مدارك تحصيلي و به ويژه مدارك دانشگاهي هيچ‌گونه تأثيري در ارتقاء جايگاه اداري و حقوق و مزاياي دريافتي آن‌ها ندارد كه اين موضوع نيز به تنهايي اجحاف در حق اين قشر به شمار مي‌رود.
وي همچنين افزود: كارگران رسمي كارگري خدماتي مورد بحث با هر گروهي كه استخدام مي‌شوند بدون كسب گروه جديد در طول دوران خدمت خويش با همان گروه استخدامي بازنشست مي‌شوند كه اين قانون نيز بايد مورد بازبيني و تغيير قرار گيرد.
دبير جامعه اسلامي كارمندان استان ايلام در پايان ابراز اميدواري كرد: با توجه به ضرورت حمايت مسئولان ذيربط از اين قشر خدمتگزار مشكلات مطرح شده در آينده‌اي نه چندان دور حل شود
جمعي از كار كنان رسمي كار گري بهزيستي
جمعي از كار كنان رسمي كار گري ادرات دولتي نظير بهزيستي .... ......


نامه اي به نمايندگان محترم مردم در مجلس شوراي اسلامي
سلام عليكم

احتراما به استحضار ميرساند كه طرح تبديل وضعيت كار كنان رسمي كار گري به رسمي كشوري يا پيماني در مورخ ۱۳۹۲/۹/۲۰روز چهارشنبه به تصويب نمايندگان محترم مجلس رسيده و طي شماره ۱۶۲ اعلام وصول گرديد و طرح فوريت دار شده و هم اكنون در كمسيون اجتماعي مجلس در دست بررسي است.

انتظار ما كار كنان رسمي كار گري ادرات دولتي نظير بهزيستي از شما و ساير نمايندگان محترم مردم درخانه ملت آوردن طرح مذكور به صحن علني مجلس و با همت وتلاش شما عزيزان به تصويت نهايي رساند ن طرح تبد يل وضعيت كار كنان رسمي كار گري ادرات دولتي نظير بهزيستي به رسمي كشوري يا پيماني است ما كار كنان رسمي كار گري ادرات دولتي نظيربهزيستي از هر دو قانون استخدام محروم هستيم ۱- قانون خدمات كشور ۲- قانون كار محروم هستيم نه كار گر هستيم نه كار مند از هر دو قانون محروم هستيم در واقع ضرب المثل معروف شتر مرغ اميداست كه بتوانيد ماراه از اين مظلوميت نجات دهيد در پايان از كليه نمايندگان محترم مردم در مجلس شواري اسلامي در خواست كمك داريم كه باراي موافق خود طرح تبديل وضعيت كار كنان رسمي كار گري به رسمي كشوري يا پيماني به تصويب نهايي برسانند باكمال تشكر فراوان جمعي از كار كنان رسمي كر گري ادرات دولتي نظير بهزيستي ........
جمعي از كار كنان رسمي كار گري بهزيستي استان آذربايجان شرقي
جمعي از كار كنان رسمي كار گري ادرات دولتي استان آذربايجان شرقي نظير بهزيستي …. ……
نامه اي به نمايندگان محترم مردم استان آذربايجان شرقي در مجلس شوراي اسلامي جناب آقايان محمد حسين فرهنگي – مسعود پزشكيان -عليرضا منادي سفيدان – مير هادي قره سيد – رضارحماني – محمد اسماعيل سعيدي – دهقان اللهوردي غلام حسن شيري محمد باقر بناب – غلام رضا نوذري – محمد حسين نژاد – مهدي دوات گر – محمد علي مددي – سيد بهلول حسيني – ارسلان فتحي پور -عباس فلاحي باباجان -علي علي لو و سر كار خانم ها شهروزافخمي – مهناز بهمني نمايند گان محترم مردم استان آذربايجان شرقي در مجلس شوراي اسلامي
سلام عليكم
احتراما به استحضار ميرساند كه طرح تبديل وضعيت كار كنان رسمي كار گري به رسمي كشوري يا پيماني در مورخ ۱۳۹۲/۹/۲۰روز چهارشنبه به تصويب نمايندگان محترم مجلس رسيده و طي شماره ۱۶۲ اعلام وصول گرديد و طرح فوريت دار شده و هم اكنون در كمسيون اجتماعي مجلس در دست بررسي است.
انتظار ما كار كنان رسمي كار گري ادرات دولتي نظير بهزيستي استان آذربايجان شرقي از شما و ساير نمايندگان محترم مردم درخانه ملت آوردن طرح مذكور به صحن علني مجلس و با همت وتلاش شما عزيزان به تصويت نهايي رساند ن طرح تبد يل وضعيت كار كنان رسمي كار گري ادرات دولتي نظير بهزيستي به رسمي كشوري يا پيماني است ما كار كنان رسمي كار گري ادرات دولتي نظيربهزيستي از هر دو قانون استخدام محروم هستيم ۱- قانون خدمات كشور ۲- قانون كار محروم هستيم نه كار گر هستيم نه كار مند از هر دو قانون محروم هستيم در واقع ضرب المثل معروف شتر مرغ اميداست كه بتوانيد ماراه از اين مظلوميت نجات دهيد در پايان از كليه نمايندگان محترم مردم در مجلس شواري اسلامي در خواست كمك داريم كه باراي موافق خود طرح تبديل وضعيت كار كنان رسمي كار گري به رسمي كشوري يا پيماني به تصويب نهايي برسانند باكمال تشكر فراوان جمعي از كار كنان رسمي كر گري ادرات دولتي استان آذربايجان شرقي نظير بهزيستي
جمعي از كار كنان رسمي كار گري بهزيستي استان خوزستان
نامه ای به نمایندگان محترم مردم خوزستان در مجلس شورای اسلامی
جناب آقایان:

سید شریف حسینی- ناصر سودانی -شکر خدا موسوی -حبیب آقاجری -سید راضی نوری – سید محمد سادات ابراهیمی -اسماعیل جلیلی -عباس پایی زاده پالنگان -شمس الله بهمنی عبدالله سامری -عبدالله تمیمی -ناصر صالحی نصب- جواد سعدون زاده محمد- سیعد انصاری -سید حسین درویش پور- صید عیس دارابی -و محمد باقرشریعتی
سلام و درود خدا بر شما نمایندگان دلسوز مردم در خانه ملت

احتراماً همانطوریکه مستحضرید جمعی از کارکنان سازمان بهزیستی کشور بصورت رسمی کارگری مشغول وظیفه هستند و تعدادی از این کارکنان همانند کارکنان رسمی و پیمانی در سالهای اخیر توانسته اند ادامه تحصیل داده و مدارک دانشگاهی از قبیل کاردانی ، کارشناسی و کارشناسی ارشد را کسب نمایند و در حال حاضر در ستاد و شهرستانها به عنوان یک نیروی با تجربه البته با ابلاغ، انجام وظیفه می نمایند. این در حالی است که: اولاً کارکنان رسمی و پیمانی توانسته اند از حقوق و مزایای مدرک خود برخوردار شوند در حالیکه نیرویهای رسمی کارگری بدلیل نوع استخدامشان از این مزایا بهره‌مند نبوده و تاکنون نیز هیچ تغییری در احکام آنها لحاظ نگردیده است، ثانیاً طبق قانون کار می بایست احکام آنان تا گروه ۲۰ اعمال شود که متأسفانه چنین اتفاقی رخ نداده و حتی کارکنان رسمی کارگری با مدرک کارشناسی نیز حداکثر تا گروه ۱۰ در احکامشان لحاظ شده است، ثالثاً از مزایای سختی کار در ماده ۳۶ تبصره یک قانون کار پیش بینی شده نیز برخوردار نیستند، رابعاً پاداش عیدی کارکنان موصوف که طبق قانون کار می بایست حداقل دوبرابر تا حداکثر ۳ برابر حقوق پایه پرداخت شود ولی به میزان کارکنان رسمی کشوری به آنان پرداخت می شود، خامساً کارکنان رسمی کارگری نه مانند کارکنان خدمات کشوری هستند و نه مانند کارکنان تابعه قانون کار که از هردو قانون محروم هستند به مصداق ضرب المثل معروف شتر مرغ .
مزید استحضار است اینکه تمامی کارکنان رسمی کارگری بالای ۱۸ سال داشته اند و با توجه به اخذ مدارک دانشگاهی تعدادی از آنها در صورت تبدیل وضعیت می توانند به عنوان یک نیروی با تجربه و تحصیل کرده در پستهای حساس سازمانی خدمت کرده و در کنار آن از حقوق و مزایای آن نیز برخوردار شوند. ضمناً با عنایت به اینکه در حال حاضر جذب و استخدام نیروی انسانی جدید محدود گردیده است در صورت تبدیل وضعیت این افراد وضعیت نیروی انسانی بهزیستی نیز بهبود خواهد یافت.
شایان ذکر است تبدیل وضعیت این کارکنان برای دولت بار مالی نداشته و حتی در بعضی از موارد پرداخت اضافه کار که هم اکنون سازمان بابت اضافه کاری کارکنان رسمی کارگری ۲۳ درصد سهم کارفرما می‌پردازد در صورت تحقق این امر طبق قانون کشوری پرداخت ۲۳درصد کارفرما حذف خواهد شد.
علی ایحال با توجه به مطالب مطروحه و با عنایت به اینکه طرح یک فوریتی تبدیل وضعیت کارکنان به رسمی کشور در تاریخ ۹۲/۹/۲۰به تصویب مجلس شورای اسلامی رسیده و طی شماره ۱۶۲ اعلام وصول گردیده و طرح فوریت دار شده و هم اکنون این طرح در کمیسیون اجتماعی مجلس در حال بررسی بوده و بزودی جهت تصویب نهایی به صحن علنی مجلس خواهد آمد، لذا استدعا داریم با نگاه پرمهر و با رأی مثبت خود در تصویب این طرح که موجب رضای حق تعالی و خرسندی و احقاق حق کارکنان رسمی کارگری گردیده. ضمناً کارکنان رسمی کارگری بهزیستی حوزه انتخابیه جنابعالی هم واجد این مشکل هستند. پیشایش مراتب تشکر و قدردانی خود را از همکاری و عنایت جنابعالی ابراز نموده از خداوند سبحان عزت و سرافرازی و سلامتی جنابعالی و تمامی نمایندگان دلسوز مجلس شورای اسلامی را مسئلت می نماییم.باتشکر کار کنانرسمی کارگری بهزیستی استان خوزستان
جمعي از كار كنان رسمي كار گري بهزيستي
نامه ای خطاب به نامزدهای انتخابات دهمین دوری مجلس شورای اسلامی که در زمان مجلس نهم معطل مانده است ودر بلا تکلیفی بسر می بردا مید است که شعار انتخاباتی شماعزیران قراربگیرد وبه درستی انجام شود جهت رضای خداوند تبارک تعالی و پیروزی شما عزیزان در این عر صه مهم مارا از شیر مرغ بودن رها کنید {نامه ای (طرح تبدیل وضعیت کار کنان رسمی کار گری ادارات دولتی نظیر بهزیستی به رسمی کشوری )که سه سال است پشت درهای بسته مجلس خبری ازش نسیت و بلا تکلیف است } نامه ای به کلیه نمایندگان محترم مردم در سراسر کشور باعرض سلام خسته نباشیدخداقوت نمایندگان محترم مردم در خانه ملت طرح تبدیل وضعیت کار کنان رسمی کار گری ادارات دولتی روز چهارشنبه مورخ۱۳۹۲/۹/۲۰به تصویب نمایند گان محترم مجلس رسید و طرح مذکور فوریت دارشد وطی شماره ۱۶۲اعلام وصول گردیید و توسط رئیس جلسه وقت جناب آقای دکتر محمدرضا باهنر به کمسیون اجتماعی مجلس ارجاع گردید جهت بررسی لذا در مورخ ۱۳۹۴/۳/۳۱نایب رئیس کمسیون اجتماعی مجلس جناب آقای عمران علی محمدی در رسانه های خبری اعلام کرد که کمسیون اجتماعی مجلس طر ح تبد یل وضعیت نیروهای رسمی کار گری ادارات دولتی نظیر بهزیستی به رسمی کشوری تصویب کرد و طرح مذکور در روزهای آیند ه به صحن علنی مجلس خواهد آمد و آقای عمران علی محمدی عنوان کرد دولت مخالف این طرح نسیت چون بار مالی برای دولت ندارد نیروهای رسمی کار گری در بدنه دستگاه دولتی در حا ل انجام کار هستند از رئیس محترم مجلس از کلیه طراحان طرح تبدیل وضعیت کار کنان رسمی کار گری ادارات دولتی از رئیس محترم کمسیون اجتماعی مجلس از کلیه نماینده گان محترم سراسر کشور در مجلس شورای اسلامی عاجزانه خواستاریم طرح مذکور به صحن علنی مجلس شورای اسلامی بیاورند و بارای موافق (مثبت)طرح مذکور در صحن علنی مجلس به تصویب نهایی برسانیدجهت رضای خداوند تبارک تعالی ما کار کنان رسمی کار گری ادارات دولتی از هر دو قانون استخدامی محروم هستیم نه تابع قانون کار هستیم نه قانون خدمات کشور ضرب المثل معروف شتر مرغ ت قبلااز همکاری شما صادق ترین افراد کمال تقدیر تشکر داریم جمعی از کار کنان رسمی کار گری بهزیستی
جمعي از كار كنان رسمي كار گري بهزيستي
بسمه تعالي
جناب آقاي دكتر انوشيروان محسني بند پي
رياست محترم سازمان بهزيستي كل كشور
باعرض سلام وادب احترام
جناب آقاي دكتر انسانهاي زيادي براريكه هاي قدرت نشستند ولي هر گز نامي از آنها در تاريخ نيست ولي آنان كه تقوا اللهي را پيشه خود ساختن و تحول بنيادي در جامعه ايجاد كردند انگشت شمارند از شما عاجزانه در خواست داريم فرياد رس جامعه هدف و كار كنان بهزيستي باشيد سالهاست كه كار كنان رسمي كار گري بهزيستي سراسر كشور به اميد تبديل وضعيت چشم به قلم هاي شما دوخته اند اما دريغ از كوچكترين تحولي از خداوندمنان مي خواهيم كه شمارا در تمام اهداف ياري نمايد تا ياريگر همه همكاران باشيد انشالله كه پاسخ مثبتي از شما دريافت نمائيم
از طرف جمعي از كار كنان رسمي كار گري بهزيستي
جمعي از كار كنان رسمي كار گري بهزيستي
نصراللهی تأکید کرد:

احقاق حقوق طرح تبدیل وضعیت کارکنان رسمی کارگری به رسمی کشوری را پیگیری خواهم کرد

فرماندار اسبق شهرستان‌های ملکشاهی و مهران گفت: در صورت راهیابی این برادر و خادم کوچکتان به مجلس شورای اسلامی پیگیر طرح تبدیل وضعیت کارکنان رسمی کارگری ادارات دولتی ازجمله بهزیستی، تربیت‌بدنی و سایر به رسمی کشوری یا پیمانی خواهم شد.

به گزارش ایل نصر، عباس نصراللهی امشب در جمع هزاران نفر مردم ایلام اظهار کرد: در صورت راهیابی به مجلس شورای اسلامی پیگیر طرح تبدیل وضعیت کارکنان رسمی کارگری ادارات دولتی نظیر بهزیستی، تربیت‌بدنی و سایر به رسمی کشوری یا پیمانی خواهم شد.

وی افزود: جمعی از کارکنان به‌صورت رسمی کارگری و مشغول وظیفه هستند و تعدادی از این کارکنان همانند کارکنان رسمی و پیمانی در سال‌های اخیر توانسته‌اند ادامه تحصیل داده و مدرک دانشگاهی از قبیل کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد را کسب نمایند و در حال حاضر به‌عنوان یک نیروی با تجربه در حال انجام‌وظیفه‌اند.

این نامزد دهمین دوره مجلس شورای اسلامی حوزه شمالی استان ایلام در ادامه تصریح کرد: این مشکلات به وجود آمده در حالی است که کارکنان رسمی و پیمانی توانسته‌اند از حقوق و مزایای مدرک خود برخوردار شوند درحالی‌که نیروهای رسمی کارگری به دلیل نوع استخدامشان از این مزایا بهره‌مند نبوده و تاکنون هیچ تغییری در احکام آن‌ها لحاظ نگردیده است.

وی ادامه داد: بر اساس قانون کار می‌بایست احکام آن‌ها تا گروه 20 اعمال شود که متأسفانه چنین اتفاقی رخ نداده است و حتی کارکنان رسمی کارگری با مدرک کارشناسی نیز حداکثر تا گروه 10 در احکامشان لحاظ شده است.

معاون اسبق اجرایی اتباع کل وزارت کشور خاطرنشان کرد: نیروهای رسمی کارگری از مزایای سختی کار در ماده 36 تبصره یک قانون کار پیش‌بینی‌شده نیز برخوردار نیستند و پاداش عیدی کارکنان مذکور که طبق قانون کار می‌بایست حداقل تا حداکثر 3 برابر حقوق پایه پرداخت شود ولی به میزان کارکنان رسمی کشوری به آن‌ها پرداخت نمی‌شود که باید حداقل تا 2 برابر یا 3 برابر حقوق پایه پرداخت شود درحالی‌که به میزان کارکنان رسمی کشوری به آن‌ها پرداخت می‌شود.

نصراللهی تأکید کرد: کارکنان رسمی کارگری نه مانند کارکنان خدمات کشوری هستند و نه مانند کارکنان تابعه قانون کار که از هر دو قانون محرم هستند به مصداق ضرب‌المثل شترمرغ است.

وی یادآور شد: در صورت تبدیل وضعیت این عزیزان خدمت گذار وضعیت نیروی انسانی ادارات دولتی نظیر بهزیستی، تربیت‌بدنی و سایر نیز بهبود خواهد یافت.

این نامزد دهمین دوره مجلس شورای اسلامی حوزه شمالی استان ایلام متذکر شد‌: تبدیل وضعیت این کارکنان برای دولت هیچ‌گونه بار مالی در بر نخواهد داشت چراکه استخدام جدیدی نیست و حتی در بعضی از موارد ازجمله پرداخت اضافه‌کار که هم‌اکنون سازمان بابت اضافه‌کاری کارکنان رسمی 23 درصد سهم کارفرما می‌پردازد در صورت تحقق این امر 23 درصد سهم کارفرما حذف خواهد شد.

وی گفت: علی ایحال با توجه به مطالب مطروحه و با عنایت به اینکه طرح یک فوریتی تبدیل وضعیت کارکنان به رسمی کشوری در تاریخ 20 آذر 92 به تصویب مجلس شورای اسلامی رسیده است و طی شماره 162 اعلام وصول گردیده و طرح فوریت دار شده و هم اکنون این طرح در کمیسیون اجتماعی مجلس در حال بررسی بوده و بزودی جهت تصویب نهایی به صحن علنی مجلس خواهد آمد.

نصراللهی در پایان بار دیگر تاکید کرد: در صورت راهیابی این برادر و خادم کوچکتان به مجلس شورای اسلامی پیگیر طرح تبدیل وضعیت کارکنان رسمی کارگری ادارات دولتی از جمله بهزیستی، تربیت بدنی و سایر به رسمی کشوری یا پیمانی خواهم شد.

انتهای پیام/
جمعي از كار كنان رسمي كار گري بهزيستي
رياست محترم ديوان عدالت اداري كشور
سلام عليكم
احتراما به استحضار ميرساند ما كاركنان رسمي كار گري بهزيستي از هر دو قانون كار و خدمات كشوري محروم هستيم حقوق و مزايا ما از بند ((و)) تبصره 19 اداره كل خزانه دريافتم ميكنيم، اما در احكام كار گزيني ما نه مثل همكاران قانون كاريم نه مثل همكاران خدمات كشوري نه مثل همكاران قرارداد معين این سوال برای همه ما كاركنان رسمي كار گري بهزيستي پیش آمده که ما واقعاً چه نوع استخدامی هستیم؟

نه مثل کارگران مشمول قانون کاریم و نه مانند همکاران خدمات کشوری! نه مثل همكاران قرار داد معين لازم به ذكر است كه ماها داراي مدرك كارشناسي و بالاتر مترتبط با كار بهزيستي هستيم اما هيچ پست سازماني نداريم فقط با ابلاغ انشايي مشغول به خدمت در پستهاي حاكميتي هستيم بدون دريافت مزاياي پستي كه در آن كار ميكنيم.

مسئولين بايد به اين امر توجه داشته باشند كه ما كارگر شركتهاي خدماتي ويا كارخانه جات نيستيم بلكه به استخدام سازماني كاملا دولتي در آمدايم از حضرتعالي عاجزانه خواستاريم كه از رياست محترم بهزيستي كل كشور بخواهيد اين مشكل مهم حل كنند(تبديل وضعيت از رسمي كار گري به رسمي كشوري ياپيماني ).

باتقدير تشكر فراوان از طرف جمعي از كار كنان رسمي كار گري بهزيستي