چهارشنبه ۹ مهر ۱۳۹۳ - ۰۱:۳۹
کد مطلب : 89382

بمب‌هاي اتمی اسرائیل بدون نظارت

بمب‌هاي اتمی اسرائیل بدون نظارت

زرادخانه‌هاي اتمی رژیم صهیونیستی همچنان بدور از چشم سازمان‌های هسته‌اي بین‌المللی و ناظر، در حال انباشت کلاهک‌هاي اتمی هستند و هیچ نهادی از طرح بررسی و بازدید و یا حتی پیوستن این رژیم به پیمان جهانی ضد تسلیحات اتمی پشتیبانی نمی‌کند.
اخیرا برخی از کشورهای عربی طرحی مبنی بر بررسی زرادخانه‌هاي اتمی این رژیم را ارائه دادند که با عدم حمایت کشورهای امریکا و اروپایی این طرح ناکام ماند و این رژیم اشغالگر و جنایتکار همچنان بدون هر نظارتی به فعالیت‌هاي نظامی اتمی خود ادامه مي‌دهد.
اما نکته‌اي در این مورد را مي‌بایست به طلایه‌داران دموکراسی در غرب تذکر داد که این نوع برخورد دوگانه منجر به نابودی دموکراسی و عدم اطمینان ملت‌های جهان به سازمان‌های بین‌المللی مي‌شود.
این طرح مذکور در اجلاس سالانه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مطرح شد که مي‌بایست ۱۶۲ کشور نظر خود را به عنوان عضو با رای ارائه مي‌دادند. در این طرح غیر‌الزام‌آور از رژیم جنایتکار اسرائیل خواسته شده بود به پیمان جهانی ضد تسلیحات اتمی بپیوندد.
اما نگارندگان این طرح دلسردی خود را نسبت به عدم پیشرفت منع سلاح‌هاي اتمی در خاور میانه ابراز داشته‌اند و در مقابل دولت واشنگتن و اصلی‌ترین همپیمان رژیم صهیونیستی با ایراد بهانه غیر‌سازنده بودن این طرح با آن مخالفت کرده و مانع از به تصویب رسیدن قطعنامه‌اي در این زمینه شد.
از بین ۱۶۲ کشور تنها ۴۵ کشور رای موافق و ۵۸ کشور رای مخالف دادند. گفتنی است که دیگر اعضا یا در این رای‌گیری حضور نداشتند و یا رای ممتنع دادند. برخی رسانه‌هاي غربی و البته وابسته به صهیونیست بین‌الملل اعلام کردند که نتیجه این رای‌گیری مناسب‌تر از نتایج آرای دوره‌هاي قبل است.
نکته‌اي که بسیار قابل‌توجه است فعالیت حامیان و همپیمانان رژیم صهیونیستی در این اجلاس برای جلب نظر دیگر اعضا و بدست آوردن رای مخالف بیشتر در برابر ارائه‌دهندگان این طرح این قطعنامه بود. اهمیت این مخالفت‌ها با طراحان این طرح در قضیه اختلاف نظرات بین همپیمانان و اعضای گروه ائتلاف علیه داعش و تفاوت سلیقه در مورد سلاح‌هاي اتمی رژیم صهیونیستی بود.
یعنی پیشنهاد‌دهندگان این قطعنامه همان اعضای ائتلاف علیه داعش با امریکا هستند که بر خلاف تصورشان واشنگتن به شدت در برابر این پیشنهاد ایستاد و مانع از وارد آمدن صدمه‌اي به اسرائیل شد.
شاید باید اینگونه بیان کرد که رژیم صهیونیستی دارای تنها زرادخانه اتمی در منطقه است که این مطلب یک تهدید جدی برای اعراب محسوب مي‌شود. علی‌رغم اینکه رژیم صهیونیستی بارها و بارها از امضای قرارداد منع گسترش سلاح اتمی یا همان ان‌پی‌تی سرباز زده و جمهوری اسلامی ایران و برخی از کشورهای منطقه نیز همواره این اقدامات رژیم کودک‌کش صهیونیستی را محکوم کرده‌اند ولی همچنان امریکا و شرکای اروپایی‌اش از تقویت سیستم هسته‌اي صهیونیست‌ها حمایت مي‌کنند.
در مقابل امریکا فعالیت‌های صلح‌آمیز هسته‌اي ایران را یک خطر بزرگ دانسته و همواره با اعمال تحریم‌هایی غیر‌قانونی سعی در اعمال فشار برای پایان گرفتن فعالیت‌های غیر‌نظامی جمهوری اسلامی مي‌شود. این تهدیدات و فشارها در حالی صورت می‌گیرد که فعالیت‌های هسته‌اي جمهوری اسلامی زیر نظر ان‌پی‌تی بوده و ایران یکی از اعضای خود خواسته عضویت در ان‌پی‌تی مي‌باشد.
سال ۲۰۱۰ کشور مصر طرحی را مبنی بر برگزاری کنفرانس بین‌المللی با عنوان خاورمیانه عاری از سلاح‌هاي کشتار‌جمعی ارائه داد که با موافقت و استقبال کشورهای قدرتمند جهانی نیز روبرو شد. ولی در اقدامی غیر‌قابل پیش‌بینی امریکا در اواخر سال ۲۰۱۲ میلادی اعلام کرد که این نشست در تاریخ مقرر برگزار نخواهد شد.
یکی از مقامات وزارت امور خارجه کاخ سفید سفید چندی پیش اظهار داشت که همکاران وی در دولت امریکا چهار سال پیش که این طرح پیشنهاد شد هیچ کسی در کاخ سفید آنرا جدی نگرفته بود.
انگلیسی‌ها نیز البته اعلام کرده‌اند که این اجلاس تا پایان سال‌جاری میلادی برگزار خواهد شد ولی با تغییراتی که مورد توافق با کشورهای منطقه باشد. انگلیسی‌ها این طرح را اقدامی بزرگ و مهم دانسته و اجرایی شدن آن‌ را شامل مرور زمان و توافق همگانی اعلام کرده‌اند.
در این رابطه زمانی که اظهار‌نظرات را مطالعه مي‌کنیم رویکرد خرید زمان توسط غرب برای رژیم صهیونیستی به راحتی قابل مشاهده است.
و نکته پایانی و نتیجه‌گیری اینکه از دیدگاه همپیمانان اسرائیل، رژیم صهیونیستی به عنوان بازوی اجرای هرج و مرج و فتنه غرب و امریکا در منطقه هیچگاه نمی‌بایست اهرم ایجاد رعب و وحشت اعراب که همان سلاح‌هاي اتمی باشد را از دست بدهد.

عماد نجار

https://siasatrooz.ir/vdcj8teo.uqehozsffu.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی