دوشنبه ۹ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۰:۵۷
کد مطلب : 93487
ديپلمات آلماني از جنايت هولناك واشنگتن پرده برداشت

حمله هسته‌اي آمريكا به افغانستان

حمله هسته‌اي آمريكا به افغانستان

عدم محاكمه آمريكا به جرم استفاده از سلاح هسته‌اي عليه مردم ژاپن موجب استمرار سياست بهره‌گيري از بمب اتمي از سوي اين كشور گرديده چنانكه مشاور صدراعظم پیشین آلمان در گفت‌‌وگو با یکی از نشریات این کشور گفت که آمریکا استفاده از سلاح هسته‌ای در افغانستان را در میان گزینه‌های خود قرار داده بود.
دیپلمات اسبق آلمانی گفت که آمریکا آمادگی داشت تا پس از حمله به مرکز تجارت جهانی در نیویورک و پنتاگون در واشنگتن، از تسلیحات هسته‌ای در جنگ افغانستان استفاده کند.
«میشائیل اشتاینر» که در زمان صدراعظمی «گرهارد شرودر» مشاور وی بود در گفت‌وگو با نشریه آلمانی‌ «اشپیگل» گفت که دولت «جرج‌ بوش» رئيس‌جمهور پیشین آمریکا استفاده از سلاح هسته‌ای در جنگ افغانستان را یکی از گزینه‌های مورد ‌نظر خود در پاسخ به حملات ۱۱ سپتامبر قرار داده بود. وی در این باره گفت که آمریکا استفاده از تسلیحات هسته‌ای را مد نظر قرار داده بود و افزود: « مدارک در این زمینه تنظیم شده بودند. آنها (آمریکایی‌ها)همه امکانات در این زمینه را به کار گرفته بودند.» این دیپلمات آلمانی گفت که شرودر و وی از این نگران بودند که آمریکایی‌ها به آنچه در کشورشان رخ داده است واکنش شدیدی نشان دهند. نكته قابل توجه آنكه آمريكا به بهانه امنيت جهاني و اتهام زني هسته‌اي عليه كشورها ژست بشر دوستانه گرفته تا بر طرح‌هاي ضد بشري هسته‌اي خود سرپوش گذارد. در همين چارچوب اخیرا گزارش جدید ۲ اندیشکده آمریکایی «کارنگی موقوفه صلح» و «استیمسون» آمده است که پاکستان سالیانه احتمالا قادر به ساخت ۲۰ کلاهک هسته‌ای می‌باشد و بدین طریق این کشور می‌تواند مبدل به سومین دارنده زرادخانه هسته‌ای جهان شود.براساس گزارش اندیشکده‌های فوق، پاکستان به سرعت در حال افزایش قابلیت‌های هسته‌ای از ترس رقیبش، هند، است. پاکستان بشدت در حال سبقت گرفتن از هند در توسعه کلاهک‌های هسته‌ای است. تحلیلگران در ارزیابی‌های خود عنوان کرده‌اند که پاکستان اینک حدود ۱۲۰ کلاهک هسته‌ای دارد در حالی‌که هندوستان حدود ۱۰۰ کلاهک هسته‌ای دارد.براساس گزارش یاد شده پاکستان در سال‌های بعد رشد بسیار بیشتری در این زمینه خواهد داشت و این به خاطر انبارهای فراوان از اورانیوم غنی شده است. البته گفته می‌شود هند دارای اورانیوم غنی شده به مراتب بیشتر از پاکستان است، اما این کشور از این مواد در تولید انرژی برای مصارف داخلی استفاده می‌کند.در بخش دیگر این گزارش آمده است: پاکستان در ۵ تا ۱۰ سال آینده می‌تواند حداقل ۳۵۰ کلاهک هسته‌ای داشته باشد و از این حیثت بعد از آمریکا و روسیه قرار می‌گیرد. آمريكا با اين خبرسازي‌ها به دنبال اهميت زدايي از انبارهاي بمب‌هاي هسته اي خود و نيز توجيه دخالت در امور كشورهاي ديگر است.
خبر ديگر از افغانستان آنكه وزیر امور خارجه آلمان در سفری غیرمنتظره وارد افغانستان شد و ارتقای مذاکرات صلح با گروه شبه‌نظامی طالبان در راس دستور کار وی قرار دارد. فرانک والتر اشتاین‌مایر، وزیر امور خارجه آلمان در سفری از پیش اعلام نشده به افغانستان رفت. سخنگوی وزارت خارجه آلمان اعلام کرد که دیدار با اشرف‌غنی، رئیس‌جمهوری افغانستان در کابل در برنامه اشتاین‌مایر قرار دارد.
به دلیل حملات اخیر در افغانستان که ده‌ها کشته بر جای گذاشت، این سفر تحت تدابیر امنیتی شدیدی انجام می‌شود و حتی فرود هواپیمای اشتاین مایر در کابل نیز محرمانه بود. اشتاین مایر در بیانیه‌ای که از پیش تنظیم شده بود، گفته است که سفر به افغانستان در برهه زمانی بسیار حساس انجام می‌شود. از زمان سقوط طالبان در سال ۲۰۰۱، برلین بیش از چهار میلیارد یورو به افغانستان کمک کرده است. عملیات ضربتی تحت امر ناتو در سال ۲۰۱۴ در افغانستان پایان یافت اما ۸۰۰ نظامی آلمانی همچنان به امر آموزش، مشاوره و کمک به نیروهای امنیتی محلی افغان مبادرت می‌ورزند. آلمان و افغانستان صدمین سال روابط دیپلماتیک خود را جشن می‌گیرند.خبر ديگر از افغانستان آنكه مسئول مطبوعاتی اداره آموزش و پرورش قندوز اعلام کرد که حدود ۷۰ درصد مدارس فعال در این ولایت توسط طالبان کنترل و مدیریت می‌شود. براساس گزارش‌ها از ولایت قندوز در شمال شرق افغانستان، از ۴۹۷ مدرسه موجود در این ولایت، تنها ۱۵۰ مدرسه تحت نظارت مستقیم ریاست آموزش و پرورش ولایت قندوز و ۳۴۷ مدرسه دیگر نیز تحت کنترل طالبان قرار دارد.
«عبدالبصیر وزیری» مسئول مطبوعاتی اداره آموزش و پرورش قندوز به خبرگزاری افق گفت: از ۴۹۷ مدرسه‌ای که در ولایت قندوز وجود دارد، دولت کابل تنها بر۱۵۰ مدرسه نظارت دارد و آن‌ها را مدیریت می‌کند اما ۳۴۷ مدرسه دیگر آن که بیشتر در شهرستان‌ها قرار دارد توسط طالبان افغان مدیریت می‌شود.

https://siasatrooz.ir/vdca0yno.49nea15kk4.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی