سه شنبه ۸ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۲۳:۱۵
کد مطلب : 92019
دولتمردان واشنگتن شديدترين تدابير امنيتي را براي سركوب مخالفان نژادپرستي برقرار كردند

باتوم گارد ملي آمريكا بر‌ سر بالتيمور

باتوم گارد ملي آمريكا بر‌ سر بالتيمور

عدم اجراي مطالبات مردم براي پايان يافتن نژادپرسي حاكم بر ساختار آمريكا موجب شد تا اعتراضات به خشونت مرگبار و نژادپرستانه پلیس آمریکا بار دیگر در شرق آن کشور شعله ور شد و شهر بالتیمور واقع در ایالت مریلند را در آتش و سركوب فرو رود چنانكه گار ملي آمريكا مامور سركوب مردم شد.
آمريكا اين روزها بارديگر صحنه خشم مردم از نژادپرستي سيستماتيك حاكم بر كشورشان است چنانكه رسانه‌هاي تصویری سی‌ان‌ان، یورونیوز و فرانس۲۴ گوشه‌هایی از خشم مردم بالتیمور از خشونت پلیس این شهر که هفته گذشته به مرگ یک جوان سیاه‌پوست انجامید، منعکس کردند.
در تصاویر منتشره بسیاری از مناطق بالتیمور شاهد شعله‌ور شدن خشم مردم معترض بود که در جریان آن چندین خودرو و ساختمان به آتش کشیده شد و ده‌ها نفر مجروح شدند. برخوردهای خشن پلیس آمریکا نه تنها باعث برقراری ثبات دراین شهر نشده است، بلکه فرانس۲۴ و سی‌ان‌ان در تصاویر خبری خود نشان دادند که بسیاری از اماکن مورد غارت و چپاول قرارگرفته و بالتیمور به شهری آشوب زده و ملتهب تبدیل شده است.
"لری هوگان" Larry Hogan فرماندار ایالت مریلند با اشاره به وقایع اخیر که در واکنش به مرگ "فردی گری" جوان سیاه‌پوست که در بازداشت پلیس کشته شد، گفت: "شرایط اکنون متفاوت است."
در توجيه سركوب مردم و اهميت‌زدايي از وحدت مردم آمريكا براي پايان نژادپرستي حاكم بر آمريكا، هوگان گفت: اکنون باندها و افراد تبهکار دست به اعمال غیرقانونی مي‌زنند، اموال عمومی مورد چپاول قرار مي‌گیرد و افراد بی‌گناه مجروح شده و با رعب و وحشت مواجه‌اند، این شرایط قابل پذیرش نیست.
فرانس ۲۴ گزارش داد فرماندار مریلند ضمن اعلام حالت فوق‌العاده، گارد ملی را به حالت آماده‌باش درآورده و پنج هزار نیروی پلیس را فراخوان کرده است. وضعیت فوق‌العاده که از ديروز وضع شده است تا یک هفته ادامه خواهد داشت.اعتراضات در بالتیمور پس از مراسم تدفین فردی گری جوان سیاه‌پوست ۲۵ ساله آمریکایی که روز ۲۱ آوریل (اول اردیبهشت) در بازداشت پلیس درگذشت، شدت گرفت.
خشونت همراه با رفتارهای نژادپرستانه پلیس آمریکا بخصوص علیه سیاه‌پوستان به موضوعی تنش‌زا در جامعه آمریکا مبدل شده است. "سلاگر مایکل" افسر ۳۳ ساله و سفید‌پوست پلیس آمریکا ۱۹ فروردین، "والتر اسکات" شهروند سیاه‌پوست آمریکایی را در "چارلستون شمالی" واقع در ایالت کارولینای جنوبی هشت‌بار از پشت سر با شلیک گلوله هدف قرار داد و به قتل رساند. تنش‌ها در جامعه آمریکا بر سر رفتار خشونت‌آمیز و بی‌رحمی نیروهای پلیس از تابستان سال گذشته و در جریان حادثه فرگوسن، شدت یافت.
در حادثه شهر فرگوسن در ماه اوت ۲۰۱۴ میلادی "دارن ویلسون" افسر سفید‌پوست "مایکل براون" نوجوان ۱۸ ساله سیاه‌پوست را با شلیک شش گلوله از پای در آورد.
شبکه تلویزیونی سی‌ان‌ان گزارش داد: خشونت پلیس آمریکا علیه مردم این کشور به ویژه سیاه‌پوستان، تعداد یک هزار و ۱۴۹ نفر از شهروندان را در سال ۲۰۱۴ میلادی به کام مرگ فرستاد. جالب توجه آنكه براي توجيه سركوب مردم نیروهای پلیس و رسانه‌های جریان اصلی در آمریکا که از ابتدای اعتراضات، معترضان را به خشونت متهم کرده‌اند، باز هم همین خط را در پیش گرفته و حتی ادعا کردند که چند مامور پلیس در پرتاب سنگ و چوب توسط معترضان زخمی شدند.
این ادعاها در حالی مطرح شده که خبرنگاران پوشش‌دهنده اخبار اعتراضات شهر بالتیمور هم از سرکوب پلیس و نیروهای امنیتی آمریکا در امان نبوده‌اند. به گزارش پایگاه «بالتیمورسان»، جی.ام گیوردانو مدیر ویرایش عکس در پایگاه "سیتی پیپر" گفت که چندین پلیس ضدشورش «با سپرهای خود ضربات متعددی به سر او زدند و مرا را به کف خیابان کوبیدند».
سركوب مردم آمريكا در حالي صورت مي‌گيرد كه براي نمايش چهره‌اي مثبت از آمريكا و پنهان‌سازي نژادپرستي حاكم بر اين كشور، لورتا لینچ به عنوان نخستین زن آفریقایی - آمریکایی به سمت دادستان کل ایالات متحده منصوب شد. لورتا لینچ طی مراسمی در حضور جو بایدن، معاون اول رئیس‌جمهوری آمریکا به عنوان هشتاد و سومین دادستان کل آمریکا سوگند یاد کرد.
لینچ نخستین زن آمریکایی - آفریقایی است که توانسته است به عنوان دادستان کل آمریکا منصوب شود. پیش از این، وی به عنوان دادستان بخشی از نیویورک مشغول به کار بود. مراسم رسمی انتصاب لینچ در وزارت دادگستری آمریکا و چند روز پس از تایید انتصاب وی از سوی سنا برگزار شد. او در تاریخ هشتم نوامبر ۲۰۱۴ توسط باراک اوباما برای جانشینی اریک هولدر نامزد شد.

https://siasatrooz.ir/vdcaowno.49nu615kk4.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی