يکشنبه ۳۰ فروردين ۱۳۹۴ - ۲۲:۳۱
کد مطلب : 91902
قاتلان نسل‌كشي فلسطينيان هرگز مجازات نشده‌اند

قانا همچنان چشم‌ انتظار محاكمه قاتلان

قانا همچنان چشم‌ انتظار محاكمه قاتلان

قانا سرزميني است كه آماج درد و رنج جنايت اشغالگراني بوده كه جز كشتار هيچ نمي‌دانند حال آنكه نهادهاي حقوق بشر و كشورهاي غربي مدعي دموكراسي هرگز براي نجات ساكنان اين سرزمين اقدامي نكردند و هرگز قاتلان اين ملت محاكمه نشدند.
۱۹ سال از جنایت رژیم صهیونیستی در شهر قانا لبنان در روز ۱۸ آوریل گذشت، روزی نيست كه در عملیات خوشه‌های خشم رژیم صهیونیستی جنازه‌های کودکان و زنان در مرکز فرماندهی وابسته به نیروهای یونیفل از ذهن مردم لبنان پاک شود. خوشه‌هاي خشم، چهارمین جنگ از سلسله جنگ‌هاي وحشیانه دشمن صهیونیستی علیه لبنان بود. اولین جنگ تهاجم به جنوب لبنان و ایجاد نوار مرزی در سال ۱۹۷۸ میلادی صورت گرفت، جنگ دوم در سال ۱۹۸۲ بود که تا بیروت پایتخت لبنان کشیده شد و جنگ سوم تهاجم دوباره به جنوب لبنان در سال ۱۹۹۴ انجام شد.
بعد از اینکه تعدادی از غیرنظامیان بی‌گناه شامل زنان و کودکان به مقر یگان توپخانه سنگین و موشکی یونیفل وابسته به سازمان ملل پناه بردند تا از وحشیگری صهیونیستی‌ها در امان باشند، رژیم اسرائیل این منطقه را موشک‌باران کرد تا حدود ۱۲۰ نفر را به خاک و خون بکشد و ۱۲۹ تن دیگر را زخمی کنند.
عمق این جنایت تا حدی بود که ۱۸ جنازه شناسایی نشد و تنها روی آن‌ها نوشته شد: "زن ناشناس" "مرد ناشناس" "کودک ناشناس". توپخانه ارتش صهیونیستی، مقرموقت گردان کشور فیجی وابسته به سازمان ملل در جنوب لبنان را از ساعت ۲ بعداز ظهر ۱۸ آوریل ۱۹۹۶ موشک‌باران کرد، در حالی که از پناه بردن بیش از ۸۰۰ شهروند غیرنظامی لبنانی به این مرکز اطلاع داشت.
شورای امنیت سازمان ملل متحد تحت فشار افکار عمومی برای محکوم کردن این جنایات صهیونیست‌ها تشکیل جلسه داد، اما طبق معمول با استفاده آمریکا از حق وتو قطعنامه‌ای که قرار بود این شورا صادر کند، رد شد. رژیم صهیونیستی مدعی شد این حمله موشکی را به اشتباه انجام داده است، اما فرانک فان کابین مشاور نظامی در سازمان ملل متحد گفت که غیرممکن است که موشک باران اسرائیل بر ضد مقر یونیفل ناشی از یک اشتباه باشد. در این حمله وحشیانه ۲۷ نفر از خانواده بلحص، ۱۰ نفر از خانواده البرجی و ۹ نفر از خانواده دیب بعلاوه خانواده‌های دیگر لبنانی به شهادت رسیدند.
شهدای منطقه بدة صدیقین: محمد‌عـلى فیاض بلحص، فـاطمة سـعدالله بلحص، زهرة سعدالله بلحص، خدیجة سعدالله بلحص، آمنة سعدالله بلحص، حسین رحمةالله بلحص، عباس علی بلحص، زهـرة عـلی بلحص، فـاطمة علی بلحص، حسن علی بلحص، غادة محمد عطوی، زینب خلیل مرعی، محمد سعد‌الله بلحص، مریم رحمة‌الله بلحص، حسن علی رحمة‌الله بلحص، علیا محمد عزام، فـهیمة محمد عزام، هیـام شوقی بلحص، عبد الکریم عادل بلحص، فاطمة شوقی بلحص، أحمد شوقی بلحص، فهد شوقی بلحص، على حسن إبراهیم بکری، زهراء حسن إبراهیم بکری، علی حسین جعفر مـع زوجـته سامیة علی جعفر، إبراهیم علی جعفر، نانا علی جعفر، غالب سعد‌الله بلحص، فـیاض سـعد‌الله بلحص، إبـراهیم سـعد‌الله بـلحص، نائـلة سعد‌الله بلحـص، حسن علی رحمة‌الله بلـحص شهدای بلدة قانا: حسین عباس إسماعیل البرجی، فاطمة حسین البرجی، نوال حسین إسماعیل البرجی، والحاج عباس إسماعیل البرجـی، مصـطفى إسماعیل البرجی، لیلى مصطفى البرجی، نبیه على إسماعیل البـرجی، محمد على إسماعیل البرجی، مریم على إسماعیل البرجی، حسن على إسماعیل البرجی، حسین على قعفرانی، أحمد إبراهیم جابر، إلهام أحمد جابر، جمیلة محمد دیب، أحمد سلیم حیدر، فوزیة أحمد حیدر، حسن أحمد حیدر، جورجیت مخایل الحاج، سکینة شریف دیب، محمد أحمد دیب، عبد المحسن حیدر بیطار، عبد الهادی حیدر بیطار أمریکی الجنسیة هادى عبد الودود رمال عراقیة ، نهلا یوسف هیدوس
روستای قانا در جنگ ۳۳ روزه دومین جنایت رژیم صهیونیستی را شاهد بود. برخورد دو بمب به یک ساختمان مسکونی چهار طبقه در مرکز روستای قانا به کشته شدن ۵۴ شهروند غیرنظامی از جمله بیش از ۳۷ کودک و زخمی شدن تعداد زیادی از مردم انجامید.
بسیاری از فقیران و کودکان معلول که قادر به فرار از منطقه نبودند در این ساختمان می‌خوابیدند. خاخام‌ها‌ی صهیونیست گفتند بر‌اساس حکم تورات، کشتار مردم در قانا در جنوب لبنان مباح است.نكته قابل توجه آنكه یک افسر ارشد اسرائیلی فاش کرد که وزیر اقتصاد رژیم صهیونیستی و رئیس حزب «خانه یهودی» در نخستین کشتار قانا در جریان تجاوز این رژیم به لبنان در بهار سال ۱۹۹۶، نقش اصلی را ایفا کرده است.
«رفیف دروکر» تحلیلگر سیاسی کانال دهم تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از یک افسر ارشد اسرائیلی در صفحه توییتر نوشت که «نفتالی بینت» وزیر اقتصاد فعلی و رئیس حزب «خانه یهودی» در اشتباه وحشتناکی که در سال ۱۹۹۶ در روستای قانا رخ داد، نقش اصلی را داشت. در جنایت رژیم صهیونیستی در این روستا که در تاریخ ۱۸ آوریل سال ۱۹۹۶ به وقوع پیوست بیش از یکصد نفر شهید شدند.
بر‌اساس این گزارش، نفتالی بینت اظهارات دروکر را رد نکرد بلکه تنها گفت: من خوب به خاطر دارم که در سال ۱۹۹۶ در آن شب کجا بودم، همراه با سربازان در عمق خاک لبنان بودم اما تو در آن شب کجا بودی؟ روزنامه صهیونیستی معاریو نیز نوشت که بینت فرمانده نظامی یگان نظامی اسرائیل بود که این یگان ۵ خمپاره به مقر فرماندهی نیروهای یونیفل که صدها نفر در آن پناه گرفته بودند، شلیک کرد. افشای مسئولیت مستقیم بینت در کشتار قانا در حالی است که خود وی نیز به دست داشتن در قتل بسیاری از فلسطینیان اعتراف کرده است و این مورد نیز به کارنامه جنایت‌های بینت اضافه شد.

https://siasatrooz.ir/vdcauono.49n6w15kk4.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی