سه شنبه ۸ مهر ۱۳۹۳ - ۰۷:۰۰
کد مطلب : 89366
واشنگتن براي اعزام نيروي زميني به سرزمين شامات زمينه‌سازي مي‌كند

سوريه دام آمريكا براي نابودي ارتش‌هاي عربي

سوريه دام آمريكا براي نابودي ارتش‌هاي عربي

آمريكا در حالي با نابودسازي زير‌ساخت‌هاي سوريه و عراق طرح ايجاد زمينه سوخته در منطقه را پيگيري مي‌كند كه همزمان سعي در سوق دادن كشورهاي عربي به حضور نظامي در اين كشورها دارد تا در سايش سراسري جهان اسلام را نابود و امنيت صهيونيست‌ها را تامين نمايد.
جنگ عليه جهان اسلام از اصول کلان نظام سلطه است چرا که به اذعان خودشان اسلام مهمترين تهديد براي سلطه‌ آنان بر جهان و عامل گرايش ملت‌ها به تقابل با امپرياليسم است. نمود عيني اين امر را در شکل‌گيري مقاومت در غرب آسيا و نيز تشکيل جبهه ضد امپرياليسم در آمريکاي لاتين براساس الگوگيري از مقاومت اسلامي است که چالش‌هاي گسترده‌اي براي نظام سلطه ايجاد کرده است.
جنگ آشکار نظام سلطه به سرکردگي آمريکا را مي‌توان در سخنان جرج‌ بوش در کنگره آمريکا مشاهده کرد که صراحتا جنگ افغانستان را جنگ صليبي عنوان مي‌کند. کارنامه باراک اوباما نيز نشان مي‌دهد که وي نيز مبارزه با اسلام را در اولويت طرح‌هاي خود دارد، هر چند که در ظاهر از تعامل با اسلام سخن مي‌گويد.
نمونه بارز اين رفتار در عملکرد هفته‌‌هاي اخير آمريکا در قبال سوريه و عراق به خوبي مشهود است. بخشي از اين سياست در فضاي رسانه‌اي صورت مي‌گيرد که با برجسته‌سازي نقش مسلمانان در ايجاد داعش و تهديد امنيت جهاني و لزوم پذيرش مسئوليت مقابله با آن از سوي کشورهاي اسلامي صورت مي‌گيرد. سران غرب و رسانه‌هايشان رسما جهان اسلام را عامل بحران‌هاي جهان معرفي کرده هر چند در ظاهر ادعاي تعامل و دوستي با اسلام را مطرح و چنان عنوان مي‌کنند که اسلام دين جنگ نيست اما افراط‌گرايي و تروريسم از درون آن ايجاد شده و حذف تمدن اسلامي راهکار مقابله با آن است.
مرحله ديگر اسلام‌ستيزي آمريکا را در حملات هوايي آمريکا و متحدانش به عراق و سوريه مي‌توان مشاهده کرد. آنها در حالي ادعاي مبارزه با داعش را سر مي‌دهند که از يک‌سو زيرساخت‌هاي اقتصادي کشورهاي اسلامي را هدف گرفته که نتيجه آن بحران اقتصادي است که مي‌تواند به فاجعه انساني ختم گردد. از سوي ديگر آنها مستقيما غير‌نظاميان را هدف مي‌گيرند چنانکه در حملات هوايي به سوريه اين همه کودک قتل‌عام شده‌اند و در عراق نيز وضعيت مشابهي حاکم است به گونه‌اي که در حملات آمريکا چندين نظامي عراق کشته شده‌اند. پروژه بعدي غربي‌ها را تحريك كشورهاي عربي به حضور نظامي در سوريه و عراق تشكيل مي‌دهد كه سايش تمام ارتش‌هاي كشورهاي اسلامي هدف نهايي آن است. 
آمريكايي‌ها در حالي براي توجيه حملات خود به عراق و سوريه طراحي گسترده‌اي صورت مي‌دهند كه از يك‌سو به دنبال زمينه‌سازي براي دخالت زميني در اين كشورها هستند و از سوي ديگر با بمباران‌هاي مستقيم طرح نابودي زير‌ساخت‌هاي اين كشورها را اجرا مي‌كنند.
آمريكايي‌ها در طول چند هفته اخير بويژه در سازمان ملل متحد تقلاي بسياري داشته‌اند تا چنان وانمود كنند كه ائتلافي جهاني عليه داعش (بخوانيد عليه سوريه و عراق) ايجاد كرده‌اند و با اين ادعا نيز بمباران اين كشورها را آغاز كردند. آنها در حالي برقراري امنيت جهاني را بهانه حملات خود قرار دادند كه همزمان تلاش بسياري صورت داده‌اند تا حضور نيروي زميني در اين كشورها را نيز توجيه نمايند كه البته محور آن را حضور نيروهاي كشورهاي عربي تشكيل مي‌داد. با گذشت زمان اهداف واقعي آمريكا از اين ادعاهاي بشر دوستانه آشكارتر شد كه اساس آن را نابودسازي زير‌ساخت‌هاي سوريه و عراق تشكيل مي‌داد. بمباران‌هاي گسترده اين دو كشور در حالي صورت گرفته كه در آسيبي به گروه‌هاي تروريستي وارد نگرديده و حتي به اتحاد آنها منجر شده در حالي كه عراق و سوريه ويران‌تر از گذشته شده‌اند.
نكته مهم در عملكردهاي آمريكا آن است كه آنها به دنبال زمينه‌سازي براي دخالت نظامي گسترده‌تر و كشتار بيشتر مردم سوريه و عراق هستند. محور اوليه اين طرح را در مواضع ژنرال دمپسي مي‌توان مشاهده كرد. ژنرال «مارتین دمپسی» رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا روز جمعه در کنفرانس خبری مشترک با چاک‌ هاگل وزیر دفاع این کشور اعلام کرد که حملات هوایی برای نابودی داعش کافی نیست بنابراین چاره‌ای جز حضور نیروهای زمینی وجود ندارد. اما نکته مهم در سخنان دمپسی این بود که وی راه‌حل نهایی نابودی گروه تروریستی داعش را حضور نیروهای زمینی «غیرآمریکایی» عنوان کرد كه همان ارتش كشورهاي عربي است.
عربستان سعودی پیشاپیش اعلام آمادگی کرده است که تمام هزینه‌های آنچه نبرد زمینی با داعش خوانده است را خواهد پرداخت. اما زمينه‌سازي آمريكا روز گذشته ابعاد گسترده‌تري گرفت. «جان بینر»، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا می‌گوید واشنگتن چاره‌ای جز اعزام نیروی زمینی به سوریه برای مقابله با گروه تروریستی داعش ندارد. باراک اوباما رئيس‌جمهور آمريكا نيز گفت، سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا میزان تهدید جریان تروریستی داعش را در عراق و سوریه درست ارزیابی نکرده بودند.
نكته قابل‌توجه نقش خود تروريست‌ها است چنانكه جبهه النصره، در سوریه، تمام کشورهای شرکت‌‌کننده در حملات علیه "داعش" را تهدید به اقدامات تلافی‌‌جویانه کرد. در ادامه ايجاد فضاي رعب و وحشت روزنامه دیلی میرور با انتشار گزارشی در این‌باره نوشت: سامنتا لوسویت زن ۳۰ ساله انگلیسی که پیش از این آموزش زنان جهادی در سومالی را برعهده داشت، اکنون به جنگجویان داعش در زمینه تبلیغاتی و آموزش های نظامی و جهادی کمک می‌کند. در حوزه فضاسازي از طريق نظر‌سنجي هم آمده است بر‌اساس نظرسنجی یک شبکه آمریکایی، اکثر آمریکایی‌ها پیش‌بینی می‌کنند که کشورشان برای مبارزه با داعش، به عراق نیروی زمینی اعزام خواهد کرد این در حالیست که فقط ۴۵ درصد آمریکایی‌‌ها موافق حمله زمینی به عراق و سوریه برای مقابله با داعش هستند.
در ادامه يارگيري منطقه‌اي براي توجيه حملات وزیر خارجه مصر با بیان اینکه داعش باید در سوریه ریشه‌کن شود، گفت: مصر یکی از شرکاء در ائتلاف بین‌المللی علیه داعش و تروریسم است. در چارچوب همين فضاسازي‌ها وزیر دفاع انگلیس از بازداشت ۶۰ تروریست انگلیسی در حال بازگشت به این کشور خبر داد. نكته جالب توجه آنكه محمد بن‌نایف وزیر کشور عربستان گفت که گروه تروریستی داعش خود به خود به وجود نیامده بلکه با حمایت از برخی از کشورها و سازمان‌ها ایجاد شده است. در ادامه فضاسازي تروريست‌ها براي تقويت موضع اشغالگرايانه امريكا گروه تروریستی داعش از گاز کلر در منطقه الضلوعیه در جنوب شهر تکریت استفاده كرد.
جنگنده‌های ائتلاف آمریکا و متحدانش، بزرگترین تاسیسات گازی سوریه را در استان دیرالزور در شرق این کشور ویران کردند. این مرکز تاکید کرد هیچ یک از افراد مسلح داعش در این حمله هوایی کشته نشدند و فقط چند نفر زخمی شدند. پیش از این گزارش شده بود هواپیماهای ائتلاف ضد داعش به مواضع آنها در شهر تل ابیض در شمال سوریه حمله کردند. اين در حالي است كه در اين حملات خبري از كشته‌هاي داعش نيست و غير‌نظاميان قتل‌عام و زير‌ساخت‌هاي سوريه نابود شده‌اند.
گلوبال ریسرچ نيز در گزارشی با عنوان "هدف آمریکا از بمباران پالایشگاه‌های نفت سوریه چیست؟" نوشت: با توجه به اظهارات مقامات آمریکایی مبنی بر آمادگی این کشور جهت ایجاد منطقه پرواز ممنوع بر فراز سوریه می‌توان گفت اقدام احتمالی ناتو علیه دولت اسد را می‌توان صرفا به عملیات "لیبی شماره۲" در دمشق تشبیه کرد.
به دنبال حملات هوایی آمریکا در سوریه و عراق برای مقابله با داعش، گروه تروریستی جبهه النصره با تروریست‌های داعش مصالحه کرد و روابط خود را از سر گرفت. گروه تروریستی جبهه النصره در سوریه با داعش در عراق و سوریه مصالحه و آشتی کردند.

https://siasatrooz.ir/vdcb0fbw.rhb90piuur.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی