دوشنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۲:۵۹
کد مطلب : 95242

نمي‌خواهند كسي بداند

ملت ایران با حضور گسترده پای صندوق‌های رای انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامي و پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری...

ملت ایران با حضور گسترده پای صندوق‌های رای انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامي و پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری، برگ زرين دیگري از دفتر انقلاب اسلامی را رقم زدند. حضور گسترده ملت ایران در سراسر کشور پای صندوق‌های رای، باردیگر به جهانیان نشان داد که ملت ایران همچنان پیشرو در عرصه انقلاب اسلامی است و از ارزش‌ها و آرمان‌های انقلابی خود عدول نخواهد کرد.
پرونده این دو انتخابات در حالی تقریبا بسته شده. ملت منتخبان در مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری را شناخته‌اند که نوع واکنش کشورهای غربی به این انتخابات امری قابل توجه است. آنچه کشورهای غربی و البته برخی متحدان منطقه‌ای آنان بر آن تاکید داشته و مورد پردازش قرار داده‌اند مسئله برتری یک جریان سیاسی بر سایر جریان‌های سیاسی و حتی القاي تصوراتی مبنی بر دوری ملت ایران از ارزش‌ها و آرمان‌های انقلابی بوده است.
برآیند رفتاری غرب نشان می‌دهد که در حوزه داخلی غبارآلود ساختن فضای سیاسی کشور و در عرصه جهانی القاي کمرنگ شدن نگاهی انقلابی نزد ایرانیان و حتی غرب‌گرا شدن ایران را در پیش گرفتند. این فضاسازی‌های محافل رسانه‌ای و سیاسی غرب در حالی ادامه دارد که چند نکته کلیدی در لابه‌لای جوسازی‌های آنان پنهان می‌گردد گویی که تمام هوچی‌گری و جنجال‌سازی آنان برای پنهان‌سازی این نکات کلیدی بوده است.
الف) حضور گسترده مردم پای صندوق‌های رای برگرفته از اعتماد ملت به نظام اسلامی و لبیک به ندای رهبر انقلاب مبنی بر لزوم حضور همگان پای صندوق‌های رای بوده‌ است حال آنکه در طول ماه‌های مانده به انتخابات غرب دائما به دنبال القاي لزوم عدم مشارکت مردمی در انتخابات برای اعتبار‌زدایی از نظام بوده است.
نکته مهم آنکه تمام کسانی که به عنوان کاندیدا در انتخابات حضور داشتند از درون این جامعه و فرزندان نظام هستند و صرفا به دلیل محدود بودن کرسی‌های مجالس خبرگان و شورای اسلامی در رقابتی درون خانوادگی حضور یافتند. لذا به صراحت می‌توان گفت که ادعای غرب مبنی بر حضور مردم در انتخابات به خاطر حضور گروه و یا جناحی خاص صرفا برگرفته از بغض و کینه غربی‌ها از ولایت مداری و التزام ملت به انقلاب اسلامی است.
ب) گردش نخبگان یک اصل مهم در عرصه دموکراسی و مردم‌سالاری دینی است. بر‌اساس همین اصل نیز در ادوار مختلف مجلس شاهد تغییرات قابل توجه در ترکیب مجالس بوده‌ایم و این برگرفته از بلوغ سیاسی ملت ایران و دموکراسی و مردم‌سالاری واقعی در جمهوری اسلامی است. نکته قابل توجه آنکه رای ملت ایران به جناح‌های مختلف سیاسی بیانگر فرصت‌دهی ملت به تمام جریان‌ها برای تحقق بخشیدن به وعده‌های انتخاباتی خود در چارچوب خدمت به مردم و نظام اسلامی است. ملت ایران به سلایق و دیدگاه‌های مختلف سیاسی این فرصت را داده تا با حضور در مجلس برای اعتلای نام ایران انقلابی که همواره الگویی برای منطقه و جهان در آزادی و استقلال از بیگانگان بوده، و نیز تحقق مطالبات به حق ملت ایران در عرصه‌های اقتصادی، سیاسی، فرهنگی، امنیتی و اجتماعی گام بردارند که می‌تواند سنگ محکی برای انتخاب مردم در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۹۶باشد.
نکته مهمی که غرب در باب انتخابات اخیر به دنبال پنهان‌سازی آن بوده، بلوغ سیاسی جریان‌های سیاسی حاضر در انتخابات بوده است. افراد و جریان‌هایی که در هر نقطه‌ای از کشور از تهران گرفته تا دور‌دست‌ترین نقاط کشور در مناطق مرزی، پیروزی را بر رقبای خود تبریک گفته و بر ورود به دوره رفاقت با پایان دوران رقابت تاکید کرده‌اند. سرخورده نشدن و نیاوردن ناکامی انتخاباتی به کف خیابان‌ها و نیز عدم رویکرد تحقیر‌آمیز از سوی رای‌آورندگان در قبال رقبای انتخاباتی از شاخصه‌ها و نکات بسیار مهم در بلوغ سیاسی جریان‌های سیاسی است که غرب نه تنها به دنبال پنهان‌سازی آن است بلکه با رفتارهای تبلیغاتی و تحریک‌آمیز به دنبال برهم زدن آن است که برخی خط‌‌‌ دهی‌های رسانه‌ای نظیر بی‌‌بی‌سی و رویترز برای غبارآلود ساختن فضای سیاسی کشور از آن جمله است.
ج) نکته بسیار مهم در این انتخابات و سایر انتخابات‌های گذشته در جمهوری اسلامی مسئله برگزاری آن در قالبی کاملا بومی و توسط دستگاه‌های نظارتی داخلی و البته کاملا مردمی است. در کمتر ساختاری سیاسی جهان می‌توان میزان گسترده حضور مردم نه صرفا به عنوان رای دهنده بلکه به عنوان برگزار‌کننده انتخابات را مشاهده کرد.
حتی در جوامع غربی که ادعای دموکراسی سر می‌دهند نیز چنین میزان مشارکتی مشاهده نمی‌شود. تمام مراحل انتخابات از ثبت‌نام نامزدها، تا تعیین صلاحیت‌ها، برگزاری روز انتخابات و شمارش آرا بر‌اساس قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران با عملکرد دقیق مراکز نظارتی مورد تایید و اعتماد مردم به نام شورای نگهبان و وزارت کشور و نقش‌آفرینی همه‌جانبه مردم در برگزاری انتخابات در مراکز رای‌گیری و شمارش آرا، همچون انتخابات‌های گذشته در قالب ریاست جمهوری، مجالس شورای اسلامی و خبرگان رهبری، نمودی از مردم‌سالاری دینی را به جهانیان نشان داد.
آنچه غرب با ایجاد فضای رسانه‌ای و جوسازی‌های حاشیه‌ای به دنبال پنهان‌سازی آن است همین مردم‌سالاری دینی و برگزاری انتخابات با ساختار‌هاي اسلامی و مردمی است چراکه غرب به شدت از الگو شدن انتخابات‌های برگزار شده در طول ۳۷ سال انقلاب اسلامی، برای ملت‌های منطقه و جهان در هراس است و به هر نحوی به دنبال اهمیت‌زدایی از آن است. برجسته‌سازی ادعاهای واهی نظیر تقلب انتخاباتی، زیر سوال بردن عملکرد شورای نگهبان و وزارت کشور و حتی نحوه برگزاری انتخابات توسط مردم ایران و در نهایت جوسازی‌های ساختگی و پوشالی با عنوان بازندگان و برندگان انتخابات و گمانه‌زنی‌های هوچی‌گرایانه در باب تاثیر نتایج انتخابات بر آینده رفتاری جمهوری اسلامی و... از جمله راهبردهای غرب برای پنهان‌سازی مردم‌سالاری دینی جاری در جمهوری اسلامی است.
رفتاری که نشان می‌دهد غرب همچنان همان سیاست‌های ضد ایرانی گذشته را در سر دارد و هر چند در ظاهر ادعای رویکرد تعاملی را سر می‌دهد اما در عمل راه گذشته یعنی برهم زدن وحدت ملی ایرانیان و اهمیت‌زدایی از نقش و جایگاه ایران و ایرانی در اجرایی‌سازی مردم‌سالاری دینی را می‌پیماید.
این در حالی است که ملت ایران با وحدت و یکپارچگی چنانکه با ندای رهبر خویش انتخاباتی پر‌شور را رقم زد، با انسجام همیشگی خود شکستی دیگر را به دشمنان این مرز و بوم تحمیل خواهند کرد که پیام ملت بزرگ ایران به تمام جریان‌های سیاسی مبنی بر پایان رقابت‌ها و آغاز رفاقت‌ها برای رفع کاستی‌ها و تقویت ارزش‌ها و آرمان‌های انقلابی در قالب استقلال و‌آزادی کشور از بیگانگان، نمودی از اراده ایرانی برای تحمیل شکست‌های دیگر به دشمنان این سرزمین است.

مولف : قاسم غفوري
https://siasatrooz.ir/vdcb55b9.rhbsapiuur.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی