شنبه ۳۰ شهريور ۱۳۹۸ - ۲۳:۰۸
کد مطلب : 110879
وقتی آمریکا با ادعاهای واهی دوباره ایران را تحریم می‌کند‌:

توجیه برای ماندن در منطقه

توجیه برای ماندن در منطقه

گویا آمریکا کاری جز تحریم ملت ایران ندارد، دیپلماسی خود را کنار گذاشته و هر با به بهانه و ادعای جدیدی سازمان و نهادی را در جمهوری اسلامی اسلامی ایران مورد هدف و تحریم‌های ظالمانه قرارمی‌دهد؛ حالا نیز نوبت به بانک مرکزی ایران رسیده است.
رئیس‌جمهور آمریکا که این روزها به‌همراه سایر مقامات آمریکایی در حال اتهام‌پراکنی علیه ایران در خصوص حمله به تاسیسات نفتی شرکت سعودی آرامکو است، چهارشنبه ‌شب گذشته وعده تحریم‌های شدیدتری را علیه ایران داده بود.
اتهام زنی آمریکا به بهانه‌های واهی علیه ملت ایران و اینباردر قبال آرامکو و دست داشتن ایران در این حمله پهبادی در حالی است که این ادعا بارها از سوی مقامات کشورمان رد شده است؛ چرا که جمهوری اسلامی دلیلی ندارد تا بخواهد تاسیسات نفتی عربستان را مورد هدف قرار دهد، دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران بر مبنای توسعه مناسبات با کشورهای همسایه، منطقه و بین الملل است.
تهران بارها اعلام کرده است اگر سران سعودی رویکردشان را در قبال منطقه تغییر دهند، دست از آتش افروزی بردارند، جنگ علیه مردم بی گناه یمن را متوقف کند، خون بهای حادثه منا را برای شهدای ایرانی بپردازد، آن وقت تهران رویکرد تعاملی با این کشور خواهد داشت.
ملت و ارتش یمن بعد از ۵سال مقاومت در برابر انواع تجاوزگری‌ها سران سعودی، باید رویکرد مقابله با این گستاخی و تجاوزات را می‌داند تا عربستان به این جنگ احمقانه که تنها منجر به کشته شدن تعدادی زیادی مردم بی گناه این کشور شده است پایان دهد
آمریکایی‌ها با این ادعاهای واهی به دنبال نفوذ و توجیه بیشتر خود برای تداوم حضورشان در منطقه هستند و این سناریو را راه انداختند تا بتوانند همچنان به آتش افروزی در منطقه ادامه دهند و تهران را قربانی ماندنشان می‌کنند. آمریکا بداند تا زمانی که در منطقه حضور دارد، وضعیت اسفناک در منطقه و فتنه افروزی ها تمام نمی شود پس بهتر است به جای اتهام پراکنی بساطش را از منطقه جمع کند و برود چرا که کشورهای منطقه به ژاندرام فرامنطقه‌ای احتیاج ندارند.
حالا وزارت خزانه‌داری آمریکا دست به کار شد و بانک مرکزی ایران، صندوق توسعه ملی ایران، شرکت اعتماد تجارت پارس، تحت تحریم‌های جدید قرارداد. استیون منوشین وزیر خزانه‌داری آمریکا هم مدعی شد که بانک مرکزی ایران آخرین منبع تامین مالی ایران است.
ساعاتی پس از اعلام تحریم بانک مرکزی و صندوق توسعه ملی ایران از سوی وزارت خزانه‌داری آمریکا، مورگان اورتگاس سخنگوی وزارت امور خارجه این کشور اعلام کرد کاخ سفید در آینده تحریم‌های بیشتری علیه بانک‌های ایرانی وضع خواهد کرد. تحریم‌هایی که به گفته عبدالناصر همتی رئیس‌ بانک مرکزی ایران، نشان می‌دهند که دست آمریکا در مقابل ایران تا چه اندازه خالی است.
ریچارد نفیو، کارشناس آمریکایی مسائل تحریم‌ها در توئیتر، درباره این تحریم نوشت: به لحاظ عملی، دارم تلاش می‌کنم ببینم این تحریم‌ها چه فشاری به فشارهای موجود فعلی اضافه می‌کنند.
نفیو که از او به عنوان یکی از معماران شبکه تحریم‌ها علیه ایران یاد می‌شود سپس در جواب کاربری که به نقل از وزیر خزانه‌داری آمریکا نوشته با تحریم‌های امروز منابع مالی سپاه پاسداران قطع شده‌اند نوشته است: این یکی دیگر خیلی عجیب است. ما امروز سپاه را تحریم کردیم؟ وای پسر، این خیلی گام بزرگی است... البته اگر بالغ بر یک دهه قبل همین کار را نکرده بودیم. بانک مرکزی چطور؟ ای کاش این یکی هم در لایحه بودجه دفاعی سال ۲۰۱۲ تحریم نشده بود!
وزیر خارجه ایران که برای شرکت در نشست مجمع عمومی سازمان ملل به نیویورک رفته است، در پیامی توییتری تحریم‌های جدید واشنگتن علیه ایران را نشانه استیصال این کشور خوانده است.
محمد جواد ظریف تاکید کرد که اعلام تحریم‌ جدید بانک مرکزی ایران نشاندهنده موارد ذیل است: استیصال و ناکامی "فشار حداکثری" آمریکا، ایجاد مانع در برابر بانک مرکزی ایران جهت تامین مالی واردات غذا و داروی برای مردم‌مان، ترس تیم ب از بازگشت ایالات متحده به مذاکره و تلاش‌های تیم ب برای کشاندن دونالد ترامپ به جنگ.
اشاره وزیر خارجه ایران به تیم ب در ادامه هشدارهای او به مواضع جنگ طلبانه برخی برخی مقام‌های کنونی و پیشین آمریکایی، صهیونیستی، سعودی و اماراتی مطرح شده است.
ظریف در ماه‌های اخیر بارها به ترامپ درباره عواقب مواضع ضد ایرانی تیم ب که شامل بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، محمد بن سلمان ولی‌عهد عربستان سعودی، محمد بن زاید ولیعهد امارات متحده عربی و جان بولتون مشاور امنیت ملی سابق کاخ سفید می‌شود، هشدار داده است.

دوران قبول آمریکا به عنوان یک شریک اقتصادی معتبر پایان یافته است
سخنگوی وزارت خارجه ایران در واکنش به تحریم‌های جدید آمریکا گفت: دوران قبول آمریکا به عنوان یک شریک اقتصادی معتبر پایان یافته است.
سید عباس موسوی افزود: ایران از اولین تحریم‌ها که در نوع خود از سخت ترین تحریم ها بوده است راه خود را پیدا کرده و با اتکای به توانایی‌های داخلی و همکاری با کشورهای دوست به رشد و توسعه خود ادامه خواهد داد.
سخنگوی وزارت امور خارجه سیاست خارجی آمریکا را سیاستی سردرگم و درمانده خواند که جز زورگویی، یکجانبه گرایی و اعمال تروریسم اقتصادی علیه دیگران مبنای دیگری نداشته و فاقد توانمندی لازم برای هرگونه ابتکار معقول و پویای دیپلماتیک برای حل و فصل مسالمت آمیز اختلافات با سایر کشورهاست.
موسوی در ادامه اظهار داشت: امیدوارم دولتمردان آمریکا درک کنند که آنها دیگر تنها ابر قدرت اقتصادی جهان نیستند و کشورهای زیادی هستند که مایلند از بازار ایران و فرصت‌های اقتصادی روابط خوب با ایران بهره مند شوند. وی افزود: آمریکایی‌ها باید قبول کنند که سیاست تحریم یک سیاست شکست خورده است و استفاده بیش از حد از این حربه و تبدیل دلار به سلاح باعث شده است که اعتبار آمریکا و اقتصاد آن در جامعه بین المللی به شدت زیر سؤال رفته و دوران قبول آمریکا به عنوان یک شریک اقتصادی معتبر تمام شده است.

تحریم بانک مرکزی ایران، تروریسم اقتصادی آمریکا است
خورخه آریزا وزیر امور خارجه ونزوئلا در صفحه توییتر خود، جدیدترین اقدام ضدایرانی واشنگتن در تحریم بانک مرکزی ایران را محکوم کرد.
در بیانیه وزیر خارجه ونزوئلا آمده است که جمهوری بولیواری ونزوئلا، اقدامات غیرقانونی دولت آمریکا علیه بانک مرکزی ایران را رد می‌کند و این اقدام واشنگتن، «تلاش‌های چندجانبه بین‌المللی و صلح را تضعیف می‌کند».
در این بیانیه آمده است: این اقدامات نقض حاکمیت و رفاه مردم ایران است و در تضاد با قوانین صلح و نقض آشکار قوانین بین‌الملل است و نوعی از تروریسم اقتصادی است و تلاش‌‌های چندجانبه برای رسیدن به یک گفت‌وگوی سیاسی، احترام و فهم و درک در منطقه را تضعیف می‌کند.

https://siasatrooz.ir/vdcd5z0fnyt0fj6.2a2y.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی