دوشنبه ۲۸ مهر ۱۳۹۳ - ۰۲:۵۳
کد مطلب : 89630
دموكراسي آمريكايي در فريب مردم بحرين ناتوان ماند

تحريم انتخابات فرمايشي ‌‌آ‌ل‌خليفه

تحريم انتخابات فرمايشي ‌‌آ‌ل‌خليفه

رژيم آل‌خليفه كه در طول سه سال گذشته نتوانسته قيام مردم بحرين را متوقف سازد اكنون با حربه برگزاري انتخابات به دنبال ايجاد شكاف و حداقل‌سازي حقوق مردم است كه با مخالفت گسترده مردم اين طرح نيز ناكام ماند.
مردم بحرين در سال ۲۰۱۱ قيامي سراسري را براي احقاق حقوق از دست رفته خود آغاز كردند. قيامي كه از همان ابتدا داراي ابعاد مسالمت‌آميز بود و هيچ گونه مقابله مسلحانه‌اي با رژيم بحرين صورت نگرفت. واكنش آل‌خليفه به اين مطالبات، استفاده از مشت آهنين بود بگونه‌اي كه نه تنها دستگاه‌هاي امنيتي و اطلاعاتي بحرين بلكه نيروهاي كشورهاي عربي در قالب طرح سپر جزيره نيز به سركوب مردم پرداختند. گزارش‌ها نشان مي‌دهد كه نيروهايي از اردن و پاكستان نيز به اين جمع افزوده شدند در حالي كه دستگاه‌هاي اطلاعاتي آمريكا و انگليس نيز به حمايت از رژيم بحرين پرداختند. به رغم تمام اين سركوب‌ها و تحركات صورت گرفته براي ايجاد شكاف ميان مردم در قالب شيعه و سني، با هدايت مرجعيت ديني تمام سناريوها با شكست مواجه شد بگونه‌اي كه مردم با وحدت و يكپارچگي همچنان بر اصل تحقق مطالبات خود تاكيد كردند. آنچه اين روزها بر روحيه مردم بحرين براي رسيدن به حقوق خود تاثير مثبت داشته است، دستاوردها و پيروزي‌هاي مردم يمن است كه به الگويي براي ملت بحرين مبدل شده است.
در نقطه مقابل آل‌خليفه كه خود را در آستانه سرنگوني مي‌بيند و از سوي ديگر متحدان عربي و غربي آن نيز توجه جهاني به مطالبات مردم بحرين را مغاير با منافع خود مي بينند برآن شده‌اند تا دموكراسي فرمايشي را در اين كشور به نمايش گذارند. مسئله انتخابات پارلماني محور اين تحركات را تشكيل مي‌دهد.
رويكردي كه در ظاهر آن پذيرش حقوق مردم بحرين مطرح است اما در عمل با تقسيم جريان‌هاي سياسي به حامي و مخالف دولت و ايجاد فضاي چند دستگي ميان حاميان آنها، برآنند تا وحدت و يكپارچگي مردم را تحت‌الشعاع قرار دهند. دموكراسي كه نتيجه نهايي آن بحران‌سازي دروني و گرفتار سازي مردم در بازي‌هاي سياسي است كه نمود آن را در تحولات مصر مي‌توان مشاهده كرد. ‌آل‌خليفه در حالي به دنبال اجراي الگوي مصر بوده كه مردم و بويژه علماي ديني بحرين، با آگاهي از اهداف پنهاني آل‌خليفه به مخالفت با انتخابات فرمايشي پرداخته و تحريم انتخابات در راس اقدامات مردم انقلابي بحرين قرار گرفته است.
آل‌خليفه به توصيه آمريكايي‌ها طرح برگزاري انتخابات فرمايشي را در دستور كار قرار داده در حالي كه مردم بحرين با رد اين طرح بر لزوم تغييرات حقيقي در ساختار سياسي كشور تاكيد كردند.
مردم بحرين از سال ۲۰۱۱ قيامي سراسري را عليه سلطه گري آل‌خليفه آغاز كردند. مبارزاتي كه به صورت مسالمت آميز بوده اما واكنش آل‌خليفه بر اساس سركوب استوار بوده و حتي نيروهاي شوراي همكاري خليج فارس در قالب سپر جزيره اين ماموريت را عهده دار شدند. حمايت‌هاي كشورهاي غربي و سكوت سازمان ملل نيز زمينه‌ساز تشديد اين سركوب‌گري‌ها شده است. به رغم تمام اين اقدامات و طراحي‌هاي گسترده براي ايجاد شكاف ميان مردم بحرين در قالب شيعه و سني، مردم با لبيك به نداي وحدت‌گرايانه مرجعيت ديني بر ادامه حضور در ميدان قيام تاكيد كردند.
حضوري كه بارها آل‌خليفه را به عقب‌نشيني در برابر مطالبات مردم وادار ساخت. كشورهاي غربي كه پايگاه خود در منطقه را از دست رفته مي‌بينند با ارائه دموكراسي هدايت شده به آل‌خليفه برآن بوده‌اند تا خشم مردم را خاموش سازند. از جمله اين طرح‌ها برگزاري انتخابات بوده است كه مردم بحرين آن انتخاباتي فرمايشي دانسته و بر تحريم آن تاكيد كرده‌اند.
علماي ديني بحرين كه همواره پيشگام حمايت از حقوق مردم بوده‌اند در باب انتخابات نيز ضمن هشدار به فريب‌كاري آل‌خليفه بر لزوم تحريم انتخابات تاكيد كرده‌اند. به گزارش فارس، آیت‌الله «عیسی قاسم» مرجع شیعیان بحرین و علامه «سید‌عبدالله الغریفی» یکی دیگر از روحانیون برجسته این کشور با صدور بیانیه‌ مشترکی نتیجه برنامه‌ریزی شده برای انتخابات پارلمانی این کشور را ناامید‌کننده خوانده و ضمن تحریم این انتخابات اعلام کردند که شرکت در این انتخابات هیچ توجیهی ندارد.
آیت الله «عیسی قاسم» علامه «سید‌عبدالله الغریفی» به مناسبت نزدیک شدن به زمان برگزاری انتخابات پارلمانی بحرین بیانیه‌ای صادر کردند و تاکید کرد که ملت و علما امیدوار بودند که انتخابات پارلمانی آینده مقدمه‌ای جدی برای نجات کشور از بحران باشد... ولی نتیجه احتمالی بر‌اساس طرحی که برای این انتخابات برنامه ریزی شده است، همه امیدها را بر باد داد و انتظاری جز تقویت روند دردناک سابق و فعلی از آن نمی‌رود.
این دو اندیشمند دینی بحرین انتخابات آینده کشورشان را نا امید‌کننده و هشداری نسبت به آینده تاریک‌تر و ظالمانه‌تر از گذشته خوانده و تاکید کردند: هیچ توجیهی برای مشارکت در آن وجود ندارد و نسبت به لزوم دوری گزیدن همه طرف‌ها از همه مظاهر دشمنی، خشونت و دشنام هشدار می‌دهیم.این گزارش حاکی است که اهالی بسیاری از روستاهای بحرینی با صدور بیانیه‌های جداگانه‌ای ضمن تاکید بر پیوستن به قطار تحریم‌کنندگان انتخابات آینده، تاکید کردند که همه کسانی که در انتخابات مذکور شرکت کنند را نیز تحریم خواهند کرد.
گروه‌های مخالف بحرینی بعد از ظهر شنبه گذشته با برگزاری نشستی مطبوعاتی بار دیگر اعلام کردند که انتخابات فرمایشی رژیم آل‌خلیفه را تحریم کرده و در آن شرکت نخواهند کرد. مخالفان بحرینی همچنین از هواداران و انقلابیون این کشور خواستند که به این تصمیم پایبند باشند. جریان وفای اسلامی بحرین نیز روز انتخابات پارلمانی این کشور را «روز سیاه» خواند و در گامی اعتراض‌آمیز خواستار پوشیدن لباس سیاه توسط مخالفان در روز انتخاب شد.
همچنين دبیر‌کل جمعیت «الوفاق» بحرین در واکنش به نامزدی یکی از اعضای این جمعیت در انتخابات پارلمانی گفت: جمعیت الوفاق هر کسی که تصمیمات این نهاد را زیر پا بگذارد برکنار می‌کند. شیخ علی سلمان در واکنش به ثبت نام «میرزا المحاری» مشهور به «ابو نبیل» یکی از اعضای جمعیت الوفاق بحرین در انتخابات آینده، وی را از عضویت در این نهاد سیاسی مخالف نظام منامه برکنار کرد.
نیروهای امنیتی ژریم بحرین در راستای سرکوب اعتراضات مردمی این کشور با حمله به ۳۷ روستا در الدیه، السنابس و جد حفص ۱۲ جوان بحرینی را دستگیر کردند. لازم به ذكر است "کیم جای یون" نماینده پارلمان کره جنوبی طی اظهاراتی فاش کرد که یکی از شرکت‌های کره جنوبی از سال ۲۰۱۱ تاکنون بیش از ۳ ملیون گلوله گاز اشک‌آور را به ۲۴ کشور جهان صادر کرده است، اما اغلب این گلوله‌ها به بحرین صادر شده‌اند و این کشور بزرگترین خریدار گلوله‌های گاز اشک‌آور است.
وی گزارش داد که رژیم آل‌خلیفه از سال ۲۰۱۱ تاکنون بیش از ۱.۴ ملیون عدد گلوله گاز اشک آور از این شرکت کره‌ای خریداری کرده است.
این نماینده پارلمان کره جنوبی تاکید کرد که این اطلاعات را از مرکز پلیس استان "کیونام" به دست آورده است و مرکز پلیس کیونام مسئول صدور مجوز فروش این مهمات بوده است. نظام بحرین از زمان آغاز موج جدید انقلاب فراگیر مردمی علیه خانواده حاکم در تاریخ ۱۴ فوریه ۲۰۱۱ تاکنون از هیچ تلاشی برای سرکوب انقلاب مردمی دریغ نکرده و علاوه بر از کار بیکار کردن انقلابیون، صدها تن از معترضان را زندانی و ده‌ها تن دیگر را به کام مرگ کشانده است. هم‌اکنون ده‌ها تن از رهبران انقلاب بحرین در زندان‌های آل‌خلیفه به سر می‌برند. اسلام‌ستيزي از اركان برنامه‌هاي آل‌خليفه است. مزدوران رژیم آل‌خلیفه بنای یادبود "الثقلین" را که به مناسبت ماه محرم و روز عاشورا در منطقه الجفیر در جنوب منامه ساخته شده بود، ویران کردند.
مزدوران رژیم آل‌خلیفه كه تاكنون ده‌ها مسجد و حسينيه را ويران ساخته‌اند در اسلام ستيزي ديگر بنای یادبود "الثقلین" را که به مناسبت ماه محرم و روز عاشورا در منطقه الجفیر در جنوب منامه ساخته شده بود، ویران کردند.
لازم به ذكر است از طرح‌هاي آل‌خليفه براي ايجاد شكاف ميان مردم را نابودسازي مراكز ديني شيعيان و انفجارهاي تروريستي در مناطق سني‌نشين تشكيل مي‌دهد. آنها با اين اقدامات طرح ايجاد شكاف ميان مردم را اجرا مي‌كنند كه به دليل رهنمودهاي هدايت‌گرايانه مراجع ديني اين فتنه‌انگيزي با شكست همراه شده است.

https://siasatrooz.ir/vdcfxvdc.w6d1magiiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی