چهارشنبه ۲۳ فروردين ۱۳۹۱ - ۲۱:۳۰
کد مطلب : 72963
مدیرعامل شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی:

ايران‌ رقيب شل مي‌شود

ايران‌ رقيب شل مي‌شود

 مدیرعامل شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی ایران با اشاره به احتمال امضای یک قرارداد جدید نفتی بین ایران و ونزوئلا از مرز ۶۲۵ کیلومتر لوله گذاری دریایی و پارس جنوبی در خلیج فارس تا پایان سال جاری خبر داد و گفت كه ایران به زودی رقیب نفتی شل می‌شود.
به گزارش خبرنگارما علی طاهري روز گذشته در نشست خبری با بیان اینکه در سال ۱۳۸۹ حدود ۳۵۰ کیلومتر لوله گذاری دریایی طرح های مختلف نفت و گاز توسط تاسیسات دریایی در خلیج فارس انجام شد گفت: همچنین سال گذشته رکورد لوله گذاری دریایی ایران در خلیج فارس به ۴۰۰ کیلومتر افزایش یافت.
مدیرعامل شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی ایران با اعلام اینکه پیش بینی می شود تا پایان سال جاری رکورد لوله گذاری دریایی طرح های نفت گاز ایران در خلیج فارس به بیش از ۶۲۵ کیلومتر افزایش یابد تصریح کرد: همچنین سال گذشته حدود ۲۵.۵ هزار تن انواع سازه های دریایی صنایع نفت و گاز در خلیج فارس نصب و راه اندازی شد.
این مقام مسئول با اشاره به برنامه ریزی برای ساخت ۳۸ تن سازه جدید و نصب دریایی ۴۵ هزار تن سازه نفت و گاز در سال ۹۱ بیان کرد: در شرایط فعلی عملیات طراحی ، نصب و راه اندازی سازه های دریایی فازهای مختلف پارس جنوبی از بخش خشکی آن جلو بود و جای نگراني وجود ندارد.
وی با اشاره به امضای قرارداد ۲۶۴ میلیون یورویی برای حفاری ۳۰ حلقه چاه دریایی در میدان نفتی رشادت بیان کرد: پیش بینی می شود با حفاری این تعداد حلقه چاه ظرفيت تولید نفت میدان رشادت از ۸ هزار به ۷۰ هزار بشکه در روز افزایش یابد.
وی از آغاز عملیات حفاری دریایی میدان نفتی رشادت تا اردیبهشت ماه سال جاری خبر داد و گفت: یکی از سیاست‌های کلان شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی ایران ورود به بخش بالادستی توسعه میادین نفت و گاز است.
طاهری با اعلام اینکه شرکت تاسیسات دریایی به زودی به عنوان یکی از شرکت های معتبر جهان در صنایع نفت و گاز همچون شرکت شل به اجرای پروژه های می پردازد تاکید کرد: بر این اساس به زودی قرارداد طرح توسعه میدان گازی فرزاد B در خلیج فارس امضا می شود.
مدیرعامل شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی همچنین با اعلام اینکه با افزایش تحریم های بین المللی در دو سال گذشته ۵۰۰ پکیج خرید کالا و تجهیزات برای اجرای پروژه ها بویژه در پارس جنوبی انجام شده است تبیین کرد : در حال حاضر با دور زدن تحریم های بین المللی هیچ گونه نگرانی بابت تامین کالای طرح توسعه فازهای پارس های جنوبی وجود ندارد.
وی همچنین از اجرای یک طرح ضربتی برای ساخت سازه‌های دریایی فازهای مختلف پارس جنوبی خبر داد و افزود: بر اساس این طرح ضربتی تمامی قطعات سازه های دریایی فازهای مختلف پارس جنوبی به صورت پیش ساخته وارد یارد سکوسازی خرمشهر می شود که اجرای این روش جدید منجر به کاهش زمان در ساخت سازه های دریایی می شود.
این مقام مسئول حجم کل پروژه های تاسیسات دریایی در سال ۹۰ را حدود ۱.۸ میلیارد دلار عنوان کرد و افزود: پیش بینی می شود حجم اجرای پروژه های در این مجموعه در سال ۹۱ افزایش بیشتری یابد.

https://siasatrooz.ir/vdcgwy9u.ak9x34prra.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی